Изгонените от Розово сирийци се настаниха в Крън (снимки)

17-те сирийци, които бяха изгонени от жителите на казанлъшкото село Розово, са наели къща в близкия град Крън от местен бизнесмен.

Обратно в новината

Коментари - Изгонените от Розово сирийци се настаниха в Крън (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера сутринта открил в двора си запален "китайски фенер" с надпис: "Христос". ХАХАХАХАХА Иначе мангалите да изчезват. Първо, че мангали си имаме достатъчно. Второ точно в град с военни заводи нямат място. Трето тия са наркомани и трафиканти - богат сириец в България няма да дойде.

Възрастният човек е получил инфаркт и е в много тежко състояние. Да, предотвратихме ислямското нашествие в Европа като убихме един беззащитен човек.

Най голямата мечта на мюсулманина е да остави шибаната си страна и да дойде в Европа. Поради местоположението ни, сме определени да изпълняваме историческата си мисия - преграда за нахлуващите азиатско-африкански диваци. Още Хан Тервел е започнал с това и ние ще го продължим. С помоща на Обединена Европа.

тук е пълно с ксенофоби и ръсисти.

с рЪсисти, но грамотни, за разлика от недоучилата сиси.

по-добре неграмотна отколкото с омраза в душата

КАКТО ИСКАТ ДА МЕ НАРИЧАТ, НО ХОРА - ОТКРОВЕНИ ЛЪЖЦИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ , НЕ МОГАТ ДА СЪБУДЯТ СЪЧУВСТВИЕТО МИ!!!

Кой плаща наема ,тока водата???

""четирите семейства са пристигнали пеш от сирия до българия"" това някакъв майтап ли е? половин сирия цяла турция и малко от българия ? айде стига деее.

60% от населението на Крън са цигани,така че изгонените от Розово /прекрасно,като името си българско село/ са се събрали с българските мангусти.

'М мноо си неграмотен бееее!

И бастион на еничара Пеевски.

Според последни изследвания, които не се коментират публично, сред т.нар. "бежанци" има носители на HIV (СПИН). Те вече се лекуват, познайте за чия сметка? Правилно се досетихте - лечението се плаща от националната здравно-осигурителна каса. Що се отнася до имунизациите, който у нас са задължителни, а в Сирия да речем - не, естествено вече са им направени, естествено пак за сметка на парите от НЗОК.

Те не могат да ги преброят, Вие пък и изследвания в % извадихте! :)) Явно примера Ви е личен(за HIV-a).

И къде го видя процента, уважаеми?

Eеее не мешаите нашите родопчани с тия. Hашите хора са отрудени и грабени като нас от правителствата и дпс турската мафя. позорници с позорници.

Случая в с.Розово е голям срам за жителите му. Поствете се на мястото на сирийците.

БХК?

Аз постоянно се чуствам като..., щях да кажа бежанец, но се сетих, че тях ги лекуват без проблем, а аз ако имам един месец в годините назад неплатени здравни, ще ме изгонят като мръсно коте. Опс, те и тях не ги гонят така, както обикновените бг. граждани. Да, трудно ще ми е да се поставя на тяхно място.

Срам!! Нима тези сирийци са първите бежанци, които пристигат в България? Ами арменците в началото на века? Или при тях е различно, защото е било много време, та не ние сме били "засегнати", ами нашите прабаби и прадядовци? Или пък защото са били християни? Какво като сирийците са мюсюлмани, да не би нашите си помаци в Родопите да с лоши хора?!?!

Арменския народ сме го приели с радост, не само защото е бил изтребван от османците, не само защото са били християни, просто сме ги чуствали като братя. Тия "сирийци" дето идват в България са фундаментални ислямисти, повечето не са сирийци, някой от тях са и брутални убийци. А в Родопите живеят едни от най-свестните българи и българомохамедани.

Какво общо имат помаците в Родопите с бежанците- те са по-местни от всички местни в България?! Освен, че до Бяло море всички говорят родопски диалект и е най-екзотичната част на България.Линията, която прокарахте е повече от неуместна!!! Турците са ценили Родопите за разлика от нас, затова последни са ги освободили.

Най-сериозната опосност за България е циганската раждаемост, престъпност, дерибейство, мизерия и социалните разходи по тях,включително полицай, охраняване и самоотбрана на имуществото от кражбите им. Това е гнет и тормоз и разходи на всеки българин да се самоопази и защити от циганските посегателства.Не ни поднасяйте несъществени и маловажни проблеми с тези имигранти по медиите постоянно.Проблема с циганската наглост е много по-голям и медиите трябва да се заемат и да се пропагандира, че така не може да продължава повече.

Приятелю, след двайсетина години циганите ще ни се виждат като родни братя в сравнение с наплодилите се ислямисти. Бог да пази България. щото ние не можем, или не искаме.

Циганското или българско без значение - "наплодяване" може да се спре много бързо, ако всеки ден по медиите се обяви, че всяко дете след трето или четвърто да се счита семейството за заможно, което е нормално и да не се полагат помощи на малолетни родители.. Едно време само царя е имал много деца защото е богат. Не ни трябват бройки цигани като деца за да са социолно слаби. Но това трябва всеки ден да се обяснява и да се протестира.

Предците ни са успели да запазят хилядолетия името България на Земната карта ,ние ли ще сме най-калпавото и тъпо поколение ,което ще я затрие с безхаберието си ?

Не, ще затрием соросоидите и путиноидите.

link "Българинът надали ще се върне в Германия" Мурад искал да създаде семейство с жена си, също лекарка, което с месечна заплата от 550 евро в България не е особено лесно. Затова кандидатствал за Холцминден и започнал там като стажант през януари 2010 година. Мислел си, че разрешението му за практикуване в Германия е чиста формалност.

Ами тогава да си връща гражданството този Мурад и да си отива в родната страна там да лекува хората ,като му е мизерно в България

иди обяснявай после на Германците ,че не е българин

и без това сега в Сирия с тази война имат нужда от лекари ,къде е тръгнал в Германия ,да се грижи за народа си ,предател

Заръчал ханът да владеят всичко общо и да не се делят, за да не ги пречупят враговете им. Заклел ги хан Кубрат в името на Тангра да не се делят и да не враждуват помежду си, защото името на България не бивало да бъде заличено от лицето на земята. Ако престъпели клетвата му, ханът ги проклел да станат роби и роби да раждат! НЕКА ДА НЕ ПОЗВОЛИМ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЧЕЗНЕ

По принцип си прав, само дето няма "ханове" и "тангра" няма. А историята със снопа пръчки идва от античността, просто византийските автори я преразказват като я съотнасят в друго време и с други хора. Има една история от Х в. ако не се лъжа, когато моравския княз Святополк, сина на Ростислав, дето уж викнал Кирил и Методии, та той на смъртния си одър събрал синовете си и им казал да му донесат сноп стрели и така нататък....историята е позната. Пък те не го послушали, всеки за себе си и унгарците ги разпердушинили. Това е разказано от Константин Багрянородни, май.

Има я тази история и е достоверна ,не пиши глупости ,идиот ,знаеш ли къде е гроба на Хан Кубрат - в Украйна ,вземи прочети малко история

САЩ отказват да приемат дори преводачите си в Афганистан и ги изоставят на талибаните.

Значи така... Трябва да сме толерантни и да разберем, че тези хора наистина не бягат от хубаво и да им помогнем. Обаче те бягат от войната в Сирия, а ние за тази война нямаме никаква вина. Да не говорим, че не е съвсем честно най-голямата тежест да я поема най-бедната страна в ЕС, докато от ЕС само квичат и никакви мерки не вземат (Кристалинооооооо!). Така че предлагам да им помогнем така: всеки месец товарим по един самолет с бежанци и го изпращаме за САЩ. Безплатно - това България може да си позволи и всъщност е далеч по-евтино от издръжката им тук. Там ги изсипваме на летището и САЩ да им берат гайлето - вината е тяхна, те да се оправят!

Покръства се на границата и влиза, иначе - не.

Този номер не работи. Още в Испания са го пробвали с евреите. Само че се е оказало ,че покръстването е фиктивно. Изгонили са ги-те се заселват в Германия,Италия,Балканите(и у нас),Русия. Те са донесли направата на козунаците- реално това е испански хлебен продукт.. Прави се ежедневно в някои хлебарници.

Имигрантите ще се настаняват в Банкя. Борисов ще вземе една фамилия емигранти в голямата си къща.

лошо е да те изтрах да те наречат расист, някаде по назапад в всички важни места за управление на даржавата фигурирар малценства с процент 60-70 поголям от които в деиствително са .и пред предлог за расизам изнудват и крадат мелиони и генерират терористи и престапници !

Моля?

Много си прав, ама хайде малко по-грамотно де.

Петко не е учил когато е трябвало..

Петко Славейков "Малък Пенчо" Пенчо бре, учи! Пенчо си мълчи. Пенчо бре, чети! Муси се, сумти. Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. Пенчо, работи! Пенчо пак не ще... Пенча го мързи, гледа да лежи, ходи, та се май, дири да играй... Време се мина Пенчо порасна, иска да яде, няма откъде. "Голям Пенчо" Пенчо е ерген, но не е учен. Не знай да чете, никой го не ще за чиновник млад. Няма занаят, стана той пъдар, после говедар Ходи гладен, гол, тегли като вол, нищичко не знай, плаче и се кай, що така се вел, що така не чел!

...и каква стана тя?? Всички знаем, кой стои зад кръвопролитната гражданска война в Сирия. САЩ !Където стъпиха в Северна Африка, там "трева не никне".Хората си защитават "националната сигурност" , да ги разберем! Само в техен интерес е, да ни карат тук да се мразим, да се разделяме, да се настройваме едни срещу други - сирийци срещу турци и обратно, сирийци и турци срещу българи и обратно....сирийци и всякакви бежанци срещу Европа и обратно.Янките са си далече, те си падат по Исляма, но когато е отдалечен на другия край на света.Забелязвате ли, че проблемът с бежанците и хуманитарната криза винаги засяга Европа??? от време на време някой милозлив сенатор или холивудски актьор посещават някакви аборигенски лагери и даряват някой долар....ама да сте видели САЩ да организират хуманитарни лагери на своя територия???? да сте чули във Филаделфия, Вашингтон, Бостън, Тексас да се устройват такива бежански лагери и там да се приемат страдалци от страни като Сирия??? Къде дремат ръководителите на тоя ЕС ? Защо не поискат от САЩ да приемат на своя територия 100-на хиляди сирийци, афганистанци, пакистанци, нигерийци и "вся остальная....." Защо??? значи, една бедна, съсепана държавица като България без национална сигурност трябва да бъде окачена на "кръста" защото видите ли гонела и биела бежанци....ами че то само няколко каубойски ферми в Тексас с територия половин България могат да изхранят и да приемат хиляди бежанци! А??? Вигенин ако е пич/по скоро е другото/ щеше да привика US посланика и да му предложи туй-онуй....на това му викам "разделяй и владей"....тия оцвъкаха с "демокрацията" си от Афганистан до Сирия, ама ние да им сърбаме попарата.....

..."Мдаа", ...въпроси, свързани с геополитически стратегии и политики, с концепции и визии за такива, се обсъждат и коментират, и докладват в другия форум, не тук.

Кой е другия форум?

...Yes Sir!: ))))

НАПЪЛНО СИ ПРАВ!! На Украйна и дават 40 милиона с реален дълг в края на 2013 - само 125 милиарда. И всички да им сърбат попарата наречена "Майдан". А "Е.С." да понася проблемите,както и Путин. А те стоят настрана-ние трябва още повече да обеднеем за сметка на Украйна и гладните местни крадци-ръководители

Приемането и на едно семейство е вредно и опасно. В едно село в Северна България един българин закупи къща и настани семейство цигани. След 1 месеца пред къщата имаше не една, а 5/пет/ каруци. А циганите станаха 30/тридесет/. Конете пасяха из градините на хората. Добре, че къщата се запали и селото се отърва. Не допускайте и едно семейство, защото те се увеличават не само с огромния си естествен прираст.

Кой знае какви тропически болести разнасят, децата им дали са ваксинирани и така нататаък. И ние не ви искаме

Нали сте ги приели вече, к'во ви дреме от малко хепатит А, коклюш, туберкулоза и всякакви кожни и венерически болести и изнасилвания?

Пропускаш убийствата, за фундаменталните ислямисти убийството на неверник (християнин), не само че не е грях, а напротив - пропуск за рая.

значи на мен ми омръзна да ни делят, да ни карат да мразим, да ни настрйват един срещу друг, тия хора нямаше да са бежанци, ако не беше ескалирал конфликта в сирия, в крайна сметка винаги страдат невинните хора..

Браво!Точно така е!

Леле, колко са активни писачите на БХК и другите НПОта . Лъжат, мажат и се гордеят с себе си. Бежанци в България може да бъдат само гражданите на страни с които имаме обща граница, а те са Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и Турция. Другите, ако са без документи са нелегални имигранти и нарушители на българската граница и трябва да бъдат третирани като такива. А българите не си спомняме историята - през турско робство турците са заселвали масово всякакви мюсюлмански племена на територията на поробената ни родина , а сега ние сами си ги събираме, а ЕС и САЩ ни аплодират подхилквайки се мазно.

Единственото нещо, което проповядвам в продължение на мнооооого време в този форум, е че трябва да се обединим като народ, за да можем да оцелеем и пребъдем. Но това е единствено възможно с национален егоизъм и познаване на историята НИ. Писна ми от червени, сини, пембяни и лайняни цветове. НИЕ сме едно цяло и това е спасението. Все ми е тая за сирийците...

Да, ама е пълно с българомразци, които ни ненавиждат - джурналя, политолози, социолози, шоумени и куцо и сакато с "гражданско мнение"

Тъпото е, че си прав... Но ТЕ, са тези, които ще бъдат презирани! Майната им и на тях... Дай НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, да започнем обединението и спасението НИ!

Трудно ще е ,но не невъзможно!Всичко е въпрос на възприятия.Пътувам доста ,в момента е така навсякъде в Европа.В местните Метра ще видите плакати с надписи Не на расизма и телефони на които гражданин забелязал насилие над цветнокож да се обади.Това е Световна политика и бългърите ще трябва да свикваме с нея.Най-малкото да не се възприемат тези хора като варвари.Скандинавците да не са по-малки грабители?

Не на расизма, ама публиката на Валенсия онзи ден метна банан на играч на Барселона. Това е напълно човешко чувство - правилно или не. А това в Европа е усвояване на едни пари от техните НПО-та, ефекта ще става все по-обратен.

БЪЛГАРИН,извинявам се за правописната ми грешка по-горе ,неволна е.Наистина ли са метнали банан.Хората се забавляват,свободни са просто.Ако се даде на тези хора обаче сирийците,да копаят градинки,да метът,да чистят стъкла на магазини,да облагородяават никой няма да има нищо против нали?Защото за 95% от БГ-тата това е срамен труд.Заповядай обаче да видиш как в Европа вардят местните кенефи и ги почистват.

По принцип хората по света, не само в БГ нямат нищо против тези групи от хора, било то сирийци, цигани, негри..., а са против техните нехигиенични навици, кражби , просии, терористични актове при мюсулманите ! Нали и ние в БГ казваме, че нямаме нищо против циганите ако те работеха и си плащат сметките коректно както ние българите, но сме против тях защото крадат, просят, убиват, изнасилват, източват социалната система с раждане на много деца и от мързел да работят. Така, че ние сме против действията и манталитета на тези хора, не против етноса или расата им. Това го знаят всички и не разбирам защо вие оправдавате толерирането на тези хора в западна Европа. Много от тях отиват там само, за да не работят и да висят на социални, а това не бива да се допуска.

"Хюман Райтс Уоч" обвини вчера България, че пречи на бежанци да влязат в страната УВАЖАЕМИ ГОСПОДА - ВЗЕМЕТЕ ГИ, ЗАЕДНО С НАШИТЕ ЦИГАНИ, ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ, ПОКАЖЕТЕ НИ КАК СТАВА ТОВА. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА ОСТАНАТ, НО ДА ПРИЕМАТ ПРАВОСЛАВИЕТО И ДА СИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА. СТАВАТ БЪЛГАРИ И КРАЙ. ТАКА СА ПОСТЪПИЛИ НА ВРЕМЕТО С АРАБИТЕ И ЕВРЕИТЕ В ИСПАНИЯ. И НЯМА ПРОБЛЕМ. КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ - ПРИЕМА ПРАВОСЛАВИЕТО, ВЗЕМА БЪЛГАРСКО ИМЕ, ПРИЕМА ЧЕ Е БЪЛГАРИН И ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ!!! НЕ ИСКА ПОМОЩ ОТ ГЛАДНАТА НИ ДЪРЖАВА, ЖИВЕЕ КАТО НАС!!!

Боко, абе да не си ти тартора на прекарването на нелагелани имигранти и затова да се чудиш, защо реакцията ни не е нормална?Я си ги вземи у вас бе!!!!

Тия неща на сички са ясни, но защо това е проблем за теб? Учил е човека и после отишъл да бачка, за мен това е ок. Ти какво си учил и какво работиш?

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА "ПРИОБЩАВАТЕ".?? ЧЕТЕТЕ В "ДОЙЧЕ ВЕЛЕ" ЗА "БЪЛГАРСКИЯ" ЛЕКАР МУРАД (чисто българско име) ОТ ТАТАРСТАН,КОЙТО ВЕДНАГА Е ЗАМИНАЛ И ИСКА ДА МУ ПРИЗНАЯТ ДИПЛОМАТА В ГЕРМАНИЯ. МНОГО ПРОСТО- ВЗЕЛ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАСТВО (лекар-ще лекува "Б.Г." братята си) И ВЕДНАГА В ГЕРМАНИЯ. МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТОВА Е ОСНОВНА ЦЕЛ И НАПРАВЛЕНИЕ НА "ПРИОБЩЕНИТЕ" - КЪМ "Е.С." НАПИШЕТЕ КОЛКО СА ПОЛУЧИЛИ Б.Г.ГРАЖДАНСТВО И СА В БЪЛГАРИЯ. НИЕ СМЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ИДИОТСКА ДЪЖАВА-ИЛИ ПО СПЕЦИАЛНО ДЪРЖАВА С НЕНОРМАЛНИ РЪКОВОДИТЕЛИ - ИДИОТИ. ЛЕЧЕНИЕ НЯМА-ТОВА ИМ Е ДОЖИВОТНО. ЗАБОЛЯВАНЕ

Купи си въже и се обеси и не ни занимавай повече.

Радвам че си от нашите и такива изискани са ти фразите.! Та на въпроса: тези немски мръсници ("Фашисти"както казвме на партийните събрания) взели че върнали "българина" в Татарстан. Та ако си купил вече въже-не се беси. Партията и лично нашия вожд Станишев сме обезпокоени за теб. ПИИ ХАПЧЕТАТА! ! НЕ ЗАБРАВЯЙ ! РОТ ФРОНТ

Предполагам, че почти всички народи или нации "притежават в съответните санитарни норми" някаква форма на социална или битова шизафрения - стига да не се преминават разбира се тези норми и граници, същото важи и за българите като народ или нация, в противен случай да сме изчезнали като такива. А демографският проблем е характерен за времето си и е обхванал повечето европейски народи.

Не насаждайте и не предизвиквайте насила в хората прояви на нехарактерен за тях расизъм и (битов) фашизъм - ето един пример "невиненна грешка" на Управляващите от горната публикация - "...съобщиха, че причина за възникналото напрежение в Розово бил фактът, че никой не информирал нито местното население, нито управата на населеното място и общината за заселването на чужденците."

Бугарите се плашели от сирийците-бежанци!!!??? Нема по-страхлив народ от бугарския и по-шубелийски! Бугарите са смели само в кръчмата след 5-8 ракии! Също като мутрите им!!! Само ако са се надрусали с 2-4 къси линии и са 7-9 на брой са смели и тепат с бухалки! Сами са шубелии!!! пп-Аз лично за тея 25 години демокрация съм претрепал общо 4 мутри-единия от тех пукна! А един друг се изсели от Софето след тупаницата! Не са ме съдили нито арестували! Бугарите за това са роби-щото са шубелии!!!

пий си лекарствата

Дир, моля махнете това недоразумение написано по-горе

Най вероятно си някое хилаво педерастче и няма да се занимаваме повече с теб.

Травеститче, твойте проблеми са си твой. Оплаквай се на огледалото. Всъщност уроци нямаш ли за учене? Или вашите ги няма в къщи и си седнал да ги пишеш онлайн?

Добре де, стига, и те са хора и не бягат от хубаво. Проблемът тук е отвратителното лицемерие на ЕС и останалите тем подобни, които ни задължават да ги приемаме, храним и т.н. от бедната си кесийка и нямаме право да ги изпратим никъде. Ами да дадат пари - ще им построим читави лагери и т.н.

Да, хора са, но не става въпрос за 100-200 бежанци, а за вълна. Защо им дават така лесно статут на бежанци, аз ако ходя пеша до Швейцария, ще ми дадат ли статут там? Ако ние не си пазим българското и рода, кой друг ще го направи...И без последните статистики за бъдещото на нацията ни са отчайващи...

ТРЯБВА СЕГА КМЕТИЦАТА НА С. КРЪН ДА НЕ ГИ РЕГИСТРИРА В КРЪН. ЗАЩОТО ПЪРВО Е ТРЯБВАЛА ДАБ ДА ГИ РЕГИСТРИРА ,А НЕ КМЕТИЦАТА.оСВЕН ТОВА НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКЪВ СТАТУТ ЩЕ ИМ ДАДАТ. АКО Е СТАТУТ"ХУМАНИТАРЕН " НЯМА ОТТЪРВАНЕ ОТ ТЯХ. ХУМАНИТАРНИ ЯСТАТУТ ИМ ДАВА ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ . ХОРАТА ОТ СЕЛОТО НЕ ЗНАЯТ НИЩО. ПОДЛЕЦИТЕ- ЙОВЧЕВ И ЧИРПАНЛИЕВ УМИШЛЕНО ПЪРВО ГИ НАСТАНЯВАТ , А КАЗВАТ ЧЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ИМ ДАДАТ СТАТУТ. Този който им е дал квартирата няма кака да се оттърве от тях после ,ако не си плащат наема. Много е опасно. ТОВА Е ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ НА АГЕНЦИЯТА ЗА БЕЖАНЦИТЕ. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГИ НАСТАНЯВА ДРУГАДЕ БЕЗ ДА ИМАТ СТАТУТ. ИМАМЕ МНОГО ПРЕСТЪПНИЦИ.КОЛКО ЛИ ПАРИ СА ПОЛУЧИЛИ И ТЕ.

По повечето национални телевизии само турски и индийски филми дават, за кой и за какво мислите ги пускат?Облъчване отвсякъде, дори от родните ни медии.

Тези медии съвсем не са "родни".

Дори от медиите в Родината ни!

А не може ли вместо в Крън да ги пратим в Крим барабар с русофилетата те ще ги водят защото знаят пътя и после ще си останат заедно с тях там.

Защо всички боклуци прибираме.Сутринта говореха,че заплата от 1500лв. може да получаваме чак след 15г.,същевременно приемаме бежанци,цигани,алжирци,негри идр.По-морето вече няма готвачи,сервитьори заради ниските заплати ,но пак не дават по-високи заплати на иначе скъпото море.Може да взимат сирийци на работа вече,а пък ние да се преселиме някъде в Евроопа.

Хей, отворко, що не вземеш да се запишеш в "Хитлерюргенд"?!? /...Ако това ти говори нещо, разбира се!"/

Ако такива като тебе спрат да пишат и да сеят глупости и мустачки ще си пусна!

Расистка!!!!!

Ами ти като не си расистка можеш да им дадеш жилището си, да поемеш разходите им и да им даваш по 1300 лева на ръка.

как не ги е срам, това е на 3 км от Шипка, да заселват араби там... тая държава изчезва!

Шипка е географско название.Арабите с нищо не ти пречат.Работи.Трансформирай омразата в полезни действия.

А ти си някаква биологична еденица, нещо като овца. Така, че не си блей блеенията във форума ако обичаш.

оказа се,че мюсюлманите са по-човеци от нас,православните-сбърка се тая държава

Мюсюлманите приемат мюсюлмани за да има кой да пълни джамийте и един ден България да се ислямизира, толкова не ти ли е ясно тъпанарино/тъпанарке. Като не ти харесват християните ей ти Анадола.

Турция е толкова голяма, има място да събере населението от три Сирии, та и отгоре!Защо ни ги препращат на нас, като религията им повелява да се грижат за другите?И още повече са си от тяхната вяра?

И слепият ще забележи, че медиите със своята пропагандна кампания продължават да баламосват населението, че сме длъжни да приемаме тъй наречените "бежанци", а в действителност - 90% нелегални имигранти. Нещата се изопачават по най-брутален начин и се нагнетява чувство на вина в обикновения човек, че видите ли, не ще да приема чуждата паплач. Нека местното мюсюлманско население не се заблуждава, че пришълците са им братя, нищо подобно! Нашите мюсюлмани са много по-напред в цивилизационно отношение от идващите орди и само ще загубят, ако почнат да ги приютяват. Колкото и да са бедни хората в някои райони, трябва да знаят, че с приемането на "бежанци" в домовете си работят на практика СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ. Задържането на такива лица и даването им на българско поданство е огромна демографска опасност и опасност за националната сигурност на България. Не забравяйте, че големите държави на Европа ОТКАЗАХА да приемат имигранти от Близкия изток!!

България изчезва. Никой не може да спре този процес. Всички обвиняват жителите на село Розово. Небългарите пришълци имали права, а тези от селото нямат. Обвиниха ги в какви ли не грехове. А те са светци за себе си- пазят живота си и децата си. Историята изобилства с примери за размножително превземане на територия. Нас ни чака същото. Един българин от Битоля ми каза преди няколко години за техните щиптъри "Со пишките ще ни превземат". Така ще стане и тука.

А най-големите изроди са антибългарските джурналя и разни политологчета-комундета като дайнов и други. Въобще не ги слушайте. Заплюйте всеки, който посмее да каже нещо срещу Българите и България. Стига вече. Всеки ден обиди от медийте.

Прав е коментара, наистина исляма извършва експанзия към Европа, това е и понтюркизма, заличаване на християнството, опомнете се, как така ще пускате исляма във държави от християнството, ще дойдат стотитици хиляди и Българите ще изчезнем като нация! Погледнете ги приличат на цигани, те са си цигани с ниска култура, те са фанатици, от такива ли ще се учим !??Българино осъзнай се.. исляма да си ходи в държавите от близкия исток, те не създават нищо, нищо не ни носят, само разходи които всички плащаме...анатема

Странно е желанието на нашите СМИ и на всички които се допускат да коментират проблемите с бежанците-да обвинят българите и да ни убедят, колко хубаво е България да се напълни с бежанци, земята ни да се продава на чужденци и ако нещо нее така да ни обвиняват във фашизъм и комунизъм!? Няма ли и други мнения в България, други впечатления? Което е в интерес на народани е неправилно и популистко, не европейско, а което е против нашите интереси-европейски ценности!? Стига сте ни натрапвали насила гейевропейските интереси, антибългарските решения на управниците ни и заробването ни от чужди и наши монополи!

Има една партия с грижа за българите -НФСБ

всичко ни е сбъркано в тази държава. вместо да се опитаме да приобщим нашите братя християни от Бесарабия тук /доколкото знам има желаещи да се завърнат/, ние в изоставените села заселваме...мюсюлмани, щото са малко в държавата ни.Нямам нищо против мюсюлманите, но България е източноправославна, християнска държава, с такава култура и традиции.Трябва да полагаме усилия за увеличаване на християнското население.В противен случай, България изчезва.

сирийците са християни

вероятно такива като теб, обясняват на сирийците, че българите са....мюсюлмани.....тук говорим за един народ и култура като цяло.

Християни са по- малко от половината. А от тези дето идват съвсем малко са християни. А и много малко са сирийци. Отделно не е важно какъв си , а как се държиш и към какво се стремиш.

Какво ти пречат сирийците.Това какво вероизповедание имат.Ключа на Най-голямата църква в Ерусалим вече 6 века се държи от мюсюлмани.Не знам за проблеми.Пропагандата срещу исляма си казва думата.Искате да сте християнин.Кой ви спира.Прилагайте в живота си християнските принципи.Един от тях е милосърдието.Трябва тези хора да се настаняват.Да се записват с постоянен адрес,да им се търси работа.Така ,ще е по-спокойно .Защо да не учат български,да им се помогне да си намерят работа.Сирийците имат доста образовани хора.По добре в едно изоставено село където няма лекар на 100 км и аптека,ако настанят семейство сирийци и мъжа или жената са лекари ,да са полезни и за обществото и за себе си.Безмислената омраза,гоненето,боя и униженията по границата няма да спрат потока.Ще ни спрат европейски пари за нарушаване на европейски и общочовешки закони и така,вместо нещата да текат гладко,някой зорлем създава проблем.

човече, не ми пречат сирийците.говоря за държавна политика и стратегия за развитие на една нация!!! По нашите земи християнството е на път да изчезне!И за това са виновни нашите управници - българи, които изгониха 2 милиона наши сънародници немили-недраги. А ислямът винаги е бил "троянски кон"....уж не пречи, уж спазва законите на съответното общество.Но исляма се размножава и чака деня когато ще стане агресивен! Пример??? Ами виж какво става в Англия, в Бирмингам - там в някои училища вече учениците говорят преобладаващо....на арабски?!?! Да не говорим за мюсюлманските квартали в които е нежелателно да стъпи ..англичанин?!? Какво да кажем за нас българите , а! добре че в България има все-още българи, които не забравят за Турското РОБСТВО....

Защо да им се помага да се настаняват и да им се търси работа??? Защо аз трябва сам да търся работа и да се доказвам, а на тях да им се търси? Защо аз плащам наем или купувам жилище, а на тях да им се търси??? Я да ме светнеш защо тези чуждоземци имат повече права от мен на територията, на която аз плащам данъци и ги хранят с мои пари?

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА "ПРИОБЩАВАТЕ".?? ЧЕТЕТЕ В "ДОЙЧЕ ВЕЛЕ" ЗА "БЪЛГАРСКИЯ" ЛЕКАР МУРАД (чисто българско име) ОТ ТАТАРСТАН,КОЙТО ВЕДНАГА Е ЗАМИНАЛ И ИСКА ДА МУ ПРИЗНАЯТ ДИПЛОМАТА В ГЕРМАНИЯ. МНОГО ПРОСТО- ВЗЕЛ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАСТВО (лекар-ще лекува "Б.Г." братята си) И ВЕДНАГА В ГЕРМАНИЯ. МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТОВА Е ОСНОВНА ЦЕЛ И НАПРАВЛЕНИЕ НА "ПРИОБЩЕНИТЕ" - КЪМ "Е.С." НАПИШЕТЕ КОЛКО СА ПОЛУЧИЛИ Б.Г.ГРАЖДАНСТВО И СА В БЪЛГАРИЯ. НИЕ СМЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ИДИОТСКА ДЪЖАВА-ИЛИ ПО СПЕЦИАЛНО ДЪРЖАВА С НЕНОРМАЛНИ РЪКОВОДИТЕЛИ - ИДИОТИ. ЛЕЧЕНИЕ НЯМА-ТОВА ИМ Е ДОЖИВОТНО. ЗАБОЛЯВАНЕ

Винаги бих приел в дома си турчин,сириец,арабин,албанец и никога руснак.Викнеш ли на гости руснак има опасност да я обяви за автономна руска територия.

не те знам, българин ли си, турчин ли си или какъв си....то и сега си имаме доста мюсюлмани, които биха искали Кърджали да се откъсне от България. Аз като българин и християнин предпочитам съжителство с руснаци, наши братя православни, отколкото с разни брадати фанатизирани ислямисти. Ако на теб не ти харесва е крайно време да се омиташ от тук. Исляма само плаче за толерантност и разбиране.Но мюсюлманите никога не са били толерантни към чужди религии и обичаи.Ако си от рязаните, ще спазваш БЪЛГАРСКИТЕ закони, порядки, ще уважаваш българския език, култура, традиции и идентичност. Пет пари не давам за вашите ислямски ценности, които 5 века ни налагахте с ятаган. Затова само съюз с Русия!

Викни горепосочения и ще ти топло винаги ..... на ду..шатааа

Аз не бих приел нито турчин нито русняк. Нито ислямист, нито православен фундаменталист.

Турция не е страна в ЕС. Тяхната цел за по-добър живот е ЕС.

То и нашето желание беше такова ,уж да живеем по-добре!