Бита, остригана и с нарязано лице: Жена от Сливен твърди, че е обезобразена от бившия си съпруг и сестрите му

Пострадалата е категорична, че мъжът ѝ няма да спре - той е е задържан, но впоследствие е пуснат, защото има чисто криминално минало

Обратно в новината

Коментари - Бита, остригана и с нарязано лице: Жена от Сливен твърди, че е обезобразена от бившия си съпруг и сестрите му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой малоумник е пуснал другия малоумник на свобода?!

Сливен, 6 сестри... хубава работа, ама циганска...

Нарекох ги мангасари. Кое не е така? Бал мангасарска работа.

Цялата работа изглежда е за детските. А детето с церебрална парализа сигурно има и ТЕЛК, някоя от сестрите иска да бъде личен асистент вместо мйката.

Мангал гиби.

Абе до кога ще ни занимавате с цигански сапунки ?????¿

Защо ни занимавате с жени, които са взели идиоти за съпрузи Направете курсове "Как да мисля с главата си, а не с оная работа, когато си търся мъж" вместо пропаганда на истанбулската конвенция. Всеки е отговорен сам за глупавия си избор.

Истанбулска конвенция, пич - това е спасението. Иначе дъщеря ти/внучка ти до някое време може да вземе най-прекрасния съпруг и след някаква травма да почне да я пребива и накрая - убие. После ти, ако си жив, кретен смотан, ще си сложиш ли въжето на шията, че си бил против истанбулската конвенция?

Два случая е имало - един със сестра ми и един с братовчедка ми. И в двата случая моментално последва дълъг и болезнен разговор с биячите, които после се наложи да си сменят местожителството. Ти мъж ли си? Съмнявам се

Пълно е с комплексирани, психически-нестабилни агресивни австралопитеци. За съжаление някои от тях имат и интелектуални дефицити, затова ще поясня - става дума за хора като теб. "Ти мъж ли си" май престана да е актуално някъде след родовообщиния строй, защото някъде тогав хората са измислили държавата, правото и съдебните системи. Иначе легендите и мечтите ти за "смяната на местожителството" изглеждат добре в интернет ;) Продължавай с интелектуалните опити и контрола на агресията.

Митко, защо си толкова наивно елементарен, че не искаш да разбереш какъв е дълбокия смисъл на Истанбулската конвенция? Ако искаме наистина справедливост, то трябва да бъде записано съответното деяние в наказателния кодекс и да се прилага без значение от пола. Другото е много долна пропаганда. Ще ти дам пример: в тази статия се пише, че на жената е било хвърлено сол в лицето ( не знае от кой) . Наказанието за такова действие трябва да е определено без значение дали го е извършил мъж или жена. Ограничителна заповед може да се наложи на жена към жена и на мъж към мъж. Дали има механизъм да се спазва е друг въпрос. Борбата за справедливост не минава през опити за инжектиране на джендърство.

Защитавам роднините си. От коментарът ти става ясно, че би оставил боклук да бие майка ти, жена ти, сестра ти, дъщеря ти пред теб. Без да направиш нищо. Вероятно ще заплачеш и ще си скубеш косите защо няма ИК, докато боклук шиба юмруци в лицето на гореизброените. Не само не си мъж. Дори не си човек. Мекотело си.

Хайде 'умници', кой ще каже как му е името на прокурора, който е пуснал мангала за чисто съдебно минало?

Няма ли да се прочистим най-накрая от тази мангалска агресивна сволоч паразититаща на жалките остатъци от държавата?

Беше видян след като го освободиха. Видимо доволен и хич не му дреме. Направо си празнуваше попедата. Много противно лице. Нагъл! То тъй, закона като ги пуска им дава криле и те се чустват могъщи. Едва ли ще се спре. Другия път новините ще са с друго заглавие. Жалко за децата, травмирани за цял живот. А тази женица я видях в болницата, цялата беше в кръв! Идат ми едни мисли, ама да видим.

Сериал от катуна.