Джерард Бътлър си осинови бездомно кученце от България

Актьорът Джерард Бътлър, познат с ролите си във филми като “300“ и “Геобуря“, има нова любов в живота - бездомно кученце, осиновено от България

Обратно в новината

Коментари - Джерард Бътлър си осинови бездомно кученце от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам Бътлър да ме осинови!

Аз пък си имам осиновена мравка от Северна каролина. Не разбира български, но ми грабна сърцето с любимото си лакомство капка ароматен български мед. За съжаление в момента нямам снимка, защото спи зимен сън, но ако има още новини за кученцето ще се принудя да я събудя, да я заснема и да я покажа на всички, за да и се любуват. Поздрави!

И какво излезе? Че от България само кучка можеш да си вемеш..... :-)

Браво, сега вече го харесвам още повече!

Правилно е осиновил самотния като пес страхуван "бистришки тигър", и даже се е усетил да Му направи операция за смяна на пола, защото т'ва беше една от най-съкровените мичти на "желаещия да е пидал"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) И вижте колко е щастлива БОКолина сега...!!! Дааа...!!!

Само едно ли и само той ли?

Новина от типа "Брад Пит се изходи в тоалетната докато самолета му преминаваше над България".

алкохолик, не може да завъди една съпруга и едно дете, та е опрял до български помияр... луда работа...

В грешка си ! Не е нужно да имаш съпруга за да имаш деца ! Аз нямам съпруга , но имам четири деца ! Ако искаш някой да ти трови живота , ожени се !

sonibvc@gmail.com

Ти си мой човек :-)

Следващият път, като идваш на снимки в България, моля да осиновиш още една българска кучка - мен !:)

Само ще опъне за една нощ. Ама на тебе и това ти стига..после ше се дуеш из квартала че си спала с него....пак е нещо :-)

На къщата ми извън София имам три осиновени кучета и четири котки, които станаха 12 впоследствие, но за мен не пишат в дир-а, щото не снимам в България.:) Съдейки по минусите, процентът на хората без чувство за хумор е доста по-висок от този на дебилите, който пък е драстично занижен! За мен е ясно, че само ще си точа лиги като разгонена кучка по Бътлър, но що пък да не си помечтая!:)

Колкото повече опознаваш хората, толкова повече заобичваш животните.

думите на кого цитираш!

Не е важно чии са думите ! важното е че са верни !

Поздравления! Ще го радва много !За съжаление благородството не за всеки ...

Всяко бездомно куче се взира с надежда в минаващите за да открие своя стопанин ! Кучето е сподвижник на човека от зората на появата му и генетично му е заложена потребността да служи някому ! Агресивни кучета са тези с които хората са се отнесли жестоко ! Кучето се възпитава като малко дете , ако не го възпиташ правилно , става опасно !Това кученце на снимката е срещнало своя Бог в планината , където е било напълно отчаяно и самотно !Понятието вярност и куче са еквивалентни !

Подкрепям написано от вас!

Сега, остава някой ловец да си разпознае ягдтериера.

Браво на Джерард! Днес и при мен се случи нещо, за което настоявах от две години. Колегите събраха пари и кастрираха кучката коята живее на територията на фирмата. Добре за нея, добре за всички! Има надежда за България!

Що ни занимавате с глупости? Май вярно ни вземате за мезе.

Занимавай се с нещо умно бе!Кой те кара да четеш, че и да коментираш. Пускай Шушана и трай..

На теб пък, ако това ти е умното - здраве му кажи. Комплексар - чул за шушана и айде и ти да пригласяш.