17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както се казва: Бог да прости умрелия! Но, никой не се замисля, как света се променя. От лошо, към по-лошо. Технологизирането, задръстването на човека с ненужна и безсмислена информация, стимулиране консумацията, разбиване на морлани ценности, насаждане на омраза и разединение - всичко това е омесено и се налага на хората! На едни по-малко, на други повече. Но всички стардат. Някои се оправдават с Новия световен ред. :) И ако хората не го искат - как тия шепа ограбили ги същества ще го направят??

циганска работа. не работят, голямата част са необразовани и нежелаещи да бъдат образовани. ранно започване на секс и раждане на деца на 15-16-17 годишна възраст..... да им предложат в знак на извинение да ги натоварят и да ги пратят обратно в Африка

Американците, докато не натоварят ''всичкото кюмур'' на шлепове за Африка, ще берат ядове, яко ....

Като знам колко $ млн. взеха роднините на Флойд.

Ако Флойд беше убил с ножа бременната майка, нейните роднини щяха ли да получат толкова пари.

Впрочем, застреляния е бил чернокож наистина, но офицер от армията. Съответно, едва ли е бил необразован. Става сложно.

tonk11

Офицер, старшина, има ли значение? Има заповед за арест а той тръгва да бяга. Ако ще и папата да е.

Интересно, избягва се темата за какво е заповедта за арест... Да не би да е минал на червен светофар????

Брех, те тия, същита като наш"те интегриращи се от Катуница и Варненско... А и мотивите им подобни - полицията претрепала престъпник от техните...

за мотивите на престъпника. Единствено, за което се сещам е аналогията с нашите необразовани, нищо не работещи, мързеливи съграждани. В мнозинството престъпленията са мотивирани от стремеж към притежаване на каквото и да е по най-лесния начин чрез насилие и измама. Абсурдно е доказан престъпник да е увековечен като национален герой. Нямам предвид политическите престъпления, там зависи от победителя.

Това е терор и геноцид над собствения си народ! Къде спи международната общност?

Вместо да решават своите проблеми тръгнали световните проблеми да решават.Навсякъде след себe cи оставят разрушения, хоас хиляди не вини убити, осакатени кръв и сълзи и всичко това под предлог в името на " демокрация".Човек колко глупав и наивен трябва да бъде за да им повярва .?

"Амнести Интернешънъл" ще оправят нещата! Ще се активират, ще го опишат в докладите си!

От миналата година са излезли нови модели маратонки и черните пак искат да "пазаруват" безплатно от разбитите витрини.

Още един ангел при дядо Боже и още един светец на земята !

Интересно че когато беше Тръмп полицията не си мръдна пръста и ги остава да вандластват. Сега е по-друго. Кой управлява САЩ реално?

Е, верно си чукча, Саше. В "демонократичните" щати губернаторите разкатаха майката на полицията. И Тръмп няма нищо общо. Пишеш, а трябва просто да можеш и да искаш да четеш. Ама пусто сърбеж за тролски центове.

Сибир им трябва на тия+работа+малко от режима на Путин ,а може и на Ким!!! Негри , мангали на тръстиката за да не мислят за глупости!!!

Тръстиката е в южните щати и Бразилия. В Сибир са чукали камъни и са секли дървета.

Много ги сърби рушляците от всяка новина за САЩ. Само като видят заглавие и се впускат в дрискане по форума. Вижте, 90% от мненията са на руски тролчета.

аз пък виждам точно обратното, всяка новина е залята от злобни и смешни коментари против Русия, така че не знам кой какво го сърби

Какво хубаво може да се каже за Русия?

че няма негри и политическа корекност.

do 124: типична мутация на червена антива и Картър

Едно не ми е ясно в цялата тази работа...Освен това че полицаите са бели, а неграта черни..Защо полицията е с дървени палки...нямат ли пари за алуминиеви или пластмасови...

така тупаникът е Еко. и био.

те имат електрошокови - в САЩ не се пести за оръжие, само от образованието се къта.... Но са им заповядали да излезат с дървени за да не провокират нови дела за човешките права на дилърите на дрога .

Щото така маймуните правят подсъзнателна инстинктивна първична асоциация, "маймуна - клон" и си знаят мястото.

tonk11

щото американците са умни. Тези сапове стават и за бой и за мотика и за лопата. Така пестят от оборудване. А ако са гъвкави като го "посъветва" веднъж, получава два "съвета".

А хората включително ами те самите дебилни американци си мислеха, че холивудската боза от преди 13 години- Идиотокрация е просто комедия...А този филм се оказа чиста проба пророчество и визия за бъдещето на Хамерика.

Кога ще има санкции за разединените америслямски щати за системно нарушаване на човешки права? Даже президента си смениха и пак същото.

В кочината от третия свят Кравария Америка, се връщат порядките от 60 години на миналия век! Факт!

Я краварите да се изкажат за Навальни, те там са големи разбирачи

Дано Америка да издържи на Левичарската пропаганда. Ако забранят на полицаите им да стрелят, САЩ ще тръгнат по много лош път, от който връщане няма!

Загрижил се нашия от кенефа, за краварите.... Жалък си

Те са наши съюзници !

"Краварите" са единствената демократична световна сила във 2021 година. Твоята любима матушка е грозна диктатура, Китай - тежка диктатура, ЕС - социалистическа антиутопия напът да потъне. Ако и "краварите" си загубят демокрацията, света забравя за просперитета на който се радваше допреди ковид-а.

Голям проспиритет печаташ долари без покрити и ги пробутваш на света. И как най-здлъжнялата държава води проспиритета?

В щатите съм от 20 год. Досега не съм видял българин -мияч на тоалетни. Обаче съм видял доктори, мед сестри, инженери, програмисти, учители и тн и тн.

А наште емигрантчета там с белите ли са или с черните ? Или те си мият кенефите и не се занимават с такива работи ? Някой знае ли ? Упс, усещам че ще ми цвъкнете минуси, ама аз да питам !

Па питай ги сам бе. Абе пич ти сещал ли си се, че там дори миячите на кенефи живеят по-добре от теб? Иначе защо мислиш не се връщат?

Как да се върнат бе пич, трябва пари за билет ! А ако имат, нали са до гуша в кредити ! Където и да идат, ще ги набарат ! Тва да не ти е преди 100 години, като смениш континента и край, вече никой не те търси. Свърши тая вече !

Вярвай си свиньо и се радвай на кочината си.

Я кажи ти с белите ли си или с черните ?

С белите естествено, нали съм бял. Ти черен да скача за бял виждал ли си?

Миячите на кенефи в щатите - най-щастливите хора

скачат не малко бели. ама около 100% са или ултракомунисти, или просто обикновени швестери или мъжкарани.

Умните си гледат кефа, посредствените се чувстват длъжни да пригласят на местния 3xК клуб и то от комплекси за малоценност!!!

PEYTSCH

Байдън оставка!

Хахахахаха

Ами, че то при бай Байдън си е същото като при бай Тръмп БРЯ!?!?!? Нали уж промяна?

Да видим какво ще правят тия маймуни, когато съдът оправдае Дерек Шовин

Ще запалят градо и ще има щети за милиарди. Историята се повтаря, макар и малко различно. Навремето, 1991, Родни Кинг, пуснат условно се напива и надрусва, сяда зад волана, засилва се, не спира на слънчогледа и въвлича едно депо патрулки в преследване из цял Ел Ей със скорости докъм 120. Та когато след почти час успяват да го спрат няколко ченгета го извличат от колата и почват да го налагат с палки. Между 53 и 56 удара, по преценка на полицията (ХАХАХА). И някой го записва този цирк с камера, от близо живущите. И понеже ченгетата бяха оправдани тая сган обърна града на джунгла. Само часове след присъдата почва бунт, който трае 6 дни и свършва със 63 убити, 2383 ранени и то свършва чак след намесата на националната гвардия, армията и морската пехота. А Родни Кинг си тръгна с усмивка и 3,8 милиона.

April 26, 1992

Като гледам снимките всички протестиращи са бели.

Американската милиция като гледам снимките се състои само от хора,четящи тонове книги по библиотеките.- Какъв интелект блика от снимките на милиционерите, а дебелите вратове-всъщност са продължение на мозъка.

А тези които скачат по полицейските коли, са поне с професорска степен от Харвард!

няма ли някой негърски въргал?

кой ли ги финансира тези генетично увредени дебили, за да безчинстват така?

По-скоро - недочовеци, или полу-човеци...

Само бой по черните дебели свине. Един няма да е с нормално телосложение, т.е. имам предвид , че по цял ден л;ежат на поможи и се тъпчат де'а и боклуците. За нищо не стават , даже обратното , само отделят въглероден диоксид и допринасят за увеличаване на озоновата дупка.

А ти как в работно време си по форумите, и коментираш. И ти май не си на работа, ама коментираш другите.

А ти какво правиш?

Все едно гледам кадри от снимачната площадка на продължението на "Планетата на маймуните".

Абе в този град всички ли полицаи са бели, или им нямат доверие на негрите-полицаи? Я вижте снимката-бели полицаи срещу протестиращи чернокожи. Това,че протестират негри не значи, че не може да има и негри полицаи.

Да се изтрепете терористи!!!

Поредните безредици заради поредният умрял чернокож. Ама имал заповед за арест и бил спрян заради нарушение на пътя, след което се опитал да избяга и случайно бил прострелян!? Няма значение! Черен умрял заради бял, тъй че хайде на безредици и вандализъм за да бъде "преборен" расизма. В други новини един от основателите на БЛМ си купи къща за милиони, естествено с парите дарени от различните фирми за да могат те да """"помогнат"""" на страдащите бизнеси на чернокожи. Страдащи заради безредиците на БЛМ!

PEYTSCH

Красота! „Стойни“ негърки, гневни рушители...Негрите са за Флойд за президент. Байдън ти си луд, ако мислиш че си по-добър от Тръмп.

Такива работи трябва да стават край Белия дом и Капитолия

Так держать !

айде сега да видим кога ще открият тия скачащите по полицейската кола, кога ще ги обвинят в тероризъм, дали ще се задейства Джо или не му изнася. Видяхме БЛМ как безнаказано си действаха, затова и на всички е ясно че никой не е гласувал за тоя военен престъпник и педофил.

ЕС да излезе с незабавни санкции в защита на протестиращите в САЩ !

Ква е тая за падаща демокрация. Бият протестиращите никакви права нямат. Амнести интернешънъл защо не се изкаже

Чакаме Бай-Дън съкрушен да си изрецитира написаното на листчето политкоректно обръщение към нацията. В САЩ изтърваха тотално процесите благодарение на демократите. Ако скоро САЩ не спретне нейде по света военен конфликт за да ангажира американското стадо с външна заплаха, ще започне яко трепане по улиците им. Имам усещането, че до един месец нейде ще се мятат мироопазващи американски бомби, дано не е на линията Украйна-Русия.

Веднага двама депутати от НС да осъдят режима на САЩ. Подобно на техните сенатори.

ahahahah бой по мамУнитее ;))

Нарушител, със заповед за арест, опитал да избяга... Е какво да го правят куките такъв? Да му опънат червен килим по лентата, в която кара? Как няма един с кураж да се изправи и да им каже на тези „Защото се държите като маймуни, затова ви отстрелва полицията. Дръжте се като граждани на страна от първия свят и няма да имате проблем.“

Това което виждате е само фасадата. Зад нея са бели изедници като Безос, Бъфет, Зукърбърт, Гейтс и подобни бели изроди.

Изпращаме подводница Слава в района

От съдебния процес става ясно, че полицаят е затискал с коляно рамото на престъпника, а не врата му, а оня просто е бил натъпкан с фентанол до козирката. Ченгето е невинно!

Обаче медиите друго разказват, нали? Нашите също.

Не помня в последните 20 год други да са правили такива безредици и да ги търпят, както тези нег.роси . Свободата , която им беше дадена се превърна в свободия, и сега много хора страдат. Когато палеха коли, разбиваха магазини и имаше такива безредици, колко от тези бяха осъдени? Някои имат сметка от такива отрепки и случващото се, но не и обикновения американец.

НАТО да прати кораби в района

Путин и ЕС да им наложат санкции. И да обявят Бай Дън за убиец