Петкова дала на прокурор ”Белене” и ”Цанков камък”

Нарушенията в АЕЦ „Белене” и ВЕЦ „Цанков камък” са предадени на прокуратурата, обяви енергийният министър Теменужка Петкова пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Петкова дала на прокурор ”Белене” и ”Цанков камък” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко компетентно изказване Само бих добавил ,'e резервоар за прясна вода 111млнмкуб за ПЛовдив и Хасково има проекти СЛЕД 10 ГОДИНИ ЗА ВОДИЧКА ЩЕ ДРАПАТЕ

г-жа Петкова е от хората които унищожиха една от най ефективните институции в България Агенция за държавен вътрешен финансов контрол. Създадената на нейно място Агенция за държавна финансова инспекция е пълна порнография. За да се аргументирам, ще дам един пример. Сметна палата прави проверка по ЗОП в дадена институция и намира нарушения. Праща доклада на АДФИ за съставяне на актове за административни нарушения. От там възлагат на един инспектор за един месец да състави съответните актове за един месец. Всичко им е сдъвкано и е работа за един час, но те го правят за един месец. Пей сърце!

ТАЗИ ГЪСКА ВМЕСТО ДА СТИМУЛИРА ЕНЕРГЕТИКАТА ТЯ Я ЗАБИВА.КАКВАЕ ПРОФЕСИЯТА НА ТМЕНУЖКАТА???

Цялата ситуация в БГ се дължи на комунистите,които целят да ограбят държава и народ и да отвратят обикновените гласоподаватели от демокрацията.

В АЕЦ "Белене" в края на месеца се появявали едни "специалисти" с луксозни джипове за да си вземат заплатите по 3000 лева без дейност.Публична тайна било от паботещите там.

А защо това не беше направено досега? Защо прокуратурата не се е самосизирала сама? Но все пак по-добре късно, отколкото никога. Нека прокуратурата да побърза, за да не изтече давностния срок. Те си знаят какво имам предвид.

И кво ще направиш калинке,ще пратиш Сокола на пробация като Берлускони? Или ще осъдиш на смърт Тодор Живков???

ЦАЦАРОФФ СПИШ!!! ЗАЩО НЕ ПРИВЛЕЧЕШ СТАНИШЕВ ЗА СЕКРЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ С ДЪРЖАВНА ТАЙНА КОЙТО МОЖЕ ДА Е ПРОДАЛ НА РУСНАЦИТЕ!!! ЗАЩО НЕ ГО ОСЪДИШ ЗА КОХЕГЕР ИЛИ ЗА БАТКО И БРАТКО ЗА БЕЛЯНЕ И ЦАНКОВ КАМАК ЗА ЗАМЕНКИТЕ И НЕКЪДЪРНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ ЗА ТЛЪСТИТЕ КОМИСЬОННИ!!! КОЛКО ВРЕМЕ НЕСПИРАМ ДА ПРИЗОВАВАМ А СЕ ОКАЗВА ЧЕ ЗА БЕЛЯНЕ И ЦАНКОВ КАМАК СИ ДАЖЕ СЕЗИРАН ОТ СЪДИЙКА!!! НЕ СТАВА ИЗОБЩО ДУМА ЗА САМОСЕЗИРАНЕ!!!

КАКЪВ ТЪП КОМЕНТАР - МАЛКО УМ НЯМАШ ЛИ БЕ ЧОВЕК - МИСЛИ РАЗСЪЖДАВАЙ И ТОГАВА ПИШИ ЕГАТИ ТЪПОТИЯТА

Написаното за Сокола този най-значим хидролог, този незаменим и значим другар от Службите, предполагам че достигна(по онова време) написаното от др. Георги Караславов! Който не вярва, да провери?! Дотук похвала и поклон пред госпожа Петкова! Дано когато цъфнат теменужките, да има обвинение срещу ДоганНо кой ще повярва, че това ще се случи? Бих повярвал, че султана от сараите, по-скоро ще стане космонавт, отколкото да бъде обвиняем няма как да се случи това събитие на географските ширини най-абсурдните на Балканите, а и в цяла Източна Европа, назовавани като България! Но ако това чудо небивало се случи, на госпожа Теменужка Петкова да бъде изграден паметник голям, в цял ръст, а и от бронз. Ще ви кажа кой ще го съгради Вежди Рашидов, който ще извая скулптурата от бронз, не само с удоволствие, но и на символична цена Нека най-после да се случи нещо, нали?

не бъди песимист все пак в Румъния задвижиха присъдите . Дай боже и у нас да се започне

Зад тия два заробващи проекта стоят ДПС/БСП/АБВ и Русия!! Крадци.

Ако започнеш да строиш къща и не я завършиш е много ясно, че ще си назад с парите, които си вложил и пак няма да има къде да спиш. Умните хора завършват къщичката.

До като всяка новопостъпила калинка се занимава с реваншизъм и гледа само назад,ще се трупат нови и нови недогледани или целенасочени нарушения,ще оправяме нови и нови наши хора ,ще изпуснем и бъдещите 25 години на Майка България!

И какво да простим на тия крадци ли??

Не им прощавайте,само обяснете КАКВО и КАК ще им направите???- Всичко е с минала давност.Всичко е загубено още през първия мандат на ГЕРБ ,когато можеше все още нещо да не се покрие!

За какво да им прощаваш бе льольо,че някой макар и крадейки е направил и оставил нещо за бъдещето,а вий всичко събаряте, продавате,местите и на мегданя едно голямо нищо,съпроводено и с мизерията на всички българи!!!

Аха, значи цялата правосъдна система е един огромен реваншистки орган! Умно!!!

Тук не говорим за съдебната система, а и тя трябва да стъпи в конкретиката на време,не след дъжд качулка,защото просто и ясно нищо не може да се наказва с изтекла давност! Както предлагате,трябва да осъдят хан Аспарух ,че си е побил опашката на тази земя, а не на друга!

По-големия проблем в електро-енергетиката са ВЕИ и частните ТЕЦ а именно: 1. С над 1 (един) милиард лева се ощетяват, както Българската енергетика, така и Българския народ [направете справка ? е закупената електроенергия от ВЕИ за една година и умножете по разликата между действащата цена и пазарната цена (пазарната цена е тази на която България изнася електроенергията 4 евро цента за Кв/час (8 ст./час)]. Ако са необходими преференции за ВЕИ нека Народното Събрание гласува такива. 2. ТЕЦ Марица изток 3 беше продаден 2001г. за символична сума при оценка над 2 (два) милиарда лева, както и сключена цена за изкупуване на ел. енергията 5,5 евроцента за Кв./час (11 ст. за Кв/час) за сведение в държавния ТЕЦ Марица изток 2 цената е 4ст. за Кв/час същата година. При тази разлика в цените всяка година се източват от енергетиката или Българския народ над 300 (триста) милиона лева. За периода 2001 - 2014 г. това са над 4(четири) милиарда. Доказателствата за това са официалните годишни отчети на фирмите производители на електроенергия, които няколко поредни правителства не пожелаха да забележат, както и компетентните контролни и съдебни органи. ЧЕСТИТО милиард и половина лева всяка година се ограбват от народа, чрез несправедливо високата изкупна цена на ел. енергията от частните производители!!!

Има доста истина в казаното, но кой ще поеме отговорността за станалото? Финансово е ясно обикновения български данъкоплатец.

Само за справка-държавната ТЕЦ както и много други ТЕЦ нямат сероочистки на всички блокове.2015г ще трябва или да преустановят работа тези блокове или да им изградят сероочистващи инсталации,която инвестиция ще я платят потребителите.Айде да видим каква ще е цената им тогава спрямо "американските"централи.А и доколкото ми е известно НЕК е акционер в "Марица 3 Контур Глобал""

БATKO

Точно това се опитвам и аз да обясня на тома-неверниците по-долу. Всичко е точно така, но ако се приеме за критерий цената на микса, грабежа е даже още по-голям. По-долу съм показал как, ако приемем, че цената на микса е 200 лв/МВч (според шефа на НЕК) АЕЦ Козлодуй е ограбва с 2.5 милиарда годишно, за да се налива в касичките на ВЕИ и американските ТЕЦ.

Още милиард от изкупуването на електричество от т.н. когенерация! Скрито субсидиране на напр.парното в големи градове, неработещи предприятия-Свилоза-600 работника взимат заплати- от всички потребянащи ток

Тъпаци,търсете си парите от Хидролога(или СоПола,както искате)и онзи...маймун,който щеше да вади...зъбки,Бисеров ли беше,че нещо отдавна го няма в...родния ефир!!! Какво ни занимавате нас с вашата си...попара??? Като сте си я надробили,си я сърбайте!!! Какво ми се озъртате дружно и се питате един друг...кой ми сра в гащите???

Нито е първата,нито е последната калинка.Само не мога да разбера защо Борисов си прави трайко.

да се приключва сагата с тия два шлема. Иначе внуците ще се смеят с това наследство. Ако не оттук от чужбина...

Тези липси докарали НЕК до фалит са отишли в някой джоб и трябва де намерят! И обществото да бъде информирано, а Съда да си свърши работа! За КТБ също!

Верваш ли си, само прах в очите и за съжаление празни джобове за българите(не коментирам тези дето си ги напълниха защото са единици и ще си останат неизвестни)

За Белене и Цанков камък са виновни всички ,които са управлявали досега.А за Чирен-тя просто лъже,падането на цените на енергоносителите не е изгодно за тях и затова дърпат от скъпия газ в Чирен-за да могат да си отчисляват достатъчно!!!

БATKO

Кой какво е виновен за Цанков камък? Е има един престъпник, който оплюва проекта, може би защото този проект намали квотата на ВЕИ на любимата му Цветелинка Зелената крадла. Всъщност Цанков камък се изплаща на пазарна цена за по-малко от 15 години и оттам ще работи на огромна печалба. Смятай: в момента цената на тока е 200 лв/МВч умножено по 200 000 МВч/год е равно на 40 милиона годишно. Смятай за колко години ще се изплати, като отчетеш и инфлацията, която покачва цената на тока.

"В отчетите на НЕК капиталовложението е на стойност около 960 млн. лева. А и бедата не идва сама. Докато през 2008 г. квотата за тон въглероден диоксид струваше на европейския пазар 30 евро, сега в кризата цената падна до 2,8 евро. А заемите за Цанков камък трябва да се плащат. Едноименната ВЕЦ започва работа през 2011 г., като е произвела близо 102 млн. киловатчаса. Очакваното средно годишно производство е 185 млн. квтч. Големите ВЕЦ на НЕК не работят сами на пазара, затова и цената на тока от тях не е известна. Ако приемем, че е равна на средната за мрежата високо напрежение - 8 ст./квтч, целият Цанков камък ще се изплати само от тока за около 65 години" А да си помислиш пак а? Това са сметки без текущи разходи - заплати, подръжка, ремонти и много други.

а аз мисля да дам циалото правителство на прокурор! не даде коледни надбавки на всички! това е дискриминация! нарушават ми правата да се напоя хубаво! сега трябва да ходя полутрезвен! това ли са празниците ми, а? а хората как са се наквасили от сега!!!!

беше някакъв шеф в предния мандат на ГЕРБ. + години и половина къде е спала. Нали и ВОЖДА плашеше със съд за Цанков камък, за Белене. А какво стана - всички заедно в кюпа. Сега ще е същото - поредната изцепка, че уж някой щял да бъде осъден.

посочи ми един даден от ГЕРБ предния мандат на прокурор и осъден - няма, защото делкат заедно.

Виждам, че се възторгвате от това, че за ПОРЕДЕН път АЕЦ Белене и Цанков камък са "дадени на прокурор". Цъкнете в нет-а и ще се убедите, че "даването на прокурор" на тези проекти вече се случвало неколкократно през годините - без НИКАКЪВ реален резултат!!! Не виждам кое ви дава основание да смятате, че сега ще има такъв?! Да не би да сме се сдобили с чисто нова прокуратура случайно и аз да не съм разбрала?;о))

БATKO

Не, просто няма данни за престъпление. Всъщност точно престъпниците дават на прокурор другите, белким им се размине. АЕЦ Белене си е абсолютно печеливш проект с 200 милиарда лв печалба, според доклада на HSBC, който още се крие. Спирането на АЕЦ Белене доведе до щети за няколко милиарда лв, и за стотици милиарди пропуснати печалби. И виновника за тези щети вика: Дръжте виновника!

Ако и ,като ревизор е толкова точна боже опази-съвсем разсеяно пропусна да отбележи от кои "доставчици" закупуват скъпия ток и за чия сметка са огромните заплати в ЮП АД-31 хил лв за наша сметка са си доста.Цял свят знае за съдбата на ЮП- дори и Брюксел,но ние не сме били уведомени писмено и онези от БЕХ лапат,като обезумели.Тази женичка може и да е годна за счетоводител, но не е коректна към държавата.Освен, ако и тя не лапа от "заплатите" в БЕХ

За гьола"Белене",точно кой,не знам-ама,в "Цанков камък",трябва,да се цамбурне инженерина му,заедно с цялото ръководство на ДПС!

След наводненията,изнасилването на момченцето и изчезване на Сертов,се сервира поредната няколкодневна дъвка за журналисти и общество!-до следващото бедствие!

Имената на фирмите са "ДПС" ЕООД и "БСП" ООД

Яд те е ,че не е участвал и ГЕРБ ЕООД?

СМЯТАМ ,ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНАТА ПОСОКА...ПОНЕ ЗАСЕГА! ДАНО ДА ДОВЕВЕ ДО УСПЕХ!ХОРАТА ИСКАТ ДА ВИДЯТ ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ,ДЪРЖАВНИ ФУНКЦИОНЕРИ И ПРИБЛИЖЕНИ МАФИОТСКИ КРЪГОВЕ,ЗАМЕСЕНИ В ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА!ДАННИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА, НА ХОД Е МИЛАТА НИ ПРОКУРАТУРА!!

БATKO

Кое точно е доказателството? Че според HSBC АЕЦ Белене дава 200 милиарда лв печалба? Или че Цанков камък се изплаща за 15 години и след това дава печалба по 40 млн лв/годишно. Или вие крадците така се научени да викате: Дръжте крадеца, с надеждата да ви се размине?

налягането на природната газ всеки ден пада с по една десета,на тази и нямам вера!!!

Ха! А какво стана с "предоговаряне на високите цени на тока, произвеждан от Мариците 1и 3 и от ВЕИ-та "?! Това ни касае много повече, моме - НЕК продължава да затъва в дългове, които ще тропосате пак на наш гръб чрез сметките ни за ток!!! А защо не даде и БЕХ на прокурор - БЕХ е 100 % държавна собственост и с 50 % си участие в ЮП-България, заплатите на тези юнаци там пак ние ги плащаме - на 50%!!!

За " предоговарянето" питай тези,които са а назначили за министър.Но не се и съмнявай,че от високата продажна цена на тока си похапват обилно и те!

Р.Овч.?! Ще почерпя, ако го вкарат в затвора тоя.

Нещо за Белгия и другите "велики демокрации" дето ще не оправят и анс да напишете а.

Теменужено наивна си,Теменужке!

Да се подведат под отговорност и тези, които не са повдигнали обвинения, когато е трябвало! РЕД ТРЯБВА В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!

От сега ли да познаем "случайно" разпределеният съдия по делото или да изчакаме? При условие, че за 25 години огромни грабежи през банки, приватизация, заменки, усвоени фондове няма нито един осъден висш държавен кадър и сега е поредната пушилка. Колективни решения ... а и ни хвърлят нов скандал. Какво стана с Мургина, какво стана с Масларова, с Р.Овч., къде са Галеви, Маргени, как без един осъден държавата пребори Мултигруп, ВИС, СИК, какво стана с полицая взимащ подкупи от шофьорите? Пореден подхвърлен скандал и НИЩО за резултат. Ако осъдят някой - тогава е новина.

деер

Някой да ми обясни какво разбрахме за Цанков Камък? - едни пари изчезнали..резултат няма....За Белене? едни изчезнали, други ще изчезнат за консултации, трети може и за неустойки... резултат няма... Южен поток? едни пари отишли без договорв еднисметки и резултат няма....Като нямаме пари да си плащаме тарикатлъка, защо плащаме ВЕИ-тата? Защото имаше един резерв в НЗОК ?! Защото можем да се поробваме снови дългове ли? Всяко правителство от 2006 присвоява в обръчи от фирми по няколко милиарда всяка година и... резултата - пак ги избираме!

БATKO

ВЕЦ Цанков камък е един перфектен проект, финансиран от австрийски банки без държавни гаранции от страна на България-има инфо в нета. Незнайно как по времето на Боко той беше прехвърлен на НЕК. Така или иначе, той не е по-скъп от други подобни ВЕЦ и се изплаща от произведения ток на пазарна цена. За разлика от грабителските ВЕИ и американски ТЕЦ на които им изкупуме тока на огромна цена. За колко години ще се изплати? При настояща цена на тока според шефа на НЕК 200 лв/МВч, при производство 200 000 МВч той ще се изплати за 16-17 години, а тъй като цената на тока расте поради инфлационни процеси (и не само) той може да се изплати за много по-малко време. Абсолютно непрофесионално е тази инвестиция да обявява за невъзвращаем дълг на НЕК, защото тя се изплаща от производството му, а не от бюджета на НЕК.

Поувехналата пухкавелка, с отворена уста, се наслаждава на герберското си невежество и заядливост.Да вземе да и даде и бОКО на прокурор.

ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ГЕРМАНСКИЯ ГОЛЯМ ШЛЕМ ЩЕ БЪДЕ - КУПУВАТ БЕХ БЕЗ ПАРИ - ГЕРМАНЦИТЕ СТРОЯТ ГАЗОВИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ И ПОЧВАТ ДА ВИ ПРОДАВАТ ГЕРМАНСКИ ТОК - ГЕРМАНЦИТЕ СТРЯТ ЮЖНИЯ ПОТОК И ПОЧВАТ ДА ВИ ПРОДАВАТ ГЕРМАНСКИ ГАЗ :)))

Нямат шансове, в БГ ще фалират за 2-3 години! Първо - за какво му е на българина газ? Особено на високи цени? Трябва драстично да му вдигнат тока, та да мисли за минаване на газ! Тока ще се вдига - особено след изтичане ресурса на блоковете в АЕЦ, нов блок 7-ми ще се строи за коректив-компенсация на високите цени от зелената енергия. Пък и още не знаем колко ще струва тока от него! Ако влезем в тая схема, е възможно и германците да ни продават руска газ, като вместо ние да си изплатим тръбата за 20-тина години, те ще я изплатя и после сме им клиент. Ей така се взима сделка от приятел!

Абе ясно, че с тези проекти са източвани пари - но защо тази теменужка калинкова мълчи така упорито за ВЕИ-тата на цветелинка и прокопиев - защо никъде не се спомена, че правителството на бЛизашки им изплати над 1 млрд. лв. ? Или ще се дават на прокуратура само проекти, от които не са взели комисионни днешните управляващи, а другите проекти, чрез които ни крадат ще се прикриват ? А докога така ?

Да се отклонява вниманието на балъците от горещата точка и да се насочва към противниците ми. Хвърляйте кьорфишеци тролове...

Американски тецове и ВЕИ - да се покрие. Б.Б. цена на тока (50%) съгласувано с (не се чете) Белене - да се удари. ЮП - да се удари. Ефтин газ да не се допуска - да се изчака А.М Р.П. офшорки - да не се допуска изтичане в медии. Съгласувано Б.Б

Подпис: Деби Сидеров!!!

Ей това троловете, след фалита на КТБ, милиардите ги нямате за нищо! 1 милиард на тоя, един на оня, един на Сорос, един на ББ, един на РП, един на Прокопиев, един на Близнашки . . . Брех, деба, то към 10 милиарда заминаха на приказки за 2 месеца, а?

Първо прокуратурата е тотално оср.ана! Второ - да даде на прокурори договорите за соларките и вятърните перки, както и тези за американските ТЕЦ-ове! Трето - да даде на прокурори договорите за спиране на блоковете в АЕЦ от Кунева! Четвърто - да даде на прокурори договорите за Челопеч Майнинг и Аурубис! Пето: Да обясни на народа, че фалита в енергетиката /НЕК и БЕХ/ се дължи на високи цени, на които изкупуват тока, ЗАРАДИ американските ТЕЦ-ове, соларките и перките, а го продават евтино, защото иначе ще увиснат половината политици по дърветата! При наличие на АЕЦ с 6 блока, десетки ТЕЦ-ове и т.н., които произвеждат евтин ток, ние сме подписали договори за мегависоки цени с американци и други на хранилка. Тях да даде на прокурор, а по реда си и БЕЛЕНЕ и Цанков камък

Много добър съвет ! Но няма да те чуе...

Мляко на селски кмет за нарушения в осеменяването. Баба Тудора сезира прокурора, и от нея, същия кмет, искал мляко, и нещо друго да дава ?

Тази май не е чувала за енергетика,поредната тиквоидна калинка.

Виж сега Петкова да ти обясня - да беше нещо камиони с двойни дъна,фалшиви бюлетини веднага да скочи прокуратурата и да обвини злосторниците. А то 2-3 милиарда се губят..хи хии бълха ги ухапала балъците...айде моля ти се...този ще е третия главен прокурор дето го занимавате с такива дреболии. Не помниш ли че и предния стожер на справедливостта нищо нередно не видя а ха хаа

без цитиране на членове, параграфи, точки....ли ще ни оставиш, ма пъстро???

ВЕИ-тата на Цветелинка, Прокопи и Златев, ДАЛИ ЩЕ ДАДЕШ НА ПРОКУРОР, А?

Крайно време е "заровилите" за лудо парите на данъкоплатците ДА ПОНЕСАТ ударите на правосъдието!!

БATKO

Тая е най-голямата лъжкиня. АЕЦ Белене е инвестиционен проект и вложените инвестиции в него ще се изплатят от работата на АЕЦ, а не да се считат за дълг на НЕК. Този който спря АЕЦ Белене е за затвора, защото той на практика превръща инвестициите в загуба, която трябва да се плаща от НЕК. Най-лесно може да се избегне тази загуба като се остави проекта на частния бизнес, който ще възстанови дадените до сега инвестиции, както и ще прекрати делото по арбитража, от което също може да загубим милиарди. Вижте на сайта на Powereconomics че заради спирането на АЕЦ Белене България губи 200 милиарда лева чиста печалба, 30 милиарда за българските фирми и граждани и 20 милиарда от корпоративен данък. Това е според доклада на HSBC, който още крият, за да не се види какво престъпление за извършили тези които спряха АЕЦ Белене.

Тия алабалистики си ги говорете с Р.Овч, вечер на по чашка, подигравайки се на електората платил милиард за гьола! В тоя доклад пише, ако има кой да ти го прочете: Срок за изплащане на заемния капитал: 26 г за дълг 10, 352 млрд. евро. При срок на експлоатация 60 години, ни е за 26 връщаме 10 милиарда и после за още 34 печелим 200 милиарда?!?!?!?!?!??! При това 26 години за изплащане при 100% натовареност и следно 5% ръст на цената на тока на година!

БATKO

Да но ... през тези 26 години само част от чистите приходи отиват за изплащане на инвестицията. Останалите приходи реализират печалба още от самото начало на работа. Я сметни сега 200 лв/МВч (цена на тока в момента според шефа на НЕК) умножено по 16 млн МВч/год умножено по 60 години е равно на 192 млрд лв приходи. И това ако изобщо не се вдига цената на тока през следващите 70 години, а тази цена ще се качва дори и само заради инфлацията.

А тези, дето го започнаха, по малко престъпление ли извършиха?

Бацинко, няма как да си толкова дезинформиран. По-скоро се правиш на луд, щом пишеш така напудрено за далаверите на енергийната мафия.

БATKO

В момента цената на тока е 200 лв/МВч според шефа на НЕК. И тепърва ще расте дори и само заради инфлацията. Изчислената от HSBC анюитетна цена на тока (производствена цена при условие че не се променя през целия срок на експлоатация) е 146 лв/МВч. Следователно, дори и сега да работеше, АЕЦ Белене щеше да е на печалба, а тъй като пазарната цена ще се повиши няколко пъти през следващите 70 години, а цената на тока от АЕЦ Белене (146 лв/МВч) е изчислена като постоянна, то АЕЦ Белене ще е на огромна печалба, след като има производствена цена на тока много по-ниска от пазарната.

ТАЗИ Е МАХНАТА ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕТНОСТ,А ТЯ ЩЕ ПРАВИ ПРОВЕРКИ-ПОРЪЧКИ ЗА ДА СЕ СМЕНЯТ РАБОТЕЩИТЕ С ДРУГИ- ТЕХНИ.И ТОВА СА НЕЙНИТЕ РЕФОРМИ.

Те това се казва недоразомение ,нищо не разбира от енергетика,красива е като ИФ умна като бОКО .

Да бе, То щото трябва да си мягякенергетик, като Р.Овч, че да разследваш финансовите злоупотреби!

sav@dir.bg

Тежко и горко с такива специалиски и ЖЕЛЕВА и калинка.

Стига сте си играли на праведни.виж какво става сега ,че съвсем ще го закъсате

КАТО ЗНАМ КАКВА НИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , ОЧАКВАМ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ! ТЕ БРЕНДО ОПРАВДАХА , ТА НЯКАКВА КОРУПЦИЯ НЯМА ДА ПОКРИЯТ ! НО НИЩО , НЕКА СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СЕ РАЗКРИЕ МАФИЯТА !

Хахах.... смяна на креслата във високоте етажи, на принципа "стани да седна" - то не бяха в ДКЕВР, ВСС, министерства ......... подмяна на кадрите. Това не са реформи, до кога ще продължава този цирк -25 години ?

Съвсем скоро след нея ще ходим бавно и ще си мачкаме шапките!

САМО НА ПРОКУРОРА ЛИ Е ДАЛА?

Сигурно само той си е поискал...