Белгийски медии: Русия наблюдава от Брюксел със 17 шпионски антени на покрива на посолството си

Това е рекорден брой подобни технически средства за руско дипломатическо представителство в Европа

Обратно в новината

Коментари - Белгийски медии: Русия наблюдава от Брюксел със 17 шпионски антени на покрива на посолството си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-малкото,което могат да ви направят руснаците.Брюксел плаче за атомна бомба!Еврофашистки к..елета.

Във всички световни морета и океани руски подводни безпилотни дронове редовно се закачат към подводните Интернет и телефонни кабели и най-редовно си ги слушат, слухтят и записват и янките и целия останал колективен Запад. Освен това руски шпионски спътници спокойно си заснемат цялото земно кълбо и си подслушват целия Космос, че и радио ефир. Откъде мислите се появиха снимките на Боко Тиквата по гол задник на спалнята и с евро и кюлчета по чекмеджетата? Кви антени, кви 5 лева. Мухахаха. P.S. Китайците отдавна си снимат, слушат и записват цялата територия на САЩ и ЕС. Наскоро с помощта на специални стратосферни балони заснеха дори пъпката на Байгън на гъза му. Хахахахаха.

Рангел,в Европа могат да спят с памперси,защото имат. Как спи ония в бункера,в руслям не произвеждат памперси.Ужас.

при нас няма смисъл да наблюдава... достатъчно предатели има на власт

Прави са - тези антени ми приличат на времето от Соца - с тях хващахме сръбска телевизия . Умрях от Смях - с една антена на покрива да слушаш хората на 2000 километра . Прилича ми на Кривите Краставици на ЕС Законите . Но американоробите се хванаха на Майтапа .

ПА-РА-НО-Я !

Според англииското разузнаване това не били антени а маскирани стартови установки за ракети земя-земя и земя -въздух.

Шубето е голям страх. Треска ги тресе и спят с памперси. Не се притеснявай те няма да го усетите.

Ало, БРЮКСЕЛ!? Иначе ШПИОНСКИТЕ СПЪТНИЦИ само на 200-300 км. над главите ни не ги броите, нали? , То бива, бива простотии, ама чак пък толкова.....

Американското посолство в София е с най-много площ и брой помещения в цяла Европа.Равнява се на 5 руски посолства.На покрива има 14 антени за сателитна навигация и още дузина други.Защо им е на американците такова голямо посолство.Трябва сградата да се конфискува и да им се предостави многократно по-малка.

Цялата българска урта се е засилила в САЩ.

Всички ходим с микрофони , камери и приемателно-предавателни устройства под контрола на ЦРУ и Пентагона ! Ето на това му викам факт !

Баси ТЪПНЯТА! То бива, бива брюкселски простотии, ама чак пък толкова! Явно е , че голямо шубе тресе Брюксел, голямо щом започнаха да броят какво стърчи по покривите на посолствата!

Кат Русия и нейните шпиони няма тъй могъщи на светът!

при следващия пороен дъжд: Си Дзинпин изпробва метод за предизвикване на наводнения при следващото засушаване: Путин използва метеотрон да ни умори от суша при следващото слънчево затъмнение: руснаците изведоха платнище в орбита, затъмни слънцето при следващото лууно затъмнение: Китай оцвети Луната в червено, не им се получи- отново избеля ... ... и най-важното: винаги ще има кой да се върже

И ме нме следят, ама аз па нямам какво да крия, да му се невиди!

Може ли някой от поддръжниците на колективния запад да обясни следното противоречие: ежедневно представители на запада ни обясняват , че Русия е изостанал и примитивна държава. Същото се вменява и от дежурните тролове в коментарите под новините за Русия. Сега изведнъж се появява статия, в която коелктивния запад реве ме Русия подлсушва 5Г комуниалции, спутникова комунилация и т.н. Та кажете ми на кое да вярвам

Руснаците са примитивни по природа. Но може да са купили 15 антени от Китайците, за да подслушват и Путяра да се подмокря, че е най-велик в света.

от 50те години на миналия век.

Абсолютно, думите ви се потвръждават от факта, че Украйна си върна всички територии, боевете се водят около Москва, тва е щото Руската армия е некадърна, а и Китай този път не са им пратили въоръжение. Русия е една изостанала държава, без Китай не знам какво щяха да правят. Това че, цялото ПВО, Авиация и Армейско въоръжение на Китай са по Руски образец е Ръшистка пропаганда. ДъБъ троловете направи къртите :-), само кати чуете Русия и ви почва диарията и ужас.

Думите ми се потвърждават от факта, че руснаците вече ползват танкове от втората световна война, без никакви подобрения, директно от склада. От 1 година не могат да завладеят Бахмут, 70000 град и то след мобилизация на 400 000 запасняци, след като редовната им армия беше разбита. Толкова са смешни руснаците, че сигурно и те си се смеят на себе си.

Владко, войната се води на защитни линии и рубежи, няма никакво значение дали един град е малък или голям, а колко е укрепен. Един голям град може да е слабо укрепен и да бъде превзет за седмица, едно село може да е здраво укрепено да отнеме месеци. Горното ти го казвам по повод Бахмут, това е силно укрепена линия преди Славянски и Крематорск, падането на Бахмут отваря вратите за директен удар по Славянски, с падането на последния с ДОНБАС е ПРИКЛЮЧЕНО и минава в Руски ръце. Отделно в Донбас не се затваря котела, защото там мелят Украйнската техника и армия. Това че, вие сте ДъБъ шизо-реалист, не значи, че Руснаците не знаят какво правят, знаят, вие сте във виртуалните реалности.

ахха ама и оправдания ли имали рашистите, защо не са превзели Бахмут? :Д Не думай! Нали великата руска армия щеше за 3 дни да превземе Киев, сега след над 1 година Бахмут бил много укрепен :Д А защо не напредват и по други места на фронта? И те ли са прекалено укрепени за аналоговата армия от 1945 година? :Д

Ами вие сте шизо, няма смисъл да се пише с вас, никакви логични аргументи и факти не могат да ви помогнат, освен лекарства евентуално. Пишете ни пак като минете Руската граница или избомбите някое село с цивилни. Приятни мечти относно успеха на незнайната контраофазнива също така.

Ами не знам за мен, но аз аргумент, защо руснаците не са превзели нищо от половин година не видях, освен че Бахмут бил укрепен. Той фронта е 1000 километра, не е само бахмут. Последно жалкарите избягаха от Херсон, като мишоци и от тогава няма никакво развитие, освен превземането на 2-3 села :Д Страшна армия, страшно нещо срещу много по-малката и изостанала армия на Украйна :)

Бая са изостанали технологично...и то не е от сега ... Или ти си на друго мнение ?

ето защо НАТО се оплакват толкова, че не могат да се съревновават. И ето защо ФБ започна големите съкращения, след като руснаците спряха да плащат за реклами. Понеже не са технологични. И ето защо Мъск си спря сателитите, за да не губи от заглушаването им от нискотехнологичните руснаци. И ето защо в Татарстан за 3 години построиха високотехнологичен модерен град за IT, защото не са технологични. Виж им само градовете в Google, че наша София прилича на изпаднало село пред сибирските градове.

Във България руските шпионски системи за най развити и имат традиция и десетилетия наред,във всяка българска паланка,даже и съседите! Какво е българският днешен политик без Русия!Руската шпионска мрежа във България е още от родилният дом до гробарят!Как са ни приели във НАТО се чудя Аз!

И на мен не ми е ясно, особено ако се разровите из миналото на видни евро-атлатници като Мраводята, Инджев, Шаламанов, половината ДъБъ и подобни, кърваво червено БКП и ДС плува мазно на повърхността.

Гледат, слушат и коментират КАК НЕ СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА И НЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА. Показват безплатно демо, какво ще стане като ратифицират истамбулската конвенция.

Нали Русия е една ниско технологична държава, според евро-атлантите тва не са антени, а криви лопати и жици за да плашат гаргите, Русия не могат, не могат, не могат, .., .., 100 пъти да се повтори, да конструират такива антени. Кво пискат?

Ако Русия можеше, нямаше да бъде напускана от най-кадърната част на обществото си и нямаше да са лизачите на другаря Си :)

Това не се отнася за България, нали?

Отнася се. България е управляване от руснаците вече 70 години. Нищо, че последните 30 се предрешиха на евроатлантици. В последната година даже ги мързи и да се правят.

Хахаха А когато Американците подслушват цяла Европа никой не го поставя на въпрос. Наистина Европейците сме си васали.

По-големият проблем е, че се приема за меродавно малоумното обяснение - "ама те са ни съюзници"

100+

А тука анени не се ползват, щото президенти, премиери, начлници на разузнаването са щатни служители на КГБ, вярно на ниски позиции.

Стандартна практика за всички държави и посолства.

Руските убийци имат цял Шпионски Център в устието на Камчия, подарен им от Боко - тиквата, марксист, руски шпионин

Изплува Иво Инджев.

Яснимайте антените набункера окупирал южния парк на козяк и кажете кого шпионира мостафата!?

Там има една спътникова антена.

Тия са параноици

До журналистите от дир.бг: Вместо само да преоисвате чужди статии, разходите се из София и вижте на покривите на кои чужди посолства има големи антени или нещо приличащо на антени, което не е ясно точно какво е. Ако няма видимост може да използвате дронове и да направите снимки.

Това сериозно ли го пишете, като новина, за най-отгоре на страницата ви!

Както пише на сайта на правителството на фащ 1 милиард долара са раздадени в цяла източна и Средна Европа за "противодействие на руското влияние"....България получава 48 милиона, Сърбия 55 милиони на и т.н. ...виж таблицата свалена от сайта на краварското правителство от Диляна гайранжиева - разследващ журналист ....та не се чудете, що петте кретенизми всеки ден и час

Това е Руска територия и ще правят каквото си искат -Владимир Ленин !

Цяла България е руска територия и те правят каквото си искат. За нас всички решения се взимат в Кремъл, те ни определят съдбата. Това никой и нищо не може да го промени! Историята го е доказала!

Краварите и еврогейците хич не наблюдават, лош Путин.

Гаден народ, жалко, че Америка го спаси от Хитлер, трябваше да го оставят да получи това, което заслужава като империя на злото

Закривай какво Чакате

И ко' прайм си'я?

Всичко, което се намира на територията на посолството е собственост на Русия (в този случай) и Белгия (в този случай) не може да им каже и копче.

Шпионажа е запазена марка на руснаците.Понеже не могат да измислят нищо стойностно те го крадат и копират.Така направиха и с технолотията на атомното оръжие, с което единствено могат още да плашат.

А амереканскота посолство в България цяла централа направи. Обема на цялото посолство не отговаря на присъствието на американскита граждани в България!

А всичките руски посолства дето седят тук от соца изобщо не прилягат на вражеска държава. Трябва да бъдат затворени и шпионите натирени към необятната руска тайга или Сибир.

Бихте ли ме осведомили колко руски посолства има в България?

Руснаците монтирали нови антени и изоставяли старите да си стоят, а медиите им правят статистика :-) През това време Русия си чисти терена от фашаги, което е препоръчително всъшност. Кой е крив и кой е прав?

А на американското покрива е чист като футболно поле нали?! Да ви у идиотите

под вскяка седлака у праламента има руски шпионин! и предава директно на Путин, сичко дето лъжете народите!

100+

Другари Запада пак на нахуяри

KAK ????????????????????????????????????????

Не виждам нищо странно в това. Съвсем нормално е даже. Странното е, че много хора, които са ок с това, ще им стане лошо, ако се напише същото за американското посолство в Москва, да речем... :))) Или немското... Или английското... Тогава вече ще е нетърпимо и на нищо няма да прилича. :))) Да не говорим колко обидени ще са, ако е българското... :)))

А, защо да не разузнава!? Русия е нападната от целокупния запад, врагът й получава от този същия запад чудовищно количество оръжия от всякакъв вид, НАТО сателити и американски дронове непрекъснато шпионират руските войски и донасят на украинците, а на фронтовата линия се говорят предимно полски и английски и тук-там украински. Защо Русия няма право да разузнава!?! На война, като на война! Поехали!

И както винаги, Русия бива нападната нейде отвъд нейните граници... Откъде ви намират такива вдлъбнати не мога да разбера само!

Американски геолози откриха американски петрол под територията на поредна арабска страна... Горе - долу така. Има редица форми на нападение - в наши дни трябва да съобразяваш поведението си с политиката на големите иначе те ти идват нагости - справка Муамар, Садам, Йемен, Афганистан, Корея, Никарагуа, Куба, Виетнам, Колумбия, Венецуела, Украйна, пак Афганистан, скоро аятоласите от Иран и т.н. и т.н. НАТО е заплаха за Русия - Русия отговаря както е предупредила, че ще отговори. Както Америка не веднъж е правила - включително и в Косово, или Турция в Кипър, или Китай навсякъде около себе си. Свиквайте - Земята не е достатъчно голяма и силните на деня не искат да я делят. Украйна НЯМА свободна воля, защото е близо до Русия, както например Куба няма свободна воля, защото е близо до САЩ или Тайван, защото е близо до Китай. Единственият проблем е, че САЩ палят конфликти там, където те може да се използват за увреждане интересите на големите им конкуренти. Светът го боли фара за Украйна - просто геополитическият интерес е САЩ да опитат да подтиснат Русия и Китай, а ЕС само маха с опашка и подпомага своя сюзерен /тая дума ви е сложна/

Браво, на говорит Москва

От Запада тече вече информационна гной. От външнич вид на антените не може да се направи извод какво е предназначението им, казва статията. Но в заглавието пише, че са 17 шпионски. Западът вече си комуникира изключително с най-простото си насление, което увеличава броя си. Интелиентните хора назапад вече са в агонията на глупостта и пошлостта. Лъжата е водещо начало и доминиращ инструмент в западното общество, което овори за идваща трагедия. Цивилизациите са си отивали, именно когато лъжата и развратът вземат превес. Педерасатиите, откровеният курвалък и лъжата са предизвестникът на краха на това общество, което е просперирало, докато криво-ляво се е стремило към хрстиянските ценности. Сега Западът целеустремено си реже културния корен, а икономика без култирния корен е фарс и пором. Под култра не разбирам кино и книги, а ценностите и традиците. Самопогубване.

Че какво да му подслушват на ЕС. Тези, които са инструктирани от САЩ даже не крият това, което им е казано да правят! Тропат с крак дори на Китай! :-) Няма нужда от подслушване - из-акват си се на трибуните! :-)

Тъпотията граници няма!! Тия от Брюксел го доказват ежеминутно вече!!! Браво на тях!!

САЩ ги следи и подслушва всичките от години а те тръгнали глупости за Русия да говорят ?!

При отстъпление от Бахмут,украйнски военни са взривили 4 блокове в мазетата на който е имало мирни жители.Свидете ли са станали съседи на убитите. https://m.vz.ru/news/2023/4/19/1208210.html

Ейй, туй шпионските антени са голяма работа. Ние пък по блоковете само нешпионски имаме.

Я ни припомнете как "божите кравички" подслушваха германските служби и германското правителство!

В Брюксел са толкова жалки марионетки ,че то няма и какво да им подслушват ! Някой изобщо би ли си губиш времето да подсилва например Фон дер Лаиън ?!?!! Тази е толкова тъпа и толкова не на мястото си ,че ще е абсолютна загуба на време !

Даже и GSM-a не може да си намери - някъде и изчезнали смс-ите за договорите с Файзер! Е, ако това са подслушали руснаците, може да ги покажат на един съд в ХАГА за престъпления срещу човечеството! :-)

Скоро антените ще са в гъзовете ви.