Плевнелиев осъди нападенията в Берлин и Цюрих

Президентът Росен Плевнелиев осъди остро нападенията в Берлин и в Цюрих, при които загинаха и бяха ранени много невинни граждани.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев осъди нападенията в Берлин и Цюрих | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРЕ ЧЕ СКОРО НЯМА ДА МУ СЛУШАМ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯТА!!!

Позаинтересувах се да разбера какво е станало в Цюрих - накратко, стрелба в джамия с три ранени, нападателят е намерен убит под мост. Подтекстът на Плевнелиев е ясен - в Берлин мюсюлманин убива християни, в Цюрих /вероятно/ немюсюлманин убива мюсюлмани. Т.е. всички са еднакво виновни и лоши. Впрочем, когато човек има навик да ползва подсказващи бележчици, не може да не се очаква да повтори папагалски ехото носещо се отвъд океана.

Мълчи си бе момче, още мъничко ти остана, покрий се някъде и кажи че си болен да те оставят на мира онези с микрофоните. То не е като на село само баба Пена да ти се смее, ами те показват пред цял свят, не знаеш ли ?

Махнете го това недоразумение, че само ви излага.

Охо Главния Говедар на БГ. И в Турция стана убийство...ееее не се научи на дипломация този елемент бе. Само дето умирисва стола в президентската канцелария 5 години....язззъккк!!!

да си обира крушите заедно с банкенския си спонсор и шмъркащия Москов и да се махат, че никои не ги диша вече тези продажници на Ционистите . Даже ни пробутват след вчерашните пазарлъци Зеленогорски за Премиер заедно с Москов. Страшна трагедия

"Президентът Росен Плевнелиев осъди остро нападенията в Берлин и в Цюрих" - но не осъжда атентата срещу руския посланник, като един истински ястребец послушник.

Ама пък е искрен - казва си каквото чувства човека, а каквото не чувства не лъже.

"Ястреба" пак се на ака. Дано да му е за последно...

Можеше да не пропуска застреляният посланик в Турция.

Плевнята да не реве много ,щото точно той и такива политици като него я докараха до там!САЩ разбиваше държави а Плевнята викаше "Браво"!Е...сега кутията на Пандора се отвори!

Нашият поплювко веднага се натегна след Тръмп да изразява съчувствие за ранени в Цюрих, общо взето слаба новина. Но изрази ли съболезнования за убийството на руския посланник в Анкара? Тоя плазмодий до последно ще пада и пада в очите на истинските българи и хора. Жалък червей!

Дира и вас ли ви застигна хибридната му война. За къв Цюрих се жалва пантофа? Той като изплещи нещо, е ваш дълг е да го разшифровате.

БОКЛУК!!!

Много,много му се насъбра на росен. То не беше борба срещу Путин то не беше върховенство на закона,а като капак на всичко, сега пък съболезнователни телеграмки.. Тормоз,тормоз за плевнев,боли го главата,от нев страда:) Затова днес е решил да разпусне,една екскурзия до Черна гора би го ралаксирала,даже съживила:) Така де,цяла европа изръчка,защо да не покори, ,негрромонтана":))

Тоя шмат не превъртя ли километража? Гара цията му отдавна свърши,няма ли да има финиш и за него?

Хм...! Нещо си сбъркал. Каква глава! Има ли изобщо глава?

Още същата вечер Плевнелиев е изпратил съболезнователна телеграма до руския президент за убийството в Анкара. Защо лъжеш солдат? Защо да ви е виновен българския президент? И защо всички останали да са американски кравари а ти,пиянде, си благородник? Русия помагала на диктаторна на Сирия срещу собствения му сирийски народ. Избива безразборно всичко живо! В името на какво? Какво ви направиха беззащитните хора които бяха избити? Който сее ветрове жъне бури! Кажи сега - А ония защо бият негрите?

Плевняка днес е на екскурзия до Черна гора да отмори и релаксира че много се изтормози с Хитрино а сега и швабия:)

Роско, путк... ли да кажа, че си, лайно ли, но какво и да кажа си пълна отврат. Ами какво да ти пожелая: 1. едно преживяване ала Ахмед Доган, за да напълниш гащите и 2. Съдбата на убития руски посланник, за да заровят миризливото лайно!!!

ЛЬОЛЬО!!!! Айде да става и да се маха, стига ни е излагал!!!

Роско, ти си мръсна краварска проститука и ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Прозападната проститутка зее като помийна яма. Марш на бунището боклуко

руския посланик в Турция ни дума. Това може да се тълкува като съпричастност.

Руската пропагандна машина се развихри. Переверзно! Хиляди сирийци са избити от безжалостните пияндета а вие стенете за дебелия празнодумец застрелян в Анкара. Не мислите ли че и Русия трябва да понася болезнени удари в тази арабска касапница? Какво върши там руския солдат - най-благородния УБИЕЦ? А Плевнелиев е най-образования избиран български президент!

Наистина си омерзен, краварска подлого!!!

Нещастногенети чносбърка носъздание, как може така да говориш за човек, застрелян в гръб от терорист пред камерите. Руския солдат в Сирия помага на сирийската армия да се избият именно тези терористи, които убиват невинни невъоръжени граждани както в Сирия, така в Русия, така и в Европа. Няма нормално мислещ човек, прокуден от войната, да отиде да прави атентати на този, който му дава подслон. Тази опция съществува само в извратените съзнания на платените сороски пудели и на терористите. Нали ги виждаш в автобусите "хилядите сирийци", дето ги гепнаха в Алепо и ще ги бръснат на сухо, нека само да се свърши войната. Готини процеси ще спретне Ассад, воя на "демократите" тепърва има да мине в по-горната октава. Бог седи горе и въздава, рано или късно. И не ми говори за "Аномалията Плевнелиев", сещаш се кой каза това, не аз.

А турчина какво общо има. Мога да ти отговоря. ИДИЛ не са само сирийци, а всякаква ислямиска паплач събрана из света. Те не са биещи се за родината. А тъй наречената "умерена опозиция" били отворили пазар за роби в Алепо. Христяните в Хомс от 54 000 за нула време станали 1000. Да не изреждам. Опозициите ходят на избори. Тези не участват в тях. Мир може да има след като бъде изчистена Сирия от терористи. Мир с терористи не се прави.

Без мистър Бин не може да мине той е "важна "политическа личност,сред европедалите най виден педал!А чух че щел да дава банкет по случай убийството на руският посланик в турция.В българското консулство и двамата с надето ще обслужват всички посетители ....взависимост от желанията им!

Сега се събуждам. Какво е станало в Цюрих?

Така и не разбрах какво е станало в Цюрих? А това човече няма ли да спре най-накрая, доста дразнещо е с глуповатото си поведение на селски хитрец, натягащ се пред велики господари от планината Цион.

Освен Плевнюлийчев мълчи и очилатия младоженец от външно!? Тия двамата са мръсни продажници и умишлено и целенасочено работят против интересите на България. Трябва да има закон, с който да се отнема гражданството на такива изроди.

Този човек до последно не може да се излекува от дефекта си да не може да произнася думата Русия. Най му е трудно на 3-ти март. Освободили са ни украински и полски войници. Това може да произнесе, руски - не. Но както при заекващите, когато пеят те не заекват. Така и при него, ако свърже Русия с хибридна война, тогава му се получава. По друг повод обаче не може, затова и нищо за руския посланик.

Кой не му харесва, да си ходи в Русия, а не на Запад. Доколкото става дума за нашия Президент, той все пак е олицетворение единението на нацията и който го плюе, плюе и всичко българско и родно. А по отношение на самия Росен Плевнелиев: - той просто е изпреварил времето, поне спрямо некои тролове. Нали всички, в крайна сметка, искаме да сме богати: - Е тогава акъл следва да вземаме от богат, или както казва самият Бъфет: - Ако си жаден, пий вода от извора. П.П. Предварително благодаря на всички, които ще ме пратят за мъжко мляко.

леле що лаина изяде в един параграф, не е за вярване.

Е точно този ВАШ президент, защото тоя в никакъв случай не е МОЯТ такъв, е далеч от това, което се опитваш да го изкараш. Не може една марионетка да се явява олицетворение на единението на нацията! Плюенето по него не е плюене по всичко българско, а плюене по безгръбначието и безхарактерността на един, както сполучливо го нарече автор, "природен идиот"...Да, изпреварил е времето, но в обратна посока. Риториката му е типична за най-мрачните години на студената война, а не за 21-ви век. С една дума, тоя е вреден за България и слава богу, че се маха. Едва ли ще остане в паметта на българите с нещо, освен с гафовете и простотиите дето забърка и наговори. Беше човекът, който зае длъжност (а и всички знаем как и защо беше "избран"(!) на тая длъжност) далеч надхвърляща нивото на неговата интелигентност...Просто "природен идиот"...

Росене, стига де, дай малко по-скромно!

Росица до последно ще ни излага..

боклук

Гнусно хюмне, няма ли кой да го гътне, да се отървем от тоя срам.

Да му пожелаем презрение и подобна смърт на мръсника Роско!!!

Добре че си отива това нещо, което няма собствено самоуважение. Започна с чужди планини и завърши отново с дупедавщина. Няма по-голяма излагация за България и българите от този прецедент.

за такъв-ноу комент ХАХАХАХХААХААХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Абе как може да е толкова долно и малодушно това човече- за Цюрих и Берлин посред нощ изпратил съболезнования и аха още малко жалейка да сложи на Президентството, а за убийството на посланика в Истанбул- нито дума. Ако не друго, поне дипломатическия етикет го изисква да изрази съболезнования. Пълен измекяр и боклук!

ГУГЪЛ НА Мусульманское масонство РИА Новости ЗА ДА НАУЧИТЕ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ФЕЯТУЛАХ ГЮЛЕН И МЮСЮЛМАНИТЕ МАСОНИ И ТЕХНИТЕ ВРЪЗКИ СЪС ЕВРЕИТЕ МАСОНИ КАТО СОРОС ... ПРЕДИ ДА ПЛЮЯ АЗ ЧЕТА :))

И Ердоган къде го слагаш? Или мислиш че настойника му Гюлен му е давал безплатно уроци как да се справи с турската армия?

Детройт, евреите са управлявали и Византийската империя и са си служели със същите методи. Вероятно от по стари времена датира традицията да приемат имена, характерни за някоя държава или територия...

И аз това щях да кажа! Абсолютна про-ционистка марионетка. И това ми било президент, който трябва да е надпартиен и на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ... Ама, то не е новост за герберите да се забъркват в грандиозни скандали: скалистите планини, Р. Желева, К. Георгиева, И. Фидосова, Ц. Цачева, Цв.Цв, Б.Б. ...

ИТАНБУЛСКАТА ШУВРАНТИЯ ОТ ПОМАШКИ ПРОИЗХОД Е ИСЛЯМИСТ - ГЮЛЕНИСТ