Призив в Белгия: ”Накажи мюсюлманин” като ”покана за игра”

В Белгия се разпространява призив днес да бъдат нападани мюсюлмани, съобщават местни медии.

Обратно в новината

Коментари - Призив в Белгия: ”Накажи мюсюлманин” като ”покана за игра” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в България екологична партия е в дясно пространство.

ДА БЪДЕМ ИНОВАТИВНИ И ДА ИГРАЕМ НАВСЯКЪДЕ ;-) ХОМО ЛУДЕНС Е АКТУАЛЕН ВЕЧЕ !

това само богоизбраните го правят -настройват религии едни срещу други и гледат сеира ,с надеждата ,че планът им е успешен .който ги познава от личен опит знае тяхното лицемерие и подлост .в никакъв случай не ставайте жертва на пъклените им планове !за ваше добро и за доброто на вашите близки .

Ъ ъ ъ той Исляма още Мохамед го е настроил ..

ЗАЩО ЛИ ЯПОНЦИТЕ ИМАТ ЗАКОНИ ЗА ТАЗИ РЕЛИГИЯ - ЗАБРАНЕНА Е НА ОСТРОВА И СЕ СЧИТА ЗА УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Не е вярно това уви, и джамии си имат даже ..

kerelov@poshta.net

Има грънци!

Каквото повикало ......

На хората им писна да живеят в страх от главорезите на Халифата! Центърът на Брюксел от 10 години прилича на арабски град!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Това са лакърдии. Ние отдавна играем играта "Изчукай европейка" - харесваме си някоя, натискаме я и .... е наша. Това са факти, ако тя посмее да подаде жалба я съдят за расизъм. Европейките са много хубави - нашите са черни и тлъсти и освен това там режат глави

аз пък чукам арабки! като свали бурката и забравя за исляма-няма спиране!!!

Викаш захапват ли здраво белия шоколад, а?

Ако тези действия бяха възникнали в миналото, можеше да се обвинят инициаторите, но след всички атентати и медийното им отразяване, те просто реагират на случилото се.

За всичко са виновни така наречените Европейски елити, които изповядват ИДЕОЛОГИЯТА "Пан-Европа", измислена от болния мозък мелеза Куденхов-Калерги, за геноцид над Бялата Раса чрез генетично смесване с други раси до пълното изчезване. Настоящите Европейски елити са се клели в тази идеология чрез прокарване на МУЛТИКУРТУРАЛИЗМА и ще я изпълняват докато са живи и на ВЛАСТ, и докато НИЕ изчезнем...напълно! За което ПРЕСТЪПЛЕНИЕ са награждавани с наградата "Карл Велики"! Тази награда е връчена на Ангела Меркел и на много други(за справка виж получили наградата "Карл Велики")от тези, които виждаме всекидневно и на които сме се доверили сляпо!

Kланът Pотшилд поддържа и спонсорира това.фронтмен е Cорос с нпо-тата и...идва Hовия Cветовен ред!!! Aнатема!!!

не разбрах, кое му е опасното?! п.п. щото току-що четох статия за вълната от нападения с ножове и дори мачете в бивши цивилизовани и спокойни градове в германия, англия, швеция, италия...пък не видях, освен жестоко прикривана статистика, ревове и сополи за многобройните жертви, от медиите и правителствата!!! впрочем, така е убит и френския герой-полицай. прерязано му е гърлото... но пълна тишина по тоя въпрос, нали?!

Е, какво пък - по-добра е от "син кит", например...;)

Белгийското правосъдие да има впредвид,че след време ,ще има призив "Убий християнин" и за това ще има благодарност и награда от бъдещето белгийско мюсюлманско правителство!

Браво. Англия, Белгия... време е тези злодеи да си получат заслуженото.

ЕДИН НАРОД КАТО СИ ИЗТЪРВЕ ДЪРЖАВАТА, ПОСЛЕ ЕВТИНИ ПРИЗИВИ КОЛКО ЩЕЩ

Да откруват лова на NOsir!!!

Каквото повикало,такова се обадило.

Малко късно,но много добрееее!!!!

Това звучи като една много жалка провокация за религиозн конфликт. Белгийските граждани ако искат да се държат враждебно, нямаше на първо място да приемат толкова различни хора в страната си. Някой ръчка много активно за разваляне на равновесието в Европа, но т.нар. лидери са твърде заспали и охранени, за да се сетят, или вече купени.

искаш да ни успокоиш че видиш ли белгийците не им е врътснало от нахалници ли? белгийците никой не ги пита искат или не искат да има чужденци и особенно муджахидини

Ти колко белгийци познаваш? Ясно ли ти е, че там хората си имат други механизми за противодействие: правила, закони, екстрадиция, присъди. Това, което уточнявам е, че тези им системи са узурпирани на много високо ниво, а хората умишлено провокирани за да се разтури напълно обществения ред.

да лидерите са купени, но за да приемат талибани и да насаждат радикален тероризъм в европа и тормоз над местното население

"т.нар. лидери са твърде заспали и охранени, за да се сетят, или вече купени" Нещо повече - те всъщност са изпълнителите на сценария срещу белите християни в Европа, а режисьорите са отвъд океана.

... щи дам да си поиграеш с мен...

Поредната идиотщина тръгваща от острова.

Плиткоумни кретени, играйте игра "Накажи политик". Когато стадо овце навлезе в чужда нива овцете ли наказват или овчаря?!

Идея нямат някои европейски народи какво ги очаква, жал ми е за белгийския народ, но да бяха мислили навреме или когато си избираха политиците идиоти. Сега вече е мнооого късно.

Четох, четох и никъде не се разбира, защо да е опасен Призива? Добър си е

Както обикновено, призива е опасен за белите християни, които ще се наказват с 1 година затвор за рекламирането на игри.

Трябва да се възприеме на местно ниво - примерно "Пребий циганин, все има защо". И това не е етническа нетолерантност, модераторе, а се нарича "челен опит", "добри практики" и т. н. за постигане на социална справедливост

Ами нормално, на хората им писна от тарамбуки. Тия дървени ислямски глави не можеш нито да ги интегрираш, нито да се разбереш с тях.

Защо ще наказват мюсюлмани а не искат никаква отговорност от ръководители като Меркел която ги покани без предварително да го съгласува с народите на които сега ги налага?

А белгийските полицаи научиха ли арабски, за да могат да следят играта "Взриви/сгази/намушкай с нож християни", разпространявана от радикални и недотам радикални ислямисти и играна НА ЖИВО в Белгия, Франция, Германия?!?... Белгийските полицаи колко пъти напоследък влизаха в брюкселския квартал Моленбек, в който НЕрадикални ислямисти укриваха с месеци атентатора от летището?!?

Да не говорим, че открито, буквално на улицата, ликува при атентатите в Париж и Ница! Иначе били "мирни"...

Е що да е незаконно, нали е просто игра! :)

терористи избиха хиляди хора в европа и по света, но на тях никой нищо не им казва, тях полицията не ги следи, следи обикновените хора по интернет да не кажат забранена думичка да засегнат безполезните

интересна игра и забавна, но май за тав вече се сещам за една българска поговорка "късно е либе за китка"

Подобни новини имат за цел да будят съжаление към манцинството. Само че изнасилените деца в Телфорд и скитата от толерантсност иденстичност на изродите също пробуди доста неща.

И с какво ще ги накажат ? С айфоните и клавиатури :)