Бежанци се разбунтуваха, МВР прати полицаи

Размирици в Центъра за настаняване на бежанци в столичния квартал “Военна рампа“ предизвика намесата на полицията. Пострадал е един служител на реда.

Обратно в новината

Коментари - Бежанци се разбунтуваха, МВР прати полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли колко от така наречените "бежанци" се връщат по родните им места? Или на всички им се дават имиграционни документи?

Като не им харесва тук да се върнат в Турция и да искат там убежище.

ВЪН ГАДОВЕ МРЪСНИ...ВЪН,ЧУШ...МИСКИНИ ДОЛНИ...ИЗМЕТ НЕБЛАГОДАРНА

КОЛКОТО И НЕЧОВЕШКО ДА ЗВУЧИ - НЕЗАБАВНО В Ъ Н, В Ъ Н ОТ БЪЛГАРИЯ!?!?!?!?!?!?!?! ЩОМ СА НЕДОВОЛНИ, ЧЕ СМЕ ГИ ПРИЮТИЛИ - В Ъ Н, Н Е З А Б А В НО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЙ СИКТИР - НЕБЛАГОДАРНИЦИ!!!!! НИЕ ТОЛКОВА МОЖЕМ! АКО СА НЕДОВОЛНИ - ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ами истината да им кажат-в Европа не ги искат,а ние-издадем ли им документ,ще започнат спокойно да щъкат напред назад и кой знае какви ще го надробят..изобщо кръга е пълен..

Все по зле живеем, а Борисов "решава" глобални проблеми. Нахална мутра. Българската държава в ЕС унищожава българите за да заселва нашественици.

Много е лесно да се пише от вкъщи и да обвиняваш хората в расизъм, защото не искат да съжителстват с дегенерати, престъпници и същества, които още си мислят, че живеят в X век. Да се разходи да види в какво превърнаха детската база в Ковачевци за половин година "нуждаещите се от помощ". Изпотрошили са всичко, разкъсали са чисто нови матраци и възглавници и са ги изхвърлили през прозорците, палили са огън в помещенията, разбивали са стените с чукове, изкъртили са мивките, ползвали са спалните за тоалетни, дворът е зарит с боклук (включително и изпражнения), защото всичко са изхвърляли през прозорците, вместо в кофите за боклук. Преди няколко седмици един мръшляк се жалваше по телевизията, че полицаите го накарали да чисти. Можете ли да си представите такава наглост? Според него кой трябва да му чисти, аз ли?

В България едва дишаме, едва живеем. Мъчителство и робство!! За тези лид а мисля или за баба ми, която е на село и изнасилиха и убиха нейната комшийка на 83 г.? Що за безумие е това!!!!

В България дори наскоро дойде група от немски активисти с намерението да пререже мрежата, издигната на граничната бразда. Но същите тези немци забраняват на България чрез законодателството, което гласуват в ЕС да пуска бежанците в Западна Европа, като задължава нашата страна да ги задържаме тук. Тоест, с две думи те искат да разрушат преградите на нашата българо-турска граница, но в същото време изграждат бюрократични прегради, с които бежанците не могат да преминат западната ни граница. Тоест, едната ни граница трябва обезателно да се отвори, а другата задължително да се затвори, за да не могат същите тези бежанци да попаднат в просперираща Германия. Ако немците действително са толкова загрижени за бежанците, защо тогава не отворят всички граници на Европейския съюз за свободно преминаване на всички желаещи? Ето това би било пример за хуманизъм и човеколюбие в действие. Другото си е чиста демагогия.

ама да отидат и да си оправят държавите, няма кой друг да им ги оправи, като имат проблеми да ги решат.

ЩО НЕ ПРАТИХТЕ КУНЕВА ТЯ ДА СИ ОЗЪПТЯВА ЧЕЛЯДТА!!!!!!!!!кРАЙНО ВРЕМЕ Е НЕ НЯКОЙ ДА ДРОБИ ПОПАРАТА А ДРУГ ДА Я СЪРБА А ВСЕКИ ДА СИ ПОЕМА АНГАЖИМЕНТА.кУНЕВА ЗА БЕЖАНЦИТЕ.ДПС ЗА ЦИГАНИТЕ И ТАКА КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ.

борисов не е прав , и зад нас е имало ятагани , но ние не сме бягали никъде и устискахме ! тука сме си 1400 години !и ще си останем !!

съгласен, но донякъде... а какво за нас???? 25 години не го ли ядем? животът стана по некачествен, по не здравословен, по беден, по нервен и т.н., е за сметка на някои хора де ... всички ги знаем кои са, ама.... нема възмездие и ние ядем ли едем 25 години.

тия много смели бе ! що не се бунтуваха в родината си срещу онези от които бягат ?!

СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО Дойде време да се опомним, да се присетим що е туй дето ни е пазило като народ и ни превежда от ера в ера, та чак до днешния ден. Туй е нашата история, култура и традиции. Те са като корена на дървото. Ако го отсечеш, дървото умира. Тъй погиват и народите. Сега чужда култура и традиции на младите продават, а историята ни преиначават. Корена ни секат. За това сме се прегънали и едвам дишаме.Не бой се народе! Дебел ни е корена и много на дълбоко отива.Но време е дъх да поемеш, глава да повдигнеш и жалките секачи в дън земя да прогониш. Те няма да те пожалят. Не ги жали и ти! Децата ни чезнат, родът ни погива, а не бива, защото с нас и светът ще погине.

Като се бунтуват, Да си ходят ОБРАТНО в Азия или Африка. Не ни трябват тия Мюсюлмани- Арабски Пришълци( Крадци, Просяци и Терористи ). Пришълците, които идват от Афганистан или Ирак са 100 % ТЕРОРИСТИ. Какво ще правят в Европа тия Афранистански Терористи ??? Да ги връщат Обратно !!! Трябва дори, да увеличат срока за получаване на статут, на 4-5 години. Не ги искаме тия Гадове.

Асад: САЩ, Турция и сателитите им превръщат България в нова Ислямска държава Сирийският президент Башар Асад предначерта изключително мрачна етническа и верска картина пред страните в Европа и тяхната първа линия, между които е и България.Преди няколко дни шведското издание Експресен излъчи първото ново интервю със сирийския президент Башар Асад. Материалът е реализиран от близкоизточния кореспондент на изданието, Касем Хамеде, в двореца Ал-Рауда в Дамаск.

Лайняри и предатели ни управляват не виждате ли,предават Родината ни и я обезлюдяват от Българи а толерират мюсюлманската измет напираща по границата ни!Измет от тарикати напъва към Европа,защо не отидат в Катар,Дубай или в Саудитска арабия където са богати и от тяхната вяра!Но братята им от Саудитска Арабия са издигнали стена по границите си и стрелят на месо!Да им строят те лагерите и да ги издържат.Старата граница трябва да въстановим както беше през комунизма и да спрем тая напаст!

ОРЕНДАСамо заЕДНО в ЕДИНеНИЕ можем да ВЪЗКРЪСТНЕМ от пепелта ФЕНИКСА на ЧОВЕЧЕСТВОТО БОГ-АРИЯСъЕдинЕниеТО(Й) Прави СИЛАТА БОЖИЯТ НАРОД , БлагАрите - Благите хора Свѣтозаръ Кончарски

време е да се надигнем и да ги смачкаме.стига сме ги издържли.статута на бежанец получава пари от българия,има и право и да работи.цуца помощи и заплата и си докарват по три хиляди лева,а българина да го духа.

През 712 година се надига Ислямския Халифат ,който се опитва да завладее Европа,Българският Владетел Тервел спасява Европа! Сега след 1300 години се случва същото- отново се прави опит за нов Ислямски Халифат ,който да превземе Европа !Всичко се повтаря !Глупост е доброволно да ги приемаме и да им даваме земята си извоювана с толкова кръв поколения наред !Предателство !

какви документи да си вървят от където са дошли.че надигнем ли се българите жaлна им маика.

Правете си изводите сами къде отиват данъците ни и какви са приоритетите на БГ Издръжка на пенсионер- 150 лв Издръжка на куче- 300 лв Издръжка на бежанец- 1100 лв Издръжка на затворник 1300 лв

Мислех (на шега) да предложа да си осиновим по един бежанец, но виждам, че е далеч над финансовите ми възможности !

Да си спомним за КАН Тервел ! Вижте как спасява Европа от Арабското нашествие ! Разгромът на арабите спечелил огромна популярност на българския владетел в Европа през епохата на Ренесанса, за когото били съчинени много балади и пиеси, славещи го като победител на арабите и спасител на Европа! КАКВА Е ТАЗИ ГАВРА СЕГА С БЪЛГАРИТЕ ?

Като изключим някои заблудени, които се правят на Исус Христос, трябва да погледнем истината директно в очите и тя е, че ако не се вземат някакви предпазни мерки, един милиард ще се опитат да влезнат в Европа. Това не са професори по квантова физика, а са един милиард полудиви хора, които изпедерастената Европа трябва да изхранва. Не съм убеден, че това е по силите на Европа. Докато тя си играе на демокрация (заблуда за наивници), тълпите очакващи по-добър живот стягат обръч около нейните граници. След тяхното нахлуване, Европа ще стане втори Бангладеш! Междувременно Европа е силно заета с некакви украинци, които не знаят какво точно искат, нито са наясно как да го постигнат и играе по свирката на големия американски брат, който изобщо няма сметка от една силна Европа!

Вижте в Тубата "Кан Тервел - спасителят на Византия и ЕВРОПА" ОХ ,КЪДЕ СТЕ БЪЛГРАСКИ ВЛАДЕТЕЛИ

Да, Хан Тервел е спасил Европа, но за съжаление, ние имаме твърде малко останало у нас от онези българи. Вижте, ами нас ни управляват какви ли не - съсели, тикви!

С БОЙ ГИ ВЪРНЕТЕ ТАМ, ОТ КЪДЕТО СА ДОЛАЗИЛИ ТИЯ ГНУСНИ РЕЗАНЯЦИ!!! ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ -НЕ СТИГА, ЧЕ ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ТИЯ КОПЕЛЕТА, АМИ И ЩЕ СЕ БУНТУВАТ-НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ, НЕ ГИ ИСКАМ-ВЪН И ТО С БОЙ ДО ГРАНИЦАТА!!!

Тези талибани докога ще ги държите тук и да ги храним? Махайте ги оттук - пращайте ги във Великобритания, Германия и Франция - там им е мястото . Те ги искат - ние не им ги даваме,

Бат Бойко се изказал в ... Долня Диканя за бежанците - това виц ли е?!? Ами Борисов, като ходи в Брюксел да обсъждаш с другите лидери на ЕС проблема с бежанците, сливи ли имаше в устата?!? Защо не постави твърдо въпроса за бежански лагери в Африка? И защо "всички ние" за плащаме за построяване на такива лагери, нима България предизвика "арабската пролет" и последвалата я бежанска вълна???! Боже, Боже, защо ни наказваш с такива "избраници" и "водачи" на нацията!!!

Махнете тая снимка с невинното детенце и сложете снимка на тия дето са нападнали полицая да им видим мутрите ,аман от манипулации

Тази снимка е дежурна, когато стане дума за горките "бежанци". Детенцето е хубаво и невинно, но не е европейче, следователно най-добре е да му се осигури добър живот там, където се е родило.

Интересно, какво ще кажат тия търтеи, ако бъдат накарани да работят, за да оправдаят парите, които държавата харчи за тях. Много работещи могат само да мечтаят за такива пари на месец. И още, с какво са по-незаслужили нашите бездомници и порасналите сираци , изоставените деца, самотните пенсионери, че на тях не им се отпуска същата сума. Безработния българин няма право на медицинска помощ, ако някой роднина не му плати здравните, а тези хора не са лишени от нищо! ЗАЩО

Искат да затрият Българите !Прочетете в гугъл Геноцидът срещу Българите ! Унищожиха Велика България,Волжска България,сега е ред и на нашата Дунавска България ,но от нас зависи дали ще позволим !ТЕРВЕЛ Е СПАСИЛ ЕВРОПА ОТ АРАБИТЕ ,наследниците му сами си ги докарват !Опомнете се !

Първо ги бомбардират натовските бомбардировачи, след което ги колят собствените им правителства, или бандите работещи за тях, след което с бой ги връщат от богатата с европейски ценности Европа. А сега ще вземат решение да ги разстрелват с бойни кораби и да ги потапят. Защото разстрела и потопяването на кораби с бежанци са също европейски ценности!

Айде моля - забравяш мързел и ислям! Да хващат оръжието и да си отвоюват държавите - и от свои и от чужди! На европейците нищо не е дадено даром! Като сме толкова лоши защо все насам напират - май арабските ценности са още по-зле!

Имало едно време Европа...

Най-после един политик да каже направо, че бежанците създават ксенофобски настроения! Идеята за създаването на лагери извън ЕС и САЩ е добра, но ... не дава яснота до кога ще трябва едни да си развяват байрака и гонят другите в лагери, а трети да ги издържат ? Има ли визия за бъдещето на този проблем ? 1. След 10-15 години в легерите ще има над 15 милиона!? 2. Бежанците какво участие вземат в борбата с насилниците, които са ги принудили да напуснат дом и родина ? 3. Трябва да им се посочи примера от Втората Световна Война, когато от окупираните от нацистите страни бежанци като тях масово се записваха доброволци в армиите на Съюзниците. А в окупираните страни имаше милиони партизани, които с оръжие в ръка се бореха и загиваха в борбата с окупаторите. 4. Следователно, на днешните бежанци трябва да им се даде тази възможност да се включат активно в боевете против онези, които са ги прокудили. Жените също могат да участват в санитарни батальони, или дори в бойни части, както в други държави. 5. Такива акции ще спечелят симпатии в целия свят, и ще бъдат достоен отговор за онези, които смятат, че бежанците търсят само на хляба мекото, и съзнателно не искат да се включват нито в интеграция с местното население, нито с някаква сериозна и плодотворна работа.

Някой вече има ли съмнение какво очаква България(а и другите глупави европеййски страни) с топящото си население. Само един град като Кайро е 4 пъти по-голям от цяла България. От юг се задава новото преселение на народите, същото което помете цяла Европа и Римската империя през 5 век, само че този път не в посока изток-запад, а посока юг-север. Азия и Африка кипят от пренаселване, липса на ресурси, милиони млади се възпроизвеждат 2 пъти, докато едно българско семейство създаде един потомък. Толкова много празна територия като България няма да остане незаселена, след години провинцията ще е заселена ама не от българи. И на фона на това - най-важните въпроси, които тресат Б-я са магнолиите, реалити формати и ремонти на магистралите(по които няма да има кой да пътува скоро). А, да! И някоя и друга призрачна руска подводница, дето никой не я е видял, но уверено се твърди че се е появила еди-къде си и еди-кога си, за да ни се напомни, че трябва да мислим в правилната посока.

Парите да ги дават тези, които подпалват конфликтите. Ние какви сме им на тях, роби ли?

...."и да се настройва Европа и Америка срещу тях, е най-добре всички ние да дадем пари и да се построят тези центрове"... Значи, другите не ги искат, та да ги гледаме у нас... Браво Бойко!

Какво да го усукваме, Колега ?! - тоя банкянскио Е Неспасяем.

Позволете да Сме Тотално-Откровени към Самите Нас-Всички, Бълга(к)и ! - България Днес - НЯМА капацитет/възможности да приема бежанци. (Хеле пък с кавички и/или Целево-керванирани !)

Не ги ли изметем тия нелегални мигранти или ако не ги цивилизораваме с много бой и труд, то след10-15 години ни е спукана работа.

Факт е, че когато тези хора са влизали в България, зад тях не е "имало ятагани", защото в нито една съседна на България държава, в момента няма война (за щастие). Това автоматично ги превръща в икономически емигранти, а не в бежанци. Като такива, не би следвало да бъдат спирани, да отиват в тези държави от ЕС, в които искат. Или ЕС да се договори с Турция (в случая), да не влизат тук. Сега хем влизат тук, без някой да ги преследва в Турция, хем не могат да продължат нататък.

Какви ятагани бълнува този смешник. Стотици са от страни където не се воюва. Единственото решение е вън, вън, вън. Тук получаваме пенсии и заплати, недостатъчни да си платим даже парното, ще ми хрантутим тия неграмотни, фанатизирани навлеци, дето лежат и чакат будалите да ги издържат барабар с по 10-тината им деца. Че и претенции имат. Ай сиктир.

Аз пари за хатъра на щатите не давам. Докато не се намесиха в Африка и Азия, ние ходихме да работим там. Сега, защото янките първо бият, после мислят, хвърлиха света в хаос и дайте сега всички да спонсорираме оправянето на положението. Нещастници.

"Чужденец с предоставен статут на бежанец придобива правата и задълженията на български гражданин, с изключение на: правото да участва в избори за държавни и местни органи, в национални и местни референдуми, както и да участва в създаването и да членува в политически партии; да заема длъжности, за които със закон се изисква българско гражданство; да бъде военнослужещ; други ограничения, изрично предвидени със закон." "Чужденец, на когото при условията и по реда на Закона за убежището и бежанците е предоставено убежище, статут на бежанец, хуманитарен статут или временна закрила, има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България. Разрешението за събиране на семейството се дава от председателя на Държавната агенция за бежанците. На членовете на семейството на чужденеца се издава разрешение за продължително пребиваване след разрешението за събиране на семейството, издадено при условията и по реда на Закона за убежището и бежанците. "

Нима бг сороски политици от Бостана си вкарват нови удобни избиратели?!

Поредните безмислици на Мунчо идиота.

Това са си чисти концентрационни лагери на бг земя. Връщайте тези хора по родните им места ,не слушате купените от САЩ еврогейове да им давате статут. Който от където е да поема защото накрая ще излезе,че тиквите са се престарали и в бг статут са най-много орки в шибания ЕС.

Те си мислят, че всяка държава, в която влизат нелегално им е длъжница. Никакъв статут да не се дава, да се радват на това, което страните са принудени да им предоставят - подслон и храна, нищо друго не им се полага.

Абе ги заключете и изгубете ключа... И им спрете яденето. Никакъв статут на бежанец за никого...

добре, че не всички българи мислят като милата ни Тиква. ако бяха всички като него сега нямаше да сме 5 милиона българи, а няколко стотин хиляди. българите не се боят от ятагани и са го доказали през вековете. от ятаганите се боят само мишоците, които първи напуснаха кораба, когато той се наклони. сега мишоците са в щатите, Немция, Шпаньола...те не са ни нужни. тиквите също не са желани в България. за аборигените от близкия изток да не говоря.

На тъпото говедо само една сопа му е нужна и трева да пасе.