Бивш данъчен е обвиняем за пране на пари, прибрал 53 млн. от строежа на "Хемус"

42-годишният мъж участвал в създаването на мрежа от фирми и набирал фиктивни управители

Обратно в новината

Коментари - Бивш данъчен е обвиняем за пране на пари, прибрал 53 млн. от строежа на "Хемус" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има грешка не е Б.К. а е Б.Б.

Тук е зарито купето

Хубаво , хванали са го , но сега трябва да каже кой стои зад него?? Но мулето знае че трябва да мълчи ако му е мил живота. Всяка държава си има мафия , само при нас мафията си има държава.

Той и да не проговори, пак е пътник. Превснтивна мярка. Сега ще вземе да се самоубие в ареста.

Сетих се за Брендо.. Какво ли е ежедневието му сега Интерпол, европол и друг сопол писа студена вода Уж Украйна, уж майна , и на края лайна

Парите са в Бойко Борисов, само тоя сладур трябва да си признае ;-)

са теглили по 10 х.лв. на ден както е по закон, без да се попълва декларация за произход, са им трябвали 5300 дни за да изтеглят парите?

продължение на 3 месеца по една баничка дневно. Друг краде по 1 милион лева дневно и какво ли ....яде? Пак питам, кои направи живота на Земята толкова гнусен?

50 деяния за по милион. Прокуратурата се буди, но парите вече ги няма. 53 милиона са достатъчни да мотивират не само "управители". Иначе банките трябва да докладват за всеки трансфер над 30000 лева... уж да не се перат пари.

Въвеждането но Крумовите закони е решението. В Авганистан решиха този проблем за две седмици и там вече не се краде.

ОСВЕН ЧЕ СА СЕ ТЪРКАЛЯЛИ ТИЯ 53 МИЛИОНА ПО ЗЕМЯТА, ТОЙ СЕ НАВЕЖДА НАТЪПКВА ГИ В ЧУВАЛИ И СИ ГИ ПРИБИРА В КЪЩИ, ПОСЛЕ ГО ВИКАТ В ПОЛИЦИЯТА ГОВОРЯТ СИ И ГО ПУСКАТ И СЕГА АЗ ПИТАМ СЛЕД КАТО СА УСТАНОВИЛИ ЧОВЕКА С МИЛИОНИТЕ КЪДЕ СА ТЕ- ЕДНА ОТ ВЕРСИИТЕ- ТАРАШКОВ ИГРАЕ С 42 Г ГОСПОДИН, КОЙТО ПРИБИРА МИЛИОНИТЕ А ПОСЛЕ ГИ РАЗПРЕДЕЛЯТ.

"""Бивш данъчен е обвиняем за пране на пари, прибрал 53 млн. от строежа на "Хемус" ""Много странно определение на действията на този крадец "Прибрал".Те са се търкаляли ей така безпризорно 53 милиона и някой минава ,вижда ги ,как вятърът ги разнася насам-натам и му станало жал и ги прибрал.Как не мога и аз да видя някъде да се търкаля една стотна от тази сума.Кой знае колко такива прибирачи има и още колко стотин милиони са прибрани по същият ,добре отигран начин.По подобен начин бяха построени едни къщи за гости ,които в последствие се оказаха персонални китни вили,като даже основателя на партия "Възраждане " също си построи такава..Е, нека никой не се чуди защо милиардите давани от ЕС ,изтичат от България като вода от кофа без дъно.Тези 53 милиона са една капчица от парите откраднати през дългото ,тягостно управление на ГЕРБ.Заради ей така търкалящи се милиарди няма модерни и детски болници,няма санитарни хеликоптери,няма достатъчно медицинска апаратура,но пък имаме хора ровещи се в кофите за боклук, имаме мизерствуващи пенсионери ,болни хора и т.н.

Ще взема и аз през мойта фирмичка да пробвам да получа 1милион. За проба. Може и по банков път. Фирмичката дори не е фиктивна и съществува от доста години, ама някак не съм оптимист...

12 години Държавата беше обърната на Бащиния от Банкянския крадец у Шайката му.

Изгърмя още един пълнач на Чекмеджето.

Б.К. е едно , но ооо много,много по - важно е дали ще се стигне до този/тези ,които стоят зад него. Ако това не стане, всичко е само театър. Такова нещо НЕ МОЖЕ да се направи само от един данъчен.... Тук трябва да паднат големи глави с богати рога ако искаме да сме на реална държавица.....

Този Б.К. не е онзи и не е теглил,а е копал БитКоини 56 млн. А бе бате ,от 60 млн. как станаха 56 млн. Сигурно 4 млн.са комисионни на банката за теглене кеш.

Човека го хванаха, парите ги няма, най-добре да питаме Боко и Гешев къде са.

„Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората евентуално ще повярват”. „За да е успешна пропагандата, трябва да предизвиква интереса на обществото и трябва да бъде разпространена чрез средствата за масова информация”. Паул Йозеф Гьобелс (1897-1945), министър на пропагандата в Нацистка Германия.

Ама дираджии. преди да напишете тази фалшива новина идете и изтеглете 50 млн. лева от банките. Да видите как? А може и източника на новината да е толкова тъп, че да заблуждава. Иначе да се изтегли 50 млн. лева на каса не е шега работа.

Веднага ще ми дадат, но ако преди това премиера се е застъпил за мен !! Не са ти ясни мно-о-го работи в тази "държава".

Аз пък тегля само подаръчни пликчета от Пацата,който си оставя мобифона на лоби бара.

А на мен като отида в банката да изтегля 10 хил .евра спечелени през живота ми с честен труд за да си купя апартамент, все ми казват само по банков път. На каса не става.

Ако някой вярва , че в държава от ЕС могат да се изтеглят милиони по терлици без да се покрие аферата от властта, то този някой е по-тъп и от Тиквата. Навремето от Швейцария сигнализираха на нашите пачи от ДАНС за преводи от няколкостотин евро на Христо Бисеров. Естествено разследването се проточи докато се забрави, но не това е важното, а нищожната в сравнение със сегашния зулум сума, която е предизвикала внииманието на службите

В нормална банка е Европа 1 евро не можеш да внесеш в брой.А Христо Бисеров изнася или внася 1 милион мойто момче.

Да сега разбирам. Държавата обича крадците. Храниги

Бойчеееее, бЕгай бръжееее!!!!!! Кълнеше се, че няма кражби и чекмеджета, три папи са те галили по главата проста (все пак сам си направи комплимент, че си тъп, ти и твоите избиратели и за това се разбирате).

Ясно е, че става въпрос за Боко Кратуната!

От това по- фалшива новина няма!!! Ей дираджии, надминахте и Бабикян. 50 млн. изтеглени на каса? Смях. Ей подмиинахте Бабикян. Смях.

Цакал ли си е в Чекмеджето. Щото иначе няма как да стане.

Той придружавал фиктивните управители, а него кой го е придружавал?

Щото някой със сигурност и него го е подставил на тоя пост.

От банката в чейндч бюрото, после в евро по петстотин и хоп на Бойко в чекмеджето! Аааааааа долуъууу!

Отидох в чейндж бюро да обменя 5000 евро в лева.На Витошка беше.Нямаха.отидох и до другото.и те нямаха.Тъй че отишъл до чейндж бюро с 1 милион лева...

Сега махнете Гешев с чадъра му и гледайте как ще пропее, че е носил парите при ББ в Банкя. То от този боклук никой друг не може да се вреди да граби... всичко отиваше при него и хайде сега го съжалявайте, че го били заснели с пачки и кюлчета злато.

50 000 000 в пачки по 100 лева тежът над 1500 кг… 5000 пачки от по 100 лева или 10 000 пачки от по 50 лева И как този щиглец бивш данъчен е носил 1500 кг??? На гръб? С палетна количка? С мотокар???? А как ги е транспортирал? В лека кола да натовариш пари тежащи над 1500 кг??? Ще я счупиш! В бус?? Кой нормален ще наеме бус да трансполтира банкноти от по 100 лева? Това са ГЛУПОСТИ!!!

Парите са теглени в продължение на три месеца,всеки ден по милион средно.Така,че за петдесет дни по 30 килограма на дрн,спокойно се качват в колата.

СВЕТНИ МЕ КАК 60 поредни работни дни ще теглиш всеки ден по милион средно и никой няма да се усъмни в нередни действия - задминахте Боливуд, то бива смехории, ама това вече съвсем изтрещяхте - нали всеки ден ще трябва да ги заявяваш тия пари, да не говорим, че банката едва ли ще може да разполага с такива суми всеки боэжи ден в продължение на три месеца - няма такава тъпня, по-тъпо не можахте ли да го съчините

Духáй Дудý

Четете ли въобще ?!. Парите са теглени в период от над 14 месеца и половина.

Може ли някой да я обясни.Тоя настоящ футболен съдия Борислав Колев ,някога работил в приходната агенция,е изтеглил милиони с помощта на клошари от строителната фирма на брат си,който е получил парите в аванс,за да строи магистрали.Как всъщност е щял да злоупотреби с парите,това е въпроса?

няма да злоупотреби. Прибрал ги на отговорно пазене да не ги гепи боци.И после щял да ги върне на държавата. Тъпак ли си или на такъв се правиш!?

И ЕДИН МАРМОТ ЗАВИВА ШОКОЛАДА В СТАНИОЛ... БОГ ЗНАЕ КОЙ НАШ ЧОВЕК Е ПРИБРАЛ ПАРИТЕ, ПОНЕ ТОЯ ПЪТ НЕ НИ ПРОБУТАХА ВЕРСИЯ С КЛОШАР!

и в най-скоро време ще го капичнат!

Махнахме Боко, на ни сега Прокопа! Венсеремус копелета :)

всички писали по-долу са тъпаци. 1. Не е "данъчен служител", а "орган по приходите" - четете ДОПК и ЗНАП /това само за точната терминология/. 2. Как на 42 е бивш служител на НАП? Не е в пенсия - ясно. Или е от оня "съкратен" отдел /все тъпи корумпета и изнудвачи/, или е уволнен /прескочил и шефа си/, или е напуснал "доброволно" /пипнат с пари, но му дали шанс, щото е делил/. 3. От коя ТД на НАП е тоя охлюв, щото има една много известна. Това е интересното, а глупости за чували или не незнам какво си са общи плюнки.

Май в НАП всички са като клонинги на Спецов! Мани, баси държавата!

ама някои там са такива, че и Спецов има какво да научи от подчинените си.

Където се строи, там се краде! Но комундетата са способни да грабят и без да строят :)

Навсякъде? Е, не съвсем.

Точно така е, и в Гърция и в Германия и навсякъде!

На излизане от банката, нарамил чували човекът отговори на въпросите касаещи строителството на Хемус на чакащите го отпред журналисти с лаконичното-ще видим.

Голям лаф само по боково време се случваше това .Сега ще теглят за климата за вятъра и такива неща.

с големите имоти в София и т.н. са крали парите от бюджета. През всичките години. Никакъв "бизнес". Да купуват свещи, половината да палят за откраднатите съдби на бедните българи. Другата половина друг да им ги пали. Поне маааалко справедливост.

Е са, само 12 кенефа имам! Кво толкова, не задържам кат се напия као свиня ...

Нали провериха, че е от честна дейност?

От честна, по честна :) Направо Чашков е чист като капка етилов алкохол :)

Сега разбрахте ли защо американската администрация се зае да свали Бойко ? Бойко задмина и Ружа от Onecoin ! А магистралите пропададт и колко хора загинаха и още колко народ ще загине заради тез ненакрали се убийци !

личните ти пристрастия са едно на ръка. Борисов в много отношения не беше читав - друго на ръка. Ама това с магистрали и катастрофи - абе защо всички други МПС /камиони, автобуси леки коли/ минават и някой не катастрофира. Те това е третото. Хайде стига. Макето /лека му пръст/ си е виновно. От трупове не прави политически рейтинг, лешояд.

Ся, трябва да сме заблудени, че е действал сам. Те банките нямат видимост кой какви пари върти!

Сам е действал досега поне . А каже Б а го копаха.

Като клошаря на Соецов :)

Нищо не ми е ясно, но разбирам, че този "хубостник" е преметнал някак си Бойко и системата му. :)

При това 50 ПЪТИ. Значи отивам в банка и казвам: Дайте ми в брой 50 пъти по 1 млн. лв. да строя магистрала? Че този пич е Светец, бе. Или от Премиер надолу, до него, всички заедно раирани!!!!

С договор между фирми за разплащане. Едната фирма е фалшива и тегли пари за "заплати на работниците". И директно в чекмеджето.

Сега на мода са подаръчните торбички :)

и това ли не са доказателства. Пак ли е измама?

По точно?

какви кражби се вършат по времето на управление на тази "мила" партия ГЕРБ....лева ръка, десен джоб, и иска още да управлява....да ама в затвора при бай Ставри!

Скоро ще схванеш че са били лаици!

Сега схващам колко откровен е бил ББ, когато се хвалеше: "на тези дадох 50 милиона, на онези отпуснах 100". Като извадиш едни 100 милиона от бюджета и половината ги присвоиш, наистина е давал от себе си еднолично 50 милиона. Защото е можел и тях да вземе. Този човек е лишавал себе си, за да дава на другите. Благородник по душа, Робин Худ на 21 век.

А скоро ще схванеш колко отровен е Прокопа и неговите подлоги!

Нали бяха над 80 милиона, вчера бяха 60 милиона, днес са 54 милиона...Ама ги нямааааа.

До 8.9.21 ? Това не е ли по времето на служебното правителство на Радев и Пламен Узунов и на страшния Рашков ?

Нали затова са ги гербери. Ако не беше по тяхно време ха познай

Явно е имало и друг канал за източване. И тях ще ги хванат. Много пътеки водят в Банкя.

Сигурен съм че са изтеглени само на хартия. В противен случай "говньора" на БНБ + околните калинки около него са директно за затвора!

Няма в противен случай, има диригентен в пандиза!