Бездомни кучета мизерстват в общински приют

"Има сигнали за животни с инфектирани рани след кастрации, които са пуснати на улицата", алармира Грета Желева от Сдружение "Грийнуей"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвам, че е вярно, което е позорно! В 21 век животните заслужават хуманно отношение! Да се сезира прокурор! " Концлагер за кучета - така екоактивисти наричат общинския приют в Габрово. Защитници на животните сигнализираха, че четириногите страдат от недохранхване, а даренията, които се събират за тях, изчезват."

По-голямо животно от човека няма !

Кучкарската напаст е много агресивна и е навсякъде.

Хората от цивилизованите държави,не допускат да има улични кучета.Грижат се,за животните.Виждала съм,как линейка спира и излизат с носилка.За ударено коте на шосето.Тук народа е оскотял,изпростял и нищо не може да се направи.Грижата,за животните покава как една държава се отнася с народа си.

Най важни са мастиите майната им на хората

Не на всички хора, а само на полуграмотни мижитурки като теб.

Чета коментарите и разбирам защо сме най-бедната и проста нация на света. Липсва елементарна емпатия и човечност. Затова дебили, живейте си в мизерията.

Браво ...ако това просветление светне у хората няма да е така-но нали сме стадо надали.

Условията при които живее това куче са по добри от тези на разследваната кметица, която не е член на ГЕРБ.

Прав си, само че въпросната кметица може (и най-вероятно ще) съди държавата (извинявам се, ББ) и ще бъде компенсирана, а това куче ей така да легне да умира посред улицата, никой няма да дава пет пари.

Като сте тръгнали да се самозабравяте, измислете приюти и за котки, въшки, мишки, плъхове, слонове, жирафи, кокошки и т.н. докато се осерете и осъзнаете, че хората стоят над всичко! Питам се, що за човек трябва да си, за да отделяш средства и време за кучетата, докато по улицата виждаш истински мизерстващи хора?!

Хората стоели над всичко, а? Ех, как само си личите морално деградиралите отпадъци, които пълзите под всичката тиня!

Не, хората не са над всичко. А заради ей такива игоисти като теб, планетата ни е изсечена, замърсена и бере душа! Какво си мислиш, че в един момент това няма да рефлектира и върху нас ли? И какъв ти е проблема с общинските кучешки приюти? Това е най-цивилизованият начин за справяне с уличните животни. Или какво, всичко под ножа щом ти нямаш килипир от цялата работа... Ей такива паразитни хора като теб вредят.

На кучета одеяла ?Смешно!!! Хората от тази смешна организация явно никога не са отглеждали кучета в клетка и не знаят че кучетата , дори и най скъпите трябва да лежат на дървени скари без покритие.Одеялото е развъдник на паразити и вреди на кожата на животното.

Кога ще попитат данъкоплатците дали са съгласни данъците им да бъдат харчени по желание на групички от кучкари?

Аз съм съгласен.

И аз!

Ей ! Пишете първо за мизерстващите пенсионери ! Кучетата може и после ...

След като са направили Приют ще трябва да го поддържаш. Няма как. Само да се усвояват държавни средства не става. Все пари не им стигат. А работа за 2 лева не се върши.

Като оставим на страна това за кой трябва по-напред да се грижи държавата, щом са отделени средства по програми и има дарения - да се разследва кой ги е откраднал и да бъде наказан в подобен концлагер.

Откачалки, псетата в България живеят по-добре от пенсионерите. Що не посетите някой старчески дом да занесете одеала? Аман от психясали кучкари!

А колко възрастни хора мизерстват и съществуват по зле и от приют, точно като скотове.... Нямам нищо против кучетата и бойните самолети, но първо трябва да има грижа за хората!

Абе, важното е да се спазват "правата" на "ромите", на кучетата, кокошките да са щастливи и краставиците- прави. Пък българският пенционер, кучета го яли. Правилно ли съм разбрал? "Социалната" политика на РБ и ЕС?

Нахранехте хората и сега кучетата ви е основния проблем.

На такива места би трябвало да имат постоянен достъп и контрол поне 2 външни организации за защита на животните, за да има ред и хуманно отношение.А и ние гражданите можем да помагаме в 1-2 елементарни стъпки.Когато имаш нужда от дворно куче, иди и вземи от приюта, то ще е не по-малко верен приятел от породистото.И не на последно място да не забравяме да кастрираме кучето, за чието поколение не бихме могли да се погрижим.Не е нужно да се раждат обречени на улицата и немилост нещастни душици.

А едно време ги отстрелваха. Е, кое е по-хуманно?

Да се изгонят тези пишман гледачи в концлагера и да се назначат хора които обичат животни ! Много е лесно !

Гринуей? И такива ли откачалки има? Ами да ги приспят по-бързо за да не мизерстват в този кучешки концлагер.

По-добре теб да те приспят, за да не ръсиш глупости!

а тебе да те кастрират :))))))