И Белгия удължи ограниченията за българи

Белгия обяви късно снощи решението си да удължи до края на 2013 г. преходните мерки за ограничаване на достъпа на румънски и български работници до белгийския пазар на труда, съобщи румънският информационен сайт Зиаре.

Обратно в новината

Коментари - И Белгия удължи ограниченията за българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно защо - Бойко се изкарва на думи че той и държавата му са отличниците на Европа- че са за пример,....и какво ли не!!!! А ограниченията за неговите поданици си остават-а мисля че ще се засилват. Хем сме добре в макроикономически мащаб имаме сериозна фискална политика,плащаме си всичко, ХЕМ ПО ЦЯЛ СВЯТ НИ НЕ ЩАТ........... и РЕЙТИНГА НИ ПАДА ГЛАВОЛОМНО. НеЩо не разбирам-ставаме все по зле- а наш Бойко се пучи и се хвали- скоро ще ни изкара най-стабилната и най-добрата държава.. за ЖИВЕЕНЕ ЛИ БРЕ БОЙКО...ИЛИ ЗА ДАЛАВЕРКИ И КОРУПЦИЯ...Наистина- НЯКОИ СТЕ СИ ДОБРЕ-И НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ ИНАЧЕ....

И Белгия и Англия имат важни причини да не ни допускат до трудовия си пазар. Безработицата им непрекъснато расте, заплатите им не растат, дори намалят, минават на намален работен ден. Местното им население доста се разлигави и омързельоса и вижда в емигрантите реална заплаха за съществуването си. Тези 2 страни имат най-тежките дългове в ЕС, и рейтинга на Белгия падна няколко пъти вече. В Брюксел има хиляди сгради, които стоят празни и са за продан или наем. Англия е в същото положение, но печата пари и благодарение на това, че е финансов център успява да удържи положението, но не задълго. Не съжалявайте за тез 2 загазили държави

предлагам, след като в половин европа ни ограничават,нии да намалим вноската си на половина за евросъюза

Докато България се ръководи от мутренско-милиционерско правителство, забраните няма да паднат. Дават ни последен шанс да се осъзнаем на избори 2013 г.

повече от 3 часа не си виздам коментара????????????!!!!!!!!!!!!!аиде,зиви и здрави!

за определени нации толерантността не работи,но .......гасподата от еу,които решават садбините на евроипеиските малки дарзавици ,явно харесват всякаква африканска и азяцка паплач

образованите балгари се котират добре и намират своето мясо тук!но нека европа да баде на европеиcите!

От 17 години живея в Брюксел и бих искала да ти кажа, че по- големи отрепки от българите тук не срещнах. Нито култура показват, нито работоспособност, навсякъде говорят на висок тон като хамали, крещят, плюят по улиците, а по бардаците са първи. Истината е, че не работят отговорно и качествено и само си намират извинения, а искат високо заплщане. През пет минути са с цигара между пръстите, а тук си има определено време затова и още куп подобни неща, които българите не зачитат. На всичкото отгоре са и агресивни и не само мъжете. И вие да сте на мястото на западняците няма да позволите да ви нарушават ритъма. Системата си е много добра в страната стига да я разбереш и да се добереш до нея. Ама точно това е най- трудното, пък вие си пишете глупости, че нищо не струвала Белгия.

Имаш право були ,то останаха в БГ само каруцарите.Така ,че никаква възможност за адабтиране !

вижте несъм съгласен тук в испания на пук на всичката им тази безработица въведоха забрана само за ромънци за българи такава забрана няма защо-защото наред с всички тези хора де описвате по горе има и професори преподаватели по университетите,високо ценени специалисти и шефове на предприятия но за разлика от вас там псевдоевропеиците от пъпа на европа в испания българите се даржът!весела коледа на вас там самозабравилите се от къде сте!

... АТЯХ ИМ ГИ СПИРАТ НА МЕН МИ ГИ ПУСКАТ ....ХА ХА ХАААААААА

Напълно очаквано, след като Холандия съобщи, че ще запази ограниченията. Сигурно знаете, че Белгия, Холандия и Люксембург формират икономически, визов и т.н. съюз, именуващ се БЕНЕЛЮКС. По силата на този съюз те съгласуват икономическите си политики. Т.е., следва да очакваме, че и Люксембург ще даде същия отговор. Идентично стои въпроса и с Шенген, с малки нюанси. Няма значение, че една от страните може да афишира положително отношение по даден въпрос, което за нас е изгодно. Когато страните изготвят единната си позиция по въпрос от общ икономически интерес, ако едната страна каже "не", значи е "не" и за трите държави!

Конгръчулейшън тъпаци

Дреме ми.Тук отдавна не издават разрешителни,но работа се намира.Просто нито работодателят нито ние ходим да молим височайшата борса.

и получаваш три пъти повече от местните забрави да споменеш)))))

Хехехехе. "След изтичането на седемгодишния период предпазна клауза позволява една страна членка да въведе отново ограничения, ако съществуват тежки сътресения на трудовия й пазар или опасност от такива" --- Ето я уловката. Досега се тръбеше, че нямало как видиш ли след 7 годишния период да се удължи ограничението, ама май имало. Честито! Това доказва двойните стандарти в ЕС!

не вини еEC, питаи прумова какво е подписвала!

Докато ви управляват мутри и тъпи милиционери ще ви смятаме за цигани!

Ако знаеш колко си прост едва ли ще искаш и в огледалото да се огледаш!!!

ти си ултрапрост ...ама то при герберастите кво да чакаш...))))!

Хайде да не политизираме и без това кривата си нация. Вярно е, че имаме трески за дялкане и все пак...

ако ме управляват готини пичове и всичко цъфти и върже в България, за какво да ходя да работя в чужбина бе умник? Нали това, че сме зле кара хората да бягат. Ако сме добре ще си стоят тук.

И на снимката, каква изненада - берач на ягоди.

А възможно ли е да не купуваме нищо холандско или белгийско.Няма да ги заболи много,но поне няма да им гледаме наркоманските и селските мутри по представителства и банки да пият евтино и да праскат евтини каки.

Много години съм се чудил какви трябва да бъдат отношенията ни със западняците.В определен период от време смятах ,че сътрудничеството ни с тях ще бъде много полезно ,за да си повдигнем нивото но селското стопанство ,промишлеността и културното ниво!Какъв наивник съм бил!Може нашата промишленост и селско стопанство да не са били върха на сладеледа,но с тях бяхме на едно средноевропейско ниво!Според мен най-голямата полза от влизането ни в НАТО и ЕС е ,че разбрахме отвътре/ не от витрината / какво представяват и какво е отношението към нас!Както се казва -всяко зло за добро!Дано си вземем поука от грешката и да успеем да я поправим!

Ами гледа на тези, които са по-зле от него като на извънземни. Никой не иска да отделя от благоденствието си.

как ще я оправим ,като се върнем при пияните руснаци :д

Абе не знам колко са пияни руснаците, ама не се гавреха с нас. ЕС ни затвори заводите, затвори ни централата /направени от руснаците/ и после ни каза - "ебете се, и за берачи на ягоди ви не щеме"

при трезвите белгийци да те клецат...смешник!

Дотук всичко казано по-долу е вярно, но ще резюмирам... Докато нас, белите християни, ни третират като изроди, в същото време толерират едни други хора, които не споделят ценностите на традиционното белгийско население (фламандци и валонци)... После защо имало палежи, стрелби, гета, джамии... Европа сама си го набива.

1/3 от "белгийците" са араби и негра с по 1 грам мозък. Тази държава няма бъдеще, ако продължава да се пълни с отрепки. Брюксел е 3 пъти по-опасен от София - по данни на Евростат.

влизали излизали,на кои му пука....ако кажем не вероятно ще ни обявят воина,но проблема е че ние не сме сурби :{{{{ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Или ни вкарват всичките или искаме визи като педофили!

не се косете, белгия е най-отвратителната държава в ЕС. Пълно е с отрепки от всякакви раси, а и местните са си откровени олигофрени.

потдържам те, голяма цигания е!

Ела в Влаандерен (северната част), да видиш лицемерие...

Прав си! Там е своеобразна Мека на циганите и циганията!

Когато влизахме в ЕС - правилата бяха едни! Постепенно ставамевсе по-голяма периферия. Значи има еобщи пазари за стоки и капитали и услуги, а за работна сила - ЙОК! Това показва, че на стара Европа й трябват територии, а не разширение! Ние още през 1995э г. махнаме визите за тях - те още ни се третират като по-долна категория от араби и черники от бившите колонии. ЗАТОВА УНГАРИЯ ВЕЧЕ ДЕКЛАРИРА, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИКАКЪВ ФИСКАЛЕН СЪЮЗ!!! И няма да си преотстъпи суверенитета над данъчната система!!!

Унгарците и в сов. блок проявявали се като по-умни.

Търсят си хората консуматори и разширяват територията. Но с тези заплати, които получават по-голяма част от българите, ше видят лелеяното консуматорско общество през крив макарон! Както някой беше казал: "В днешно време - само хляб и аспирин". Ще има западняците да духат супата и да чакат да им се купува залежалия белгийски шоколад и останалите земеделски боклуци.

почват леко, по леко да ни го зачукват евроатлантическите ни партньори

Нищо ново. По тези места, все ни го начуват от 7-800 години.

МОЖЕШЕ В БРЮКСЕЛ ЗА СИМВОБ НА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗБЕРЕМ БАЛДУИНОВАТА КУЛА))))

Герберските вестникарчета-писаха-Белгия приема БГ-работници!Явно са видяли футболиста ни на годината:))),белгийците и кат са му видяли мутрата са се уплашили:)))