Руски хакери пробили компютърните системи на Белия дом

Руски хакери са проникнали в чувствителни части от компютърните системи на Белия дом. Кибератаката е от миналата година и не била засегнала секретни данни.

Обратно в новината

Коментари - Руски хакери пробили компютърните системи на Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък няколко протестъра вече няколко месеца ми втълпяват,че "рашките" са прости и интелекта им стигал само колкото да отвинтят капачката на поредното шише водка и да сглобят и разглобят Калашника.Нима са ме лъгали?! Абе,онзи ден някакви украинци крали газ в Ню Йорк и си взривили кооперацията. Да не би някой нашенски Бай Мангау да се е закачил за инсталацията на Белия Дом вчера,че нямаха ток?

Ми прости са я. Това не означава задължително, че всичките са и глупави, но са си прости и то доста. Имат всичко необходимо да правят каквато си индустрия поискат, а вместо това са просто бензиноколонка на света. И то една от многото. Та прости са си...

Въпрос: Как може да разберете, че в хладилника Ви е влизал слон? Отговор: По стъпките в маслото!

ха-ха-ха,краварите от миналата година чак сега разбраха и започнаха да тръбят.

Американците са едни фукльовци ,които до сега не са срещали сериозна съпротива.Срещнат ли я ще се разбягат като пилци.Там няма чест, достойнство,кауза.техният бог е ДОЛАРЪТ.

Баба Пена глухата, чула, че комшийка кака Сийка миналата година, като си забравила очилата видяла извънземни...

Някой някъде се позовал на някого, че някога някъде се случило нещо, но било толкова секретно, че никой не знае какво точно!

Вова и Толя са си поиграли в Counter-Strike среду Обонгози и Байданяка};-)))) Явно Вова и Толя за сега са лидери!!!

17-годишните Вова и Витя са са ошашавили целия персонал на кравефермата "Белия дом".

Вчера Белия дом остана без ток! Просто да се смееш ли, да плачеш ли? Великата САЩ палят свещи!

Това е заради най-добрата система в света"-лобизъм и частни ЕРП-та.Затова и при нас вече издиша всичко.

Pesh0

Кой ми сра в гащите ? ЦРУ и ФБР , добре знаят , че няма начин , американците , сами да са си насрали гащите и за това разследват Всеки друг , но не и проблем при тях. Дано изловят този дето им се е изсрал в гащите .

Pesh0

Спирането на тока е било предизвикано от пренапрежение в мрежата, стана ясно по-късно. Причината е взрив в електрическа подстанция в южната част на щата Мериленд, на 50-60 км от Вашингтон, съобщи прессекретарят на Федералното управление за бедствия и аварии (FAME), цитирана от The Washington Post.

"ФБР, Сикрет сървис и американски разузнавателни агенции разследват пробива, който според тях е сред най-усъвършенстваните хакерски атаки, извършвани срещу американски правителствени системи, допълни Си Ен Ен." Цялото воинство на американските специални служби е вдигнато на крак заради една некласифицирана информация добита от хакери ?? Нещо не се вързват нещата, даже в страната на неограничените възможности не хабят така финансов и човешки ресурс. Не зная до каква информация са се добрали тези хакери( руски или не ), но определено има изтичане на информация по този въпрос от Белия дом към телевизията.

Pesh0

Според агенция Асошиейтед прес", причина на спирането на тока е взрив в електроцентрала, но не се работи по версия за терористичен акт.

Правило е и двете страни да отричат при пробив в секретната информация.

това май е замесваща новина, за да е се говори, че вчера половината Вашингтон остана без ток, вкл. и Белия Дом.

Затова пък за пожара в руската подводница се пише, макар че само се подпалила обшивката й и никой не е пострадал. Но трябва да се пише против Русия. А пожара в САЩ вчера, който остави половината Вашингтон без ток, вкл. и метрото и Белия Дом, няма нито дума. Там всичко е ОК. Кой всъщност пожар е по-важен и с повече щети? Май американския

Охо, семейство Обама са имали вечеря на свещи. Романтика!

Тия кравари за толкова тъпи ли ни мислят? Не били засегнати секретните мрежи.......Колкото не бяха засегнати мрежите на локхийд -Мартин, Боинг, Пентагона и т,н от китайските кибер атаки преди 6-7 години..........Само дето преди 3 години китайците извадиха стелт изтребител J-31 който си е чисто копие на краварския стелт Ф-22 с примеси на Ф-35, демек са използвани откраднатите технологии....... Другия китайски стелт просто си го купиха от руснаците J-20, по точно копие на МиГ-1.44....... Така че ако и тоя пробив СЕГА е бил като китайския преди няколко години...здраве му кажи..Значи руснаците са разбрали и за кътните зъби на краварите!!!!

Това като оня виц: Какво правят руски хакери в сървърите на пентагона..... Играят шах с китайските си колеги...

Като стигнах до: "съобщи Ройтерс" и спрях да чета поредната гестаповска новина.

Ами отивай си в Донбас и си пусни RTV

Статията звучи направо като оправдание затова че американските тайни служби са допуснали лошите руснаци да се възползват от тяхната наивност... макар че как са допуснали конфиденциална информация до обществено достъпен сайт си е тема за нов холивудски блокбастър.

Колко са затъпели българите!Впечатляващо е как лесно се манипулират!Явно тия, които са управлявали последните 25 години са си свършили работата.

Шило

Определено!

Шило

Новина за тролене- напред!

И как разбраха, че са руснаци? По наклона на почерка? Или по това, че знаят руски? Или че са си забравили личните карти там?

Определено са личните карти. Това изобретение винаги издава "лошите". Издаде ги в Шърлито, издаде ги и на 11 септември. От самолета атом не остана, но личната карта на Мохамед Ата я намериха непокътната.

Благодарим за порцията анти-руска пропаганда рано сутрин. Дано ви проникнат в някои други чувствителни части.

Тия от съкрет сервицето за това ли се бяха изпонапили по време на работа?

Явно, мужиците са купили някой вътрешен човек. За повече не им стига акъла.....

Като гледам какви си ги надробил, явно и при теб акълът е силно дефицитен...

Абе унче, я ми кажи ако обичаш една руска операционна система бе :) (ама да не е крадена) Я ми кажи един руски език за програмиране, който да служи на хората :))) (и който да не е краден ) Скрий се в мужишката си дупка, от която си изпълзял и не си демонстрирай незнанието в области дето не разбираш :)

Щом в Белия дом работят служители, които за пари са готови да направят всичко, какво да говорим за останалите американци?!

Може и да е някой Щирлиц -трето поколение, внедрен в САЩ :)

О,да,-най великите са българи!Те нито са пияндури,нито са глупави.Щрак с пръстите,-и най новата подводница,щрак-атомни реактор ит.д.!Цирк!