Берлинската коледна елха грейна отново, след като екоативисти отрязаха върха ѝ

Снощи дървото потъна в мрак, когато демонстранти от протестното движение "Последно поколение" се появиха с камион, оборудван с телескопична платформа

Обратно в новината

Коментари - Берлинската коледна елха грейна отново, след като екоативисти отрязаха върха ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има само едни наказание, със същата резачка им се режат топките и със същата платформа се закачат на наий-високите клонки, а на организатора му се реже оная работа за връх на елхата !

Екоактивистите действат като първи олигофрени и вместо да привлекат хората за каузата си, те ги отблъскват.

Крайно време е подобни изпълнения от Еко организации да се причислят с тероризъм! Всякакви пръскания с кръв, рязане на гуми и подобни изпълнения да бъдат приравнени към терор и да има тежки последствия. Едва тогава може и да мирясат подобни болни мозъци!

Правилно! До 5-10 години Хермания ще е пълна с 'еко активисти' които въобще не празнуват Коледа. Тогава няма да отрязват, а ще обрязват. Да свикват!

Съвременните зелени движения са секта и членовете им се държат като сектанти с промити мозъци. Най-добре ще е да намалят емисиите на СО2 като ни освободят от натрапчивото им и скандално присъствие на планетата.

не разбирам само защо се наричат "последно поколение", а не последно безпоколение. да не би всички да са бустеризирани от фармата на фермата. един стар виц: защо дедо коледа нема децà? ами защото топките му висят по елхите. а последното му поколение е залепено по асфалта... Бог с нас

Този резил ще остане в историята.Някакви лумпени оставили Германия без ,,светеща елха,, На всички християни и почитащи рождество христово им го набиха до дупка.

Дебилите явно не знаят че така прецакват дървото.......

скапаните затоплисти. Тука деже министър на затоплизЪма си имаха. Сандов от ДБ

оная работа, на тия екоактивисти !

Днешната Германия - един вълнуващ еврокатун.

Цялата акция представлява художествена интерпретация на сюнета. Напълно в крак с новите германци, новото нормално и бъдещото ислямско-циганско бъдеще на Германия.

Ама много лъскав този техния активизъм. Отиват там с техниката и оборудването и ей така режат върха на елхата без изобщо никой да се опита да ги спре. То е ясно че тъпата им акцийка е внимателно планирана и съгласувана с местните власти, че някой им дава гласност и трибуна кат на Гретиту. Иначе ще излезе че в Германия е много лесно човек да прави каквото си поиска, резни тук, пални там, хвърли картофено пюре по някоя картина - последствия няма. Пълна анархия. Някой трябва да направи една еко акция включваща родителите на тези лекенца. Да им взлезем в комфортните немски домове, да си вземем каквото си поискаме - със сигурност притежават телевизори, коли и други такива ненужни неща - и да ги оставим с по един матрак, стол, маса и няколко книги. Щото другото са глезотии и разхищения от които не би трябвало да имат нужда.

То дали има последствия или не ти пак може да правиш каквото син искаш и никой не може да те спре. Онези "палавници" в Кьолн на нова година някой спря ли ги? Последствия имаше ли?

активисти - да. еко? не.

полиция скоро ще има още една своя страница във Википедия. Ако не ме домързи много тази вечер, ще я създам. Ще се казва Благородният непукизъм на едната от властите в Германия!

Изгасяй елхата, ще пестите ток. В същото време елхата нарушава вътрешното спокойствие на новите германци от близкия изток.

Тая елха да харчи ток? От въглища ли го направихте? Щото те са по политически чисти от Руския газ? Или въртите педалите да правите празнично настроение. Европа се крепеше на илюзията за рационалните и технически развити Германци. Явно и този балон се спука. С трясък.

Нали ни призоваваха да пестим енергия