Беларус с контрамерки на санкциите на ЕС

Уверени сме в своята правота и сме готови да отстояваме интересите си по съдебен ред, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Флагът на Беларус е червено-зелен!

Премиера на демокрацията в Беларус обеща по съдебен път да удари ЕС сголодупепоташаците.

Жалко, че и в България нямаме такива политици-родолюбци като Лукашенко, сега нямаше да сме кенефа на еврогейска Европа.

Хващай самолета и отивай да живееш там! Какво правиш в една диктаторска държава като България!

А не е ли по-добре да си оправим нашата държава вместо това да ходим в други?

Аз не искам и много други като мен не харесват диктатурите.Обикновено такива като теб които ревностно почитат и подкрепят такива диктатури не отиват Там а взимат куфарите и заминават в Европа тая Европа която И ядете Ла.ната.

За съжаление ще трябва първо да хване самолета за Москва. Директните полети за Беларус са само за птици.

"ДЕМОКРАТИЧЕН" "ОПОЗИЦИОНЕР" - РАДИКАЛИ УБИЙЦИ... ТЕРОРИСТ-ДЖИХАДИСТ ОТ ДАЕШ..... ИЛИ БАНДРОВСКИ НАЦИСТ....... БРАВО БАЙДЪН..... ГОСПОД ВИЖДА ЧУВА И НЕ ЗАБРАВЯ КАК ВИЕ И СЕМЕЙСТВОТО ВИ СПОНСОРИРАХТЕ НАЦИСТКИТЕ БАНДИТСКИ ФОРМИРОВАНИЯ........ КОИТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН ТОРМОЗЯТ И ТЕРОРИЗИРАТ ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ В УКРАЙНА А КОГАТО КАТАЛУНЦИТЕ ПОИСКАХА РЕГИОНАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ОЛИГАРХИЧНАТА МОНАРХИЯ И МАДРИД... ВСИЧКИ ВАШИ ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНИ МЕДИИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТПРОСТИТУТКИ-МАРИОНЕТКИ.... НАГЛО И АРОГАНТНО ОБИЖДАХА... НАРИЧАЙКИ ГИ "СЕПАРАТИСТИ"

Беларус са прави да наложат санкции на Германия заради Въздушното пиратство което те извършиха преди 6 дни. Германия Принудително приземи самолет на Райънеър на своя територия. Измислената причина беше ...сигнал за бомба в самолета ! Самолета и пътниците бяха проверени и претърсени !! Не са арестували никого,защото се оказало че Сноудън не е на самолета!!

И какви "санкции" могат да наложат белорашките на Германия бе смешник ?

Ужас. Ще спрат продажбата на шишарки за Европа :))))

Белорусите горките си повярваха, че като се озъбят на руснаците ще станат автоматично западняци. Все пак има прогрес, защото сега белорусите получиха цивилизиционен удар в зъбите, а през ВСВ Западът ги изгаряше колективно с цели села.

За което този цигански идиот плати с 40 милиона живота

Франция и Англия не помохнаха на Чехия и позволиха втората световна война.

Е е написана от Хитлер още преди Сталин да вземе властта в СССР... тъй че едното няма как да повлияе на другото-)

Нивото на дир пада драстично Щом идиоти като мен не ги трият, направо да идва детската градина да коментира Няма разлика

Това е толкова перверзно - идиотско, че сякаш е измислено от кретена КГБ

Че лукашенко е по-умен

Ще постигнат да получат най-много конфигурация от три пръста с преобладаващ среден бело рашките:)))

Стана ми интересно как и с какво Беларус ( държава сравнима с БГ по население, площ и икономически параметри) би могла да ОТГОВОРИ на западните санкции !?! И в статията както и очаквах не открих НИЩО адекватно и дори най-малко приличащо на ответни санкции. Очевадно , че заради един 26г. пъпчив опозиционен младеж Лукашенко ще жертва значима част от националната икономика , което е абсурдно и напълно неприемливо като политическа “цена”. Поредния параноичен диктатор окупирал власта за над 1/4 век ( Асад, Путин, Ердоган) загубил представа за днешните политически, икономически и информационни реалности ( свързаности)!

Ами с нищо немогат да отговорят най-много Лукашенко да се попърди...

Как може да сравняваш една изпаднала във фалит държава като България с една работеща икономика като Беларус, просто не сме им на нивото, нито като територия, нито като население, нито икономически.

Бягай, че не си тъп, а луд като дървеница

СРЗ в "просперираща" белораша 230 евра , СРЗ във "фалирала" България 780 евро ! Тъп си като дъбова даска и кух като градинска лейка тролче кагебейче :)))

Сложи и пенсионерите и дълговете, които трябва да плащаме. Къде виждаш просперитет у нас? Средната заплата ще ни стане, колкото пенсиите.

Ами беш в бело раша или раша тролче ! Нещеш ? Чудно що ли тебемтеукопейкаджийчето!

Страна в която 80% от икономиката е държавна ,единствената страна в европа с планова икономика . Страна която всяка година живее на гърба на руския бюджет с постоянни кредити към Кремъл. Тия им давам няколко месеца да обявят фалит на смотаната си държава,,тръгнали ЕС да плашат .

Съвсем скоро в беларус ще избухне народно антируско въстание като в Украйна Никой не иска да е васал на Русия и да храни Путин и мафиотската му шайка Голям автогол на тъпия колхозник

За заплатите в САЩ и Русия Средна заплата в Русия - 350 долара Средна заплата в САЩ - 3000 долара Десет пъти разлика И това е след 20 години управление на Путин Видяхте ли сега, че не е никакъв гений, а най обикновен крадец и пълен дилетант в икономиката

А тези 3000 долара се равняват на 350 в Русия.

Видяхме и 45 милиона души в САЩ, живеещи под социалния минимум. Видяхме и 90 милиона души в САЩ, живеещи на купони. Видяхме и над 26 трилиона долара външен дълг на САЩ. Та време е да ПРОГЛЕДНЕШ.

В Русия мерцедеса струва 300 долара Ха сега мислете, луд ли съм или не съм

Нова Волга струва около 5000 долара. Ладите, в зависимост от модела, се движат отгоре и отдолу на тази цена. Нов Мерцедес, ако в България струва 60,000 евро, то в Русия в около 180,000 еврака, защото има 200% мита за Европата. В Москва, за 300 долара, не можете да се нахраните 2 човека в един кавказки ресторант (най-евтините ресторанти там). Същевременно, държавните заплати рядко минават 200 долара (на месец).

КГБ дали си луд или не е въпрос към психиатър. Ако те вълнува обърни се. Цените в Русия са по високи от българските за повечето стоки около 2 пъти. Казва ти го човек живял там 3 години. Не знам в къкъв виртуален свят живееш. С 300 долара в Русия можеш само да оцеляваш.

отдвана се произвеждат в Русия, тъй че за какви мита говориш?! То толкова актуална е и другата ти "информация".

Разбира се никой европейски "съд" няма да обърне внимание и да признае че Белорус са прави. Но въпреки това белорусите трябва да заявят правото си и да кажат истината. Най малко от себеуважение.

И истината е, че са отклонили самолет за да арестуват блогър. Мама им фашистка.

Не са арестували блогър а убиец от неофашистки частен батальон Азов. И този убиец ако го предадат на ЛНР, го очаква разстрел.

Ами в такъв случай зашо не направи следното: 1. Не обяви че на самолета има човек който е терорист и няма да пусне самолета във въздушното си пространство! Едно напълно законно действие! 2. Не призна веднага че отклони самолета за да арестува терорист, а започна да лъже за въображаема бомба (което ако не се докаже си е чисто отвличане на самолета).

Но страда от параноидна шизофрения Безсмислено е да му отговаряте

То самото му име сочи, че е луд

Спокойно, не съм луд а бесен, че България вече 30г се управлява и ограбва от проамерикански подлоги и крадци.

Не бесен И затова си ерген Всички жени те знаят

Не съди по себе си. Това, че ти си луд и девствен, не означава, че и другите са като теб.

Ами напусни България бе капут безпереспективен. Какво ревеш като бит педерунгел.

Всички комуняги сте тука, тролчетата на Кутев мамини путинистчета хахаха.

Американците и европейците само Китайците ще ги оправят като им изкупят хубавите фирми .. Сега Беларус ще търси други пазари на изток например. Запада налага санкции под диктовката на Американци -кравари. Ако американци задържат някой самолет няма да се каже нищо по въпроса.

Мими, кифло такава. Беларус винаги е търгувала на Изток.

Велик китай дето ги е стах някой да не чуе за площада "Тиенанмън 1989 " и мечо пух ...

Простьо, Простьо!

Те сами си наложиха санкции като забраниха на народа си да напуска държавата .....това да ви е познато с изходните визи

я си еби маката ве тъпи. какви изходни визи ве? тъп ганьо както винаги всичко знае, само дет не знае , че просто една тъпа овца.

Простьо, Простьо!

Потърси в новините от преди 4 дни статия "Беларус с нови забрани за напускане на страната". Може да не помним много, а това са само 4 дни.

Гледайте съседната платена публикация за Петолъчката, където коментари не са разрешени. Само от Белинкат (финансирани от Ми 5 и Ми 6) са изпуснали и аварията при Миджур с 15 починали при разглабяне на гръцки мини да го припишат на руснаците.

Интересно в кой съд ще се обърнат с иска за компенсации?

В техния независим съд, не в еврогейския разбира се.

Ти си бил голем смешник бе.

Под независим имаш предвид че нищо не зависи от него или как? Спокойно могат да се обърнат и към арменския поп. Не съм чул за някакви западни инвестиции в Беларус които евентуално могат да бъдат конфискувани.

За какво са им западнали инвестиции на беларусите? Държавните им заводи работят на пълна пара, хората имат работа а държавата пари, не им трябват западни крадци

Страхотно си живеят Беларусите с минимална заплата от 215 лв :-) С руски диктатори винаги така става. За справка в wikipedia: ListofEuropeancountriesbyminimumwage

Мрете бе, гниди тоталитарни

Отдавна е дошъл момента, братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Това ако не е редактора на хибридното сайтче ДИР...

Въпрос на себеуважение да отговориш подобаващо на нелогични мерки. ЕС банализира икономическите санкции като средство за политически натиск. ЕС има инттерес да разширява стокобмена със старни като Беларус, Русия и бившите съветски републики. Абсолютно не ни е работа къде кой управлява. Износът на революция и износът на демокрация не носят особени ползи - видяхме го в много държави. Мир, сътрудничество, икономически и кулутрен напредък, за да оцелее нашата европеййска цивилизация. Същинската заплаха за ЕС е заличаването на европейската цивилизация.

Нелогични? Та те отвлякоха пътнически самолет... Знаем че всички руснаци знаете само един език и за това сте ограничени ама помислете малко...

_stankow

Вчера беше отклонен, днес - отвлечен, утре ще стане свален. Пропагандата не се интересува от значението на думите, камо ли от истината ...

Ами цивилизования свят още не е започнал със санкциите, бе сатрап! Когато стане, че дори и последното болтче, което влиза в страната ти да е обект на ембарго, тогава ще си говорим! Това, сега, е само жълт картон, да се освестиш малко! Ама ти си мислиш, че дъжд те вали... скоро ще разбереш, какво значи санкции!

А кой е цивилизованият свят? Според мен това са Русия, Китай и Беларус, останалото е сбъркано отвсякъде.

Хаххахаха 2 държави цивилизовани, а останалите не. Ти нещо вземи да се събудиш най-накрая

Браво на Беларус, една от няколкото независими държави в Европа.

Много са независими. За това трябваше Путин да им даде 1.5 милиарда.

И какъв е проблема? На нас еврогейския клозет не ни ли дават милостиня.

Да и Ислямска държава беше такава една от малкото независими държави.

Сол ташака на путкин пак се обади. А когато сваляхте самолет на ЕС със военен истребител бяхте много мирни? Азиатски диваци!

с изтребител. Изтребителят е излетял след преземяването на самолета. Това не ги оневинява, разбира се. Излъгали са, че има заплаха за самолета. Диспечерите са излъгали, умишлено или по поръчение на Лукашенко, за да принудят пилотите да приземят самолета в Минск. Единствената им цел е била да арестуват един от пътниците. И това е абсолютно нарушение на международните права във въздухоплаването. Няма нужда да се разпространява фалшивата новина за изтребителя, защото престъпното поведение на Лукашенко е факт и без това.

Изтребителят точно е приземил пътника, вероятно е щял и да стрелч, ако пилотите бяха решили да не изпълнят нарежданията от земята! Да са дигнали този изтребител след кацането, какъв е изобщо смисълът??

Тази вмирисана псевдо-държава и контрамерки:)) Освен картофи и трактори нищо полезно няма в нея.

И защо има снимка на протестиращи против правителсвото ? Човек ще си помисли че има празнества ...