Коментари - Белият дом оспори твърденията на бившия директор на ФБР | Днес.dir.bg

Белият дом оспори твърденията на бившия директор на ФБР

Ще се борим и ще спечелим, заяви Тръмп пред свои привърженици; Белият дом каза, че президентът не е лъжец.

Обратно в новината

Коментари - Белият дом оспори твърденията на бившия директор на ФБР | Днес.dir.bg

Коментари

докато путин си прибира всичко от света което си поиска и му трябва /последно взе Арктика/,палячовците в белият дом цял мандат ще се занимават с въпроса "нас путин ли ни назначи или ще прави импийчмънт".Пълен цирк.

директор на ФБР да не си е направил запис на разговорите по телефона.

Какво прави обикновено науката?Ми обикновено тя разкрива общите закономерности на които конкретните факти,събития ,явления са само конкретна реализация.В случая АБСТРАКЦИЯТА Е:Съветска русия е творение на световния ционизъм,негова цитадела и военна сила.Тя е неговата държава и укритие.Ако приемем че деди тръмп е поставен на това място от същия този ционизъм нещата си идват на место.Всичките "трудно обясними и нелогични" факти стават напълно разбираеми. Тоест става дума за противопоставяне на ционизма с останалия свят.По-просто и аз не мога да го кажа.

Ако не е поставен, то изглежда, че му сложиха хомота... И да питам. Баба Килъри не беше ли и тя от техните марионетки?

Тръмп е надеждата да ни измъкне от неолиберализма. Иначе и при над като в западна европа ще ни управляват гейове и травестити, и то много скоро

Бизнесмен който не лъже...!!! Няма такова същество във Вселената. А що се отнася до Тръмп... той е велик в това отношение. Как мислите че се задържат милиони и се правят милиарди? Бизнеса по принцип е лъжа и кражба иначе няма да има печалба, което е целта на бизнеса.

Само импийчмънт и Майк Пенс става президент. Иначе САЩ са загубени. Не може един предприемач да управлява Америка като фирма

Да,да. Това ще да е началото на края. Пълен разпад. Тотална деградация. Тези стават за посмешище всеки ден. Един надут пуяк, без пера. Царят е гол!!! Императорът се бори със собствената си администрация за персонално оцеляване. Когато една риба се размирише от към главата ...... няма особено бъдеще.

Вас платените постоянно ви хвърлят в някакви слабоумни каузи. Защо не си намерите по-нормална работа? По темата. Тръмп беше по-нормалния избор. На Тръмп му показаха кой управлява. ( изказванията за Асад и пуска на ракетите, дето може даже да не е знаел, та трябваше да се оправдава с жена си.) Поведението му много прилича на.. Един официален лидер, но повече от един зад кадър. Офицялния по някога не знае какво правят другите и се получават странни противоречия. Тук С Борисов се наблюдава същото.

в това, което си написал е, че Тръмп беше по-добрия избор, но сравнен с Хилъри. Сега вече е време и него да го сменят с вицето му Майк Пенс, защото Тръмп е тотално неадекватен. Изобщо не може да го сравняваш с Борисов. Оранжевата перука е тотално изперкал и на всичкото отгоре е изпечен лъжец. Той няма и елементарен дипломатически такт и прави гаф след гаф. Абсолютно е неподходящ за високата позиция на която е избран.

Значи казваш, че за да си милиардер трябва да си "тотолно неадекватен" Нещо ти се губи

И скаш да кажеш, че Борисов не е лъжец, има дипломатически такт и не прави гаф след гаф. Имаше дни, дето по 3 пъти си сменяше мнението. Така е, като кукловодите дърпат конците и не знае какво ще се случи. С Тръмп е същото.

Цирк Хилари...

пълен идиот, напълно неспособен да управлява голяма държава като Америка. И това беше нагледно доказано от неадекватните му действия за последните 4 месеца. Върхът на простотията беше уволнението на Коми и оттеглянето на САЩ от парижкото споразумение за климата. Републиканските сенатори вече роптаят в кулоарите на Сената срещу него защото Тръмп излага Републиканската партия с поведението си. Наскоро една от тях каза: "Всичко, което искам е поне един ден без криза и драми свързани с Белия Дом." На Тръмп му предстои една дълга агония преди да сдаде президентския пост: дали ще стане с процедура по импийчмънт или сам ще се оттегли като Никсън вече няма особено значение. Той е пътник. Въпросът не е дали, а кога ще се случи това. Най-вероятно до година, година и половина в Белия Дом ще има нов президент и това ще е сегашният вице-президент Майк Пенс.

"Върхът на простотията беше уволнението на Коми и оттеглянето на САЩ от парижкото споразумение за климата." Два въпроса към тебе, драги/а: 1. Комни призна ли си вчера, че е изпратил вътрешна информация към Ню Йорк Таймс? 2. Обама подписа ли споразумението за климата едва след като разбра, че е изгубил изборите? Хайде, образовай се малко отвъд популистките лозунги, за да разбереш защо САЩ няма да пострада от управлението на Тръмп, а даже напротив. CNN по цял ден плещят коментари за "жертвата" Комни, за да не излъчат новината, че безработицата в САЩ е САМО 4,3%.

Проблемът не е хакерски, а психо!

Истината е на страната на Тръмп, а той е борец, за разлика от плъха Обама и вербуваните по всички етажи на властта негови обструкционисти.Обама разви до крайност американската агресия и намеса във вътрешните работи на други страни. Републиканци като Маккейн-Ямата, живеещи в миналия век и бълващи глупост след глупост постепенно ще изпаднат от власт.Народът на Америка е на страната на Тръмп

малцинство от заблудени глупаци е за тръмп

борец. До момента 4 месеца след встъпване в длъжност нищо не е преборил, само празни приказки слушаме и идиотски решения виждаме. Най-добре да се връща обратно при бизнеса си и да остави САЩ в ръцете на по-умни от него хора ... и по-морални.

когато си под обсада не трябва да строиш стени...

"Със сигурност мога да кажа, че президентът не е лъжец"- ето това е най-големия виц. Да живее "алтернативната истина"! Кофефе!

Неподходящ човек. Съвсем меко казано. Тръмп е доказан (неведнъж при това) лъжец, но досега всичко беше безобидно и минаваше с оправдалието "така ми казаха". Ситуацията в момента, особено около зет му, никак не е розова. Просто човечецът си въобрази, че ще управлява, както управлява семейния си бизнес. Засра си пътеките и в международен план. Всички вече му премериха акъла. Чакаме кога републиканците ще осъзнаят, че поддържайки подобен изрод, ще загубят частичните избори догодина.

не е важно какъв е Трамп, въпроса е кои му дърпат конците

е ислямиста обама ,килъри Хитлер и господаря ви сорос

Даа оранжевият е лъжец е измамник и всички които живеем тук го знаем отдавна .Мноого отпреди да се кандидатира.Стотици измамени работници в Атлантик сити,Тръмп "университет" открадна над 150 милиона ,Тръмп стекове - тесла и половина .Пък що наивни инвеститори изгоряха покрай строителните му пирамиди чет нямат.А до преди месец-два Коми беше мноого добър ,много честен.Ама като не прекланя глава пред клоуна ,сега лош.

Не лъжи хората ,само дебилни негра и лумпенизирани демократи са срещу Тръмп ,няма бял нормален американец със бизнес или добра работа да не го подкрепя ,само нелегалните маймуни и ощипаните холивудски педали грачат срещу него .

Чакай да позная Чикаго -камионче ,мноого добра заплата за Бг цървул.Ми там 90% сте шофьори бее.За кви бели ми говориш ,ред неците в Алабама или Кентъки?Всички сини щатове сме с доход 2-3 пъти над тези цървули.В тези краварски щати се радват на 10$ на час,без бенефити без нищо ,ма нали са тъпунгери с промити мозъци тъй е.Ай ходи пий една пиклива Бъд лайт като Бъдитата си!

Стига бе , за това недоразумение гласуват само червени вратове и дебили от средния запад с отрицателни айкю , самодоволни еснафи простаци и олигофренясали сектанти, приемащи идиотията си за висше знание и духовност.Тръмп пък първо на тях почна да реже правата и да цака, щото са толкова прости , че не разбират какво се случва.

Не му е лесно. Уважения.

ха ха ха,няма такъв олигофрен като Тръмп. Жужо го защищава като Матросов,това е достатъчно за мен.

Тръмп нма защо да се занимава с глупостите, които приказват Арабски и Африкански Шпиони в САЩ за връзки на САЩ с Русия... В момента, не руснаците, а арабите и Негрите нападат САЩ за да ги завземат. САЩ е страната на белите англичани и на европейците. Така че , Тръмп трябва да махне всички Китайски, японски, арабски и африкански Шпиони, които Барак Обама сложи на важни постове в САЩ, за да може араби и негри да завземат САЩ... САЩ ползваха негрите като евтина работна ръка, обаче след като премахнаха Робството, негрите вместо да си отидат ОБРАТНО в Африка опитват да завземат САЩ, чрез някакви фондации и фирми за Права... Негрите има права в Африка. Да ходят там... Американците избиха доста индианци, за да напраят голяма държава така че сега ще трябва да избиват негри и араби....

Йес Мистър !!! Ние иска завземе ЮЕсЕй, но ако може изведнъж всичко стане мюсулманско :)))) И после ние Господариии---и после 16ти век и послеее - синема ГуГу във пещератааа:))) Ааахххх....

осъзнаеш какъв хаос ти е в главата?! По-добре не се напъвай с политически анализи, не ти се удават, най-много да получиш болка между ушите.

И когато видите мерзостта на запустението, (за която говори пророк Даниил) да стои там, където не трябва - който чете, нека разбира - тогава онези, които са в Юдея, да бягат в планините!

Abu Talib

След като има огнища на омраза, че да ге премахнат. че то навсякъде по света партиите се понамразват и това води до войни в крайна сметка.Следователно, баста на партиите от този тип.Нужни са други политически формирования с ограничено поле на действие.

Абе,ей да не си прекалил с хапчетата

Тръмп трябва да се маха възможно най-скоро, че е срам за САЩ.

ти пa селтак къв дерт имаш за САЩ

На САЩ дали им пука, когато правят нещо срамно.

Никога,ама никога Щатите не са имали по-жалък президент.А,аз ги мислех за умни-И ТОЗИ ПАТОК ДОНАЛД ЩЕ КОМАНДВА СВЕТА-ГОРКО НИ

погледни тебе кви те управляват нещастнико жалък

Моя премиер го посреща с военни почести президент на една страна който по принцип няма това право

Плебей добре че не ме управляват такива като теб 33-затова света е оцелял,защото такива като теб нямат власт

Тръмп е смешка и направо стана за резил.

Путката Тръмп ко шъ праи ся?

Най вероятно ще го приберат в лудница за година две - после ще избяга в Русия

демократите ще имат мнозинство в Сената и оранжевото недоразумение е пътник.

май зависи от благоразположението на ким и дали няма да го настъпят по мазола .

Коментари - Белият дом оспори твърденията на бившия директор на ФБР | Днес.dir.bg

Белият дом оспори твърденията на бившия директор на ФБР

Ще се борим и ще спечелим, заяви Тръмп пред свои привърженици; Белият дом каза, че президентът не е лъжец.

Обратно в новината

Коментари - Белият дом оспори твърденията на бившия директор на ФБР | Днес.dir.bg

Коментари

докато путин си прибира всичко от света което си поиска и му трябва /последно взе Арктика/,палячовците в белият дом цял мандат ще се занимават с въпроса "нас путин ли ни назначи или ще прави импийчмънт".Пълен цирк.

директор на ФБР да не си е направил запис на разговорите по телефона.

Какво прави обикновено науката?Ми обикновено тя разкрива общите закономерности на които конкретните факти,събития ,явления са само конкретна реализация.В случая АБСТРАКЦИЯТА Е:Съветска русия е творение на световния ционизъм,негова цитадела и военна сила.Тя е неговата държава и укритие.Ако приемем че деди тръмп е поставен на това място от същия този ционизъм нещата си идват на место.Всичките "трудно обясними и нелогични" факти стават напълно разбираеми. Тоест става дума за противопоставяне на ционизма с останалия свят.По-просто и аз не мога да го кажа.

Ако не е поставен, то изглежда, че му сложиха хомота... И да питам. Баба Килъри не беше ли и тя от техните марионетки?

Тръмп е надеждата да ни измъкне от неолиберализма. Иначе и при над като в западна европа ще ни управляват гейове и травестити, и то много скоро

Бизнесмен който не лъже...!!! Няма такова същество във Вселената. А що се отнася до Тръмп... той е велик в това отношение. Как мислите че се задържат милиони и се правят милиарди? Бизнеса по принцип е лъжа и кражба иначе няма да има печалба, което е целта на бизнеса.

Само импийчмънт и Майк Пенс става президент. Иначе САЩ са загубени. Не може един предприемач да управлява Америка като фирма

Да,да. Това ще да е началото на края. Пълен разпад. Тотална деградация. Тези стават за посмешище всеки ден. Един надут пуяк, без пера. Царят е гол!!! Императорът се бори със собствената си администрация за персонално оцеляване. Когато една риба се размирише от към главата ...... няма особено бъдеще.

Вас платените постоянно ви хвърлят в някакви слабоумни каузи. Защо не си намерите по-нормална работа? По темата. Тръмп беше по-нормалния избор. На Тръмп му показаха кой управлява. ( изказванията за Асад и пуска на ракетите, дето може даже да не е знаел, та трябваше да се оправдава с жена си.) Поведението му много прилича на.. Един официален лидер, но повече от един зад кадър. Офицялния по някога не знае какво правят другите и се получават странни противоречия. Тук С Борисов се наблюдава същото.

в това, което си написал е, че Тръмп беше по-добрия избор, но сравнен с Хилъри. Сега вече е време и него да го сменят с вицето му Майк Пенс, защото Тръмп е тотално неадекватен. Изобщо не може да го сравняваш с Борисов. Оранжевата перука е тотално изперкал и на всичкото отгоре е изпечен лъжец. Той няма и елементарен дипломатически такт и прави гаф след гаф. Абсолютно е неподходящ за високата позиция на която е избран.

Значи казваш, че за да си милиардер трябва да си "тотолно неадекватен" Нещо ти се губи

И скаш да кажеш, че Борисов не е лъжец, има дипломатически такт и не прави гаф след гаф. Имаше дни, дето по 3 пъти си сменяше мнението. Така е, като кукловодите дърпат конците и не знае какво ще се случи. С Тръмп е същото.

Цирк Хилари...

пълен идиот, напълно неспособен да управлява голяма държава като Америка. И това беше нагледно доказано от неадекватните му действия за последните 4 месеца. Върхът на простотията беше уволнението на Коми и оттеглянето на САЩ от парижкото споразумение за климата. Републиканските сенатори вече роптаят в кулоарите на Сената срещу него защото Тръмп излага Републиканската партия с поведението си. Наскоро една от тях каза: "Всичко, което искам е поне един ден без криза и драми свързани с Белия Дом." На Тръмп му предстои една дълга агония преди да сдаде президентския пост: дали ще стане с процедура по импийчмънт или сам ще се оттегли като Никсън вече няма особено значение. Той е пътник. Въпросът не е дали, а кога ще се случи това. Най-вероятно до година, година и половина в Белия Дом ще има нов президент и това ще е сегашният вице-президент Майк Пенс.

"Върхът на простотията беше уволнението на Коми и оттеглянето на САЩ от парижкото споразумение за климата." Два въпроса към тебе, драги/а: 1. Комни призна ли си вчера, че е изпратил вътрешна информация към Ню Йорк Таймс? 2. Обама подписа ли споразумението за климата едва след като разбра, че е изгубил изборите? Хайде, образовай се малко отвъд популистките лозунги, за да разбереш защо САЩ няма да пострада от управлението на Тръмп, а даже напротив. CNN по цял ден плещят коментари за "жертвата" Комни, за да не излъчат новината, че безработицата в САЩ е САМО 4,3%.

Проблемът не е хакерски, а психо!

Истината е на страната на Тръмп, а той е борец, за разлика от плъха Обама и вербуваните по всички етажи на властта негови обструкционисти.Обама разви до крайност американската агресия и намеса във вътрешните работи на други страни. Републиканци като Маккейн-Ямата, живеещи в миналия век и бълващи глупост след глупост постепенно ще изпаднат от власт.Народът на Америка е на страната на Тръмп

малцинство от заблудени глупаци е за тръмп

борец. До момента 4 месеца след встъпване в длъжност нищо не е преборил, само празни приказки слушаме и идиотски решения виждаме. Най-добре да се връща обратно при бизнеса си и да остави САЩ в ръцете на по-умни от него хора ... и по-морални.

когато си под обсада не трябва да строиш стени...

"Със сигурност мога да кажа, че президентът не е лъжец"- ето това е най-големия виц. Да живее "алтернативната истина"! Кофефе!

Неподходящ човек. Съвсем меко казано. Тръмп е доказан (неведнъж при това) лъжец, но досега всичко беше безобидно и минаваше с оправдалието "така ми казаха". Ситуацията в момента, особено около зет му, никак не е розова. Просто човечецът си въобрази, че ще управлява, както управлява семейния си бизнес. Засра си пътеките и в международен план. Всички вече му премериха акъла. Чакаме кога републиканците ще осъзнаят, че поддържайки подобен изрод, ще загубят частичните избори догодина.

не е важно какъв е Трамп, въпроса е кои му дърпат конците

е ислямиста обама ,килъри Хитлер и господаря ви сорос

Даа оранжевият е лъжец е измамник и всички които живеем тук го знаем отдавна .Мноого отпреди да се кандидатира.Стотици измамени работници в Атлантик сити,Тръмп "университет" открадна над 150 милиона ,Тръмп стекове - тесла и половина .Пък що наивни инвеститори изгоряха покрай строителните му пирамиди чет нямат.А до преди месец-два Коми беше мноого добър ,много честен.Ама като не прекланя глава пред клоуна ,сега лош.

Не лъжи хората ,само дебилни негра и лумпенизирани демократи са срещу Тръмп ,няма бял нормален американец със бизнес или добра работа да не го подкрепя ,само нелегалните маймуни и ощипаните холивудски педали грачат срещу него .

Чакай да позная Чикаго -камионче ,мноого добра заплата за Бг цървул.Ми там 90% сте шофьори бее.За кви бели ми говориш ,ред неците в Алабама или Кентъки?Всички сини щатове сме с доход 2-3 пъти над тези цървули.В тези краварски щати се радват на 10$ на час,без бенефити без нищо ,ма нали са тъпунгери с промити мозъци тъй е.Ай ходи пий една пиклива Бъд лайт като Бъдитата си!

Стига бе , за това недоразумение гласуват само червени вратове и дебили от средния запад с отрицателни айкю , самодоволни еснафи простаци и олигофренясали сектанти, приемащи идиотията си за висше знание и духовност.Тръмп пък първо на тях почна да реже правата и да цака, щото са толкова прости , че не разбират какво се случва.

Не му е лесно. Уважения.

ха ха ха,няма такъв олигофрен като Тръмп. Жужо го защищава като Матросов,това е достатъчно за мен.

Тръмп нма защо да се занимава с глупостите, които приказват Арабски и Африкански Шпиони в САЩ за връзки на САЩ с Русия... В момента, не руснаците, а арабите и Негрите нападат САЩ за да ги завземат. САЩ е страната на белите англичани и на европейците. Така че , Тръмп трябва да махне всички Китайски, японски, арабски и африкански Шпиони, които Барак Обама сложи на важни постове в САЩ, за да може араби и негри да завземат САЩ... САЩ ползваха негрите като евтина работна ръка, обаче след като премахнаха Робството, негрите вместо да си отидат ОБРАТНО в Африка опитват да завземат САЩ, чрез някакви фондации и фирми за Права... Негрите има права в Африка. Да ходят там... Американците избиха доста индианци, за да напраят голяма държава така че сега ще трябва да избиват негри и араби....

Йес Мистър !!! Ние иска завземе ЮЕсЕй, но ако може изведнъж всичко стане мюсулманско :)))) И после ние Господариии---и после 16ти век и послеее - синема ГуГу във пещератааа:))) Ааахххх....

осъзнаеш какъв хаос ти е в главата?! По-добре не се напъвай с политически анализи, не ти се удават, най-много да получиш болка между ушите.

И когато видите мерзостта на запустението, (за която говори пророк Даниил) да стои там, където не трябва - който чете, нека разбира - тогава онези, които са в Юдея, да бягат в планините!

Abu Talib

След като има огнища на омраза, че да ге премахнат. че то навсякъде по света партиите се понамразват и това води до войни в крайна сметка.Следователно, баста на партиите от този тип.Нужни са други политически формирования с ограничено поле на действие.

Абе,ей да не си прекалил с хапчетата

Тръмп трябва да се маха възможно най-скоро, че е срам за САЩ.

ти пa селтак къв дерт имаш за САЩ

На САЩ дали им пука, когато правят нещо срамно.

Никога,ама никога Щатите не са имали по-жалък президент.А,аз ги мислех за умни-И ТОЗИ ПАТОК ДОНАЛД ЩЕ КОМАНДВА СВЕТА-ГОРКО НИ

погледни тебе кви те управляват нещастнико жалък

Моя премиер го посреща с военни почести президент на една страна който по принцип няма това право

Плебей добре че не ме управляват такива като теб 33-затова света е оцелял,защото такива като теб нямат власт

Тръмп е смешка и направо стана за резил.

Путката Тръмп ко шъ праи ся?

Най вероятно ще го приберат в лудница за година две - после ще избяга в Русия

демократите ще имат мнозинство в Сената и оранжевото недоразумение е пътник.

май зависи от благоразположението на ким и дали няма да го настъпят по мазола .