Битов скандал в Бургас е завършил с починал мъж

Полицията разследва смъртта на боксьора Пламен, има задържан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава познат на полицията?

единия индивид цепел дърва на терасата! другия индивид отглеждал кучета в апартамента си! мила родна кЪртинка!

И двамата вероятно са изнервяли хората в блока.. Оня който е цепел дърва е вдигал ШУМ.. Да ходи да цепи дърва в гората...Един такъв нагла циганин, с кирка, разбиваше, разделяше ламарина за ремонт на пътя, на 3 метра от жилищни блокове и изнервяше всички в района.. А другия, щом кучето му е лаело постоянно, значи и той е едигал ШУМ...

_stankow

Полицията е виновна. Всяко битово убийство тежи на съвестта на кварталния инспектор. За 15 минути работа е да се уредят такива спорове месеци още преди съседите да започнат да се бият. Един разговор с униформен човек, едно устно обяснение, ако щеш едно намигване и потупване по гърба, по мъжки. Няма нужда от протоколи, няма нужда от глоби. Кой ще тръгне и против съседа си, и против полицията ? Кой ще тръгне против целия вход, ако входът знае, че полицията е на негова страна, значи и законът. Като че ли нарочно не го правят полицаите, да се озлобява народа, да се настройва един срещу друг. Заровили са си главата в папките и пишат, пишат, не те погледнеш, когато отидеш да се жалваш. Хиляди такива конфликти тлеят. Шум, кучета, завземане на общи ресурси. 1/100 да са фаталните изходи - това са десетки убити в следващите години. Радост за журналистите, радост за антибългарските пропагандисти.

Затова преди да скочите да биете някого си правете сметката, че може и да го лежите.

Ами така се прави цепел дърва и вбесил кучкаря в следствие на което втория го утрепал. Утре кучкаря ще вбеси някой и ако този някой не утрепе кучкаря, а само му натроши краката и ръцете примерно, първия ще се жалва и ще вади от 10 кладенеца вода, че е можело и с блага дума да стане. В нашия блок имаше един много нагъл кучкар, който си изпикаваше кучетата 3бр. в асансьора и веднага налиташе на бой ако му се направи забележка. Освен това, когато ги извеждаше беше истинска какафония във входа. По едно време го уволниха от работа и това го озлоби допълнително и стана невъзможен. Удари жена от входа само защото кучетата я съборили, когато отворила входната врата на блока и те излетели навън, а тя представи си му направила забележка. Беше як мъжага и не ми е в категорията. Та му свалих пломбата на електромера и откачих моста вътре. След 20 дена минаха от енергото и му треснаха глоба. Тогава той се сети, че има хора в блока и пуска подписки и какво ли не за да търси помощ, но удари на греда. Та след време пак му повторих номера и накрая ЧСИ му продаде апартамента, а той замина за село откъдето беше и издуха супата щото е мноооооооо умен.

В България има много цигани. Циганин е състояние на духа. По-точно отсъствие на духа; убиецът има доходи, жилище... И цепи дърва на терасата. Меден рудник, батка! Ханцузи и простотия. Лошото е, че има и поколение тази отрепка, кой знае какво дете е възпитал.

Нещо не си разбрал, баце! Не убиецът, а убития е цепил дърва на терасата.

Е не е разбрал...то е ясно. Де толкова акъл да схване тия няколко реда?

Това всичко ни го насади Мунчо.

Ех, да беше се ваксинирал…

Направи ти някой забележка, бухай му главата в бордюра! Ако си цепи дърва на терасата, убий го от бой! Ако пък недай Боже изстреля фойерверки, направо го коли! Ба*ти държавата станахме! Полицаите само с политически случаи се занимават, а народа изпростя и изродяса! И най-гнусното е, че има хора, които подкрепят действията на убийците! То не е хубаво да се кълне, затова няма да ви пожелавам да ви убият член на семейството, за да видите хубаво ли е и как се намира правосъдие в тази прогнила вече държава! Май само диктатура може да оправи от тук нататък!

не ще оправдаваш, ами и ще биеш! Повече от 10 години търпим едни макаци, които пускат музика когато им е кеф. Кой не им се кара... не им увират кратуните и туй то! Полицията нищо не прави! Не бой, ами и размазани ще има! Щот с маймуни не се живее!

Ами виж колко идеи има из медиите! Вземи един нож и отиди ги изколи бе! Или ги издебни навън и им блъскай главите в някой бордюр, докато спрат да мърдат. После ще имаш тясна, тиха стаичка метър на два, да си починеш за няколко години и готово. Само така ще станем нормална правова европейска държава. Те в цивилизованите страни така правят! Вервайте ми!

Така де, но боя трябва да е с полицията на която явно плащаме от нашия джоб за да не прави нищо. После чак е редът на макаците.

В цивилизованите страни ако вдигаш шум идва полицията(независимо от часа) и ти съставя акт. Ама там имат страх! Щото всяка подобна проява им намаля кредитния рейтинг! И после сатва аутсайдер! Не можеш дори жилище под наем да си вземеш! Тук какво е наказанието знаеш ли? НИКАКВО! Последната идиотия е, че нямаш право да се оплакваш от шум преди 23 часа! Това знаеш ли го? А? Не, не го знаеш! А знаеш ли как се живее с маймуни, които повече от 10 години дънят музика по всяко време? Не, не знаеш! А знаеш ли, че такава маймуна не може да изгониш от входа дори и съседите да са за? Не, не знаеш! Щом не можеш да се държиш цивилизовано като в другите страни и бой ще ядеш! И убити ще има! Всеки сам си решава! Ама на хората им писна от самозабравили се маймуни! Като не ви харесва да спазвате ред и правила или хващайте гората или ще бъдете бити!

Да ти обясня какво защитаваш в момента, че явно не си наясно! Значи, ако някой те изнерви достатъчно, ти имаш право да го убиеш от бой? Музиката му дънела и може да го убиеш от бой? Ами новината за дядото, дето уби с метална тръба внучето? Домашното насилие? Тя жената го изнервила и той има право да я убие от бой? Това е същото, но в семейството, или смяташ, че подобни неща, ако не са върху член на семейството са правилни?

очевидно ти не разбираш! И нека ти обесня! Имаш задължение да спазваш правила и ред! Ако не спазваш все ще се намери някой, който да ту дръпне един бой. А ти ако умреш, умреш! Всеки си прави сметка до къде може да стигне. Никой не е длъжен да те търпи! Напротив ТИ СИ ДЛЪЖЕН да се съобразяваш с другите! В страна където всичко е джунгла, отношеният са като сред аборигени! Пък ти разбирай каквото си искаш!

Принципно си прав, но имал ли си досег с родната пилюция? Те или са престъпници като убиеца /но рецидивисти за разлика от него/, или за чеп за зеле не стават.

Не ме разбирай погрешно. И аз съм се бил по улиците и съм съгласен, че полицията не става и понякога трябва да се стига до саморазправа, но какво е това бе? Бий му два шамара! Извикай приятели и го сплашете! Ама те съвсем изтрещяха хората! Бият докато спре да мърда. Злоба, омраза! Това не са хора, това са изроди! И масово защитават убийците!

Бургас е Спарта

е лайняна дупка! Тук живеят пропаднали наркомани и алкохолици!

Всеки нормален български мъж в неделя още от обед е на поне три ракии. Тез кучкари тотално обърнаха резбата.

Единият цепи дърва на балкона, другия вързал кучета вкъщи. Не мога да разбера кучкарите, пък и другите които мъчат някоя животинка в някой апартамент. Това не са хора!!

По минусите съдя, че има хора(малоумни и дебили), които и теб не те разбират, а толкова елементарно - кучета нямат място в апартамент. Това са хора, които трябва да ги затворят зад решетки и да им дават всеки ден чиния с примерно корнфлейкс сутрин, обед, вечер, днеска, утре, вдругиден.....

Ако се чудите в кой блок точно е станало, огледаите се за тераса със яко провиснало дъно готово да се срути всеки момент. Там е цепел дърва LOL

Ти в Меден рудник нормална тераса виждал ли си? Там е за полигон и тест на бомбардировачи. Може и напалм за дезинфекция....

Щом редовно е цепел дърва на терасата е получил уличното правосъдие. Щом няма нормално правосъдие, идва уличното. Вече няма да смущава околните.

Интересен аргумент. Не те ли притеснява обаче, че тоя УБИЦА утре може да го дразни магазинерката в магазина, че сметката му за храна на кучетата е висока и да я претрепе и нея? Или все пак щом няма регулации на цените не е проблем да я утрепе? викаш улично правосъдие....улично финансово правосъдие....все правосъдие.

Русия, България - това са новините-все някаде някой бие… и често до смърт…. И на нас не ни дреме…

Не е само Русия , България, а е в цял свят, без изключение. В някои развити държави направо се стрелят. А това, че си неинформиран си е твой проблем.

Без коментар!

Лека му пръст ,но това за дървата не го разбирам като кубика им литна до небесата ! Масово по селата почнаха да минават на климатици !

Упадъчна работа. Единият цепел дърва на терасата на апартамент??? Абсолютно ненормално действие особено неделя и то около 20:00 часа. От друга страна да живееш в апартамент и да се топлиш на дърва - тъжна работа. Човекът очевидно трудно връзва двата края и не му е лесен бил живота. Другия кучетата му се дразнели от цепенето....това са минимум 2 и нагоре кучета затворени в апартамент???? Тия кучета дали пък не са дразнели целия блок с лай, маркиране на територия и още по-мръсни действия? Или само собственика (бивш служител на реда или отбраната) има право да се дразни? И накрая единият пребил до смърт другия заради раздразнени кучета. Накъде тръгна света в последните години?

Това с кучето вероятно е измишльотина на журналистите ;)

Прав си - може да го е убил само защото цепел дърва на терасата в 20:20 примерно и понеже бившия служител на реда го е чакало понеделник (ден за работа) и е бил нервен от това.

И нищо не ги спира! Последният път извиках полиция. Подобни случки имат многогодишни истории! Както и да го гледаш има толкова много животни сред нас, че нормалните хора не могат да живеят спокойно! И вземат правосъдието в свои ръце. После се жалват разни по телевията колко кротък бил умрелия...Кротък е да! Завинаги!

Ами дай да ги утрепем тия с музиката. След като не отбират от дума..... А пък аз имам един съсед - той постоянно си спира колата пред моя гараж и какво викаш, да го трепа заради това. Проблема е очевиден - няма я държавата освен за събиране на данъци и такси. Иначе колко лесно би било: - вдигат шум в неразрешено време и идва полиция, драсва им един акт от 100лв. - Продължават с шума след 2 дни примерно. Идва пак полиция и драска втори акт, но за 1000лв, като второ провинение. - След няколко дни пак музика и пак акт, но за 10 000лв. Тия музикалните тарикати не се трогват от 11100 лв, но след няколко месеца идва призовка от чси със запор на имущество и ще се трогнат като останат без покрив. Друг вариант е бам акт, бам и обществено полезен труд в квартала. = Хем всеки съкварталец ще ги види да метат улицата (това е проблем за всички ГОУЛЕМИ тарикати), хем ще са от полза за обществото.

тоя къде не се съобразява с реда в блока няма да ти нареже гумите, да ти тероризира детето като го види само? Или нещо още по-звратено? В тази държава живеят макаци и отношението към тях трябва да бъде кардинално! Актовете ще ги озлобят още повече. Да не мислиш, че тоя за пръв път е цепил дърва? Или, че съседът му за пръв път му е направил забележка?!?!?!? Сигурно продължават с години подобни издевателства! Време е маймуните да си ходят по селата. Там ако щат и в средата на кухнята да си цепят дърва и да пускат музика когато решат! Да, бой им трябва на тъпите кратуни! Някои ще умрат.... ама да се сетят по-рано!

в Бургас са дебили! Цепи дърва на терасата?!?!?!?!? Ами заслужил си е шамарите! Що са малоумник трябва да си да ЦЕПИШ ДЪРВА НА ТЕРАСАТА!?!?!?!?!? Време е в Бургас сериозно да се заемат със системните нарушители на реда и спокойствието по блоковете! Време е тези зверове да бъдат озъптени! Иаче ще има още такива нашамерени!

Бившият републикански шампион по бокс Пламен е бивш боксьор, но от леката категория и като цяло бил доста слаб, Като цяло шампионите ни са доста слаби.

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Къде е причината:..... това дразнело кучетата му....- заради кучето си стопанинът убива!!! Който има куче, трябва да се води на учет!

То като цепиш дърва на терасата в 22:30, пък и когато и да е през деня, дразниш и хората, не само кучетата

Ами и мен ме дразнят кучетата на тоя, ама не съм запалил колата и да ходя да го прострелям смъртоносно.... Проблема идва, че няма кой да накаже единия за цепенето, а другия за действията му и за кучетата му.

При мунчо ще се мре ЯКО

Меден Рудник, Бургъз, Булгаристан.