Берлин наказа Герхард Шрьодер заради отказа му да осъди руската инвазия в Украйна

Управляващата коалиция в Германия ще ореже специалните му права като бивш канцлер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както са казвали още древните римляни - парите не миришат.

Не е важно как мислиш, важното е да мислиш правилно - иначе, отпадаш от социума! Добре дошли в димокръсито!

"Демокрация" брат

Нали на "Запад" уж се толерира да си инакомислещ, т.е. в разрез от правата линия на партията?!

Той Шроьдер щото до социалните права е опрял :) Но нищо де, трябва да се имитира дейност. Ще м исе и нашпите да се понаучат как се имитира дейност. А не все да бъркат с двата пръста в контакта.

Явно в Германия са останали трезво мислещи хора.

Демокрацията, Съвременното Образование и Холивуд, не прощават на никого ...

да сгъва тъпата Германия и да се разпада тоя проклет съюз. Да си направят нещо със скандинавците, францията, бенелюкса и робинзоновците ако искат. Толкова прости германски ледери досега не е имало.

Ауууу, каква демокрация, какво чудо..... То май демокрацията е само за "наши" хора... и едва ли бъркам нещо....

По права линия, от Линията на Партията!

Ако не си с нас си против нас, "демокрация" Видов ден идва!

Шрьодер е немски патриот...както впрочем и всичките канцлери на Германия. Може да не сте съгласни с техните политики, но те реално правят най доброто за държавата си с интрументите и обстоятелствата с които разполагат. Относно пенсията му...той е позлатен от Газпром вече и немската му пенсия не струва и 1 цент в сравнение с парите които има. Човека вижда и разбира какво се случва и отказва да играе на хорото.

Друго си е да живееш в свободна и демократична Европа. Свобода и демокрация вече означава да си гей. Нямаш право на различно мнение...

Каквато и 'Демокрация' да строят в Европа, рано или късно, тя се превръща в най-обикновен Фашизъм. Добре дошли в Четвъртия Райх!

Движение в посока на създаване на "Велик Септон"-"Игра на тронове"......... Всеки който не започне да "изповядва "новата вяра (макар да съм убеден,че е временна) ...е враг !? Времето на "Великия Септон" и на "врабците" е преброено ! Не могат да забранят на хората да мислят и постъпват според убежденията си !

Това ли е демокрацията? Кой не скача е червен, така ли?

И защо трябва да осъжда нападението в Украйна? Тоталитаризъм по демократолиберастки... Що не си таковате .... Да се продънят в дън земя пъклените ви планове! Господ да ви запрети сатанинските дела!

Всяка крива, успоредна на партията е права.

тоя не е инкаомислещ .. просто е продажен боклук

Много правилно казано!! Особено за демокрацията това важи в най-голяма степен!

Доблестен човек,щом въпреки всичко "не им играе по свирката" !

Любителите на диктатурата седнали да се оплакват, че демокрацията не била демократична. КЛАСИКА!

Ем така де. От какъв зор ще има право на мнение???

А така, типично по наци-комунистически. Който не е с нас е против нас.

Тази истерия на западните държави не е на добре. Вероятно има много сериозна причина!

това е то демокрация по американски. има само една истина и това е американската истина. всичко друго е......лъжа. ако от САЩ излязат с официална позиция че небето е зелено, всеки който не е съгласен може да бъде вкаран в затова и да бъде обявен за русофил и човек отричащ западните ценности.

Скоро ще настигнем Северна Корея, по Демокрация.

Всички политици покварени с подкупи и постове от руснаците, трябва да бъдат съдени по наказателноправен ред за корупция.

Като представител на Газпром за Германия и инвестиции от които си правеше сметка да бере дивиденти с десетилетия и които отидоха в нищото го разбирам. Не разбирам такива мекерета като теб дето могат да кажат на тоя доблестен човек .. .ти пари от Газпром не взимаш за какво го правиш?

Средновековно мракобесие.Само кладите дето още не са разпалили да горят еретиците

Нещата в Западните Държави са много зле. Няма нефт, газ, суровини, храна. Нещата отиват на изуй гащи!

Иска да мисли както си иска - ок, зао сам не се е отказал от офиса и персонала си... Всеки има право да си мисли каквото си иска - тогава защо опявате, когато не му казват как да мисли - казват му - ок мисли си каквото си искаш, но няма да полвзаш нашите ресурси.... - офис и персонал. Голямо нещо станало

Кажи какво да правим с тея финансирани от мюриканите

Не бе, пич. Да скача, да вика колкото иска. Просто нека го прави на своя сметка, а не държавата да му покрива разходите, докато той говори в противоречие на официалната политика на страната.

Човека излага Германия .. бивфш канцлер отишъл на хранилка в Газпром ... трябва някакво самоуважение все пак.

Политковская и генерал Лебед?

Че газовите камери и крематориумите са по-ефектовни! Но за тях пък няма газ.

За шепа пари (а и ореди това не беше беден) този боклук оскверни името си, плю на своята кариера, предаде държавата и политическите си убеждения и се обвърза с един потиснически, тотслитатен и фашистки режим, койтобв момента е отговорен за смъртта на десетки хиляди хорс. Срам и позор за този путиноид!

му е казал, че има право на мнение, а?

Само някой да се е оплакал от СССР! Плурализъм (на латински: pluralis) означава потвърждение или допускане на множество мнения, възгледи или гледни точки по даден въпрос. Употребява се както във философски, така и в научен или политически смисъл. Плурализмът е основен елемент на демокрацията.

Мисли каквото искаш ама няма да те третираме като другите

Същото...

Причината се нарича САЩ. Създава се свят на съгласие от типа на този в антиутопиите и всеки несъгласен ще бъде подлаган на репресия. Оруел с основание беше написал, че книгата му трябва да се възприема, като предупреждение, а не, като наръчник за действие.

Предстои Световно първенство по футбол. Приемам залоза, че Световен шампион ще стане украйна. Коефициент 1,5. Също така приемам и залози, че за тази година наградата Оскар за главна мъжка роля ще бъде връчена на оня - късия с непраната тениска. Коефициент 1,25.

Не е вярно, мисли каквото си искаш - но не ние да ти плащаме цената.... Щом си има различно мнение - ок - плащай си от джоба...

"Шрьодер разкритикува бързото решение на някои европейски държави да признаят Косово като независима държава, след като то обяви независимост през февруари 2008 г. Той смята, че решението е взето под силен натиск от правителството на САЩ и е причинило повече проблеми, включително отслабването на т.н. наречени проевропейски сили в Сърбия" - 2008 Човека много добре знае как действа САЩ и прекрасно разбира кой всъщност предизвика тази война.

Ето това е да не си ПОЛЕЗЕН ИДИОТ по терминологията на Ленин. ПОЛЕЗЕН ИДИОТ - борец за комунизъм, който безплатно работи за червените кръволоци и доброволно иска да натрапи комунизма в страната си за да влезе и той в ГУЛАГ или даже да го обесят за благодарност. Например това се случва с много БГ комунисти емигрирали в СССР преди ВСВ. Сталин масово ги изпраща в ГУЛАГ или ги избива. ПЛАТЕН ИДИОТ - нещо като Шрьодер или едно време Цола Драгойчева и целия комунистически елит у нас. Още от 1923та получават луди пари за да вкарат БГ в червената соцкочина и между другото пак без никаква гаранция , че ще оттърват кожата, когато това стане. Просто взел, невзел пари комунизма обича да лее кръв. Агентите на Гешев у нас начело с Живков що съмишленици изтрепаха за да излязат чисти отпред. ИЗВОД - бягайте от раша като дявол от тамян. Животът ви въобще не е гарантиран както и да им служите. Малко го ритат немския идиот. Продажник.

много сериозна при чина -Големия брат!

Вчера Путин използва като,ическия термин "аутодафе' и днес вече "инакомислещите" форумни анонимници припяват за средновековни клади. Безидейни сте и оригинла мисъл не можете да родите, но н мога да отрека, че сте много организирани.

Хахаха, демокрация по нацистки.