Стъклена клетка в съда за българина, ритнал жена в Берлин

В Берлин започна процесът срещу 26-годишния български гражданин Светослав Стойков, който блъсна в гръб млада жена по стълбите на метрото.

Обратно в новината

Коментари - Стъклена клетка в съда за българина, ритнал жена в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво значи български гражданин и преводачката му от турски!? все едно аз да кажа че съм франзузойка с преводачката ми от български...

Немската полиция, прокуратура и съд, не са като тези в шибания булгаристан. Ще му зашият 8 години затвор, но там си има общество и държавноат. Завалията, тука можеше да претрепе няколко пенсионера, да пъхне в джебчето на прокурора и съдията по две хилядарки и щеше да се размине с условна, но попадна на държава и съд...

В България има български и турски цигани. Е турските цигани родени у нас знаят български, цигански и турски език.

Аз като стана президент, на мангалите в паспорта ще пише МАНГАЛ , защото те нямат националност .

Идва страшно време за циганите и турците в България. Помнете ми думите.

типичен путиноид.

Наде, Надееее, Наде Христова, изродът, ритнал жената в Берлинското метро не е БЪЛГАРИН, Наде, той е само български гражданин за съжаление, в същност си е истински ЦИГАНИН, за зла участ пръкнал се на българска земя. Трябва да се прави разлика между националност и гражданство, госпожо Надежда Христова!

Йк...Йк..Йк....шведът, който ритна българката на морето, знаеш ли, че е от една малка шведска етническа група? Интересува ли те този факт? Или за теб той си е швед? Е..помисли си...

Коя е тази малка шведска етническа група? Казвай!!!

Съдебната заседателка обвинена в расизъм, защото имала антитурски изказвания! Че този наш циганин какво общо има с Турция? И от кога има турска раса, че се говори за расизъм? Значи има европеидна, монголоидна, африканска и турска раси :))))

Този е същият изрод, както другият, шведа, дето изрита жената в главата като я издебна. Което само доказва още веднъж, че изродите нямат народност.

Необяснимо е само защо се пише там на турчин като това е най-обикновен смрадлив циганин. Затвор такъв не го оправя , само концлагер или олово.

Това е турско говорящ циганин,кой-то се прави на турчин,но не и в Турция!!!

Ако беше в Римската империя този щяха да го пратят на арената да се рита със слънчевбрягския швед. И който спечели ще оживее. До следващия бой.

Ako beshe ciganin, shteshe da govori ciganski. Tui kato govori tyrski, e tyrcin. I poneje govorite samo protiv ciganite, v sushtoto vreme tyrcite v Bg shte vi ebat mamata, i ste vi zavzemat durjavata.

Тоя е обикновен циганин дето са го излъгали да се мисли за турчин когато му изнася, а през другото време европейски гражданиин от България

Що за български гражданин е идиотът, на когото превеждат на турски! И до кога, ако се казва истината за подобни вредни ултраси, това се таксува за расистко настроение?

селджук ли е или булгаристанец е гада не ми стана ясно? Що е имал преводач с турски?

е по лесно да му намалят присъдата адвокатите като част от огромното турско население в Германия, за да му се подмажат и да не го разлютят. Германците са станали слуги на робите си. Щото носят пари, печалби на монополистите, а оттам иданъци, пълнещи хазната им. Нали са намерили слабото място на отстранената съдийка. Изключването ѝ от съдебния състав е предупреждение към целия състав. НАТИСК, ПРОСТО КАЗАНО!!!!!!!

като не раждат германките, а лезбийстват и правят свободна необвързваща любов и ги мързи да гледат деца.... така ще е . Демографският срив и пенсионната система ще се компенсира от примати, мюсюлмани..... общности, издевателстващи върху тях с културата си. Дядовците им изградиха Германия от основи и направиха икономика-световен лидер, а пък днешните женички немски не могат едно дете да родят и отгледат, нищо че като туркините стоят в къщи и майчинството им е по 10 години за разлика от работещите българки-майки.

Интересно какво толкова допринасят турците и арабите в Германия. Предполагам и там масата са търговци на дребни, пласьори и сводници. А цоцкат от бенефитната система на мама Меркел повече от ясно

преводачка от турски и шестима роднини??????????????? Че то не просто е циганска идилия, ами било турска??!!!!!! ПАДАМ! Атия роднини не се ли срамуват или страхуват от народен линч????Да се не погуби тяхното чедо, отишли таман 6 да слушат и подкрепят! Лелеееее, каква наглост!!! След като клипът с ритника обиколи света!!!!! Значи тяхното чедо е много ценно, а пък го възпитали да бие чуждот....НЯМАМ ДУМИ...

ХК и Брюксел ни задължават да спазваме правата на една паплач, която никаква политика на система, век, народ, националност не е успяла да промени. Циганинът си е циганин в Царска Русия, СССР, Русия, Гърция, Турция, Италия, Франция, Испания, Португалия .... в цял свят и при саксогерманите, и при скандинавците и в България, и в България при Живков, където образование, детски градини, учебници, столуващо хранене им беше безплатно. И пак не идваха на училище и по закон учителките бяха задължени с гумени ботуши да обикалят махалите, да си търсят учениците и да пишат доклади за тяхната посещаемост. СТРАШНОТО Е ДНЕС, че циганите се правят на ощетени, но са създали истински престъпни кланове, гледайки невинно, правещи се на несхващащи и неграмотни пред Органите на реда. Крадат, паразитират, източват здравна и социална каса, пенсионна, крадат, не плащат данъци, рушат обществената и държавна собственост, пратена от нас и причиняват беди, катастрофи...размножават се безконтролно, нарушавайки Закона за педофилия, а ВСЕКИ РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН ПЛАЩА ИЗДРЪЖКАТА НА ПОНЕ 2 ЦИГАНИНА И 2 ДЕЦА ЦИГАНСКИ. А народът - мълчи, Законотворците - също. Тези същите, наричани депутати делят откраднатите пари с ромските лидери Бат Сали и Цв. Кънчев, спуснати от ЕС и Държавата. Същото правят и лидерите на про-турските партии, държейки мюсюлманите без поминък, на ръба на оцеляването, за да гласуват по заповед.

++++++++++++++++++++++

Много правилен коментар-БРАВО!

Ne ciganin, a tyrcin.

Овцо Silvia, да беше научила поне латиницата - според теб онзи изрод е не "сиганин, а "тирчин"!

турска измет с български паспорт. Пращайте го на Ердоган, не знам защо изобщо го наричате българин.

abasador

като, чета новината съвсем се обърках "... срещу 26-годишния български гражданин Светослав Стойков", " ..... до който достъп имаше само преводачката му от турски..." еми то какво излиза, че този баш юнак, който е българин не знае български! Седя чешам се по главата, чета и мисля, мисля и чета, абе като гледам само си седя та ми се ще да ударя една голяма двойна гроздова. Лек ден.

Нали е БЪЛГАРСКИ гражданин? Защо махат съдийката, която обиждала ТУРСКИ граждани?

Като го опандизат, нека има късмета да е в една килия с още десет резнякакоито да го онождат по ред. Сигурно ще намрази всичко турско.А може да му хареса.

Нещо не ми е ясно. Защо се казва Светослав Стойков, а не Ибрям Али Садък и защо при това условие говори турски вместо български?

адвокатите му са препоръчали да се прави на турчин, заради огромното турско население там и да обърнат делото на расизъм и права - нали са намерили вече гафове на съдийката и са поискали отстраняването ѝ. Ще му намалят присъдата покрай присъствието на турско население в Германия. Затова пък ще му излезе солено като заплащане и братята му ще трябва да заработват адвокатския хонорар с престъпност. Да ги наблюдават там тия мангали немските служби.

За това питай дядо си ,който навярно е бил шеф на шпиц командите,които през 80 години на миналия век пълзяха по цялата страна да сменят имената на хората с различни имена от тези,които им харесват на тях самите.След 40 години гледам сега се напъват и злобеят.Разберете,не циганите и турците са ви виновни за това че сте овце и не можете да накарате 240 идиота да започнат да изпълняват задълженията си.

ДИРА, не пишете БЪЛГАРИН. Той е български гражданин. Българин няма да ползва преводачка от турски. Анадъмо?

О, мангала мазен не знае български!? А го водят българин! За шибаните цигани трябва да се въведат изходни визи. Другият по-ефективен метод е концлагери!

може да не знае български, но знае майчин, като всеки sybil - цензур -ритащ всеки в българските форуми.

Може да си знае турския майчин. Но щом е БЪЛГАРСКИ гражданин - да знае и български! Така е в повечето страни - искаш ли гражданство, полагаш изпит по езика. Още повече, че е млад човек в способна за учене възраст, а не старец на 80 години!!!

Майчин език не му е турския! Майчин език му е ма*галския!!!! И той не е български гражданин, а паразит от България!!!

Давам ти + за концлагерите!

Този българин ли е или турчин, защото съдебната заседателка ще бъде отстранена за обиди към турски граждани.

не се газирайте навсякъде има боклук

а, добре че ни напомни за себе си.

навсякъде има боклук и боклука винаги първи тича да се покаже

E и много важно! Да си го съдят

стъклена клетка е демокрация на асоциален берлин, който си строи летище за некви милиарди, които никой не занае кой цоциалист си ги гушна, като каза, "аз съм педераст и това е добре". педераска им работа! анална.

дкми

"Българинът" Светослав Стойков с преводач от.... турски???? Какъв българин е тоя мангуст?

Е как така ще произнесат присъдата на 6 юли? Няма ли някой адвокат да се разболее; да бъде възпрепятстван служебно; обвиняемият да се сецне; да получи депресия и разстройство; да открият процедурни нередности; междувременно на обвиняемия да му се роди дете; майка му да се разболее; да има бомба в съда... Абе това е след три седмици!?...

забравил си че в Бг и лошите атмосферни условия са причина за отлагане. Но не урагани или торнада а най обикновен софийски летен дъжд е основание адвоката да не може да иде на делото ????

това не е българин

А този келеш, който ритна жена на 72г. на спирка в Бургас-какъв беше? Много сте късопаметни и избирателни.

Сега говорим за тоя турски ма*гал!!!

преводачката му превежда на турски, но и турчин не, защото не би имал такова име. Ааа, сетих се какъв е - урод от тъмнозелените.

Та може ли Някой от по "умните" съдии и прокурори у нас ми обясни КАКВА е разликата между деянието на българина в Германия и на шведа в България ?? За една от тях се догаждам: българина-втора категория човек и шведа - Първа категория !!

КОЙ си ти бе кретен, написал "минуса" ?? Нима не е вярно и истина написаното ??

кретен смотан. Този не е българин, а синьо говедо.

Не търсете нещо някъде де го няма... Тук не става въпрос кой каква категория е .... Не е ставало на въпрос... Ако шведа беше геройствал в Германия - щеше да е в клетката... повервай ми... Тука никой не е в клетката... българин , швед , немец и прочие... Имаше един човек който тръгна/ искаше да прави промени - ама го искарахте платен боклук и соросоид - дадохте му 1 % и си гласувахте за Боко , Цоко , БКП и приочие... Та търсете проблема в огледалото...

Ей, упорито продължават да ни натякват и натрапват, че ритачът е българин. А не е, и всички го знаят. И всички знаят какъв е, ама пуста политкоректност, дето ще ни изяде главата...

бах тоа българин дето не знае български и му превежат от турски, ей заради такива цяла европа като чуе българин и си представя циганин

Ако сме държава, този тип трябва да получи дело и присъда и в България за нанесени морални щети и уронване името на страната.От къде на къде българин ще получи преводач от турски?Алооооооооооооооо управниците, къде сте и за какво ли освен за кражби и унищожение на страната ни сте?

Направо да бъде лишен от българско гражданство. Ако иска да си го запази, да му спретнат изпит по езика.

а железобетонна му трябва за едни 25 г.

на светославчо стайков преводачката му от "турски"? Тоя значи няма български паспорт, шофьорска книжка и защо го пишат българин. Сигурно защото за немците сме диви балкански субекти, а?

Шведа в Слънчев бряг ритна доста по арогантно жената в хотела.Направо бе удар за убиване.Още повече че става дума за жена на 62 години. Кога ще го сложат и него в клетка. Шведа голем циган излязоха.

този ритна жената в кръста и тя падна по доста дълги и стръмни стълби надолу. Много по гаден удар. В главата е едно по силно кроше. Обаче в кръста ще ти го счупя и си най малко инвалид за цял живот. И ДВАМАТА СА ИЗРОДИ И МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОР ЗА ДЪЛГО.

Животните - в клетка!

Ако, не знае български език тоя манго, как са му дали паспорт нашите власти?!

Аре да видим сега тоя колко бързо ще го осъдят,колко ще лежи и колко ще плати?После ще направим сравнение с нашето правосъдие и шведчето от слънчев бряг.

Понеже е циганин, право на обвиняемия е да даде писмени показания на цигански език.

Този българин защо има нужда от преводач на турски ? Да не би да е бил отхвърлен от българското общество ?

Време е вече да почнем да правим разлика между етнически българин и български гражданин. Човек е гражданин на страната в която е роден или натурализиран. Въпросния простак може да не е етнически българин, но е български гражданин. Повече френски национали също не са етнически французи, но са френски граждани и т.н. Какво се пенявите толкова в дира да коментирате какъв бил и какъв не бил. Да, този човек е български гражданин и си заслужава наказанието за простотията. Мисля, че трябва да се поучим от германците и по същия начин да съдим и шведа, който ритна жената в хотела на морето.

на българския гражданин са осигурили преводач от турски.

Справка - В САЩ има много американски граждани, които не могат да говорят английски или го знаят на изключително ниско ниво. Китайци, латино и т.н.

държат изпити по роден език. Но новодошлите. А после в гетото джаластрят на майчин език.

Йоан Матев какъв е???

Комунисче или цигане

Мангала няма да се отърве с условна присъда. и едва ли разбира преводача какво му говори на турски.

исписвайте им с нож на челото че е циганин та ги познават извън България

Може ли да изписваме също и Бай Ганьо, че да се разпознават и те.