Бивш британски депутат, насилвал сексуално 15-годишно момче, влиза в затвора

Хан, който беше от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън, подаде оставка от парламента миналия месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ГНУСНА ИНСИНУАЦИЯ! НА ЗАПАД ПЕДОФИЛИ НЯМА, НИТО ЕДИН НЯМА! НИТО В ЕП, НИТО В КОНГРЕСА НА ФАЩ, НИТО В ПРЕЗИДЕНТСТВАТА ИМ!

то няма се окаже момче ми малка маймунка и са питате после от де иде маймунската шарка, спин, луда крава, Ковид от там от империята на Злото

Че тва как ли не ме изненадва

Съвсем нормално за Бритиш хомосекшуъл!

Това е несправедливо, някои изглеждат по зрели отколкото е действителната им възраст. Човека се е заблудил, а освен това всичко е така изискано и по европейски.

Всичко на изток от нашата граница чак до китай е рязана извратена работа, е го този Хан, преди нехо от известните Фреди Меркюри, от Турция вкл. до Индия са перверзни типове а там се смятат съвсем нормални.

Насилват 7 милиона и си седят по 3 етажните къщи купени за мизерни пари

Глупости.. как па чак сега се сети тая 'жертва'?? Къде спа последните 15 години? Как може да се докаже подобно обвинение? То по тая логика всеки може да очаква някой да го обвини и да го тикнат зад решетките.. Ненормална история..

мечтая за таков депутат , който да ми нацепи лакомия гъzzак

Русофилията по принцип си е извращение, така че нацепването ще е като детска игра за гъzzака ти

А ако беше раZZия, щяха да го направят пожизнен Президент!

А ти ако не беше якорудски помак, нямаше майка ти...

Богатите индийци като ходят сега в Англия се майтапят и казват "Отивам в Колонията"...

Консервативно ми е.

Педофили под път и над път в "цивилизована" Европа!

Маргарите, бягай да "връзваш" обувките на Другаря, Неризов!

че той Путя какъв е? Тоя дето го отровиха с радиация беше писал статия кремълския педофил. А жириновски го има още в тубата как обарва млади момченца в сауната и басейна.

Първо бе отровен с ПЛУТОНИЕВА ПЛАСТИНА с размер на кредитна карта Роман Цыпа(Цыпов) още през 2004г . Авторитет от руския Ъндърграунд. Вината му бе, че искаше да посредничи между Путю и Ходорковски за ЮКОС и да генерира 1%. Глупава не разбра, че Путю не иска ше сделка с Ходорковски а 100% да заграби Юкос. Чак 10 г по-късно същия ПЛУТОНИЙ ще отрови ПОЛКОВНИКА от ФСБ щото "разсекрети" ПЕДЕРАСТИЯТА с малолетни на Путю.

Ужас. Като Путко Питековата партия

Централна баня беше елитен ГЕЙ КЛУБ за ПА.ТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ и културтрегери. Доайен беше проф. Чавдар Драгойчев , син на баба Цола Драгойчева. Там и тогава "ватмъна" лорд Евгени се научава да врътка "манивелата". И всичко бе ПУБЛИЧНА "тайна".

а какво стана с Владко? за един приятел питам?