Уволниха директора на бежанския лагер в Харманли

Директорът на бежанския център в Харманли Марко Петров е освободен от длъжност. Проверка в лагера е установила нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директора на бежанския лагер в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О.Р полк.Марко Петров- бивш командир на поделението в Крумовград!?!?! Известен с прозвището "лява ръка , десен джоб"!!!!!Как все такива ги слагат на "добри" позиции , сэобразени с лицвите им качества???

Паре нема, а циганьора се увеличава, що е то? --Българска държава!

Оставили му били заповедта в лагера - театро по герберски! Вместо да му лепите заповедта тука и там, трябва да му я връчите лично и това че е в болничен не е непреодолимо има си начин как става! Ама нали трябва да има сеири и зрелища и прес съобщения.

Сутринта гледах по БНТ за малко дискусия за Националната гимназия по древни езици и култура. Участваха представител на министерството и една госпожа. Дискутираха едни изхарчени 2 млн лв. за ремонт. Искам да кажа, че рядко е вижда такова държание като на господина - нагло, безскрупулно, откровено демагогско! Бяха намесени и малцинствата, с които министерството спекулира, за да похарчи парите. Знам, че това не е съвсем по темата, но също говори за безконтролното и безсрамно крадене на дъфжавната адмиистрация на пари под формата на проекти, грижи и т. н.

Едни крадът, други ще ги отработват до 75г. възраст за пенсиониране ! Урааааа !

Прогноза: Пак няма да има осъден и отнема не н имущество. Основен закон в БГ е: държавните пари трябва да бъдат откраднати. Този закон са спазва най-стриктно.

Въртене на к.рвите по леглата!? Така нов бардак не се прави!

КАКВО ЗНАЧИ УВОЛНЕН?? ВЕДНАГА В АРЕСТА ДОКАТО ВЪРНЕ ОТКРАДНАТОТО, А СЛЕД ТОВА СЪД И ЗАТВОР!!

Парите трябва да се вложат за недопускане на нашественици, а не за изхранването и размножаването им.

Откраднати са парите взети от едни нещастници за да се помогне на други нещастници. Жалка история, която е ежедневие в една боклучава държава с помиярски народ :-(

ДО НЯКОЙ-КАК МИ ЧЕТЕШ МИСЛИТЕ! ОТ КОМУНИСТ ПО-КРАДЛИВ НЯМА НА ТОЗИ СВЯТ!!!

най-много милиони изчезнаха /май бяха 10/ по времето на правителството Боко1, когато шеф на МВР беше абсолютният престъпник Цецо Кумецо. Тогава не направиха нито бежански лагери, нито огради на границата, та в един момент следващото правителство се оказа силно изненадано и неподготвено за "бежанския" поток. А милионите изчезнаха и никой не ги е търсил!

Похарчени за три години - никога няма да се разбере от кого точно, от сегашните или предишните, които отново се връщат, след като назначенията са за толкова кратко време.

ТАКА ЩЕ Е!!!ДО КАТО СЕ НАЗНАЧАВАТ БИВШИ НА БКП-Д.С.АМАН ОТ 15/15 И 22/22!!!!!!

да не кзваш че комунистите са лошите българи, а антикомунистите добрите..?

Това само в България го има. Да се краде от помощи за бежанци, сираци,онкоболни.....

българи откраднали.. случва се.. обесване пред родата е гарантиран лек..

става въпрос за пари в БГ изчезват най бързо и безследно. Държавата на фокусниците.

що директора ? уволнете натрапниците и си ги пратете от където са се довлякли !