17-11-2017 20-11-2018

Коментари

западни лакеи

Как изглеждат есесовците на съвремениия фашизъм ли? Ето така: неправителствени организации с международно финансиране, които си присвояват правото на суверена гарантирано по Конституция сам да решава съобразно гражданските си права и свободи:

Да, да. Тези хелзински (разбирай-цигански) -отворковци (разбирай-педали), да си ваксинират мангалите и педалите, за мен ще ги помоля да не се грижат толкова, както и да не говорят от мое име, защото не съм ги опълномощявал !

КОГА.... ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ ДЪРЖАВИ ЩЕ ОСЪДЯТ ....... ВИНОВНИЦИТЕ ОТ ПЪРВИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ..... ВКЛ УЧЕНИТЕ ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА МОДИФИЦИРАЛИ И СЪЗДАЛИ УБИЙСТВЕНИЯТ ВИРУС(БИООРЪЖИЕ) В РАЗРЕЗ С ЖЕНЕВСКАТА КОНВЕНЦИЯ...... МЕЖДУ ДРУГОТО В САЩ И В КИТАЙ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ Е ЗАЛОЖЕНО В НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС...... ГОСПОД ДА НАКАЖЕ ИЗРОДИТЕ ПРИЧИНИЛИ ПАНДЕМИЯТА И ОТНЕЛИ ЖИВОТИТЕ НА МИЛИОНИ ХОРА..... АМИН. ЗАЩО НЯМА ПРИВИКАНИ ПОСЛАНИЦИ И САНКЦИИ.......????

Тия трябва да се изчегъртат първи ! Едните да си отидат в Хелзинки а другите в " отворените " общества ! И да се приеме закона за НПО , такъв какъвто е в Задокеания !

Сорос се грижи за вашето здраве! "Информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!"

Не може да им се отрече тоя път на педалите! Абсолютно са прави и исковете имат резон.

Финансираща НПО-тата на Сорос е дарителската платформа НПО "DMS"! Преди няколко дни говореха за регистрацията и на нова дарителска платформа - поредното НПО!

Финансира допълнително и от дарителската платформа НПО "ХелпКарма - част от колекторската фирма НПО "Кредисимо"!

Да бъдат обявени за антидържани и регистрациите им да дабъдат изличени!

Ха-ха-ха! Нищо не разбрах от статията. И се чудя какво общо има с обратните и мургавите?

Защитават, защото са част от тях!

Ела да ни спасяваш ….

Трябва да поставят извън закона БХК и Отворено общество! Безкрайно противни и изключително вредни организации! Какво и кого ще съдят? Нещастници!

Ама има си места за тая работа. Начи цялто бхк и отворено общество се нареждат на зелен коридор и се ваксинират силно на воля! Половината Запад взе да обяснява как ваксините не си вършат работата, за да не кажат, че се преевахме, тия още напинят. Ми ваксинирайте се като сте толкова отворени бе, бехекасти недоклатени!!!

Пак ни почнаха! ;) Продължаваме промяната!

"Българският Хелзинкски комитет и сие" . Е тия вече се насраха напълно! Кой ги упълномощил да търсят сметка от държавата, че тя не ме е ваксинирала?

Има и :ДОБРА НОВИНА! Като дойде време за:ИЗПЪЛНЕНИЕ НА -СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ,ЩЕ Е БЕЗПЛАТНО...ДАЖЕ ЩЕ ИМА-“БУТАНИЦА”!!! ЗАПЛЮВАМ СЕ,ОТ СЕГА...ПУ ЗА МЕН!!! ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Като магарето от приказката, дето ревало пред лъва - да си покаже магарията...

Явно колегите са възмутени от липсата на ежечастни кожени ваксинации....

Държавата се управлява от Муньо и Киро. Те са виновни , затова трябва да влезнат в затвора. Както и онази брадата коза- мустафата, ама тя е турко-арабо-американка и не може да я пипат

Двете ФАШИСТСКИ Организации-БХК(Б.Ескимоски комитет) и другата Фашистка отровна организация-Отровено общество трябва да бъдат забранени и изхвърлени от България заради скрита реклама на американски фирми производителки на отровни ваксини.

Тоест някой идиот подава жалба защо държавата не е ваксинирала мен? Правилно ли разбирам поредната кретенско-малоумна история ?

ето защо бях един от тия, които бяхме против истанбулската. щяха да ни разсипят от дела, като например защо държавата не задължи хората да участват в доброволни гей манифестации. или пък защо държавата не изземва деца от самотни майки и да ги раздава на еднополови фамилии. дори нямаше да има дела, защото те щяха да са държавата. хем без да плащат данъци. тези организации трябва да бъдат забранени със закон, а не да си позволяват да налагат не само своите си перверзни си фантазии, най-вече тия на спонсорите им.

И почнаха да вият като вълци организациите на Сорос! Не се учудвам. Нали той владее България. Браво на Путин! Всичките ги забрани и ги вкара по затворите.. Само така се постъпва правилно със Соросоидите

Че то, щом тия престъпни организации искат да се ваксинираме, това за мен е извод за смъртна опасност от ваксините.

щат "да се ваксинираме". Щат да изкарат пари. През утките им е за теб.

Плюя ви на организациите, Мерзавц

А аз пикая

Тия две безкрайно противни организацийки кой ги е упълномищил да се занимават с хора които на са им грижа?Хайде сега държавата да ги натири и прати при тия които ги финансират.

Да ги натири, ама не смее, че ще й дърпат ушите. Гнусари!

Щом те могат да съдят държавата за СЛАБО ваксиниране, значи и аз мога да съдя държавата за ДИСКРИМИНАЦИЯ към не- ваксинираните. И не само държавата, а и тези БХК и Отворени общества. Въз основа на какво ще се налагат санкции и изисквания за нещо, което НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО? След като нещо не е задължително, означава че то е по избор. А не може да се наказва за това че си избрал, или че не си избрал нещо което е по избор. Все едно да вляза в месарницата, да си избера пържола, а след това месарницата да ме глоби за това че не съм си взел пилешки бутчета. Или да вляза в магазин за вегани, да разгледам буламачите и отвратен да се опитам да изляза, и продавача да ме съди за това че не искам тофу а търся пълномаслено мляко и овче сирене.

мен, търсиш навсякъде пържоли. Но нищо, добра логика.

Признавам, виновен съм. Обичам пържоли а не тофу и салата от глухарчета и детелини. Съди ме.

Всичките антиваксъри ли сте такива тъпи?

Има .азлика - тя е в това, че тея организации са подлоги...на запада и много ги е еня за правата на г.ажданите - реалните и необходимите, като правото на избор, какво да правиш с тялото си - да ядеш пържоли или да не ядеш...коъ защитава тези, които няма какво да ядат ?...рознахте - циганите ...но те са се оказали от правото си да .аботят...

Там две старчета-злодейчета се занимават с имотни натрупвания. Ваксинирайте ги, че ще пукясят от КОВИД 19 преди да успеят да похарчат едни пари. Ваксинация до дупка на такива. И на тия, дето са засъдили държавата и плачат с крокодилски сълзи за едни хора, за които ама никога не им е пукало. Да не се пипат, обаче, нормалните възрастни хора.

Ми тези две НПО да поемат акция да се ваксинират те първо после другите - Да ги заличат като органиции

Ами и всички бустери.

БХК да се грижи за ваксинирането в ци...ските махали. Айде, за българите, да се въздържа..... Не стига, че сме оставили мургавите ни събратя да паразитират върху нас, ами сега и ние да сме опитните зайчета!

Набързо ги насочи към други живи същества.

Смешковци!!! За пореден път тези комитети доказват, че са създадени и спонсорирани от същества, които желаят зло на човечеството!!!

само за своя си корем. Другото е без значение.

Какви жалби, бе?? Стадото е просто и затова не се ваксинира. От кого се жалват??

Ти иди се отчети. Да ти дадат сертификат за интелигентност.

ПОМНИТЕ ЛИ-ЧАУШЕСКО? САМО ДНИ ПРЕДИ ДА ГО СЛОЖАТ ПРЕД-СТЕНАТА...МИСЛЕЛ СЕ Е ЗА-ВСЕВЛАСТЕН!!! ДО ПОСЛЕДНО НЕ МУ СЕ ВЯРВАШЕ! ГЛЕДАШЕ УЧУДЕН!!! ОТМЯНА НА ИЗВТАЩЕНИЯТА....ЧЕ!!!!

земи едни гледаха втрещено когато.....

повръща ми се от соросоидите

Тия двете "фондации" трябва да бъдат забранени със закон...

соросовите фондации са общо 29 в България.

Като се пусне на "стадото", някоя такава статийка, да знаете става нещо в тая държава, не както трябва, а такива статий са за отвличане на вниманието. Или сме се събули на македонцити или с Русия нещо става, а може и някое увеличение на нещо да се готви.

Тия верно са се-САМОЗАБРАВИЛИ! ВИНАГИ Е ТАКА,МИСЛЯТ СИ,ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОД КОНТРОЛ!!!!!!!!! ИГРАЯТ СИ С ОГЪНЯ! СКОРО!

уж се борят за човешки права, а искат държавата да ни задължи, колко да ни притиска, не е ли достатъчно, театър, опера, музей, дори в Макдоналдс е със сертификат - какво още искат, да затворят хранителните магазини, да ни глобяват, след като ваксинираните заразяват, а също и те самите се заразяват, дори умират.

На ваксинираните трябва да се плаща и да имат застраховка живот, понеже участват в експеримент.

Пълни кретени! Паразити!

Соросоидните отрепки ще съдят държава, заради това, че не успяла да извие в достатъчна степен ръцете на хората, да се инжектират с експерименталните препарати, наречени за краткост ваксини (все още официално незадължителни при това!). Нямат нито едно правно основание да го правят, но искат да преобърнат правото с краката нагоре. Ще се печете в ада, уроди, мръсни, безподобни! Дните ви са преброени и това са последните ви издихания! Трябва да има съд и присъди заради това, че вече трета поредна учебна година, на децата им е отказано правото на образование, съд и присъди за сегрегацията на хората със сертификатите, съд и присъди за отказан достъп до здравеопазване заради ковид, съд и присъди, заради всичките хора, които загубиха препитанието си заради "мерките" и сертификата.

Надявам се руснаците да повторят "случаят Казахстан" ("шестдневното присъствие"), само че у нас и тия от БХК да са първите, за които повече нищо няма да чуем!

Бизнес ас южуъл... Според мен е крайно време да се приеме закон за чуждестранните агенти на територията на страна. Тия да се обявят за такъв и да се подложат на рестрикции както е във всички демократични страни по света като САЩ например. Че ако напиша Русия за пример и ще премине ток по кльощавите ви телца... ха-ха... хелзинските шлухи не са нито хелзински нито шлюхи, а сороски джендъри!

Нямам думи с които да опиша ненавистта си към такива античовешки организации.....Но,моля ви,не забравяйте и премиерчето Кирчо,безродник и убиец на хора.

Тъпите български дебили пощуряха! Едни съдят държавата, че ги кара да се ваксинират, други ще я съдят, че НЕ ги кара по настоятелно да се ваксинират.- Е, на такова малоумно общество, как да да се угоди?

Само че тия не са българи.

Ами имунизирайте си циганите

Щерев от Отворено общество или от БХК е ?

АЗ ПЪК ОБВИНЯВАМ БХК В ТОВА, ЧЕ СТИМУЛИРАЙКИ МЛАДИТЕ ХОРА И АГИТИРАЙКИ ГИ В ПОЛЗА НА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ ПРАКТИКИ, НАНАСЯТ НЕПОПРАВИМА ВРЕДА КАКТО ВЪРХУ ТЯХНАТА ПСИХИКА И ЖИВОТ, ТАКА И ВЪРХУ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ЧАСТ ОТ КОЯТО Е ДЕМОГРАФСКАТА ПОЛИТИКА! АКО НЕ БЯХА ГЕЙПАРАДИТЕ И АГИТАЦИЯТА С НАГЛЕДНИ МАТЕРИАЛИ, КОЯТО БХК И ПОДОБНИТЕ ИМ ПРОВЕЖДАТ, В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМ С РАЖДАЕМОСТТА И ЩЯХА ДА СА СЕ РОДИЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕРОДЕНИ ДЕЦА!

Надпреварват се как да направят антиреклама на ваксите. Щом и тези безродници се наредиха...