17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима това е начина да се спре безумното замърсяване на Европа с паразитиращи навлеци?! Айде стига промивки, мозъците ни останаха без гънки...!

Брей, те всичките мигранти очаквали посрещане с хляб и сол. Ти да видиш.... Тази статия превод от Дойче Зеле ли е? Те най-много обичат да ровят в л*йното с клечка, за да се размерише.

Аве то това далаверка си е, дагоева. Плащаш 4-5 хиляди евро и с малко късмет се озоваваш я в Германия, я Швеция/Италия доживот на общинска квартира, помощи, храна. То аз цял живот ако бачкам едно 100 хилки ще вложа в тая система само от пенсионни осигуровки, да вземам после 300лв-400лв пенсия АКО ДОЖИВЕЯ и то колкото живея после - което в милата родна БГ не е много, статистически погледнато. Да зема да си скрия л.к. и да бегам и аз натаме

"В изоставените мини на Мория бродеха орки и други, още по-страшни създания." Махайте ги оттам навътре към Гръция, че идат още :-)))) Хахаха, айде чакайте на Туркия да ви "пази" от бежанците сега. Това са то- договорките на ЕУ 0 нищо не струват.

Нямам нищо против да унищожат Европа или да докарат на власт нов Адолф. Трето положение няма. Ние къде сме? За сега сме на кяр. Половината мангали се изнесоха. Афганците са цвете до тях. Лошото е да не вземат да ни ги връщат. И още по-лошо е , че ще натрупат пари от помощи и тук няма да смеем да излезем на улицата.

Оправете си кочините и си живейте там, а не чакайте наготово! Българите поне отиваме в Европа да учим и да работим усърдно и честно /нямам предвид един определен етнос/, но и ние не можем да се интегрираме 100%. .вие какво очаквате? Да ви обичат? Няма как да стане!

Българите в Европа са едни черно-синкави. Европейците са им длъжни. Имат много деца, раждат деца и не могат да пишат на български.

И защо са тръгнали към този "ад", с риск за живота си, че и солидно са заплатили трафика.

Не са го плащали те всичко се плаща от спонсори които си имат цели....

А гърците ги изпращат в Кавала, Егейска Македония, и преди това така, изпращаха ги в Македония, но когато Австрия спря влаковете, Унгария затвори границата, защото всички щяха да останат в страната, а Германия заплаши гръцките НПО-та че ще ги съди за трафикантство, си ги изпратиха по островите. А в Лесбос е ужасно, родителите не смеят да пуснат децата си навън, не могат да ходят на училище.

Поредната соросоидална пропаганда, която натиска на копчето на съжалението и жалостта. Долнопробна манипулация. Всички тези хора са дошли, защото са подведени и организирани, а понякога и финансирани от НПО на Сорос. Трябва да се разследва и да се търси сметка на дейността на Сорос и неговите организации. Те ще продължават да изпращат емигранти. Унищожат ли организацията, няма да има кой да изпраща емигранти. А не да обясняват, че проблема е, че не ги приемаме. Тези хора са чужди за нашия бит и култура. Дори не желаят да се приспособяват, а се опитват в простотата си да ни натрапят техните обичаи и привички. Нямат място сред нас. За да се реши проблема, трябва да бъде спрян Сорос. Като начало конфискация и продажба на всеки кораб и съд за всеки каналджия.

нямат ли подвижни крематориуми

Интересно... какви са им очаканията при положение, че пресичат граници незаконно? Точно с иранка работих, чието семейство пристига във Виена легално, явяват се пред комисия и получават визи за САЩ. Причината за бягството им била, че принадлежат към религиозно малцинствво, което истински е тероризирано в Иран. Та, щом тези "мигранти" са попаднали в такива лагери... някъде нещо са объркали....

Такава каша забърка,уж бягащи от войната,а сега цяла Африка лети насам.Има нещо ненормално

Тя има причина да го направи.По никакъв начин няма да я защитя, но причината е застряането на населението. Идеята е ние младите да обуздаем тази паплач, да ги циилизоваме и тези да се интегрират. Проблемът възниква по една единствена причина, а тя е: когато отиде човек на почивка в Египет, Мароко, Тунис... вижда едни работещи хора. Колко му е да им предложиш по-добри условия.... ами нормално е да очакваш, че тези хора ще се интегрират. Проблемът, обаче, стаа осезаем едва когато се отдалечиш 150-200 км от хотелите и СПА комплексите. Тогава попадаш на тази паплач, която лази из Европа. Но брюкселските зелки никога не са мърдали на подобно разстояние от луксозните хотели. Аз го видях с двете си очи. И не, тези интеграция в нашето общество няма да я преживеят. Те са от друго хилядолетие просто. Много малко са хората, които биха преминали през процеса успешно. Причините за това са много: развитие на интелект, образование и религия. Ние не ги разбираме, те не ни разбират.

ще се приютяват тази ислямски скакалци? Вън от Европа и толкоз!!! Меркел ни ги "подари", безда си дава сметка, че това са номади, примитиви и долнопробни измекяри, които ще се капсулират в ислямизираните гета из Европа и ше сеят радикализъм, тероризъм и престъпност.

"Ние преминахме от мизерията към страданието. Не можехме да си представим, че ще бъдем посрещнати така в Европа" А ко сте си предстсвяли, хляб, сол и печено агне ли?

Да се връщат по родните места! Европа няма нужда от още нелегални имигранти, пренаселена е. В САЩ има много място, Тръмп да си ги взима там!

Кат не им аресва да си одат ама не към германия а към техните си страни след кат бягат от война е логично да се настанят в най-близките държави където няма война тия минават 20 държави в който е мирно и спокойно и искат в германия на помощи да им дават по 1 надуваема лодка и да ги пускат в морета както са дошли така и да си отидат

Като не им харесва Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ, Кувей, религията същата, културата същата, храната същата. Явно не бягат от война, ами бягат да цоцат

В ОАЕ не ги пускат, защо ли?

ще осигурят на сганта кораби за родните им места