Салах Абдеслам повече няма да се върне в Белгия

Салах Абдеслам, единственият оцелял терорист от атентатите в Париж през ноември 2015 г., не желае повече да присъства на делото срещу него в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Салах Абдеслам повече няма да се върне в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи не желаел повече да присъства!? Че кой го пита, изрода му с изрод? Ако трябва ще го развеждат като циркова маймуна между Брюксел и Париж! Няма право на избор!

с валонски корени като гледам. Важното е че шенгенските граници са здрави и в Белгия демокрацията е много точки напред... Надявам се Белгийския Хелзински Комитет да е доволен от своя син.

Разсърдил се е, миличкият! Веднага трябва да му се извинят и да го настанят в 5 звезден хотел, а роднините на жертвите да бъдат осъдени на издръжка до края на дните си!

Хаха! Нямало да се върне! Ако не се върне като "Салах Абдеслам", ще се върне като "Абдеслам Салах". Трябва да обявят награда за главата му и да го търсят до дупка по целия свят. Вземете най-после се научете от евреите и "Мосад", как се преследват и наказват терористи!

Какво означава това "ще бъде съден по закон променен година след ударите" Мен са ме учили че в демокрацията законите нямат обратно действие.Пак двойни стандарти и вместо правова държава -репресии.

Не защитавам терориста.Просто питам.Франция правова държава ли е или не?

Какво ме интересува Салах Абдеслам. Те французите си знаят работата. Но защо няма съобщение, че почина голямата журналистка Мария Шахъмова. За нас тя беше много по-важна от Салах Абдеслам.

С Алах яде салам да ходи на Сатурн.

ами не е зле да бъде застрелян ,при опит за бягство и да се свърши завинаги с това говедо...

Кога Европа ще проумее, че всички маймуни трябва да се върнати там, където им е мястото - по копторите си?

Добре , че обяснихте. Онзи ден бях бесен, че му искат само 20 години за всичките зверства, които извърши, а то било само за стрелбата срещу полицаите. Ами "доживотна без право на отмяна", пак е нещо, но една хуманна екзекуция по би му била по мярка.

Само мърси затвора! Да го пратят в марокански затвор, да разбере за какво става дума!!!