Безсънната нощ приключи без споразумение за бюджета на ЕС, лидерите ще преговарят отново

Вместо единство, бързо изплуваха разнопосочни становища и обиди между богати и бедни членове на общността, посочва АП

Обратно в новината

Коментари - Безсънната нощ приключи без споразумение за бюджета на ЕС, лидерите ще преговарят отново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир , ами като трите коментари ...публикувайте само Как Бойко си управлява джипа и с какъв цвят е каскета на Гешев и ще си облекчите работата : ще съкратите "Чистачите на коментари" и ще имате Мнооооого пари!!!;))

"Всичко, което се изгражда... става МНОГО БАВНО и ТРУДНО ....НО се РАЗВАЛЯ... МНОГО ЛЕСНО и БЪРЗО ....заради ПАРИТЕ" !!;))

ЗАПОМНЕТЕ - ЕС НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНЕ, ЗАЩОТО НЯМА АЛТЕРНАТИВА !!!! Малките и отделни държавички са в изгода само на Путин !!!!

Алтернативата да не се РАЗПАДНЕ е САМО ЕДНА: Да направят нещо като СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ ,..тоест Една Конституция , Един ПРЕЗИДЕНТ, Един Парламент, Една банка, Едно финансово министерство, Една армия, Една полицейска структура, Един съд, Един Главен прокурор , Едно законодатество ...иначе с 28 конституции, 28 президента и.т.н и всичките от Различни партии са ОРЕЛ...РАК..и ЩУКА , всеки дърпа чергата към себе си и само ПРОБЛЕМИ !!! НО ...ТЕ не са готови да се откажат изцяло от суверинитета си ...ЗАЩОТО това пречи на НЯКОЙ ....БЕЗУМИЯ които вършат!!! МНОГО време ТРЯБВА още ....МОЖЕ би,... Cледващият Bек!!!;))

Дааа ,така е и сигурно и почти уредено Та Настрадин Ходжа се връща уморен в къщич и жена му го пита какво толкова е правил цял ден та е толкоз уморен - Жена ,убеждавах хората че трябва да делят поравно каквото имат по между си -И какво стана убеди ли ги ? - Почти ,бедните се съгласиха

Алтернативата да не се РАЗПАДНЕ е САМО ЕДНА: Да направят нещо като СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ ,..тоест Една Конституция , Един ПРЕЗИДЕНТ, Един Парламент, Една банка, Едно финансово министерство, Една армия, Една полицейска структура, Един съд, Един Главен прокурор , Едно законодатество ...иначе с 28 конституции, 28 президента и.т.н и всичките от Различни партии са ОРЕЛ...РАК..и ЩУКА , всеки дърпа чергата към себе си и само ПРОБЛЕМИ !!! НО ...ТЕ не са готови да се откажат изцяло от суверинитета си ...ЗАЩОТО това пречи на НЯКОЙ ....БЕЗУМИЯ които вършат!!! МНОГО време ТРЯБВА още ....МОЖЕ би,... Cледващият Bек!!!;))

Е щом е в изгода на Путин значи ще се разпадне Той президенти на щатите назначава та един съюз ли няма да бутне

Прочета ли в статия на ДИР следното - " предаде ТАСС.", веднага разбирам насоката на материала …. Това съчетано с руските тролове и заблудени "български" русофилистици в коментарите и картината е повече от явна …. НЯМА да се разпадне ЕС, а ще се ФЕДЕРАЛИЗИРА - Една държава, с една армия и една валута !!! Айде сега " предаде ТАСС." да ни каже какво става с пРосия и царя Путин ….

Сигурно Баце е задрямал към 23 часа. Иначе, като един водещ международник е щял да опраска проблемите за 10-15 минути максимум!

Абе, задрямал, едва ли ... какъв огън са му запалили на главата "испанските мисирки", не е истина;))

Тука някой пишат за разпад на ЕС , кой губи готов 450 милионен пазар кажете ми ? Няма държава в Европа над 100милиона население при положение,че вече има други над милиард отделят ли се дори и най силните държави в ЕС ще трябва просто да са васал на някого и те го знаят .

Няма да се разпаднат,защото няма да се съберат,а са ни васали винаги

бибитко да се прибира че къщата в барселона се запалила

Споко, днес Боко ще се изкаже и всичко ще е точ!

Е, сега стана напълно ясно, коя е основната "ценност" за европееца - парата! Само тя, нищо друго няма значение! За меркантилния по своята същност ЕС, Брекзит е основният удар, който ще сложи край на този глобалистки проект, наречен ЕС...

Добре, да те попитам така: европейците меркантилни, а нашите двама глупака, дето едва не са са сбили днес в нашия парламент - те какви са, те за какво според теб се въргалят?;) За идеология, за морални ценности, за нашето добруване? За какво? За какво седи Борисов в ЕС днес - семки и бонбонки ли очаква или милиони евро?!;) И ако излезем от ЕС, към кого да се присламчим, че да ни оценят по достойнство, заради високия ни морал и идеология - щото ние сме над тези неща с парите, нали?;)

Пипи, дойде времето, в което лъжата за това, че "ЕС е съюз на принципи и на ценности", че "ЕС е цивилизационен избор", че "ЕС е единно семейство на европейските народи" и още купища пропагандни клишета с които ни давеха неспирно в продължение на 30 години лъсна!!! Не бери грижа какво ще правим и къде ще отидем. За това ще се разберат Путин, Тръмп и Си съвсем скоро. И защо се чудиш на политиците ни, те са продукт на ЕС и "европейските ценности"!

Ако правилно съм те разбрала, 30 г. ни давят в пропагандни клишета, а предишните 45 г. не ни давеха в клишета - в какво ни давеха тогава - в идеология?;)

А за кого по-точно парите нямат значение. За Ким Чен Ун ли, за Путин ли, за кого

Парите са средство за постигане на цели, а не цел! Преди 30г. ни наложиха модел, в който основната ценност са парите! Всичко е тотално сбъркано...

Чета и се дивя;) Пак си намерихме виновник за нашия си хал - сега е ЕС! Давайте в същата посока и шъ съ упра'им - ние тук ще си избираме главанаци и мошеници без елементарен управленски и всякакъв капацитет, те ще си крадат на воля, а ние ще търсим след посочването на поредния виновник и нов месия, който да продължи да ни оправя! И ще продължим да "живеем юнашки живот сиромашки"...

Чорапче, не слагай каруцата пред коня! Берлинските либерали имат нужда от послушни чиновници както в Брюксел, така и в София и навсякъде другаде, които да им се кланят за " помощите ", да им играят по свирката и да си затварят очите за пълноводния поток, който тече към Берлин! Я обади за отношението на берлинските либерал- болшевики към тези, КОИТО НЕ ИМ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА- Унгария, Чехия , Полша, Прибалтика, Румъния, Италия ? Нали се сещаш, че Берлин определя играта и кой ще участва, а не ние, всички останали? Щом Берлин търпи и се мляска с Боко, значи Боко е удобен! .

Ми ти си го казал сам, не виждам защо питаш мен - тези," които не им играят по свирката на берлинските либерали", също получават милиони евро от този бюджет - и добре си го усвояват! И някак си успяват да не са все пак на дъното на ЕС - не са нито най-бедни, нито най-корумпирани, нали? ЗАЩО ние сме на дъното - дали пък не се дължи до известна степен и на собствения ни избор все пак?!

"Премиерът отбеляза, че намаляването на допълнителния срок за усвояване от три на две години би натоварило националния бюджет и би довело до връщане на средства заради правилата за оспорване на проектите." - ако имаш способна администрация това няма да е проблем.От МС никога не дават информация колко дела се водят, заради нарушения по евр. проекти,колко много пари не сме усвоили заради некадърност.Но като е пълно с "можещи" на ББ всякакви срокове ще са проблем.

скоро време ще се разпадне таз комуна никой няма да бута пари вътре на вятъра за клошари като булгаристана :-)

нали Азия се укрупнява! подавай документи - там приемат точно такива като теб!

Какво означава за нас ЕС? 1. Приватизиране в полза на международните концерни и картели, 2. Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3. Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели 4. Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели и съответно обедняване на населението

- напускай , а не само да констатираш!

А ти очевидно предпочиташ нашите фирми и картели.

Тия от ЕС колко ли още ще ни хранят безплатно преди да се отделят и да си направят нов отделен съюз. Откак са ни приели, французите не спират да драпат да се върнат визите за българи, митата, ограниченията за търговия и тн. Французи и британци винаги са казвали, че, когато са ни приемали в ЕС, са се надявали да си останем просто дестинация за евтин туризъм и контейнер за боклук. Никой не се е съгласявал да приема българи да му живеят от социалната система или пък да му правят бизнес и конкуренция. И това сега се вижда - Холандия казва - ние даваме парите, значи трябва да караме влака. Искаме Източна Европа да си остане част от ЕС само на хартия, затова к.р в Шенген, баце. Хем да са си тука, за да ги ползваме за фри транзит, хем сами да си плащат масрафа. Европа на 5 скорости - богатите искат да станат по-богати, а не да помагат на бедните да ги настигнат. ЕС разбра, че няма никакъв интерес от малките разграбени, дрипави страни и сега се опитва да се отдръпне по всички начини.

Вирусът на Великобесието има точно нужда от малки, разграбени и дрипави страни ... за да се чувства Велик и така да си подхранва Великобесието!

Как пищят кумунетата ахахахах САМО ГЕРБ!!! БОЙКО Е ВЕЛИК!!!

колко да е велик - руска курва!

Тръмп отряза Англия от ЕС. Англия ще се отдалечи още повече от Европа и още повече ще се сближи със САЩ. Следващата страна ще бъде Германия. Тръмп ще започне с разбиването на автомобилната промишленост на Германия. И така, страна по страна, Тръмп ще унищожи ЕС. И ще се договоря само двустранно с отделни страни, в полза на американските интереси, с бруталното право на по-силния.

Нещо не мога да разбера, нали уж ЕС се бяха разбрали с Великобритания англичаните да платят на ЕС някъде около 60 млрд евро през следващите години?! Тогава защо сега от ЕС реват, че след като Великобритания е напуснала съюза, щяло да има недостиг в бюджета им за следващите 7 години?! Ако Великобритания наистина плати тези пари, за които са се споразумяли, то тогава поне за следващият бюджетен период от 7 години, който се обсъжда сега, не би трябвало да има такъв недостиг заради излизането на англичаните! Такъв недостиг би трябвало да има за по слеващият бюджетен период, който ЕС лидерите би трябвало да обсъждат след 7 години! Или евролидерите силно се съмняват, че Великобритания някога ще изплати на ЕС договорените при напускането пари?!

idio

хехе :) ама ти наистина ли? основната причина за брекзит беше да НЕ ПЛАТЯТ на ес, а да си вкатат тези пари в тяхното си здравеопазване и икономика. Чакай от велика британия пари за ЕСССР нужди ти.. има да си чакаш

Тролоферма, Кеймбридж аналитика ... видяхме ви! Последните евро избори евроскептиците здраво правиха ветър на супата!

Ето подходящ повод недоволната е вечно ненаебаното кремълско курве на южната граница, да напусне , и да отиде при господаря си - Вирусът на Великобесието от Азия! Какъв по-добър повод за напускане от това - пари нЕма ... но пък имате прокарана Великата Тръба, тя шъ ви храни и ше ви пази ... от лошите!

Германия е виновна за днешния геноцид на българския народ. Колкото повече се произвежда във ФРГ, толкова по-малко се произвежда в България. Колкото повече българи отиват да работят в Германия, толкова по-малко българи остават в нашата Родина. Колкото по-богати стават швабите, толкова по-бедни стават българите!

това го разбрахме! Напускате!

И що да си напускаме държавата ма, бабо? Да не сме я крали? Тя си е наша.

напускай ЕС ! Държавата ти е на КОЙ, а той е ОНЯ ..."Великобесният Вирус

Требва да се ускори изграждането на повече магистрали. Колхозният фонд да се запази за Бойко.

Влезнахме във Византия и тя се разпадна. Влезнахме в Османската империя и тя умря /слава на Бога/. Влезнахме в СИВ и СССР - разпаднаха се. Влезнахме в ЕС - отначало нещата изглеждаха добре, но леко-полеко и тук си отиват към финал!

Споко! Скоро и руския кенеф ще се разпадне!

Същата логика може да изпозлваш за всеки друг народ, който е бил част от всяко едно голямо обединение или империя, защото всички те са се р4азпаднали. Имат си исторически срок на годност. Клишетата от хоремяага най-ги обичам ;)

Язък за ''подготовката'' на боко:))))) Незнам тия по цял ден какво точно правят че през нощите се напъват???? Какво единство може да има в еврогейския като няколко взели се за всичко в него си налагат решенията подпомагани от подлоги като нашите.

Европейците са равни ... по принцип. Само дето едни са по-богати, а други по-фалирали и невзрачни, едните хрантутят, другите плюскат. ЕС бавно върви към своя залез. Това беше съюз на РАВНИ супер икономики, които заедно формираха една мега икономическа супер-сила. После някой реши, че освен пари, този съюз може да прави и политика. И тогава всичко се обърка. Запо

Европееца особенно младите, там са 90 процента си искат ЕС! Против ЕС са само разни склерозирали националисти, червени чугуни и новоизлюпени десни консерватори!

а също и всички, които не са част от ЕС.

а, че ако намаляват годишният бюджет само с 11 милиарда - къде е проблема? Ще резнат тук-там и ще се случат нещата.

Става все по-интересно.....Като за начало да се приготвим за нови цени на ток,вода ,храна и горива.И медицински услуги.....И още НПО -та...

Третият райх и окупираните от Хитлер територии са първообраза на ЕС! Начело е бил немец-ариец, както и сега в ЕС, царяла е партийна бюрокрация, както и сега в ЕС, тогава е имало обергрупенфюрери и гаулайтери, сега в ЕС има комисари, държавите са били селектирани на Първа класа и останалите на втора скорост, както и в ЕС, обществото е било мултикултурно, мултирелигиозно и мултинационално, както и в ЕС.

всяка империя е мулти-културна, мулти-религиозна и мулти-национална.. Даже и любимата на мнозина Русия.

Само че Русия я има от повече от 600 години и не се е разпаднала, докато брюк.селската хунта всеки момент ще се саморазложи.

Що за глупости? И Руската империя се разпадна, и Съветската империя се разпадна.

Всеки срещу всеки, в краен случай един срещу всички! Тук важи правилото на по-силния.

чудесно кремълска ковро! Приготви - 100 евро за визи, и 20 лъва за едно евро или 10 лъва за 1 марка

И 1% им е много.

Защо безсънна? Бокича сто процента си е захъркал на столчето. Няма да му е за пръв път - и на Нобеловите награди спа, и до Вебер в НДК спа, и на заседания на преемиерите в Брюксел спа.... Пък и що да не кърти? НИто има какво да каже, нито има какво да измисли, обсъждат се сериозни неща и не им е до шутовщините и клоунадите Му. Завалията и езици не знае. Каквото има да измучи пак ще е до входа, или пред хотела, на антуража мисирки...

Бюджет вече е решен сега само отиват формално да се направят ,че спорят ,и ако погледнете реално при което и от предложенията и да е бюджетът ще е над 1трилион при положение ,че предишният период с Острова беше 955милиарда .

Да бе, разходната част толкова, ама без ЮК нали знаеш от кого ще скубят? Или не се сещаш?

Като ви знам цените в Австралия по-добре не ми говори за скубане!

Ти като турист с българската си мизерна заплата ли? Мдаа... Ама и приходите ни не са за подценяване... Не случайно Сидни се увеличава с милион хора за 10 години

Увеличава се Сидней! С имигранти от Индия, Китай и Филипините! То за тях дори и Австралия е яко място! ХЕХЕХЕХЕ

Ако погледнеш реално след кризата най големите печеливши са Германия и Холандия ,това ,че дори на острова започнаха да говорят как икономиката на Германия била зле никой не погледна ,че бюджетният излишък на Германия за 2019 е най големия от всички държави по света над 300милиарда така ,че имат дават и спокойно могат да кажат на кралството когато икономиката ни е зле пак е по добре от вашата .

Не връщаме никой! Стига да си е направил точките. Езика, уменията и кинтите нямат раса. Ти расис ли си между другото? Щото българите не сме бели.. а небял расист е малко смешновато

Видяхте ли " железния " аргумент на новите болшевики - привърженици на глобалисткия ЕС- като не ти харесва- напускай! Да ви звучи познато? Който не е с нас- в Сибир! Днешните глобалисти- либерали са вчерашните болшевики! Те са начело на ЕС, ЕП, ЕК, Меркел и подчинените й ДО ЕДИН са вчерашни левичари и социалисти. Пак се връщам в годините след ВСВ, когато същите германски левичари се редяха на опашки за помощите, спуснати им с парашут от САЩ и Великобритания! До вчера се бяха клели във вярност на Хитлер, днес се редяха за американски помощи! Представете си САЩ да им бяха казали- на който не му харесва- в Сибир!

Бъдещето е в Евразия. Путин3Акбар

Два пенсионера се срещат в Градската баня , след поздрава единия пита другия как е , следва отговор по феншуй -Бомба , а фитила на бомбата , гледам много малък е стана казва другия !

Вземете Медна да ви "прокара" бюджета бе! Повече пари за хазарт, по-ниски данъци за цигари и алкохол и акциз върху лекарствата за онкоблони. Глупави ЕУ бюрократи.

Ние, българите, сме на страната на Русия

UK напусна и си 'ба майката. Жалко!

Че ще е трудно след брекзит беше ясно, но ще се оправят, бюджет ще има. Тук и там ще режат и ще стане. България е избрала ЕС, това е пътя и. На няккой не им харесва ЕС, но има ли по-добър за нас, едни ще кажат да, други не, истината винаги излиза след много години, така е било и така ще бъде.

Нашето място е редом до Росия !!!

Къф път? Няма да мръднеш от балканите

Мюсюлманското население на Русия стремително нараства, главно заради мигрантите от Централна Азия и арабския свят. Това заявява в интервю за "Известия" председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Равил Гайнутдин, оглавяващ и Духовното управление на мюсюлманите в страната. Той цитира оценка на "уважавани експерти и аналитици", според която до 15 години близо 30 на сто от населението на Русия - в момента 145-милионна страна, ще бъде мюсюлманско. Преди 10-15 години в Санкт Петербург имаше около 250 до 300 хил. мюсюлмани, а днес броят им наближава един милион. Бурно се развиват мюсюлманските общности в Калининградска област, Карелия, Коми и други региони от федерацията. Постоянно расте броят на изповядващите исляма в Приморски, Хабаровски, Алтайски край, на остров Сахалин, констатира висшият духовник. От Централна Азия идват в Русия несемейни млади хора, остават във федерацията, за да работят тук и да създават семейства. Децата на бивши гурбетчии ходят в руски училища, успешно следват в руски висши учебни заведения. Те вече са руски граждани и броят им расте с всяка година", подчертава той. "Студенти от арабски мюсюлмански страни следват у нас, женят се и остават тук. Малко ли има такива доктори у нас?", добавя Равил Гайнутдин пред руското издание. ------------- Ни щеми ЕС исками расия

Руските мюсюлмани са добри

Руските кокошки - самальоти

А пък в Западна Европа не само че има голямо количество мусюлмани и всякакви цветнокожи примати от третият свят, но и са с по големи привилегии от европейците! Например само в Швеция официално има над 50 квартала, населени с такива диваци, където ако влезеш, шведската държава не може да гарантира твоята сигурност, т.е. тези територии на практика не се управляват от тази държава! Същото е положението в доста квартали в големите градове в Западна Европа, а някои (като например Лондон!) вече си имат и кметове мусюлмани, т.е. явно местните жители там вече са малцинство! Ако в Западна Европа някой от местните критикува цветнокожите или мусюлманите, или евреите, веднага биха го уволнили от работа, и вкарали в затвора за "расизъм", "ксенофобия", и "антисемитизъм" и други такива смъртни грехове за съвременните западни общества! От друга страна цветнокожите в западноевропейските страни спокойно могат да обиждат местното население, да проповядват омраза срещу европейците, и да вършат всякакви престъпления срещу тях, без властите да ги закачат! За разлика от там в Русия можеш да отидеш навсякъде, включително и мусюлманските квартали, без да се страхуваш за живота си, мусюлманите не могат безнаказано да проповядват омраза и да вършат престъпления срещу руснаците, и руснаците имат право да критикуват мусюлманите или другите малцинства там, стига да използват аргументи, а не обиди! Така че в Западна Европа положението в това отношение е много по лошо, отколкото в Русия!

Значи рАсафилите твърдят, че членството в съюз било лошо, а любимата им държава раССия учавства в Евразийския союз! ХАХАХАХАХА

Всички знаем, че русофилите, путинофилите и там подобни не харесват ЕС! Добре! Нека да сме толерантни! Нека да ни обеснят за съюза, който харесват! За Евразия! Нека да ни кажат с какво членството в Евразия помага на живота на обикновенния руснак! Руснаците масово работят за 200лв заплата, плащат 1.70 лв за 1 л бензин ....! Масова имиграция на мюсюлмани от становете! Хайде някой русофил да обясни!

Ти си Вторият прочел само ЕДНА книга...ВИНЕТУ !!;)

Ега ти тъпите чиновници.Малко ли са ни проблемите,ами се занимаваме с тия краставичари

Дебати в римския сенат, едно време: - Е, какво, ще строим ли къщи за бедните или дворци за богатите? - Всички: - Бедните да го духат! хе-хе

Дебат в масковската дума! После баба пита Путин3как се живее със 120 евро на месец!

Аа, нашите баби с колко живеят,при условие,че там/в Русия/,токът и водата струват стотинки. Кой е по -добре?

Интересна работа, южната кремлска кочина, хем не и отърва, хем стои още тук? на човек, като не му харесва нещо - става и си тръгва! а пък вие даже не сте и "тук" ментално! Марш от тук, вратата ви е много широко отворена, КОЙ ви очаква "физически", то вие ментално си бяхте при него! Марш от тук, ... чиба помияри с помияри! И пригответе по 100 евро за визи и по 20 лъва за 1 евро!

Звучиш типично по прусашки! Точно за това говоря! Като пруски фелдфебел, хахаха! И точно толкова интелигентно!

Статията пак отправя неверните и втръснали внушения за богатия Запад , който дава на по- бедния Изток, едва ли не прави саможертва. Истината , отдавна призната дори от западняците е, че печеливш от ЕС е Западът и най- вече Германия и Франция. Банките, финансовите потоци, фондовете, мениджмънтът са техни и потоците са насочени към тях. ЕЦБ е тяхна, условията и лихвите са техни. Отгоре на всичко обират и най- ценното- младият човешки потенциал. ЕС е глобалистка формация с основен печеливш- Германия. Направете сравнение с поведението на САЩ след ВСВ, когато Западна Европа беше в руини, германците се редяха за купони за храна, изтръгнаха пейките в парковете , за да се топлят, когато Хрушчов наложи блокада на Западен Берлин и всеки ден САЩ и Великобритания доставяха ХИЛЯДИ ТОНОВЕ храни и стоки, за да не умрат германците от глад и болести. Безвъзмездно! САЩ и Великобритания създадоха западногерманската марка и я направиха равностойна на западните валути. И най- важното- САЩ не откраднаха младите и образовани германци, както прави Германия днес с източноевропейците. ЕС бееше създаден като съюз на свободни национални държави, които да търгуват по между си равностойно. Вместо това се превърна в глобалистки германо- френски Райх, в който Германия и Франция са основните печеливши. И те налагат политиката- вечните лузъри си връщат за всички изгубени от тях войни!

ЕС е глобалистка формация с основен печеливш- Германия. ---- Точно така е и ти знаеше , че е така! Кво правиш още тук?

Обяснявам на хората във форума колко сте тъпи прусаците!

Всички знаем, че русофилите, путинофилите и там подобни не харесват ЕС! Добре! Нека да сме толерантни! Нека да ни обеснят за съюза, който харесват! За Евразия! Нека да ни кажат с какво членството в Евразия помага на живота на обикновенния руснак! Руснаците масово работят за 200лв заплата, плащат 1.70 лв за 1 л бензин ....! Масова имиграция на мюсюлмани от становете! Хайде някой русофил да обясни!

Харесваме идеята за равноправен ЕС на свободни и независими национални държави. Не е харесваме днешния глобалистки ЕС, който насажда насила чужди, либерални, " прогресистки " идеи за джендъризъм, енвайронментализъм, свръхфеминизъм, релативизъм , отказ от националните традиции и обичаи, ислям, отказ от традиционнното семейство и религия. Кое не е ясно?

Като стане думи за пари, всеки си показва истинските си цветове.

Значи, увеличаваме вноските, а отпуснатите средства - само за тия, които успеят да изпълнят неизпълнимите за тях условия !? Баси случката ! А някой знае ли какви средства отиват само за издръжката на тази организация ?

Малко ни крадат нашите кожодери,щом има и други чакали

Ние сме все в отбора на губещите ,защото проблема е в т.н.управляващи крадци.Какво са ни виновни другите.Какви пари ще искаме за ЗЕМЕДЕЛИЕ,КАТО ТАКОВА В бЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ НЯМА.боко нали все по екскурзии,не е ли видял какво значи земеделие в Германия,Франция,Швейцария,Италия....да не изреждам повече,такова ли е земеделието там ?На феодални начила.Един ФЕОДАЛ владее всичко,нищо не плаща на собствениците на земя ,но при положение ,че няма как да я обработват са се примерили.За феодала са субсидиите и всичко останало.и за крадците горе.Няма такава държава,скапана и изядена от бандити наричащи се управляващи и депутати.

Идиоти ни Управляват и Идиоти ни цензорират , Факт е на лице ! Няма как да противодействаш , малък и безсилен пред Подлогите покровителствани от САЩ ! За това се готви да умреш българино като куче заради някакви чудаци !

на южната крадлива и лъжлива кочина, като не и отърва - свободна е да напусне! Вратата е отворена, москалът ви очаква! и без това сте в нато от 16 години, а сте още с калашника! Марш от цивилизацията, руски отрепки !

"Парите , разбиват брака" (съюза )!!;))

а дойчевелие видите ли, ни обясняваше и внушаваше как ЮК щяла да се разпада и шотландия щяла да излезе... и като излезе къде ще отиде ? в това смешно полуразпаднало се ЕСССР подобие ли? бюрократично и несъвместимо. какво общо има българия с идиоти на власт със ... белгия например? кви общи интереси, бизнес, цели? по безпринципен съюз на съветски републики не мога да си представа. шотландия щяла била да излезе... ЮК щяла била да се разпадне хахахах

Че си прав си прав. Това е безпринципен съюз. Няма бъдеще и англичаните го знаят и си набиха шута. Ама спри с това DW че прилича на обикновено тролене. Иначе съюза си е обречен. Жалко че нямаме умни управници и ни разсипаха икономика, енергетика и т.н. през годините. Сега сме беззащитни и ако не се хванем в ръце сме свършени.

А кой союз е принципен, дрОгарю! Евразийския ли!

Не съм ти дрОгар Майорино Не съм привърженик на съюзите А на въпроса ти ще отговоря че най-принципния съюз е единицата Семейство, от там започва всичко нагоре.

Брчед, чекай малко! Брекзит започва след 10 месеца!

Започна Майоре... при това виждаме с гръм и трясък! Скоро и други ще поемат пътя. И те уверявам че за Европа и Европейските страни това е добре. Единствено няма да е добре за лапачите в Брюксел и калинките.