Коментари - Протестни шествия срещу нелегалните имигранти се проведоха в София | Днес.dir.bg

Протестни шествия срещу нелегалните имигранти се проведоха в София

Национална съпротива, ВМРО, Български национален съюз и сдружение на футболни запалянковци, дадоха едноседмичен срок на властта да изгони от страната нелегалните имигранти.

Обратно в новината

Коментари - Протестни шествия срещу нелегалните имигранти се проведоха в София | Днес.dir.bg

Коментари

много е трудно в момента. на времето през турско робство в бесарабия и банат са дадени на българи -бежанци територия на която те живеят и до днес. български колони има в австрия, унгария,румъния,германия - . ни трябва да забравяме и в момента как англия събира подписи срещу нас - дали това няма да настрои цяла европа срещу нас!? а задължение на полицията е да проверява абсолютно всички , изглежадщо различни емигранти - тези от черна африка например???

Това мазно човече Сайдеров, сега в момента трупа само дивиденти от ситуацията!Дали обаче може да обясни, защо протестира??? Зщаото е тъпо дапротестира срещу управлението на собствената си партия! В момента яТАКА управлява с партиите си "родители"-ДПС и БСП!! Следователно смените протести са срещу тах самите, а нужно ли е да се протестира срещу собственото управление, вместо да се предложат и гласуват смислени закони?? А това дето 2 милиона българи работят в Европа, не означава ли че трябва да сме по-толерантни към пострадали хора??? Не говоря за мангалите от Алжир, Мароко и Сомалия. Тука става дума за хора пострадали от война, най-вече деца!

Айде герберската изтривалка да ходи да ближе подметките на филията с мас

1. Какви са тези бежанци - където всички са без документи за самоличност. 2. Как държавата разрешава да се разхождат хора, без документи за самоличност, та било те бежанци? Аз ако излезна и ме хванат без документи ще ме глобят. 3. Какви са тези хора с по 20-30 000 евро? Там да не са основно милионери? Тази държава стандарта да не е ... Тази държава е доларизирана! Има ли информация за теглене и обмяна на големи суми пари в Сирия или в Турция под формата на евро? 4. Щом продължават да бягат през турция към България, това вече не са бежанци, а емигранти и трябва да бъдат приемани като такиви, тоест България може да ги върне! Ние няма да ги върнем в тяхната държава, а ги връщаме в държава, в която не се воюва. 5. Защо не бягат в Гърция като не им харесва в България, не са ли знаели, че България е най-бедната държава в европа? 6. След един репортаж за италия и техните лагери, негрите казаваха, че условията са трагични, тоест не само при нас е зле при положение, че при нас става екстремно бързо всичко и не сме подготвени, а в Италия си имат бежански лагери от години!

И какво трябва да направя за да се защитя от "добронамерените" нашественици?Не ми стигат нашите шибеци, ами си внасяме и от чужбина!

АТАКА и БСП са националсоциалистическа коалиция

Абе защо не бягат в Гърция

За ненаещите плямпала-Гърция е приела повече от 30 000 бежанци, но там смешен плач няма!

Кабинета на лагер в африка...лагера за бежанци:МАХЕБА-в замбия...има място за 500000 министри и депутати и крадци.............церните сте ни ги вурнат НОВИ...И ЧЕСТНИ

Българи, Некъдърни комунистически копелета управляват България с турската измет.............С бежанците се разиграва народността ни,традициите и се разселват по цялата българска земя с цел ....ликвидация на България.....иде сценарий по страшен от турския......................................ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ в ЕДИН ЛАГЕР......КАЗАРНИТЕ ОКОЛО ХАРМАНЛИ..........СКОРО СТЕ СА 500 ХИЛЯДИ.................АКО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ,НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ЛАГЕР ЗА БЕЖАНЦИ ДА ГИ ЕКСПУЛСИРАМЕ В ЛАГЕРА:МАХЕБА:-ЗАМБИЯ,КУДЕТО ОТ 30 ГОДИНИ ЖИВЕЯТ 500 000 АНГОЛЦИ.......

НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НЕ СЕ РАЗБИРАТ ОТ ДУМА .НИКОИ СВЕСТЕН БЪЛГАРИН НЕ ЖЕЛАЕ ТЕЗИ Т.Н. БЕЖАНЦИ,ТЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕРАЗБРАЛИ И ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА БРЮКСЕЛ.НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА,А НЕ ДА СТЕ СЛУГИ НА БРЮКСЕЛ.ВСИЧКИ ВИЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,МУТРИ И НЕКАДЪРНИ .

Мислим си че" сме си ги избрали тези управници".А всъщност те винаги са били "назначавани".

Всяка държава има бежанци Не са те виновни НАЦИОНАЛНАТА КАРТА СЕ РАЗИГРАВА И Е МНОГО ОПАСНА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ Внимавайте българи!

Истинската Истина е че България е жестоко ограбена и продължава да се ограбва от бкп/дс под ръководството на кпсс/гру/кгб, а платените им драскачи тиражират системно опашитите лъжи за американци, евреи, ес, световни правителства и т.н. За съжаление тези лъжи хващат декиш сред неособено образованите българи, които в мизерията си са податливи на всякакви манипулации.

чети като искаш да си "просветен",но си далеч от истината-нещастник

Полицията вместо да охранява, се занимава да пази платените "ранобудни" студентчета и протестиращи, всичките герберастки подлоги !! Докога полицията ще хаби ресурси да се занимава с тия кретени ?!?!?!?

Аз лично съм против България да влиза в Шенген. Тези измикяри от Холандия всъщност ни направиха огромна услуга. Сега е момента да се отеглим от спогодбата за Шенген и да прекроим емигранската си политика. По-късно ще е твърде късно....

Европейския съюз е едно ЕООД на вашингтонските,еврейските и европейските крадци. Едри капиталисти които искат да ни принизят и бъдем тяхни роби без религия национални ценности и свобода да имаме собственно мнение!!!!!!

не само без религия и национални ценности а без пол също... нека не забравяме..... който не е обратен да му мисли в следващите 20 години....

A как са евреите,а?Затова ли са толкова обединени,защото мразят целия свят и целият свят мрази тях?!

Накрая да не се окаже някой черен като арапин българин?

Нападателите на Виктория се крият от полицията на Цветлин Йовчев, тя пък не ги търси...

Болене, курво болшевишка, извади си главата от задника на Местан паша за да видиш, че подкрепяш лично ахмет доган, да ти е ба майката проста... И да не забравите да ме хванете за ай-пито - и на вас да ви еба майката милиционерска....

един откровен лъжец който е неорентиран и заблуден от антибългарската партиика национален фонд за спасение на бойко-тиквата Превържениците и симпатизантите на АТАКА със всеки изминат ден се увеличават и на следващите избори много партиики ще останат доста изненадани от почти двойния електорат който ще получат-защото АТАКА води последователна политика и не се отклонява от своята програма от 2005 година....

НАЦИоналиСТИ

Не става брато, защото не си Студент, не знаеш какво е Уни верситет и най вече си писач по форумите и не ти стиска нищо да направиш за добруването на нацията.

Ти като си Студент с главно "С", да не мислиш, че не си смешен?

Началството инструктира милиционерите преди студентския празник,да внимават за провокации.На другия ден Мильо рапортува,че му задали неудобния въпрос "земята ли се върти около слънцето или слънцето около земята?".Е,какво им отговори-любопитства началникът?Казах им "Що ви не е`а майката!" Поуката: Форумът бъка от простаци!

Миризливете фашисти-пак обслужват БСП и ДПС. Жалки боклуци!

не е нищо друго освен един ЛЪЖЕЦ и разцепник на националистическия вот и това което прави е: услуга на про турската партия-дпс да бъде трета политическа сила,вместо на това място да бъде истинската,,,автентичната националистическа партия-АТАКА. валери симеонов-винкела...ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО СЪДИ......

Може да пишем и ГЯВУРИ? Така ни знаят по света!

да

Говориш за себе си. Не ни интересуваш!

Хора, мислете! Коя е голямата картина на де

Дираджийски тъпи мекерета. Да ви еба путката майна Ленинова и чифутска също. Всички знаем кои сте вие и БТВ,НОВА и ТВ ЕВРОПА. чужди дезинформационни телевизий и медии които мразите БЪЛГАРИЯ и целите да разбиете страната ми(ни). Пак да ви еба путката майна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На чия служба са в момента връткачите на външния дълг, приватизаторите на БТК и Булгартабак, милен велчев и красимир катев ? На сафецка служба в Лондон !

Дираджийски тъпи мекерета. Да ви еба путката майна Ленинова и чифутска също. Всички знаем кои сте вие и БТВ,НОВА и ТВ ЕВРОПА. чужди дезинформационни телевизий и медии които мразите БЪЛГАРИЯ и целите да разбиете страната ми(ни). Пак да ви еба путката майна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ква е тая салфетска служба бе, ти грамотен ли си??

Абе фотографа Сидеров срещу кой точно протестира...нали той е на власт в момента...? Пак театро за лумпените.

Перфектно казано!

Да се обединим поне срещу емигрантите. Не можем да очакваме от тях нищо добро в бъдеше.

обединим поне срещу АТАКА. Не можем да очакваме от тях нищо добро в бъдеше.

ZA NACIONALNITE PREDATELI NI6O DOBRO

София е залята от постери с мрачната физиономия на Сидеров и емблемата с пречупения кръст на Атака.С парите от сделките в парламента "националистите" лесно могат да съберат лумпени с бръснати глави и да повторят "подвизите" на Златна зора.В стремежа си да запазят властта,коалиционните им партньори от БСП и ДПС,не си дават сметка за безконтролната ескалация на насилие,която може да последва.А може би точно това е целта им?!

Комунистите пак разиграват националистическата карта за да окепазят протестите срещу Орешарски, а тъпите овни ходят горди с простотията си!

Т.н. "националисти" скинари са спящи клетки на кпсс/гру/кгб/бкп/дс и се "събуждат" по заповед за нагнетяване на омраза и отклоняване вниманието от огромните грабежи на изброените "институти" преди и по време на т.н. преход. Многократно във форумите са изброени стратегическите отрасли на Бг икономиката, които се "стопанисват" от тези "институти".

O YUDEI4E OT KADE SE PRAKNA

Чужденците вън от България! Това не са никакви бежанци а престъпници нарушители на държавната граница, продукт на неистовите усилия на Турция да дестабилизира България! Или ще си идат там откъдето са мирно и тихо или ще си идат бити и еани!

Овци прости, лесно ви е да оплювате националистите, но защо тогава не спретнете "граждански" протест срещу нелегалните емигранти? Лятото оревахте света да протестирате, къде сте СЕГА?Или ви е по-удобно да пробутате този опит за убийство като битова свада. Да не се вдига много шум, да се позабрави... и пак да си играем на толерантност и евро-атлантически "ценности"

КОЛКО протеста е имало пред офисите на мутрите, които пребиваха и ограбваха народа? НУЛА КОЛКО протеста е имало пред заведенията на мутрите, които продават дрога на децата ни? НУЛА ЛИЦЕМЕРИ!!!

Някой друг да е протестирал пред въпросните офиси?

Не си ли леко извън темата, а ? Не мутра, а АРАБИН "БЕЖАНЕЦ" закла момичето! В този ред на мисли - ТИ протестирал ли си някога пред мутрите? Съмнявам се.

много точно казано!

Момичето за тях е средство. Фактите само и единствено използвани, когато са в полза на реториката на омразата, която е единствената, която владеят. Защото днес са мигрантите, вчера бяха българските роми и турци. Утре ще са левичари и анархисти. Така е работил, работи и ще работи фашизмът.

Браво, добре преписваш от карето! А нещо свое няма ли да кажеш?

Политиката е мръсна и недостойна игра и не си вижда никой, който да заслужава доверие там. Действията на Волен са евтин популизъм и заради начина, по който общува с хората на своите митинги, и заради това, че доказа с действията си, че е фурнаджийска лопата и предател, сигурно единствения националист в света, който управлявазаедно с етническа противоконституционна партия. ОБАЧЕ за съжаление за някои неща е прав, къде от популизъм и къде не. Европа да се замисли защо навсякъде в Европа националистическите парии бележат възход. Политиката на демографското унищожение на белия човек чрез финансови похвати и псевдотолерантност е повече от видна. Вижте какво става в Гърция и другите държави. Ще има граждански войни, ако нещо не се промени. А кризата в Сирия също я докараха отчасти и господа-демократите подкрепящи миличките бунтовници ядящи сърца и опожаряващи християнски села. В един филм се вижда как лошата армия на Асад и местните хора от селото се бият заедно с бунтовниците, опожаряващи християнски паметници! Всичко там е геополитически интереси на Русия и САЩ.

* "...местните хора от селото се бият заедно СРЕЩУ бунтовниците"

Именно шумните и просташки, но с никакъв ефект, дрязги на болен доведоха до омаскаряване на националните и националистическите идеи. А това, което лъсна по време на тангото му с ДПС, не може да го скрие с, още един път, гротескни но предварително безплодни митингчета.

Така ни преследваха и нас.Какво правят 2 милиона български граждани по света,извън България.

Тези два милиона българи зад граница не са нелегални бежанци а легално пребиваващи. Независимо дали имат работа или живеят на подаяния. Това е голямата разлика,. Аз съм един от тези два милиона и съм регистриран по всички възможни институции. Ако полицията ме подозира в нещо може да ме открие в рамките на 30 минути. Това е то! Другото са али-бали да става вятър...

трябва огледални действия а не стачки с каквото ни заплашват бежанците с това трябв да им отвръщаме

Прост народ, слаба държава и Сидеров и АТака на линия, ей това сме ние.Докато не се изритат тия боклуци от Атака от парламента добро няма да видим

ВМРО=АТАКА=ДПС Явно, арабите пречат на ДПС и циганите.

Коментари - Протестни шествия срещу нелегалните имигранти се проведоха в София | Днес.dir.bg

Протестни шествия срещу нелегалните имигранти се проведоха в София

Национална съпротива, ВМРО, Български национален съюз и сдружение на футболни запалянковци, дадоха едноседмичен срок на властта да изгони от страната нелегалните имигранти.

Обратно в новината

Коментари - Протестни шествия срещу нелегалните имигранти се проведоха в София | Днес.dir.bg

Коментари

много е трудно в момента. на времето през турско робство в бесарабия и банат са дадени на българи -бежанци територия на която те живеят и до днес. български колони има в австрия, унгария,румъния,германия - . ни трябва да забравяме и в момента как англия събира подписи срещу нас - дали това няма да настрои цяла европа срещу нас!? а задължение на полицията е да проверява абсолютно всички , изглежадщо различни емигранти - тези от черна африка например???

Това мазно човече Сайдеров, сега в момента трупа само дивиденти от ситуацията!Дали обаче може да обясни, защо протестира??? Зщаото е тъпо дапротестира срещу управлението на собствената си партия! В момента яТАКА управлява с партиите си "родители"-ДПС и БСП!! Следователно смените протести са срещу тах самите, а нужно ли е да се протестира срещу собственото управление, вместо да се предложат и гласуват смислени закони?? А това дето 2 милиона българи работят в Европа, не означава ли че трябва да сме по-толерантни към пострадали хора??? Не говоря за мангалите от Алжир, Мароко и Сомалия. Тука става дума за хора пострадали от война, най-вече деца!

Айде герберската изтривалка да ходи да ближе подметките на филията с мас

1. Какви са тези бежанци - където всички са без документи за самоличност. 2. Как държавата разрешава да се разхождат хора, без документи за самоличност, та било те бежанци? Аз ако излезна и ме хванат без документи ще ме глобят. 3. Какви са тези хора с по 20-30 000 евро? Там да не са основно милионери? Тази държава стандарта да не е ... Тази държава е доларизирана! Има ли информация за теглене и обмяна на големи суми пари в Сирия или в Турция под формата на евро? 4. Щом продължават да бягат през турция към България, това вече не са бежанци, а емигранти и трябва да бъдат приемани като такиви, тоест България може да ги върне! Ние няма да ги върнем в тяхната държава, а ги връщаме в държава, в която не се воюва. 5. Защо не бягат в Гърция като не им харесва в България, не са ли знаели, че България е най-бедната държава в европа? 6. След един репортаж за италия и техните лагери, негрите казаваха, че условията са трагични, тоест не само при нас е зле при положение, че при нас става екстремно бързо всичко и не сме подготвени, а в Италия си имат бежански лагери от години!

И какво трябва да направя за да се защитя от "добронамерените" нашественици?Не ми стигат нашите шибеци, ами си внасяме и от чужбина!

АТАКА и БСП са националсоциалистическа коалиция

Абе защо не бягат в Гърция

За ненаещите плямпала-Гърция е приела повече от 30 000 бежанци, но там смешен плач няма!

Кабинета на лагер в африка...лагера за бежанци:МАХЕБА-в замбия...има място за 500000 министри и депутати и крадци.............церните сте ни ги вурнат НОВИ...И ЧЕСТНИ

Българи, Некъдърни комунистически копелета управляват България с турската измет.............С бежанците се разиграва народността ни,традициите и се разселват по цялата българска земя с цел ....ликвидация на България.....иде сценарий по страшен от турския......................................ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ в ЕДИН ЛАГЕР......КАЗАРНИТЕ ОКОЛО ХАРМАНЛИ..........СКОРО СТЕ СА 500 ХИЛЯДИ.................АКО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ,НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ЛАГЕР ЗА БЕЖАНЦИ ДА ГИ ЕКСПУЛСИРАМЕ В ЛАГЕРА:МАХЕБА:-ЗАМБИЯ,КУДЕТО ОТ 30 ГОДИНИ ЖИВЕЯТ 500 000 АНГОЛЦИ.......

НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НЕ СЕ РАЗБИРАТ ОТ ДУМА .НИКОИ СВЕСТЕН БЪЛГАРИН НЕ ЖЕЛАЕ ТЕЗИ Т.Н. БЕЖАНЦИ,ТЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕРАЗБРАЛИ И ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА БРЮКСЕЛ.НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА,А НЕ ДА СТЕ СЛУГИ НА БРЮКСЕЛ.ВСИЧКИ ВИЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,МУТРИ И НЕКАДЪРНИ .

Мислим си че" сме си ги избрали тези управници".А всъщност те винаги са били "назначавани".

Всяка държава има бежанци Не са те виновни НАЦИОНАЛНАТА КАРТА СЕ РАЗИГРАВА И Е МНОГО ОПАСНА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ Внимавайте българи!

Истинската Истина е че България е жестоко ограбена и продължава да се ограбва от бкп/дс под ръководството на кпсс/гру/кгб, а платените им драскачи тиражират системно опашитите лъжи за американци, евреи, ес, световни правителства и т.н. За съжаление тези лъжи хващат декиш сред неособено образованите българи, които в мизерията си са податливи на всякакви манипулации.

чети като искаш да си "просветен",но си далеч от истината-нещастник

Полицията вместо да охранява, се занимава да пази платените "ранобудни" студентчета и протестиращи, всичките герберастки подлоги !! Докога полицията ще хаби ресурси да се занимава с тия кретени ?!?!?!?

Аз лично съм против България да влиза в Шенген. Тези измикяри от Холандия всъщност ни направиха огромна услуга. Сега е момента да се отеглим от спогодбата за Шенген и да прекроим емигранската си политика. По-късно ще е твърде късно....

Европейския съюз е едно ЕООД на вашингтонските,еврейските и европейските крадци. Едри капиталисти които искат да ни принизят и бъдем тяхни роби без религия национални ценности и свобода да имаме собственно мнение!!!!!!

не само без религия и национални ценности а без пол също... нека не забравяме..... който не е обратен да му мисли в следващите 20 години....

A как са евреите,а?Затова ли са толкова обединени,защото мразят целия свят и целият свят мрази тях?!

Накрая да не се окаже някой черен като арапин българин?

Нападателите на Виктория се крият от полицията на Цветлин Йовчев, тя пък не ги търси...

Болене, курво болшевишка, извади си главата от задника на Местан паша за да видиш, че подкрепяш лично ахмет доган, да ти е ба майката проста... И да не забравите да ме хванете за ай-пито - и на вас да ви еба майката милиционерска....

един откровен лъжец който е неорентиран и заблуден от антибългарската партиика национален фонд за спасение на бойко-тиквата Превържениците и симпатизантите на АТАКА със всеки изминат ден се увеличават и на следващите избори много партиики ще останат доста изненадани от почти двойния електорат който ще получат-защото АТАКА води последователна политика и не се отклонява от своята програма от 2005 година....

НАЦИоналиСТИ

Не става брато, защото не си Студент, не знаеш какво е Уни верситет и най вече си писач по форумите и не ти стиска нищо да направиш за добруването на нацията.

Ти като си Студент с главно "С", да не мислиш, че не си смешен?

Началството инструктира милиционерите преди студентския празник,да внимават за провокации.На другия ден Мильо рапортува,че му задали неудобния въпрос "земята ли се върти около слънцето или слънцето около земята?".Е,какво им отговори-любопитства началникът?Казах им "Що ви не е`а майката!" Поуката: Форумът бъка от простаци!

Миризливете фашисти-пак обслужват БСП и ДПС. Жалки боклуци!

не е нищо друго освен един ЛЪЖЕЦ и разцепник на националистическия вот и това което прави е: услуга на про турската партия-дпс да бъде трета политическа сила,вместо на това място да бъде истинската,,,автентичната националистическа партия-АТАКА. валери симеонов-винкела...ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО СЪДИ......

Може да пишем и ГЯВУРИ? Така ни знаят по света!

да

Говориш за себе си. Не ни интересуваш!

Хора, мислете! Коя е голямата картина на де

Дираджийски тъпи мекерета. Да ви еба путката майна Ленинова и чифутска също. Всички знаем кои сте вие и БТВ,НОВА и ТВ ЕВРОПА. чужди дезинформационни телевизий и медии които мразите БЪЛГАРИЯ и целите да разбиете страната ми(ни). Пак да ви еба путката майна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На чия служба са в момента връткачите на външния дълг, приватизаторите на БТК и Булгартабак, милен велчев и красимир катев ? На сафецка служба в Лондон !

Дираджийски тъпи мекерета. Да ви еба путката майна Ленинова и чифутска също. Всички знаем кои сте вие и БТВ,НОВА и ТВ ЕВРОПА. чужди дезинформационни телевизий и медии които мразите БЪЛГАРИЯ и целите да разбиете страната ми(ни). Пак да ви еба путката майна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ква е тая салфетска служба бе, ти грамотен ли си??

Абе фотографа Сидеров срещу кой точно протестира...нали той е на власт в момента...? Пак театро за лумпените.

Перфектно казано!

Да се обединим поне срещу емигрантите. Не можем да очакваме от тях нищо добро в бъдеше.

обединим поне срещу АТАКА. Не можем да очакваме от тях нищо добро в бъдеше.

ZA NACIONALNITE PREDATELI NI6O DOBRO

София е залята от постери с мрачната физиономия на Сидеров и емблемата с пречупения кръст на Атака.С парите от сделките в парламента "националистите" лесно могат да съберат лумпени с бръснати глави и да повторят "подвизите" на Златна зора.В стремежа си да запазят властта,коалиционните им партньори от БСП и ДПС,не си дават сметка за безконтролната ескалация на насилие,която може да последва.А може би точно това е целта им?!

Комунистите пак разиграват националистическата карта за да окепазят протестите срещу Орешарски, а тъпите овни ходят горди с простотията си!

Т.н. "националисти" скинари са спящи клетки на кпсс/гру/кгб/бкп/дс и се "събуждат" по заповед за нагнетяване на омраза и отклоняване вниманието от огромните грабежи на изброените "институти" преди и по време на т.н. преход. Многократно във форумите са изброени стратегическите отрасли на Бг икономиката, които се "стопанисват" от тези "институти".

O YUDEI4E OT KADE SE PRAKNA

Чужденците вън от България! Това не са никакви бежанци а престъпници нарушители на държавната граница, продукт на неистовите усилия на Турция да дестабилизира България! Или ще си идат там откъдето са мирно и тихо или ще си идат бити и еани!

Овци прости, лесно ви е да оплювате националистите, но защо тогава не спретнете "граждански" протест срещу нелегалните емигранти? Лятото оревахте света да протестирате, къде сте СЕГА?Или ви е по-удобно да пробутате този опит за убийство като битова свада. Да не се вдига много шум, да се позабрави... и пак да си играем на толерантност и евро-атлантически "ценности"

КОЛКО протеста е имало пред офисите на мутрите, които пребиваха и ограбваха народа? НУЛА КОЛКО протеста е имало пред заведенията на мутрите, които продават дрога на децата ни? НУЛА ЛИЦЕМЕРИ!!!

Някой друг да е протестирал пред въпросните офиси?

Не си ли леко извън темата, а ? Не мутра, а АРАБИН "БЕЖАНЕЦ" закла момичето! В този ред на мисли - ТИ протестирал ли си някога пред мутрите? Съмнявам се.

много точно казано!

Момичето за тях е средство. Фактите само и единствено използвани, когато са в полза на реториката на омразата, която е единствената, която владеят. Защото днес са мигрантите, вчера бяха българските роми и турци. Утре ще са левичари и анархисти. Така е работил, работи и ще работи фашизмът.

Браво, добре преписваш от карето! А нещо свое няма ли да кажеш?

Политиката е мръсна и недостойна игра и не си вижда никой, който да заслужава доверие там. Действията на Волен са евтин популизъм и заради начина, по който общува с хората на своите митинги, и заради това, че доказа с действията си, че е фурнаджийска лопата и предател, сигурно единствения националист в света, който управлявазаедно с етническа противоконституционна партия. ОБАЧЕ за съжаление за някои неща е прав, къде от популизъм и къде не. Европа да се замисли защо навсякъде в Европа националистическите парии бележат възход. Политиката на демографското унищожение на белия човек чрез финансови похвати и псевдотолерантност е повече от видна. Вижте какво става в Гърция и другите държави. Ще има граждански войни, ако нещо не се промени. А кризата в Сирия също я докараха отчасти и господа-демократите подкрепящи миличките бунтовници ядящи сърца и опожаряващи християнски села. В един филм се вижда как лошата армия на Асад и местните хора от селото се бият заедно с бунтовниците, опожаряващи християнски паметници! Всичко там е геополитически интереси на Русия и САЩ.

* "...местните хора от селото се бият заедно СРЕЩУ бунтовниците"

Именно шумните и просташки, но с никакъв ефект, дрязги на болен доведоха до омаскаряване на националните и националистическите идеи. А това, което лъсна по време на тангото му с ДПС, не може да го скрие с, още един път, гротескни но предварително безплодни митингчета.

Така ни преследваха и нас.Какво правят 2 милиона български граждани по света,извън България.

Тези два милиона българи зад граница не са нелегални бежанци а легално пребиваващи. Независимо дали имат работа или живеят на подаяния. Това е голямата разлика,. Аз съм един от тези два милиона и съм регистриран по всички възможни институции. Ако полицията ме подозира в нещо може да ме открие в рамките на 30 минути. Това е то! Другото са али-бали да става вятър...

трябва огледални действия а не стачки с каквото ни заплашват бежанците с това трябв да им отвръщаме

Прост народ, слаба държава и Сидеров и АТака на линия, ей това сме ние.Докато не се изритат тия боклуци от Атака от парламента добро няма да видим

ВМРО=АТАКА=ДПС Явно, арабите пречат на ДПС и циганите.