17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е доказано, че е получавала пари от стеуктури на сорос, малко са й 8 години

Привет. Беларус е страната на мечтите. Доказва го и с тази присъда. Просто искаш свобода на словото и ето ти 8 години от твоя живот зад решетки. Това ми мирише на диктатура. Но нали знаете, че доброто винаги побеждава, ще падне и тя. Поздрави

вземи и отиди в Беларус. Виж как живеят хората. Чистичко, подредено, евтино, няма престъпност. У нас не е ли диктатура, но гадна и зловеща? Отвсякъде мутри и крадат ли крадат. И ай си гъкнал, ай никой не е чул повече за теб. Слагай на везната, да видим кое по добро!

Дугин каза, че беларус е от евразийската цивилизация.

Изверги. Може да затворят човека но не и неговият свободен дух. Жестокоста показва само, че тиранията е обречена. Саможертвата на тези пламенни безкорестни борци за свобода демокрация и евроатлантически ценности не е напразна защото те приблежават деня, когато тази изстрадала страна също като нас ще поеме своят път към светлото бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Сарказмът е за интелигентни хора ..

Единствено и само Лукашенко може да бие по малоумие Лукашенко. Тоя дърт вонящ на кофа пръч надмина себе си. С нетърпение очаквам следващият за какво ще го осъди.

Беларус просто следва примера на великите "демокрации" като САЩ и Англия, като гледа как се отнасят те например към Джулиан Асандж, и други подобни на него!

Меко пипат. А във Вашингтон директно разстрелват на място за такова провинение.

Русия, Иран, Северна Корея , Беларус, скоро и България ! Гласувайте за Възраждане! Чака ни светло бъдеще!!!!

Но преди това вие лудите "демократи" ще виснете на въжето с всичка сила. Защото това ви е наградата за "демокрацията" ви.

за всяка свиня идва Коледа, след злото,кръвожадно джудже, дървото ще гризне и беларуският толуп

И за всеки луд "демократ" идва бесилка и гавра с трупа след това. Защото няма друга награда за "демокрацията".