Безредици и поголовни арести по улиците на Хонконг, САЩ заплаши Китай (снимки)

120 задържани на демонстрация срещу проектозакон в сферата на сигурността

Обратно в новината

Коментари - Безредици и поголовни арести по улиците на Хонконг, САЩ заплаши Китай (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се признае, че соросоиднята не принадлежи към човешкото племе, дори може би не трябва да се определят и като примати.

или ги смачкват, или смачкват пекин.

Браво на китайците!

Ама във Франция и сащ и в други ''демокрации'' съм виждал как ги черпя с кафе и сладки осмелилие си да протестират ))))))

Икономиката на комунистическата държава е това, което е сега, благодарение на Хонгонг. Хонконг беше първата врата, през която започнаха да изнасят стоките си на Запад. От там започна всичко, и вместо да оставят тези хора на мира, искат да направят и тях роби...Тези хора са живяли до сега свободно и не искат да бъдат роби на комунистите в Китай. Затова ще се бунтуват до край....

Кой е живял досега свободно- Хонконг? Та те бяха 100 години под британско робство! До 1997 бяха колония на англия, която ги използваше за роби! Просто са имали късмет, че Хонконг е една шепа страна и няма никакви изкопаеми или нещо друго освен стратегическото си местоположение иначе тия протестиращите щяха да ревът друго!

_stankow

Промени се светът. Предишния път търпяха протестърите няколко месеца. Сага, за много по-дребно нещо - един ден даже не ги търпяха ! Вече на никой не му дреме за мнението на САЩ относно демокрацията и правата на протестърите.

И наште боклуци от 'Възгнаждане' трябваше да изопребием, а ?

па те са безобидни. сами са се простреляли в чатала.

Щеше да изпратиш чистачките от затворите срещу тях ли? Защото видяхме, че ченгетата ни не стават и за чеп за каца.

Ако всичките тези демонстранти бяха във великата Америка, досега да им бяха спукали гьомовете от бой, и да ги бяха хвърлили в кауша за няколко години, и то на напълно законни основания. Смятайте какви са законите в Америка.

Не се наврещяха тия ей! Бутнаха им няколко долара като гаранти хамериканците, и тея лумпени подпалиха Хонконг.

Какво дири кравара в Китай?

наглежда си плантажа с роби. Как какво. Нали точно САЩ дава работа на китайчетата с заводите които му направи. Без него и без Европа ще си продават един на друг и ще си въртят едни обезценени хартийки.

Заводите са най-малко 51% китайски. Това, че някакъв американец си е купил там 49%, за да печели повече, отколкото в САЩ си е само негово рационално решение. А пък ти ако си мислиш, че китайците са бедни хора, значи никога не си излизал от село. В който и туристически център на планетата да отидеш, китайците са най-много. Пояснение: Слънчака не е туристически център а кръчма.

колко от китайските апологети тука: - Говорят/разбират поне малко мандарин; - Са ходили в Китай; - Са пратили децата си да учат там (което между другото е вече все по-лесно) Известно ли ви е непредубеденото мнение за китайците в близките държави от района -Филипините, Виетнам, Индонезия, Камбоджа(китайските икономически зони там са специална и интересна тема, поне за посветените). Не мислите ли малко прибързано си закачате каручката към абсолютно чужда култура за която не знаете почти нищо?

Ех... кофти ви беше под английско "робство", а? Как е под комунистическа "свобода"? Май си искате робството обратно.

Китай действа арогантно и директно без дори да лицемернични като руснаците в Крим с инсценирания 'референдум'. За съжаление Хонконг е загубен, с Тайван обаче ще бъде друго. Вече всички държави и хора по Света ще бъдат просто принудени да направят цивилизационен избор.

ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ИСКАТ ЖИТЕЛИТЕ НА ХОНКОНГ Е ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ БОГАТ И КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ, ХОРАТА СИ ЗАЩИТАВАТ СВЕТЛИТЕ И ПЪТЕВОДНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ- КИТАЙ ИМА НАД 200 КОМУНИСТИЧЕСКИ МИЛИАРДЕРИ, А В ХОНКОНГ НЯМАТ НИЩО САМО СВОЯТА РАБОТНА СИЛА- ПУСНЕТЕ ХОРАТА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ СВОИТЕ БРАТЯ КОМУНИСТИТЕ!

Хапчетатааа!!!! Днес в 13.00 вземаш 2, утре пак тук.

ХАЙДЕ СЕГА ХОЛАН, ХАПЧЕТА КАЗВАШ И ЗАЩО....

Чакам да видя как сащ срещу поредните си заплахи към суверенна страна ще се задействат срещу Китай реално за да се насладим най накрая на ''величиео'' на краварите само дето за жалост пак някакви изкарващи си прехраната убивайки и рушейки на чужда територия ще са жертвите на ''величието''им

Пътят на Тайван е интеграция в Родината майка, откъдето е бил насилствено откъснат. Ще има проблеми, ще има и недоволни, но мнозинството са китайци и ще го осъзнават. САЩ използват опозицията и някои идеалисти за своите цели, но няма как това да продължи вечно. Просто Китай не е и няма да бъде колония или окупирана територия като Япония и си следва имперските традиции и планове.

'Ще има проблеми, ще има и недоволни' Ще има СЧУПЕНИ КИТАЙСКИ ЗЪБИ.

Нормално Тайван са китайци. Там бягат "националистите" след като губят гражданската война в Китай.

Дали по този начин може да се протестира в САЩ. Много се съмнявам .

Малко допълнение: после ще бъдеш любовница на най-надарените сексуално затворници.

САЩ властта се избира, не им я назначават.

_stankow

Да, всички вярвахме в това. Някъде докъм 96-та, 97-ма :D :D

Избира се, но не от населението..и това е по законите им хахахаха

Масово пленяване на американски бойци на тихия фронт. Колко милиарда долара загубиха САЩ?

Няма приблем! България ще си поръча 40 изтребителя, ноито ще и доставим 2180гта година. Ще ги плати веднага! Ето, затова са колониите.

Направо да ги вкарват в трудови лагери чуждестранните агенти и просокатори:)

Не мога да си спомня, САЩ заплаши ли Франция, когато се разправи с жълтите жилетки? А, Китай заплаши ли САЩ, когато се разправи с "окупиралите" Уолстрийт? А, някой заплаши ли САЩ, когато сринаха Сирия, Ирак, Афганистан, Либия, Украйна, СК, Виетнам... България?

Много си прост!

Тъп кравар си ти ...... Гошеееее

Ти Гошо Тъпото ли си? Дето си тръгнал да раздаваш оценки.

и защо да е прост? ти като си по-умен защо не кажеш нещо смислено по темата, ама ме съмнява, че можеш защото си просто един обикновен тъп хейтър

Китайските изроди станаха изключително опасни и трябва да бъдат наказани от света.. някоко ядрени ракети ще ги вразумят

Казали са ти: или плюеш Китай и Русия или лагидж и Бтлгария.

Американските изроди станаха изключително опасни и трябва да бъдат наказани от света.. някоко ядрени ракети ще ги вразумят

Човечеството трябва да се прочисти от заразата комунизъм. САЩ са държавата която може да го направи.

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и демократи.

Точно така браво! Спомням си каква мизерия беше 80 години,два вида сирене и дънки панака :)) А как живееха ФРГ и Австрия.

Някои за дъвки и дънки, продават род и родина, баща и майка, задник... каквото имат.

и къв си ти, че ще определяш кое е добро и кое е лошо и кое трябва да се махне или не? ти мислиш ли, че можеш да решиш съдбата на 1,5 милиарда хора?

Ще с ще спрем сега да говорим за вируси но трябва някой кравар да почне да ни вкарва проблема на Хонг конг . Няма проблем кравари . Всичко е под контрол там но вие нещо губите контрол !!!!!!!

САЩ само плаши и нищо не прави.

като да не прави нищо - Сирия, Венецуела, Украйна... България... Ама, действа под прикритие(за пред дебилите) и нито смее, нито може да нападне открито.

и защо не дойдат в София глобалните финансови корпорации

Дааа и Китай го преместика...

Китайците създадоха вируса за да убият протестиращите в Хонконг. Изпуснаха го без да искат в тяхната лаборатория и решиха да заразят целия свят, но днес никой не им държи сметка освен Тръмп.

хахаха това беше най-тъпата хипотеза за вируса, която съм чувал

Да се оплачат на техния си Козяк!

Ко, майданчето нещо не върви?

Малко е закасниаха , нека сега Хенри кесенджер ги хване мижавите за манивелата , тоиа глопак игра китаиската карта

Не повече от 1000 души общо ( от стотината на тази демонстрация ) в хонк конг има които правят провокации от една година насам. Промаерикански платени да клатят положението да привличат внимание за да може да се дразни Китай....и да се провокира да предприеме реални действия в хонк конг с което да настрои света срещу себе си ...евентуално и да се намери мотив и съмишленици сред европейските подлоги да се опитат да спрат Китай във икономическото му развитие. Опреация на ЦРУ вероятно. Същата история с Украйна....цялата патаклама беше да се провокира Русия...да се намеси и след това мотив за санкции и друг натиск...белкем спрат Русия. А Китай няма избор освен да се намеси...както и на Русия не беше даден избор освен ако не искаха да загубят черноморския си флот. Затова взеха Крим. Не че Путин цяла година не е спал как да вземе Крим. И Щатите го знаеха това прекрасно. Проблема е че тази схема работи....и щатите я прилагат нон стоп в различни региони на света. В Иран е подбно положението...наливаха се пари за опозиция ...само че не им мина номера. Всички тея глупости с търговските преговори заради дефицита с Китай....или пък за ядреното оръжие на Иран...или пък за великата заплаха на Русия срещу европа е просто истории за 8 годишни които целят медиийно да оправдаят всички действия на САЩ спрямо всеки потенциален конкурент. Не заплаха !!! - конкурент. Аз искам да дойде време и на Китай да им писне и да кажат налагаме сакции на САЩ няма да изнасяме нищо....за тях. Да ги видя САЩ колко седмици ще изкарат без Китайските стоки. Щото в САЩ нищо няма....освен оръжие, печатане на долари и холивуд да показва всичко е американска мечта. Бях в Хонк конг 20 дена миналата година октомври...по работа...говорех със сума народ викам кво става...те викат нищо....много телевизия гледаш.

Така е когато управляват комунисти - спомнете си когато полицаите биеха студенти, ученици и старци излезли на мирен протест 1997 г. пред парламента когато комуноидите се бяха барикадирали в парламента скрити от народната любов, по времето на тройната коалиция, белия автобус пред парламента по времето на Орешарски когато полицията пребиваше хората. Пак гласувайте за тях.

комунизъм нпма никъд епо света.. опити се правят в САЩ от 1913 г до днес но много плахи. Земи почети Маркс, ако те вълнува толкова комунизма. ТАка с глупотите си приличаш на идиот като се изцепиш в интернет . 1997 имате организиарани острии с платеми мутри за предизвикване на безредивците. Посл енпкои мутри станаха баш босове з аипълнени поръчки от опозицията ане от БСП

Че те при протестите на жълтите жилетки в Париж арестуваха повече. Каква беше реакцията на сащ?

време е вече някой да нашока каските на американците и дано си седнат на настраните задници после вместо да разнасят смрад по света.

ТОВА ВИЦ ЛИ Е? САЩ ЗАПЛАШИ кИТАЙ.... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) икво .... сега сащ ще се одупят на китайците и ще ще се надват да ги изтощат от секс ли? какво точно представлява смешната им заплаха?!?

"който сее вятър ще пожъне буря", много ветрове засадиха задокеанските ни братя, рано или късно ще си го получат.

има една американска НПО NED (National Endowment for Democracy) създадена и финансирана от ЦРУ, нейната единствена цел е да организира бунтове, безредици, протести и преврати, тя е замесена в почти всички големи "протести" и преврати в последните 40 години, вкл. Югославия, Аржентина, Румъния, Украйна, "арабската пролет" и т.н., тя стои зад така наречените "протести" в Хонг Конг. за България, неин представител е Иван Кръстев, да знаете ако чуете нещо от него, че е лъжа или пропаганда

Платени китайски соросоиди. Китай трябва да извади истински оръжия, на тях няма кой гей недоклатен да им казва какво могат и какво не в държавата си. Хонконг е Китай

Чета коментарите...И всеки път си мисля, че русофилите и селяндурите няма налъде да ми станат по-отвратителни, обаче те всеки път ме опровергават. Абе, дебили нещастни. Хората се борят за свободата си от китайските роботи. Кога успяхте от смучене на ктрмълски паламарки, да се преорентирте към млящене на китайски такива?

англасаксите да възвърнат загубеното си влияние и плащат за това Американскияат народ се бореше за свобода с лепенките Уолстрийт. Колко народ изби и осакати полицията. Това не си спомняш нали мошеннико. Хонконг е китайски , както Крим е руски., а преди това Косово стана албанско

И теб и тия дето са ти насложили плюсчетата, трябва да ви кадтрират хичически. Не е човешко някой да е толкова сляп и тъп. И тая гняз ще е предадете на поколението в, както вие сте я получили от каквта дето ви е биел до напикаване като сте били малки.

Аве джендърстанец фекалски! За каква свобода се борят тия нещастници ве! Колкото педитата сорсчета от Америка за България се борят за педокрацията! Борят се те, ама за уй отзаде и за 5 жълти цента, спуснати им като гарант от козяк!

аве олигофрен какво общо има Русия с Хонг Конг? само маолумни идиоти като теб свързват всичко с Русия и Путин, как може да си толкова прост не знам и преди да пишеш глупости що не провериш по-точно какви са тея "протести" и за какво? тъпак

Борят се да си запазят малкото свобода, която от Пекин им бяха обещали. За това е и статията - за нов ограничителен закон. Ама на теб такива конструкции са ти малко сложни. За това си и на това детедже, ме за друго.

Горките хора. Китай бавно ги задушава, като огромна студена анаконда.

глупости, Хонг Конг принадлежи на Китай, що говориш все едно е отделна държава нападната от Китай? или и ти си от тея пропаганда бойци на сороската хунта?

Путопростаците са във възторг!Радват се,че цветущ финансов остров ще се срине до провинция на къмунистически Китай!Тона обаче ще се отрази много зле на кремълските управляващи защото не един и два милиона долара ,,усвоени” в Русия с благословията на Путин и приятелите му(чи как иначи) са вложени в хонконгски банки или инвестирани във някакви съвместни и самостоятелни предприятия по света и обратно във Русия като чужд не руски капитал!

ква Русия, къв Путин ве тъпак? статията е за Хонг Конг и Китай, може ли да си толкова малоумен идиот, че пак да пишеш за Русия? ей аман от промити мозъци

Ако беше Америка, досега да ги бяха смазали от бой демонстрантите. Недай си боже да изгориш американския флаг публично в Америка.Всички си спомнят какво се случи с Окупирайте Уолстрийт! Или с каквато и да е несанкциониран и непозволена демонстрация в Америка. Там не само ще те гръмнат като негър без проблем, но и ще те натикат в зандана за приличен срок.

Нали ти и Пеевски бяхте реалните собственици на ФК Левски по времето на Спас Русев. Вземи си собствените акции и ги дай на който си иска!

Русоробите да се осланят на Китай,че от Русия нищо не остана

Как са жълтите жилетки във Франция ?

Кво стана с Иранските танкери за Венецуела? Май същото като случката със Северна Корея :) А Китай не е нито Корея, нито Иран... Ха ха ха

Стотиците милиарди вложени от САЩ и Европа във икономиката му.Ако продължават червените кратуни да наглеят и да ескалират напрежението и американците изтеглят няколкостотин фабрики във Виетнам и Индонезия (които и правят от извество време) и като изскочат 10-12 милиона на улицата и кажат искаме си стандарта.Не щем пак на село да работим 25 часа за паница ориз и парче пилешко. И да видим тогаз джумбиш!

Това да не е като да изтеглиш няколкостотин долара. Трябва да осигуриш терен, сгради, комуникации. След това да намериш 10-12 милиона обучени специалисти които да работят в тези заводи и на края да изтеглиш оборудването освен ако не си решил да го подариш на Китай. И при това не е ясно какви договори има сключени какви митнически и други спънки може да срещнат в Индонезия и Виетнам. Знаеш ли че много от заводите са в Китай за да избегнат ограниченията за износ на някой суровини от Китай. Например такава суровина е литият за батериите на телефоните и на колите.

Не си спомням да са заплашвали Макрон изваждача на очи.

бахти патовата ситуация , да не кажа автогол във виетнам им беше лесно - ръсиш напалм от въздуха и после прочистваш джунглата / честит им празник, в аванс , между другото / сега толкова ракети, толкова самолети и язък - не смееш да бомбардираш никой, щото ще излезе че бомбардираш свойте фабрики, офиси, бази плъзнали са като ракови клетки по целия свят ми бомбардирайте, после ще изкарате местните виновни и ще искате репарации ама той света вече не е само сащ, щом и с нато взехте да се ебавате едностранно, значи наистина сте се самозабравили.

От путлерпропа и винаги ядете бой!Като величаете най големите си поражения и ги представяте за победи. САЩ се изтеглиха от Виетнам заради общественото мнение в Америка!И се оказа,че СССР и Китай загубиха войната.Защото влогиха милиони долари за война от която нищо не спечелиха.Иран е на дъното с наложените санкци.Режимът прави провокации за да може да предизвика война със САЩ и да хвърлят вината върху тях за тежкото положение в страната

ти си направо готов за говорител на белия дом, бе.

ееех ... и на нашите дето скачаха да имаше кой да им налее акъл сега щеше да има и хора и държава ... не бустан с тикви

Само бой и тежки присъди ще ги вкара в пътя тия разглезени отрепки.

разчистете улиците от тези

САЩ изключва чайниците от системата Суйфт и Виза и кривозъбите жълти колхозници фалират! Руските свинне да си трайкат да не ги сполети и тях същото, че Тръмпи е луд и опасен!

ГЕЙора оди да камандариш геовете от форд Браг, че скоро америчката армада в японско море мое да се окаже на дъното!

здрасти параграф 22, усъвършенстваш ли се , а?