Бил Клинтън и принц Андрю сред имената в съдебните документи, свързани с Джефри Епстийн

Финансистът, който бе намерен обесен в затвора през 2019 г., имаше мощни икономически и политически връзки в САЩ и по света

Обратно в новината

Коментари - Бил Клинтън и принц Андрю сред имената в съдебните документи, свързани с Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клинтън е военен престъпник убиец

Много хубаво го е показал но не до край Мел Гибсън във филмът Sound of Freedom Единствен за сега той държи фронта срещи ционистите

Кейт Бланшет, Камерън Диас, Леонардо ди Каприо, Брус Уилис и те лъснаха в списъка....

Еблювците на непълнолетни в кауша!!!!!!

Из нета се говори отдавна, че Епстийн е работил за израелските служби, събирайки компромати срещу американски политици, оправящи непълнолетни. Това е най-правдоподобното.

Епщайн се бил самоубил в килията, самообесил се разбираш ли!? И камерите случайно не работили точно около килията му!? Нещо санкции Епщайн срещу САЩ няма ли да има подобно на Магнитски!?

САМО-ДЕБИЛИТЕ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ:НАРКОМАНИЯ,ПРЕСТЪПНОСТ,РАЗВРАТ,НЕГРАМОТНОСТ,ОЕДЕРАСТИЯ,ПЕДОФИЛИЯ..СА СЛУЧАЙНИ! ТОВА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО НАЛАГАНО ОТ-ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО(САЩ),С ЦЕЛ ПЪЛНО РАЗЛОЖЕНИЕ,И ЕКСПЛАТАЦИЯ! ПОМАГАТ ИМ-МЕСТНИ ПРИСЛУЖНИЦИ-БЕЗРОДНИЦИ,СРЕЩУ-“ЖЪЛТИ СТОТИНКИ”!

Всички тия холивудски проститутки като Мадона ,Клуни и журналисти които 4 години бяха на първа линия да оплюват бай Тръмп какъв расист е и лош човек са били членове на педофилския остров .Явно компрометирани са изпълнявали поръчки от сатанистите на които служат

Името на Тръм фигурира 7 пъти в тези документи.

Пак манипулации . Тръмп го е познавал разбира се той е публична известна личност но никога не е бил на оргии с тях и дори е изгонил епщейн от парти за неприлично държание .

Те и в Москва се опитаха да правят подобен Содом и Гомор начело с киркор ама нещо Вовата им секна вдъхновението

А Чарлз III, Ричард Брансън, Майкъл Джексън - къде са?

Половината сенатори и Холивуд трябва да са в затвора за доказан педофилия на острова Начело с Клинтън,Бил Гейтс ,Алек Болдуин ,Том Ханкс ,Опра и останлите сто и петдесет от списъка

ИМА ОЩЕ ЕДИН-“САМОУБИТ”,ОКОЛО ТОВА САТАНИНСКО ЛЕГОВИЩЕ! ПОКАНЕНИЯТ НА ПАРТИ-АНТЪНИ БУРДЕЙН,КАТО ВИЖДА КАКВИ ГИ ВЪРШАТ САТАНИСТИТЕ,СИ ТРЪГВА РАЗГНЕВЕН,ЗАПЛАШВАЙКИ,ЧЕ ЩЕ ГИ РАЗКРИЕ ПО МЕДИИТЕ! НАМИРАТ ГО ОБЕСЕН СЛЕД ДВА ДНИ,В ХОТЕЛСКАТА МУ СТАЯ! СЛЕДВА МАСОВА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ,ЗА ЛЮБОВНО РАЗОЧАРОВАНИЕ! МИЛИОНЕРЪТ-ХУБАВЕЦ-АНТЪНИ БУРДЕЙН,СЕ САМОУБИЛ;ЩОТО ГО ОХВЪРЛЯЛИ ЖЕНИТЕ!!!!

в пица–гейт документален клип се показват за кратко хора загубили живота си като Антъни Бурдейн. И да, обвиниха Азия Д'Арженто, че го била разочаровала и му изневерявала. Всъщност той, Антъни Бурдейн е подкрепил Азия Д'Арженто да обвини публично оня нерез Harvey Weinstein в изнасилване

Клинтън бил замесен ! Недейте така ! Домусчиев е приятел на Клинтън ! Някои слабохарактерни ще си помислят, че и Домуса е ходил на острова !

Бил му приятел, но не бил замесен, пише в статията. 40% от висшистите ни не можели дз четат, с което се замесват в глупостта….

Самоуби!!!!!.

мхм мхм и нищо не пишете за Доналд Тръмп във файловете е ще започнете много скоро...

Тръмп му беше забранил на този да му ходи в хотелите

Тръм е посочен 7 пъти като пътник в самолета.

педофилски и содомитски общности от богати и влиятелни содомити са спонсорирани и покровителствени от службите.

Безумно мамлоумно написана статия която не прави нищо друго освен да вменява че всички "конспирации" са лъжа и нямат общо с истината. От къде знаете истината? От къде смятате че някой по тези високи етажи ще позволи дори истината да излезе? Толкова ли сте наивни и глупави или зависими? Боже...

да не си от тази клика....случайно явно статията е засегнала и накърнила содомитските и педофилските ти наклонности... АЛОООО ГАНЯЯЯ ТОВА ДА НЕ ТИ Е ГАНЯЛАНДИЯ .....ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ ВСИЧКО Е ДОКУМЕНТИРАНО ОТ РАЗСЛЕВАЩА КОМИСИЯ ОТ ФБР И ПРАВОСЪДНОТО ИМ МИНИСТЕРСТВО И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗСКАЧАТ ПЕРИОДИЧНО ИМЕНА НА ПОЛИТИЦИ И ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ЗАМЕСЕНИ В ТАЗИ МЕРЗОСТ

И КАКВО КАТО ИЗЛИЗАТ ФАКТИ? ДА НЕ БИ:КЛИНТЪН,ГЕЙТС И КОМПАНИЯ,ДА СА В ЗАТВОРА,ИЛИ ЕКЗЕКУТИРАНИ? ЩОТО ПРИ ОРГИИТЕ С ДЕЦА,ИМА И СМЪРТНИ СЛУЧАИ! ЕДИНЯТ ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ ЗА-“ЧОВЕШКИ ПРАВА”,А ДРУГИЯТ НИ “СПАСЯВА” С-ТЕЧНОСТИ И МАСКИ! АДОВИ ИЗЧАДИЯ!

ами толкова си могат. Това е сайт, който най-вече преписва или си изсмуква от пръстите. Нямат разследващи журналисти, нямат собдтвени източници, имат един УРБАН и той е се цел реклама.

Епщайн е правилното изписване и произнасяне на това еврейско име на български.

ДА ПРИПОМНЯ,АКО СТЕ ЗАБРАВИЛИ,КАКВО СЕ СЛУЧВАШЕ НА ПЕДОФИЛИТЕ,ПО ВРЕМА НА ЛОШИЯ СОЦИАЛЪЗЪМ! АБЕ ДЪЛГО Е,НО МНОГО ЛОШИ НЕЩА ИМ СЕ СЛУЧВАХА! СЕГА-ЕВРОАТЛАНТЪЗМА НИ ИНСТАЛИРА:КРАДЦИ,ПЕДОФИЛИ,ДА НИ ВОДЯТ КЪМ-“СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ”,ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР”! ВЪПРЕКИ,ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА ПРЕКРАТИ ДЕЛАТА,ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ:КЮЛЧЕТА,ПАЧКИ,КРАЖБИ,ОРГИИ С ПРОСТИТУТКИ,СМС-И СЪС СЕКСУАЛНИ ПОКАНИ НА-14-ГОДИШНАТА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА,СА-ИСТИНА! Е ТАКИВА НИ ИНСТАЛИРАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ,ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-САЩ! ТУК-ТАМ И НЯКОЙ НЕГРАМОТЕН НАРКОМАН ОТ КАНАДА,П@ДАЛ ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР,ЛЮБОВНИКА МУ ДАНЪЧЕН ИЗМАМНИК ЗА-ШЕФ НА НАП…! ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ,ДО ПЪЛНОТО ЗАЛИЧАВАНЕ НА-БЪЛГАРИЯ,ПРАВОСЛАВИЕТО,ТРАДИЦИИТЕ,ИСТОРИЯТА! ДОКАТО МЪЛЧИМ!

Клинтън знам че ги опъваше о офиса в бялия дом но за острова е педофилия не знаех

ТО И НИЕ ЛЕКО-ЛЕКО,СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ КЪМ-“ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ,ЕВРОАТЛАНТИЗМА(САТАНИЗМА)! И НИЕ ИМАХМЕ ПРЕМИЕР(БАЦЕ),КОЙТО ПРАЩАШЕ-СМС-И СЪС СЕКСУАЛНИ ПОКАНИ НА-14-ГОДИШНАТА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА! ТЯ ГИ ПОКАЗА,НО МИСИРКИТЕ СЕ НАПРАВИХА НА РАЗСЕЯНИ! ПРОКУРАТУРАТА-СЪЩО! САТАНИСТИ СА ПРЕВЗЕЛИ СВЕТА!

Какво сладко изнудване тече.. кой ли обира парата?

От Лонод сити. Зад тях Златната пирамида от господарите на света от векове.

Те ако трябва да публикуват всички замесени, ще им лъсне целия политически и "културен" елит.

В момента, в който правителствата ви наложат новите финансови окови глобално не сте на улицата да палите Посолства и Парламенти, Банки и финансови институции сте приключили курса. Планираната от елитите промяна ще гарантира тоталната дистопия и унищожение на масите нормални хора. И не е никаква конспирация. Публично ви го обявяват ежедневно. Но продължавате да спите и винаги гледате там където ви насочат вниманието платените им системи за дезинформация наречени медии. Положението е критично защото идващите технологии ще позволят тотален контрол над производство, движение и мислене. Не е никъв майтап. Време е човечеството да сложи Банкерите и господарите им до стената. Иначе само ще мечтаете за демокрация и човешки права.

Прибирай се в 3-та стая и си изпий хапчетата!!!

ТОВА ЛИ ИМАТ ПРЕДВИД-ИНСТАЛИРАНИТЕ МЕСТНИ ПОДЛОГИ,ГОВОРЕЙКИ НИ ЗА: ПРАВИЛНАТА СТРАНА! ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ! ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР! ПЕДОФИЛИЯ,ОРГИИ С ДЕЦА,МНОГО ПЪТИ ЗАВЪРШВАЩИ С-ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ! САТАНИСТИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ,СА ПРЕВЗЕЛИ СВЕТА!

Абе, хората са си направили кефа със сума ти 15,16-годишни, а пък вие сега вече и да ги съдите и да не ги съдите, все тая. Едно време Берия от улиците направо ги е дърпал в колата и смее ли някой да гъкне, цялото семейство го отнася. И не знам да са го съдили приживе??

Проблема. Други неща има тука идиотино. А ако ти се живее в Болшевизъм, който е дело на същата ционистка паплач.

Това с 15-16 годишните лошо няма, ама това за Берия са градски митове и легенди - предвид работата която е свършил възникна резонния въпрос - кога е имал време да обикаля и да търси жени по улиците.

Защо никой не може да спре геноцида на Фашистите Ционисти към човечеството? Да не мислите, че тия хави не са били прилагани и на така назначените "монарси" в миналото? Четете история.

Практически проекта на Епстийн е стар проект на Максуел под ръководството на Мосад. Хънипот. Събираш най-богатите и най-влиятелните в политика и бизнес и ги изкушаваш затваряйки ги в култова динамика, жертвоприношения и педофилия. Бил Гейтс също е в кюпа. Жена му го разкара като разбра. Хората, които ви коват бъдещето, палят войни и управляват държавите са част от тази тълпа социопати и сатанисти. Епстийн е просто оперативен работник. Останалото е контрол през компомати, който е видим вече и за невъоражено око. Максуел по комунизма и на Бай Тошо се е натресъл. Има го документирано. Докато човечеството позволява банкерският и финансов елит да му казва как да живее и да го дере, бъдещето ще е Фараонски Корпоративен Фашизъм. За вас е разделението на религии, отбори, фобии и умиране по фронтовете. За тях е ултимативната власт, Кабалата, Тората и Талмуда, който са си просто системи за контрол и жертвоприношения към древните вавилонски идоли Моллох и Баал. Символиката им е крещяща. Но неграмотността на гоите е чудовищна. Докараха ви дотам, че на научните факти да им казват дезинформация, а всичко, което ги разобличава в престъпления е конспирация.

са от европейския политически и бизнес елит и колкото тях са изнудвани с този списък и подобни? Видиш ли американец било той политик, посланик да ти говори за морал и ценности веднага му избий всички зъби. Целият този сатанизъм който се случва в Дивият Запад получава поредните доказателства.

Хиляди български деца бяха осиновени в САЩ ,не се знае колко от тях са изнасилени или изобщо са живи.

има доказателства са същите деяния и в Украйна.

КАКТО КАЗВА ЕДИН ПРИЯТЕЛ: “НЕ МОЖЕ НАЦИЯ КОЯТО МАСОВО ПРАВИ СЕКС С ДЕЦАТА СИ(В НЯКОИ ЩАТИ,ДОСТИГА-30-% ОТ СЕМЕЙСТВАТА),ДА НИ УЧИ НА МОРАЛ”! ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА И С:РАДИЗЪМ,ТОЛЕРАНТНОСТ! ПО НАШИТЕ ЗЕМИ,НИКОГА НЕ Е ИМАЛО:РАСИЗЪМ,УБИЙСТВА-ЛИНЧ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА,ПРАКТИКА ДА ИЗНАСИЛВАМЕ ДЕЦАТА СИ! ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-САЩ,СЕР САТАНИЗЪМ ПО ЦЯЛ СВЯТ! КЪДЕ С БОМБИ,КЪДЕ С ИНСТАЛИРАНИ МЕСТНИ ПОДЛОГИ(БЪЛГАРИЯ НАПРИМЕР)! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! ПРЕЗИДЕНТ НА-САЩ,ПРИНЦ НА-ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,С МНОГОКРАТНИ ПОСЕЩЕНИЯ НА ОСТРОВА НА ПЕДОФИЛИТЕ! ЗА ОРГИИ С ДЕЦА,МНОГО ПЪТИ ЗАЕЪРШВАЩИ СЪС СМЪРТ! ИЗРОДИ!

веднъж в живота си бъдете истински журналисти и публикувайте списъците с поедофилите и разпитите на Ъпщейн. Те косвено ше докажат защо изведнъж толкова брутално започнаха да налагат джендър извратена идеология и разговори за легализацията на педофилията. Клинтън, Прицкер, Гейтс, Андрю са само няколко имена от общо 200+ такива. И за "ужас" нс демократите там го няма Тръмп докато половината дем партия е в този списък. Трябва всички тези изроди да им бъдат клъцнати пишлетата и орехите изхвърлени на свинете

Тръмп е там, недей да лъжеш.

Всички от западния "елит" са педофили и извратеняци, без изключения!

ГОДИНИ НАРЕД Е ИЗВЕСТНО,ЧЕ ОСТРОВА НА ТОЯ Е МЯСТО ЗА ОРГИИ С ДЕЦА! СБОРИЩЕ НА-ПЕДОФИЛИ! ПОЛИТИЦИ,ФИНАСОВ,ШОУ ЕЛИТ! НЕЩАТА СТИГАТ ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ,С ОРГИИ ЗАВЪРШВАЩИ С ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ(ДЕЦА ОТВЛЕЧЕНИ ОТ БЕДНИ ДЪРЖАВИ В:АФРИКА,ЮЖНА АМЕРИКА,АЗИЯ),И РЕШАВАТ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ СВИДЕТЕЛЯ! АРЕСТУВАТ ГО,И ГО САМОУБИВАТ! ТОВА НЕ ПРЕЧИ НА ПЕДОФИЛА-КЛИНТЪН,ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ ЗА:ДЕМОКРАЦИЯ,ЧОВЕШКИ ПРАВА,ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ! АДОВИ ИЗЧАДИЯ!

Оставаше смъртта на Епщайн да е "криминално деяние". Ние за какво му помогнахме, че беше много приказлив....

Е как ще е убит ,удобно се е самоубил...Кой вярва на подобна глупост?Когато държавата ,с нейните ресурси се обърне срещу даден човек ,факти колкото щеш и то все удобно.Друг филм ,че държавния ресурс се управлява от някой....

АМИ-“ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ”! ГРАБИШ,ИЗБИВАШ ПО СВЕТА,И СЕ ЗАБАВЛЯВАШ СЪС НЕВРЪСТНИ ДЕЧИЦА..ИЗНАСИЛВАЙКИ ГИ! САЩ Е-ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,ПУКАЩА ПИПАЛА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! САТАНИСТИ!