Без починали с COVID-19 за денонощието у нас

179 са новозаразените при направени 1135 теста, което е 15.77% положителни проби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, тролската гилдия, Къде е днес Без Паниката? Имате ли информация?

Отишли са да забавляват майка ти

Изборите минаха. Време е за маски, сертификати и ваксиниране. Смятам, че няма повече време за губене, евроатлантическата ориентация го изисква

Ало, троловете, И днес ли ще сте заети а партийни дела, че пак ще ви няма почти никакви?

Добро ти утро! Изборите минаха и аз поне ставам трол на твоята идея - всички трябва да се маскират, набодат и сертифицират. По няколко пъти на месец, ако може. Така повеляват изборите -70% не гласуват, останалите избират еднакви партии без опозиция в парламента. Време е за локдаун

3евзек

Ало, Аааа, тролице наша, След избори по няколко пъти на месец бодат вече ненужните тролове, при това с друга ваксина. Засега на хората не им позволяват по няколко пъти на месец, въпреки че човешката е несравнимо по-безопасна. Тествана е върху милиарди хора, не само върху 2-3 хиляди трола.

А, последния бустер е тестван само върху мишки...

3евзек

Ало, Така ли троле, троле наш, Виждам, че не поставяш под въпрос предните бустери. Да не би да си някаква нова, следизборна партида? Последният бустер е почти същият като предишните. Разликата е в няколко сегмента на една молекула. Вероятно такава е и разликата между старата и новата, актуализирана партида тролове.

Тя цялата държава почина през вчерашното денонощие.

На 2-и октомври идва Възраждане и ще оправи всичко.

На 2-ри октомври, Възраждане ще е под чертата.

3евзек

Адаш, Днес направо не мога да те позная.

Вчера заглавието: "Без смърт от COVID-19 у нас през последното денонощие" Днес заглавието: "Без починали с COVID-19 за денонощието у нас" Сега с ковид ли е или от ковид последно?

За ковиду , за пфайзеру .

Обаче починали от стрес, мизерия пречинена от мерките, и от ваксините има!

Шшшт! За тях не говорим. Обвиняваме друга причина в случай, че някой попита. Иначе тихо, че няма да платят! Така де, човекът умрял, ще го върнеш ли, когато кажеш Истината? Не е ли по-добре да вземеш парички и да си мълчиш, поне ти да си добре? Мъртвия, мъртъв, на нег не му пука каква причина ще напишеш, а ти си жив и ти трябват пари. Така, че тихо!

Ало Да, тролице проста, Защо лъжеш бе? Завишена смъртност към момента няма. Починалите от ваксините против ненужни тролове, а около изборите измряха бая, не се броят при хората. Дано Паниката пак е оцелял! Ало, дира защо пак триете, бе? Укривате геноцида над цял животински вид ли?

Поздравления, трябваха ви повече от 2 години да се научите да се изразявате правилно. Починали с ковид, а не от ковид. Още веднъж, поздравления!

Когато няма починали е С кромид, когато има - ОТ.

Ало, 4321, троле прост, Вече повече от 2 години не разбра, че "С" и "ОТ" не са изключващи се понятия. Наистина е правилно "С", понеже не е ясно кои точно 5% не са починали "ОТ". Или викаш си роден преди месец и не си имал шанса?

Толкоз ли не намерихте на кого да платите да го запишете "с ковид".

Бе, я по-добре напишете за починалите без хрема.

Затова изтеглиха вълната през лятото, за да няма сега. В момента тече Операция Украйна 2022 все пак.