Напрежение между България и Белгия заради ромите

Грешна интерпретация на новия план за интеграцията на ромите, който беше одобрен на 3 декември в Белгия, може да предизвика напрежение между София и Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение между България и Белгия заради ромите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами ще има напрежение, да се предлага на циганин да работи е обидно, те работата я имат за голямо унижение и престъпление. Ама не се безпокоим за напрежението, те циганята сега ще пооткраднат жицата и напрежението ще изчезне.

Хайде, братя роми. В Белгия ви чакат. И работа са ви осигурили и добри условия за живот. Готов съм няколко еднопосочни билета да поема лично :)))))

"....искат да работят ли?".... Aми чудесно! C какво образование идват и с какъв език ще работят???? Cамо питам де....

Научи ме, татей, жицъ да крадъ-ъ...ама у ХБелгия че хдецата гладни х паре искат. Хтребе да се хинтекрирами сред х устанълуту насельние и даесми хкултурни вече и ви х обищавами повичие да ни съ занимавъми с вас и да съ занимавами саму с белъгиците .Сега хата джас како към белгия да хкрадем, такова, да съ интрегрирами докъту ни ни фанът и ни врънат с по 300 евро не чи съ многу ама пак ши искарами една седмица чака-рака... Убичами таз Йевропатъ, да знаиш. Ай сиктир да тръгвами чи окъснехми.

Е-ех, братя-белгийци или каквото сте там, жалко, че се отмятате и вие от думите си за интеграция. Добрата новина е, че Балдуиновата кула отдавна стои празна - оттогава....

И ние сме гневни,monseur Bourjoi!Мислехме си,че ги чакате avec plaisire!

Пред изданието Буржоа заяви, че планът му се отнася единствено за ромите, които вече живеят в Белгия. Освен това, мерките ще задължат българските и румънските роми да приемат дори и не особено привлекателната работа, с цел нивото на безработицата сред ромската общност да бъде понижено. Така и трябва! Нека да разберат, че там няма лабаво, като у нас! А ако интеграцията им завърши успешно, ще им пратим и нашите - вече ще знаят, какво ги очаква!... Да се надяваме, че в Белгия няма да имат нищо против!...

...Ха, таман се зарадвахме, тю-ю-ю-ю .....!

.... Що тъй ва бате-е-е .... а на дуброту Асанчу от Факултету ша му дадеш ли виза , а ...... ?

Lalina

Да, линкове към сайтове се махат. Съжалявам, такива са правилата. Весел празник ти пожелавам. Здраве и усмивки.

Lalina

Трият се коментари с цинизми, етнически проблеми и нападки към други коментиращи. Кога си писал изтритите коментари и какво съдържаха?

Дрън дрън ярина! Триете всякакви неудобни за "другарите" коментари. Много хора си мислят, че или защитавате престъпността на всякакво ниво, най-вече държавно-организирано, или сте съучастници на тези престъпници. Но знайте едно - който защитава престъпници, наказва невинни! Направете своя избор от чия страна стоите!