Плевнелиев даде рамо на Бокова за шеф на ООН

Не можем и не трябва да приемаме тероризма и екстремизма за „новото нормално", обяви пред Общото събрание на ООН президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев даде рамо на Бокова за шеф на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля си, че е чест и огромен успех да сме в това състезание...а това как ще се наредят звездите, нито е наша работа, нито можем да влияем на подредбата им. Пожелавам успех на всички, като се надявам да се избере не нашия, не който и да е, а този който ще посочи правилния път за решението на бежанската криза...както и за куп други важни въпроси по света! Успех!!!

И Ирина и Кристалина са без шанс в тази работа. И слава Богу! Ура!

От 2 години се джавкате, дали НВП Премиера ще се кандидатира за Президент на РБ? Ето, вече знаете- не няма да се кандидатира! Т,ва Президентът в мижнята България ?...нито има правомощия, нито може да командва повече от две-три Лилки и Калинчета. В ООН е друго., народи, континенти и т.н. Затова утре очаквам да номинира себе си! Но тъй като е скромен човек, може и Меркел да го номинира. Подробности. Важно е де се загаси пожара в света!

Никога българин няма да стане шеф на оон

Отсега!

подаде рамо,ама бат,Бойко я чака до другата класация да им подаде друго.

от деня за независимостта на България, другото са оправдания.

и тоя изперка! какво печели българия, ако изберат българка? ще потекат доларееес към българия? дори и така да е , те ще правят завои на север, към "по-големият брат" живял съм достатъчно, - виждам, че моят народ става все по-лековерен, а и много качества, които се приписват на "мургавите" стават присъщи и на т.н. българи! тъжно...

Какво спечелиха удавените в наводненията от това, че оная, как и беше името, беше комисарка по бедствията? Това са глупости. Само да се чуе името на България някъде.Голям пек.

Че какво друго да направи ЧОВЕЧЕЦА и той семейство храни ,и обича

не вярвам да си толкова проста. Защо плюеш - всичко което Михайлов пише в декларацията е светата истина .Верно, не отговаря за баща си - но тя е била самата номенклатура на 38 г.през 89 г. От СССР направо по света. Чети в Гугъл за нея.Учила Московски международен институт - поради баща си и веднага по върховете. Ако не беше баща ѝ щеше ли да е това - което е - човек на Москва.

Чехълът май забрави да спомене името на Ирина в речта си. Поне да беше промълвил ...ина и да загатне за Кристалина.

за Плевнелиев, по Радой Ралин: "Аз ли направих завоя, или те дойдоха на моя"? Такъв завой от Плевнелиев означава, че е много силна кандидатурата на Бокова. Но срам за България е Евгени Михайлов, който се престара, само и само да не загуби фалшивия си имидж. Уж "да дойдат танковете. И как само осребри тази фалшификация? Това сме ние, продаваме се за сребърници и не пазим името си пред света. За да очерним един прогресиращ от нас, ще осерем всички и всичко.

кристарина Георгиева знае много добре, че няма да бъде избрана за шеф на ООН поради лирса на необходимите качества. Но трябва да се попречи под натиска на нейните покровители-глоболисти да не бъде избара Бокова, която има необходимите качества. Що за поведение !

е сега те разбрах какъв мъж си

Китай подкрепят Бокова, имат право на вето и ако се заинатят, Бокова може да бъде избрана, въпреки че това е пост без никакво значение, само ние се вълнуваме точно заради кандидатурата на Бокова, колко знаят кой е сегашният секретар на ООН и направил ли е нещо за престижа на страната си или за мира и благополучието в света.

какво ли е да работиш МОПДЕРАТОР идва от МОП ДЕРА ТОР МОП - Парцал с дръжка, ДЕРА - глагол Дера, ТОР - Гов.на ОДА ЗА МОПДЕРАТОРА МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, тук да трия имам власт. Сутрин рано като стана, бързам МОП-а да захвана. И от нощните гов.на, не оставям ни следа. На умниците не спали, дет'са форума ос.ра.ли, аз устите ще запуша, Тор-а, ми дойде до гуша. Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.Прас.

Твърде двусмислена подкрепа, казана от немай къде и анонимно при това! Със същия успех подкрепата може да важи и за КриСталинка. Май още не са му посочили "правилния" кандидат, та за това се изказва така... двусмислено...

Споко , бокова ще бъде сменена със сталинка и сега ви люлкат да ви приспят като пред заколение , ама нали сте си прости като лидера, вижда се от коментарите , лесно им се получава игричката.Как можахте толкова да се обезличите и да затъпеете , бе хора.

симо

плевнелиев дал РАМО/без да каже име/.....А аз твърдя ,че той НЯМА тази анатомична даденост--той има само задник.Поне само това ни показва-един хибриден задник.А,вече знам и кой е кандидата на ГЕРБ---Филанкишията.Той е ,бас ловя.

Винаги съм подкрепяла Плевнелиев, защото е президент на България.....но да подкрепя кандидатурата за председател на ООН на дъщерята на масов убиец и изверг, която дори не се извини на жертвите и техните потомци е срам и позор. Срам ме е от тази кандидатура, и повечето българи/в България и по света/ са погнусени от тази кандидатура. Засрами се, Плевнелиев!!!!!!!

Хем си Румен, хем си подкрепялА!!!!

Какви глупости говориш, какъв масов убиец? ! Георги Боков е главно АНТИФАШИСТ и затова е мразен от истинските фашисти и потомците на убийците на децата от Ястребино и много,много други. А да се срамуваш от втори мандат Генерален Директор на ЮНЕСКО, българка е психодиагноза.Лекувайте се бе хора и после се наричайте българи или каквито и да искате.д

антифашист ли ... а антикапиталист къде го забрави

Хилаво човече може ли дава рамо?!

И с Обама се снима и Бокова подкрепя.:....колкото и да не ви се ще май връзка има!Щ е ви стане любимка Ирина..:-)вие сте свикнали на компромиси с вашите "ценности",нема да ви е сефте,нито за последно!

Срам за България !!!

Срам а България са троловете на издръжка на американската правителствена организация "Америка за България".

много сум гадна и подливам вода на една достоина булгарка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хахаха хахаха много смешни вицове, че Сталинка била гадна, че Бокова била достойна хихихи хихихи

Извинете да вА попитам, можете ли да изброите поне 3 неща с които въпросната кандидатка се вписва в понятието " една достойна българка "?

Мда - както Би отсякъл Холмс (Виждайки че Пак Се задават звезди посред БялДен ;-) - Елементарно, Уотсън ! , Пак са Ни откраднали палатката. ...та ако позволите, Колеги - ха да Се Захващаме да Си попосвършимВече Работата ! Ние. Всички. Заедно. (т.е. Да Престанем да 'вдигаме палатките' ;-)

ПОДКРЕПИЛО КОМУНИСТИЧЕСКОТО ГОВНО БОКОВА!!!! МИ ТЕ ГОВНАТА СА ТАКА, ЕДНО ДРУГО СЕ ПРИКРИВАТ И ПОДКРЕПЯТ ДОКАТО ПУСНЕМЕ ВОДАТА!!!

Разкарайте тези мумии в пенсия, отдавна им е времето. Давайте път на по-млади и неопетнени българи и българки. Пенсионирайте ги тези бабета или ако се опъват ги накажете посланици някъде, както правеше бай Тошо.

Леля Нели много правилно попита Бойко, как ще помогне на Иринка да се класира на първо или на второ място! Трябваше да осигури ексерти по политология, икономика, география, история, международно право. Равносилно е някой да изисква от сина си да е отличен студент, а да не му осигури условия да се подготвя. Във всички сфери е така. Футболистите също водят подготовка. Никой не се е родил научен.

Въх ! - то добре че банкянскио н'съ-й 'сетил' И по този Захват да Ни изрекетьоса с някойо-И-друго милиардченце...:-)))))))

Много приказки , много спорове, много много много. Че и двете не са читави е от ясно по ясно, но защо са тези препирни като НИТО ЕДНА ОТ ДВЕТЕ НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАНА, ловя бас със всеки. Проявете още малко търпение и ще видите че истината ви казвам - по библейски.

Кой ли не се изказа за Кристалина, че е читава. При това не става въпрос за български политици, на тях не вярваме. Похвалите бяха от чужди политици, чужди експерти. Не са много възхваляваните българи по света, това да си го знаем!,

От мен-Лично - позволете да Изкажа че Незабавно след информацията отн. Потопа във Варна - Имаше нейноЛично Действие.

Ми ще я хвалят я, като служи на чужди господари и чужди интереси ще е хвалена. Ако отстояваше националните ни интереси нямаше да е много долюбвана.

Да приемем (относно Следващия ООН шеф) че : - Имаме потенциал да Е Българка - Е спорна/мътна (изберете думата) както Бокова, така и Георгиева - Се иска да Е с Експертиза в Сериозни Структури - Се Взисква да НЕ е свързана с 'наште' .... Гергана ?!

Паси ,едва ли не . НЕ!

Поради ?

Не мога да я мисля тая дърта кумуняга.Щом е руски кавал значи е боклук

Всичко, в крайна сметка, става жертва на вечната ни непоследователност. Само в едно сме последователни в непоследователността/врътливостта си. Сутрин сме едни, вечер съвсем други. Знаем, че сме си такива, но се насилваме да го забравяме. Светът обаче също го знае. И, как тогава, ще ти даде шефското място на ООН. Шайката всесилни интриганти все от комунистически семейства, които и на оня свят няма да изкупят греховете на номенклатурните си бащи; Шайката още по-отвратителна на крадците/приватизатори; Шайката крадци на Минало; И техният Даскал Притворният антикомунист Костов, който пълзеше като безног просяк да го приемат в БСП, след като вече бе белязан в школа в СССР. А после направи Великата Криминална Революция, която широко отвори вратите пред Великият Говнян Преход.

Да. НО ! - да Сме Тотално Откровени : - Нито досега (Досега !) Сме имали Дори-възможност да Си кажем Волята ! - Нито пък Днешните 'управляващи'/'елит' имат И-наноединица Разлика от 72 години-и-нещо насам.

Въпросът е, докога мишоци като Кръстев и останалите ще подреждат/провалят България? Само идиотите не знаят, че смяната на кандидатурата на Бокова означава едно: че сме шизофренна държава, с която винаги трябва да се има едно наум. Слабоумна държава.

Бахххх маааа мууу.Пак до Костов ли опряхти вееее.Дайте нещо ново .Ай стига с тия постановки от селски вечеринки стил КГБ Егати руския слугинаж

Човече, душата ти е много объркана! Мислите ти че са сбъркани, майната им, това не е болка за умиране!

Брей страшна декорация зад чехльо - кулкла на вещица с двигнати ръце и гарван над главата и :d

Това е грешка на Плевнелиев.На комунисти не се дава рамо, ами права лопата по кратуните

Не си ли чувал песничката "Комунисти, комсомолци" ??? Плевньо е от вторите, не му стигна времето да стане окръжен секретар, стигна само до комсомолски, дойде 10 Ноември

Работата е проста. Слагаме на кантара Бокова и Георгиева и преценяваме, коя тежи повече. Преди да дойдат кривогледите користници да пълнят главите ни със сплетни и клюки. Ясно е, че шефът на ЮНЕСКО тежи повече дори от всички еврокомисари, взети заедно, и поръсени с целувачът Юнкер. След това си казваме, че дори да сме страната на безкрайния резил, поне пред света трябва да покажем, че държим на думата си. А тя е дадена за Бокова. Въпросът изглежда лесен. Но тогава изпълзяват змиите и започват да съскат. И ние вече не следваме честта, а резила калният коловоз на резила, който ни е толкова удобен.

Кево - Е Доказан десист. - ерго - тя таз Така НЕ става.

Като фалшивият оракул Иван Кръстев е син на един идеологически мишок, който години наред дерибействаше като заместник-завеждащ отдел на Централния комитет на Българската комунистическа партия , ИЛИ ..?

Дрън-дрън..ЮНЕСКО е организация, която си плаче за закриване...Никой нито ги знае какво правят, нито ги е чувал, нито ги бръсне за нещо...А български, бесепарски кебапчия, пък мисли, че това е нещо за ядене....Бокова е известна по света толкова, колкото и г-н Гриша Ганчев, примерно

Световното наследство на ЮНЕСКО разполага с 936 забележителности, които са разположени в 153 държави. От тях 725 са за културно наследство, 183 са за природно наследство и 28 са със смесено (културно и природно) наследство. ПП Но според вас явно културата и наследството плачат за закриване. Достоен, достоен, достоен !

симо

Бунак....Гришата е известен и заслужава уважение ,защото е достойна мутра-ЛИЧНОСТ....за разлика от теб-боклук.

Прочети правилата за избор на генерален секретар на ООН. Гласува се докато всички страни приемат единодушно даден кандидат,т.е на 100%.Не знам кога от комина ще запуши белия пушек,ама ще има още класирания.

Не да я изберат единодушно, но да няма нито един против, т.е. може да има въздържали си!

Ето как се избира кандидат за Генерален секретар на ООН по български: Дошъл Иван Кръстев в родината си. Събрал някакъв щаб и започнал да нарежда кой какво да прави. Казал, че въпросът бил решен, премиерът Бойко Борисов ще оттегли кандидатурата на Ирина Бокова, и ще издигне Кристалина Георгиева. Иван Кръстев заплашил, че ако не приемат, ще продължат да пишат компромати за Бокова, например за това, че имала три апартамента. Андрей Райчев бил смаян как Кръстев опитва да търгува с компромати. Райчев казал, на Запад като кажеш, че има три апартамента, ще се смеят. Генерален директор на ЮНЕСКО е нормално да има три апартамента, освен това съпругът на Бокова е международен банкер. Да, ама в България е друго, възразил Кръстев, според него у нас това имало значение. Накрая решили, че ще издигнат като втора кандидатура Кристалина. Борисов употребил за нея израза пепелянката.

За онзи 'наш' Кръстев 'виенския' ли Имате предвид ?! (от средна Северна задунайка... 114 АЕГ у Софето... СУ после...и Хоп ! - у тамтаковата 'дисидентическая' ..та Чак И в Уважавани Структури) - Да ! - ТроянскоКонието на 'наште' е Всеобхватна Зараза. ----- Навремето когато се Опитвах да обясня на Големите Оксиденталци отн.'наште' и ТроянскоКонието-им - се Правеха на 'нечух-невидях-неразбрах'... НО ! - Днес току подтичкват да Искат да ми целуват ръка.

Вече е ясно,че Бокова няма шанс за ген.секретар.За това са тези действия на Плевналиев.Освен това бат,Бойко каза,че ако Бокова не излезе на първо място във временното класиране ще лансира Кристалина Георгиева.Абе...хумористично.

И откъде разбрахте , че има временно класиране? Простете , но това не е спортно събитие.

Боко каза, че ще я оттегли, ако не се класира на първо или на второ място. Всичко зависи от нейната подготовка.

плювате Плевню.От такава висока трибуна в ООН подкрепи Ирина Бокова,прием е направил заради нейната кандитатура,вие пак го плюете.Абе това червената злоба е уникална в човешката природа.Плевню със всичките му издънки се представи наистина като президент на суверенна държава и защити кандидата на страната.По такъв начин подкрепи и фаворита на Русия.

Да - подкрепи Тезата че Е смислено да е Дама и то Именно от Източна Европа. Не - не виждам да Е подкрепил Директно Бокова. ...пък Русия - да Си гледа Нейната работа, т.е. да Престане да Ни мъти Водата, и то - ВеднъжЗавинаги .

Вижте, Колеги... - Избирането - Е обект на Решение на ООН асамблеята/комитета (онова-там виа картончетата) - Естествено че ООН - Си сверява часовника по Всички Възможни методи/насоки (бих предположил И от-у Нас... Включая Форума-Ни) ...т.е. Тук да се правят Празни акламации или отричания - Е Безсмислено ! НО ! - Сме в състояние да Осигурим Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност...поне виа Данни : - Е ли Вярно че Е свързана Директно с т.нар. 'предишен режим' ? --> Да ! - Е ли Вярно че Излъга относно позицията-й в онова 'управление' на 'наште' ? --> Да ! - Е ли Вярно че бе 'избрана' (за шеф на ЮНЕСКО ) чрез Манипулация виа Египтянина който бе Неизбираем ? --> Да ! - Е ли Вярно че Незабавно След 'избирането'-й - на ЮНЕСКО бе Стопирано Всякакво финансиране ? --> Да ! - Е ли Вярно че бе Единствената такава на 09.05.2015 на парада в Москва и Демонстративно бе До Вовката ? ...и Имаше Незабавни Сериозни критики ? --> Да ! - Е ли Вярно че Има неяснотии (да избегнем по-Така определения) с имотите и препитанието на сем. Бокови ? --> Да ! - Е ли Вярно че за Никой от останалите кандидати за шеф на ООН - НЯМА такава 'предизборна' кампания от Съответната-им страна ? --> Да ! Тогава ?!

"Секача", почини си малко, защото балтията ти се изтъпи пак и кълца накриво. Внимавай да не се нараниш!

Сложил съм Си Конкретно Име за необходимостите-Ни Тук, анализатор... - колкото до Нивото на Изказваното от мен-Лично - Никога Нищо друго освен Истината, СамоИстината, И ! - Цялата Истина. ...а Ако и Когато Стъпя В асамблеята И на ООН - ТогаваЧак Би било Възможно да се Опитам да Имаме каквото Ни Трябва.

- Е ли Вярно че бе Единствената такава на 09.05.2015 на парада в Москва и Демонстративно бе До Вовката ? ...и Имаше Незабавни Сериозни критики ? Пропускате --> 반기문 (Ban Ki-moon ) Secretary-General of the United Nations

Невярно. - бъркате го с Китаеца.

Ирина Бокова придобива първия си апартамент в Манхатън, Ню Йорк на 6 ноември 2012 г. Съсобственик се явява нейният съпруг Калин Митрев.. Калин Митрев има дългогодишен опит в работата с ЕБВР, което осигурява последователност и ефективност по отношение ползването на ресурсите на институцията в подкрепата на важни за България програми и проекти. Правителството определи Калин Митрев за представител на България в Съвета на директорите на Европейската банка за възстановяване и развитие. Той ще заеме позицията на алтернативен директор в съвместния офис на Полша, България и Албания в международната финансова институция, съобщиха от правителствената информационна служба. 30.03.2016

Потвърждавам. ...а комшиите оттатъкДунава - И такъв техен'наш' Отзоваха и Осъдиха.

Снимката със семейство Обама-от тях зависи много и относно Бокова и всички нас!Най е важно мир да има!Дядо ми е воювал ВСВ и ни разказваше колко тежко и трагично е за всички!

Между комунист и бивш комунист разликата е никаква. И едните и другите си търсят господар, на когото да се кланят и който да им подхвърли кокал от трапезата си.

Не е съвсем така. Бившия комунист строй паметни плочи на загиналите български войници на Каймак-Чалан а настоящите я разбиват с чукове.

Вчера Плевнелиев подкрепя Бокова, а днес Кристалина съобщава, че "толкова много хора искали нея като българският кандидат" и тя не може да ги разочарова. Очевадно!!! Акцията СРЕЩУ българската кандидатура навлиза в решаващ етап щом и Кристалина се включи вече открито в нея. Ясно е, че ако Бокова отпадне, Кристалина е с нулев шанс и тогава печалбата е за друга страна, не за България.

Важното е, че все някой ке спечели!

Да ке спечелят предателите на българската кандидатура. Безсмислено, дори комично, ще е да се прави смяна.

Пресилвате, Колега. - Очевидно инж.Плевнелиев е Задължен (от #Кой ли ? ;-) да Направи все-някакво Изказване по Темата ...ииии - се Опитва да ...ммм...остане сух във водата.

Егати подкрепата! Един чехлю под сурдинка я подкрепя, друга кратуна твърди, че не е негова кандидатура и той бия я отзовал, трети провален режисьор ходи и я плюе навсякъде където може. Това са нашите политици и нашите дяволи около българския казан. Ако се направи един референдум сигурно сто процента ще гласуват Пожарникар Балканский да стане директор на ООН.

Дискретно : - стъпка Първа е НеслучайноПърва, Колега.

Режисьорът не е нито политик, нито е провален, а е само гражданин с позиция!

B този конкретен случай, Pоско се изказа изключително добре: по смисъл и чрез чудесен английски. Kоето си е, си е.

Верно , прочетох само заглавието , 'щото ме е гнус от т'ва нещо , ама веднага излизат две положения : 1. Туй "рамо" не струва много , 'щото мно'о мекичко 2. Щом "нещо-то" плевналиефф подкрепя нещо , то е нек'ва антибългарска гадост .

Веднага се съгласявам с теб. Бокова е пълен бок.

Понеже гледам Се почесваме къдет НЕ Ни сърби - ха да Сложим Форсмажора : - С какво Бокова Би свършила Повече работа в ООН/ЮНЕСКО (или която-и-да-е) Уважавана Структура от който-и-да-Е от близо Трите Милиона Българ(к)и в Принудителен Exodus ?

Тя се държи непочтено в тая игра.

Говорим относно Бокова, Колега...колкото до Георгиева - намирам че Дотук съобразно Официалните-й изявления по Тази тематика - Е напълно Дискретна.

Нихилизма не е добра идея. Позитивизъм ни трябва, виждам Бкова като шеф на ООН а Президента като Шеф на НАТО. Ке стане!

И къде Видяхте нихилизъм в Изказаното от мен, Колега ?! - Напротив ! - с Един удар - Всичко !!! ...при това ОТ и ЗА Нас-Всички. Глобално !