17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрахме бе, днес цял ден повтаряте че Американската делегация е отишла неподготвена на срещата... и затова, напълно логично, си отиде с празни ръце;)

И да не пропуснем, че на Тръмпи пак Обама му е в устата, все някой да му е виновен. Този индивид упорито си вярва на "алтернативната истина". Смешник.

Както и до този момент, Тръмп се провали във външно-политическата си доктрина, тъй като слуша поредните агресивни американски ястреби на военния комплекс.Ким го изработи по азиатски и го направи пълен глупак и жертва на неговия нарцисизъм и самонадеяност. Това окончателно ще погуби САЩ като световен лидер- те вече губят икономическата и военната си мощ и скоро ще залязат като фактор в медународните отношения- нещо което много анализаторли предвиждаха да се случи до 2025-30г. Тръмп просто е необходимият субект, който да забие окончателно ножа всърцето на тази измислена и никому ненужна вече бивша империя/ винаги била империа на злото/

Не може сделка само с искания, без отстъпки. А Кимчо май скоро не е гърмял и не е пускал ракети. Виж, санкциите на САЩ и струпването на техни войски и разширяването на базата в Окинава(местните масово са против) продължават.

да бъде признат за най-успешнен досегашен американски президент няма да сключи лоша сделка, разбира се.

Тръмп е най-некомпетентния президент на САЩ. Ефектът на Дънинг-Крюгер на живо. Направи успешно САЩ за посмешище. Пийте си хапчетата бе хора.

Просто още едно доказателство, че когато преговаряш трябва да уважаваш другата страна. Иначе само пълниш новините с интерпретации на джурналистите.

Обама не направи лоша сделка, а ги излъга. Обеща да свали санкциите срещу прекратяване на ядрената им програма. Иран се съгласиха и демонтираха и предадоха съоръженията , предадоха и ядрените си материали и сложиха край. Но САЩ свалиха санкциите само временно и после намериха повод да ги наложат пак, но Иран вече не разработва ядрено оръжие. Та те така...

или ще клекне или ще се наведе, трети вариант няма.

Асад не клекна, Иран не клекна, Мадуро не клекна, че Кимчо с ядрените ракети ли ще клекне?

Асад и Хомейни за какво да клякат?

Тръмпи реши, че Ким чен унът е завършил помощно училище във Вършещ и може с елементарни ласкателства и апартаменти, подарени на тъщата, да го купи!

И как точно "Президентът Тръмп поставя сигурността на американците над политиката" .. като оставя Ким с развързани ръце да си разработва ядрени оръжия??

Тръмп се действа за имиджа...пука му за американците или за Корея...той вижте ма, искам НОБЕЛ

Спиране на атомните проекти в Северна Корея, Мирен договор със Северна Корея и Нобелова награда за мир! За това си мечтаеше Доналд Тръмп. От мечтата му остана само един гаден спомен!

Тоя плюй предния, следващия ши плюй тоя...юрушшш

Има една приказка по добре врабче в ръката, отколкото орел в небето. Също така по добре лоша сделка, отколкото никаква

Няма сделка значи Кимчо си продължава с ядрената програма

Дано доживея да видя деня в който ще ви се върне тъпкано и на куп, всичкото което извършихте през последния век...

истината е, че САЩ не искат никаква сделка, защото ще трябва да напуснат Южна Корея и да си изнесат всички оръжия, затова САЩ ще протакат за да запазят сегашното положение докато могат.

Когато "лоша сделка" е по-добре от никаква сделка, това не е успех, но егоцентристите не могат да осмислят тази информация.

Тръмп е бизнесмен а Ким е убиец! Това е плоскостта, на коато трябва да водят преговори!

Тръмп не е ли убиец?

Малоумник, незнам Северна Корея да води война с някого или да има убити хора в следствие на действията им. Колкото до ФАЩ, по техни официални данни, в последните 70г. в следствие на техни действия по света са загинали над 100млн. души.

Гладна Корея е в състояние на война с Южна Корея и САЩ от 50-те години на миналият век.. Има само едно споразумение за прекратяване на огъня подписано от дядото на дебелият Ким. ходи да завършиш основно образование - не можеш да четеш числа. сто милиона жертви за 70 години прави по 3914 души на ден или по почти 3-ма души в минута... всяка минута! Знам, че за фалшиви новини ти плащат на бройка плюсове и минуси, ама тука малко се изхвърли.