Рекордно участие в ”Безсмъртния полк” (Видео)

Тази година имаше рекорден брой участници в "Безсмъртния полк" в Москва, Санкт Петербург, Далечния изток, Урал и Сибир.

Обратно в новината

Коментари - Рекордно участие в ”Безсмъртния полк” (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празник за целия самоуважавст се свят.

Да не забравяме и организаторите на войната Сталин и Хитлер. Единият управлявал с терор ,другия с харизма. В крайна сметка - милиони отиват в небитието просто за нищо.

Велика Русия, велик народ!! Поклон пред загиналите герои за да има днес Европа и Европейси съюз!

Тази картинка показва приемствеността на поколения руснаци.Тези,които вървят с портретите сега са същите, които защищавали Родината си тогава.Тези младите продължават дело на загиналите си роднини, помнят ги и се прекланят пред тях. Връзката не се къса. Затова Русия ще я има и тя не е победима.

Войните и баташките кланета са важни исторически събития, но не са повод за празник, и нормалните хора не ги празнуват.

Това е празник на Победа и почит на загиналите (всеки носи портрет на загинал близкия човек), ако малко разбираш от трагедия и от радостта,когато кошмарът свърши , по-добре млъкни.

Тези хора поне имат ценности и пазят паметта на загиналите си роднини , защото ако не бяха тези на снимките светът нямаше да го има. Много моля соросоидните плужеци изхвърлени на чикия от бащите си и почитащи единствено гей парадите , наркотиците и безпаметните алкохолни натравяния да не подменят историята , да ни освободят от присъствието си и да се отправят незабавно към страната на упадъка ФАЩ .

Да разнасяш портрети на умели преди десетилетия. Да държиш мумия на умрял преди век. Що за перверзия?

Первезник си ти!

невероятен кеф когато чувам воя и сополите на една шепа изгладнели измършавели соросоидни проститутки на фондация розови гащички за БГ.Пак наритани в ъгъла плюят и храчат сополиви и нашамарени въпреки че о тях никой не се интересува. Слава на Русия и слава на великият ден на победата,а кучетата да лаят, той кервана си върви все по лесно и лесно.

Абре тъпунгери български, България е била от другата страна, ние сме една окупирана държава, защо се подмокряте от оръжието на окупатора?

ВЕЛИЧЕСТВЕНО ЕДНОВРЕМЕННО!!! ТЕЗИ ХОРА,ЗАПАЗИЛИ И ПРЕНЕСЛИ ПРЕЗ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СПОМЕНА ЗА ПРЕДЦИТЕ СИ,ПРЕДАЛИ ГИ НА ДЕЦАТА СИ!!! КАКВО ПО-ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМИСЪЛ ДЕЛО ЗА ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ?! КРЕСЛИВАТА ГЛУТНИЦА НА ТОЗИ ФОН Е ЖАЛКА,ЖАЛКА...

Аз

И още по-рекордни ще стават. Не само в Русия, ами и на други места, вкл. и тъдява. Много рев ще има да рева глобалистката либерастия. Като краен либерал го казвам.

Поклон пред паметта на 27 000 000 души загинали за свободата на Русия и Европа.

каквото и да е станало ние трябва да почетем убитите войничета които нищо общо нямат с политиката те просто се сражаваха за родината

Има и то много повече отколкото са жертвите на ВСВ. Това обаче руснаците все още не го казват, същото като клането в Катин - едва Горбачов го призна и се извини.

Аз

Елцин, първия друг на запада, още в началото на 90те разсекрети и публикува архивите. Забравих колко бяха точно, но беше между 700 и 800 хиляди за 70 години съществуване на СССР. За сравнение - западът е приел числото на титаничния боклук - отрепката Солженицин - 60 милиона. Има-няма 80-90 пъти разлика. Много, баси, иронично...

През февруари 1954 г. за Никита Хрушчов е подготвена справка, подписана от Главния прокурор на СССР Р. Руденко, министъра на вътрешните работи на СССР С. Круглов и министъра на правосъдието на СССР К. Горшенин, в която справка се споменава броят на осъдените за контрареволюционни престъпления за периода от 1921 година до 1 февруари 1954 г. Според справката, за целия този период от Колегията на ОГПУ, от тройките на НКВД, от Военната колегия, от съдилищата и военните трибунали са осъдени общо 3 777 380 човека, в това число от тях смъртно наказание получават 642 980 човека, а в лагери и затвори за 25 и по-малко години попадат 2 369 220 човека, изселени 765 180 човека.

А кой ще почете жертвите на болшевизма!?

ЯСНО МИ Е,ЧЕ ЗАДАЧАТА ТИ ДНЕС Е ДА ПРЕЧИШ НА ОБСЪЖДАНЕ НА ТЕМАТА ЗА ПАРАДА,НО ВСЕ ПАК СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО !!! БЪДИ ПО-ДИСКРЕТЕН!!!

И рекордно близане на задници от руските подлоги.

А ти знаеш ли що е политика ?!

Избитите от чичко Сталин в кой полк са ?

Русия е заседнала здраво в 1945. Но лошото е , че се срива към 1937 - времената на големите чистки ....

Явно нивото зяпач-наблюдател е предела ти ! Изводите и умозаключенията ти са нула !

Да научиш моме български !

За какво ни занимавате с глупости? Какво ни интересува една страна, която живее още в 19-ти век? Интересно, че един от коментиращите е припомнил една славна дата, "На 9 май 1917 Българската армия разбива руските окупатори в Македония", и вместо гордо да му се слагат лайкове, вече 5 изрода са му сложили минус! Много са националните предатели на които трябва да се резнат зелките!

ЗАЩОТО ЕВРОПА БЕШЕ ПРЕВЪРНАТА В ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА НА ФУРЕРА И ОКОЛО 400 000 000 ЕВРОПЕЙЦИ БЯХА ПОРОБЕНИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ И ВАС С ЧЕРНИТЕ ГЛАВИ ВИ ПРАВЕХА НА САПУН И ЛЕПИЛО БЕГЕЕЕЦ И КОЛКО НОВИ ДЪХАО ЩЯХА ОТВОРЪАХА ВРАТИТЕ СИ ВАС ПОДЛИТЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ !! НО ЕДНО Е ЯСНО ЖИВ СИ ЗАРАДИ СССРЗА КОЕТО АЗ НАСТОЯВАМ ДА НЕ БЯХА ОСВОЖДАВАЛИ ЕВРОПА А САМО ГРАННИЦАТА СИ - ЗА НЕ ПОЯВАТЕ ПОВЕЧЕ НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ

Иване от Москва, вижда се, че нито можеш да пишеш, нито да четеш на български. Човека е написал нещо за 9 май 1917г. Какъв Хитлер те е патил по това време? Ти си в Москва, живей си спокойно, не чети български новини и сайтове и ще постигнеш душевно равновесие.

kerelov@poshta.net

Какви глупости плещиш бе, съветски заблуденяк? Освобождение ли се нарича завоюването и окупацията, с цел налагането на измисления социалистическо-комунистически строй, който си е чист фашизъм с добавка на ограбване на имащите и можещите от простите и мързеливите? Това ли е освобождение? Нахалник съветски!

Протонацистките си разсъждения ги пробутвай в САЩ ...Там ще те целуват за тях !

говори в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО!

На 9 май 1917 Българската армия разбива руските окупатори в Македония. Русия е разгромена от България на Южния фронт, а година по-късно капитулира на 3 март 1918 с Брест-Литовския мирен договор

Словесно онаниране е твоето име ! Продължавай в същия дух ! До коитус няма да стигнеш ,за цял живот онанист ще си останеш!

kerelov@poshta.net

Завиждаш му, нали! Той поне може да го вдигне.

помните ли това : о неразумни и уроде , поради що се срамиш да се наречеш - болгарин ? а помните ли че не немците забиха знамето си на кремъл а обратното ... или и това не е вярно :) a сега се вижте откога сте били продажници и боклуци ...

Та всички вие цъкащи минуси, плюещи , Уважението и честта която се отдава на загиналите в Отечествената война, помислихте ли какво щеше да е Европа сега, при победа на Нацисткият режим...? Щяхте ли да сте в Европа и какво бихте правили там? Четете плановете на Нацисткото правителство , всяка информация вече е разсекретена...И вие и вашето поколение сте в тези планове, пъклени планове , експерименти пред които Франкенщаин е детска играчка...Знаете ли какво е имал Адолф Хитлер в предвид относно понятието нации и чиста арииска нация. Наведете глави ппред паметта на загиналите , защото свете не би бил това , което е сега...

Спокойно не се отчайвайте, третополови соросоиди ,туркофили,русофоби,българомразеци на Педерадите във Фашингтон и Берлин тоже ще има рекорди.

Хе, хе 850 000 руснаци подкрепили "неизгодния полк"... Преди 09.05.1945г. Сталин е унищожил над 11 000 000 руснаци, а в следващите две години още повече от полка....

НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ САПУН САПУНДЖИЕВ- ПОВРЪЩАМЕ СЕ ОТ ВАС

Като не те интересува, защо драскаш тука бе ахмак снизан?

Много си жлъчен и отблъскващ. Няма нищо човешко в теб. Иди си.

Слава на Русия!

Коя Русия??? Същата ли, която изби руснаците в подводницата "Курск" преди няколко години ????

Путката ти Ленина!

Това ми звучи също като слава на Ким Чен Ун - същата безмислица.

Това, че Путин пак не вдигна самолета нищо не означава и няма нищо общо с Ердоган, свалянето на руския самолет и убийството на руските пилоти........ ........ ..................

САПУНА СИ САПУН БЕГЕЕЕЦ ХОРАТА МОГАТ И ДА РАСЪЖДАВАТ КОЙ КАКВО МИШЕ ПОМИЯ

От нашите блядове - по-сервилни и гнусни няма! Факт.

8 млн. участници само в РФ!

Гарантирам ти, че Св. Патрик и Хелоуин събират по повече участници всяка година.

Гарантирам ти, че св. Патрик и Хелуин взети заедно наполовина не са толкова важни за света, колкото тази инициатива, ставаща вече традиция!!!

НА ПЪЛНО В ДУХА НА ДОБРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРАДИЦИИ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОТДАЛЕЧАВАМЕ ОТ ИСТОРИЧЕСКОТО СЪБИТИЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАСЛУЖИЛИТЕ ГЕРОИ ЗА НЕГО. ПЪЛЕН съвеЦки та..шак..

тоя САПУНджи продължава - ето какво е когато си на хамерска помия -мраз

И в България, пред съвецкия паметник, имаше "безсмъртен полк", състоящ се от Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Светлозар Лазаров :)))

а и баба славуца сащо

ЗА ПО ТЪПИТЕ от протесеата обянявам сранението СТАЛИН И ХИТЛЕР Е ТЪПОТИЯ И Е ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ (които нищо не зная по историята ст ИМАШЕ СЪД В НЮРЕНБЕРГ И ТАМ СЕ ВИЖДА ЯСНО КОЙ Е СТАЛИН - И АКО НЕ БЕШЕ СТАЛИН КОИТО КАЗА че ръководителите идват и си отиват а народа вечен И ТАКА НЕМЦМИЕ НЕ ГИ ИСТРИХА ОТ КАРТАТА НА ЕВРОПА !!! и сега даже по-голяма германие е символ за величието на СТАЛИН - СЪЩОТО Е И С БЪЛГАРИЯ !!! ИЛИ АНГЛИЯ НИЕ ДАВАЛА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НА КОЯТО ЖИВЕЕМ !!!!

Радвам се, че не съм трол на БСП, но се притеснявам от толкова проста опозиция....

С твоя Сталин бих разговарял "только через ствол Нагана". И това е най-малкото, което заслужава този изверг.

Руснаците показват дух!

Ташаци на рояци! С боздугани и копия срещу американските лазери!

КРАВАРИТЕ НЯМА ДА КОМАНДВАТ СВЕТА,НО НЕ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ?! ЗАЩОТО НЕ МОГАТ,НЯМАТ ДУ.ПЕ,НЯМАТ КУРАЖ,ДУХ,БОЖИЯТА ПОМОЩ! ЗАЩОТО СЛУЖАТ НА БОГА И НА МАМОНА ЕДНОВРЕМЕННО,А ТАКА НЕ СТАВА! ДАЛИ ЩЯХА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ЕДНА САМО ЗИМА ПОДОБНА НА ОБСАДАТА НА ЛЕНИНГРАД,КАК МИСЛИШ?! Е ЗА ТОВА НЯМА ДА СТАНАТ СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ! ОСВЕН ПАРИ,СЕ ИСКАТ ДОСТА ДРУГИ НЕЩА!!!

Поздрави, тролове!

Я прошу, хоть ненадолго, Боль моя, ты покинь меня, Облаком, сизым облаком, Ты полети к родному дому, Отсюда к родному дому. Берег мой, покажись вдали, Краешком, тонкой линией, Берег мой, берег ласковый, Ах, до тебя родной доплыть бы, Доплыть бы, хотя б когда-нибудь. Где-то далеко, очень далеко Идут грибные дожди, Прямо у реки в маленьком саду Созрели вишни, наклонясь до земли. Где-то далеко в памяти моей Сейчас, как в детстве тепло, Хоть память укрыта, такими большими снегами. Ты гроза, напои меня, Допьяна, да не до смерти, Вот опять, как в последний раз, Я все гляжу куда-то в небо, Как будто ищу ответа. Я прошу, хоть ненадолго, Боль моя, ты покинь меня, Облаком, сизым облаком, Ты полети к родному дому, Отсюда к родному дому.

20 000 000 (двадесет милиона) РУСНАЦИ са доказано избити от ... СТАЛИН Тези хора влизат ли в безсмъртния полк???

Влизат. Можеш да си спокоен. Знам че тебе това те вълнува повече от колкото какво става в България. Сигурен съм че руснаците са ти много благодарни за това че ги мислиш.

---Подкрепилите "безсмъртния полк" са по-малко от от избитите от комунистическия режим... ---Населението в Русия е нарастнало над три пъти след ВСВ... Следователно... КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УБИВАТ СЪНАРОДНИЦИ... Въпрос: Кой създаде и подклажда тероризма?

А ЖАЛЬ ЧЕНЕ СИ САПУН МРАЗ

Жалки тролове, жалка БСП. Елементарния руски език не е лукс...

Русия изостава с 40 години от НАТО във технологично -военно отношение и организация на армията !!!!! От САЩ изостават с 60 години и изоставането е огромно !!!

Не със 40 а с 400г изостават. За това САЩ не смее да ги нападне...щот са много изостанали. Ако беха напреднали, отдавна да си ги "демократизирали". Това е и другата причина външните министри на САЩ да ходят най вече в Русия...защото са много ама много изостанали!

Значи САЩ, като не нападат са страхливци, а като нападат са агресори... Няма празно при вас, а? :))) Русия никога не губи и САЩ никога не печелят, сблъсъка с реалността се омекотява с лосион за вана... :)))

Поклон пред силата на руския дух!!!

ЗАЩО Е ТОЗИ БЕМЪРТЕН ПОЛК - ЗА ДА ПОКАЖЕ НА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА ИСТИНАТА ЗА ВОЙНАТА С ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ КОЯТО СЕ БЕШЕ ОБЯВИЛА ЗА НАЦИЯ НЯМАЩА РАВНА НА СЕБЕСИ - ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ПРЕВЪРНА ВСИЧКАТА ЕВРОПА И НЕ САМО В РОБИ КОИТО ПОКОРГО РАБОТЕХА НА ФЮРЕРА - забравихте ли колко бяха открите лагери като в дъхао- колко сапун щеше да има !!!! САПУН И ЛЕПИЛО ОТ това които сте европейци - но пак забравихте . всички помагали каточели на СССР и никой не казва и даже не знаят как БЕДНАТА МОНГОЛИЯ ПРЕДАДЕ НА СССР НЕ ПОМАЛКО МЕСТНИ консерви от америка а И 600 000 коне знае ли ДЕМОКРАТИЧННАТА ЕВРОПА ЗА ТОВА ! И ЧЕ ЗА ВСИЧКАТА ПОМОЩ Е ЗАПЛАТЕНО СЪС ЗЛАТО !!! ТЪПИ МИ ЕВРОПЕЙЦИ И ХАМЕРИ

За православните народи, семейството е номер 1. За Запада, парите и властта са номер 1. По-добре ли сме като имаме гей паради, третополови, напълно разрушена икиномика, пълна икономическа и юридическа зависимост от американците ? Наскоро ЧЕЗ съобщи, че възнамерява да продаде бизнеса на друга държава, и ... България няма думата да се намесва ??? Имаме ли държава, в края на краищата ? ... или лозунга " в Европа сме, всички други да заминават за Сибир..."

ЧЕЗ ще продаде бизнеса си на който иска. България може да одобри или не сделката. Моментът да купиш ЧЕЗ е много удобен.

Да си чул че ЕП са стратегически отрасъл. Ние ще сме първата държава, която няма да има думата за стратегическите си отрасли. Няма такава продажност просто!

Самолетите на Русия не излетяха без кюмюр ама пък самолетоносача им си има гориво - черни въглища.

САПУНА СИ Е САПУН - НАЛИ БЕГЕЕЕЦ

Няма по увредени хора в света от руснаците .Не е за вярване, че мутираха и изперкаха болшинството хора от тази някога велика нация !!!ПУТИН ГИ ДОВЪРШИ УСПЕШНО !!!

Много сте зле соросоидите! По-зле сте и от комунистите, даже и от фашистите!

В тази финансова криза в Русия (75% от руснаците гладуват трайно - ядат по-малко от един път на ден) президента Пут*ин е успял да осигури водка за повече от 350 души (представени за многократно повече). П О Х В А Л Н О

Глад и мизерия! Дано не дойдат в българският рай на изобилието!

А ние сме презадоволени. Всеки ден новина я за повишение цената я на ток, я за вода, я за парно, я за газ, я за данък, винетка,нова такса, глоба и т.н. Но заплати ако има повишение само на депутати и в държавната сфера!

Много си прост бе Иване ,невероятно глупав и нещастен. Ти си най - долния РУСОСИФИЛИСТИК от всички предатели !!!!