Бисер Петков отиде в палатков лагер на майки на деца с увреждания

Родителите заявиха пред министъра, че е необходима изцяло нова философия в политиката за хора с увреждания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е интересно, кой раздаде тениските на майките?

айдее най първите мнения изчезнали

Трябва ли да се просълзя от умиление? Театралните изпълнения на политиците ми идват в повече ...

Е, каква да е тази изцяло нова философия бе скъпи майки.Питам за един приятел.Защото има и едни майки.......

Гледам един коментар като повест. Сигурно е на майка, голяма майка. Как тези майки не спряха за миг и да се замислят. Искат, и искат, и искат. По много. По няколко хиляди на месец. За себе си, за децата си, за семейството си. От нас, от здравето ни, от живота ни. Те нали ще взимат. Какво им пука за нас. Няма да спрат точно на върха на изнудването, на крачка от големите пари. Да не са луди, или нормални. Впрочем това увреждане го нямат.

Колкото и да сте прав, щом не плюете по системата, по българина, по министри и здравите хора, ще получавате минуси.Аз също съм ч увреждане-заболях като възрастен.Не мога да се оплача от системата.Получих най-доброто което може да се получи тук.Без да съм връзкар или рушвети.Просто имах късмета да тръгна по реда и да изчакам търпеливо.Като видях колко хора има доста по зле от мен, колко друга мъка и нещастия има ,аз си затварям устата и каквото стане в края на крайщата,Та искам да кажа на тези които имат проблем с деца или те самите имат такъв.Огледайте се, и ако може не бъдете егоисти само и само вие да сте добре.Живеем в държава притискана и тормозена и от наши и от европейски политици и шарлатани.Ако днес лагера успее, не се затваряй самодоволно или самосъжалително, ами продължавай да се бориш , защото има и други нуждаещи се.Искаме, а замисляме ли се от къде да дойдат тези средства.Не видях никой да запита министъра-А бе какво стана с оня дето открадна повече от милион от задравна каса в Пловдив.Помогнете да имаме някаква работа, а то само дайте, дайте и пак дайте.

съжалявам за хората пострадали през годините от разни неща, които страдат без вина и са истински нуждаещи се, но те си мълчат и не протестират, а протестиращите направо отблъскват с исканията си и заедно с техните поддръжници много много разочароват

Kлоун.