Буря и проливен дъжд нанесоха щети на десетки селища

Десетки селища пострадаха в резултат на пороя и разразилата се буря снощи. Бедствено положение е обявено в три общини на Софийска област.

Обратно в новината

Коментари - Буря и проливен дъжд нанесоха щети на десетки селища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси ненормалното време краи няма ли това се побарка от валене сред лято ми зимата какво 6тее как не му писна кога 6те по4не да пе4е аман от него аман

На вниманието на Всички-Ни : - към 18:10 - Осъществена Реална двустранна комуникация с Екипа на г-жа Георгиева.

Бог ни наказва с това време - то не бяха гейпаради, екстрасени, врачки и всякаква паплач чародейки!

Знаете ли, че има Изпълнителна Агенция за борба с градушките? Интересно какво работи тя? Търтеи...

Да, Колега - у Нас - Държава НЯМА ! - има Високопрофилен РЕКЕТ на Нас-Всички Данъкоплатците. ----- Звъннете на Канал3 ако можете - маймай ги Убедих че Това Е Нещото за Всеобща Отворена дискусия днес. (Ех, пък Ако гепсат по тлф И кака-Ни Кристалинка...;-)

Аномалиите са резултат от климатични менипулации, направени от Русия по заповед на тов.Путин за да се осигури подходящо време за олимпийските игри и сега докато природата се саморегулира ще е така.

колатерални жертви...

Абе като че ли глобалното затопляне се отложи. Вече нищо не се чува за него от нашите журналя...

За Българина има два сезона ....ти жегата и Е...ти студа Ако имахме някогашните зими, рева щеше да се чуе до екватора

А къде са парите за ракетите против градушки? Тези площадки дали всъщност съществуват още.

откраднати са

Добре че Няма Човешки жертви ! ---- Станалото - станало. ... Времето - Е Систематично Анормално. ... Сечта - Е Систематично Анормална. ... Е, Не може да Не се позамислим И за хаарпийщинки. НО ! - Естествено че Няма да сееедддимм и чччааакккааммее с отпуснати ръце и Глави ! Ако позволите - някои Начални виждания : А. Всеки има Неща вкъщи които са я в повече, я ненужни - да вземем да Пращаме на Хората там ? (дрехи, материали, уреди, храна и т.н.) Б. Има Хора свободни - ами ако отидат Самоволно да помагат там по т.А и други ? В. Създаване на Отворени Дискусии относно проблемите и Необходимостите ? (радио, тлф линии, тв, интернет) Г. Една Стриктна кореспонденция към кака-Ни Кристалинка ? (, та Дано я порррразбудим де ;-) В. Земеделски застраховки ? Г. Изграждане на Воистине-Съвременна Система за Ранно предупреждение и действие/противодействие ? Д. Незабавни данъчни Облекчения за Хората и Воистине-бизнеса в засегнатите райони ?

Чакай да се засилят смерчовете и буриите. Тогава ела да видиш дали няма да има жертви. Българските граждани са си жертва по рождение.

Имате право че Трябва да Сме поподготвени, Колега ! ...Ако не се лъжа - т. Г (в началните-ми предложения)

в цял свят вали нощем пък тук само денем ???? не е правилно това ! не е !

Срещу природата не може да се ходи! Тук сме само временно на тази земя! Виновна е пак тройната коалиция! Кой друг?

Не е ли очевидно, че времето в глобален мащаб не се променя и ледниците не се топят? Всичко е една конспирация, един лош сън. Как мазето ще ви е пълно с вода, как смерч/торнадо ще ви е свил електрическите стълбове? Май бедна България се е сдбобила с климат като в Северна Америка и от тук нататък тенденцията е буриите и придружаващите ги смерчове, урагани, да стават само по-силни.

Времето е убийствено, а и п арите за бетствия откраднати, е сега да му мислят пак бедняците.

Да, и нито дума за една от основните причини за наводнения и засушаване по нашите земи: поголовната сеч на горите от месните дерибеи (знете чии партийни каси пълни дървената мафия, подсказвам: дпс). После се оплакват, че държавата не им осигурява вода лятно време и не им чисти коритата на реките, които самите хора задръстват с боклуци.

Молим гражданите да не купуват китайски чадъри във връзка с изпробването на нова апаратура и разширение на старата.

Наистина има промени във времето през годините. Работата ми беше свързана с повече ходене навън и знам със сигурност, че такива аномалии не е имало за такъв дълъг период. Лятото беше поносимо горещо, а сега е непоносимо, когато го има. :-) Дъждове имаше, но не и пороища, като тези в момента. Бяха изключение, а сега са правило. Климатът се променя на цялата планета, а това е тревожен сигнал. Секат се безсъвестно цели гори, изчезват от картата, а това също е предпоставка за наводнения!

А бе мръсен червей,ти българин ли си или си от някоя друга порода?Ами ако не си българин,защо цапаш със жлъчта си българските форуми бе амбреаж?Хората се чудят как да оцелеят,а ти глупако ръсиш простотии.Със сигурност не си свършил нищо полезно в мизерния си живот и все още чакаш на домашните ти,да ти сложат нещо в хладилника ,за да плюскаш!Отвратяга скапан!

о, да! няма нисто по - лошо от климата на българя! да си стягаме куфарите за сахара! там няма нито дъжд, нито студ, нито парно, нито газиификации! колко хубахо е там! колко лошо е тука! о, да! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Положението е трагично за обикновените хорица. Заливат ги язовири, реки, опустошават ги градушки. А някога имаше такива бази по цяла България за борба с градушките, разбиваха градоносните облаци и ако имаше някакви щети, те бяха малки. А сега...?!

Това не е неграмотно: Мълния е ударила три карловски квартала вчера?????

Лошо. Особено градушките. Унищожават градините на хората по селата, които разчитат на това, да се изхранват. Особено пенсионерите.

Глупак.

стига сте ревали, това си е нормално време за юни. ненормални бяха жегите от 40гр през последните 15г

Ти на колко си годинки бе малкия,че да казваш,кое е нормално през юни!Аман от дупета,които търсят някакви изяви и плещят простотии!Не само че не е нормално времето,ами и последните 60 години,такова не е било в глобален мащаб за цялата страна!

глобален мащаб за цялата страна ,викаш ??

Пичлеме,точно по това време се пече хлябът ни.Изглежда си достатъчно тъп и няма да разбереш за какво ти говоря.

Принципно времето е готино. ;) Но наистина е зле с градушките за реколтата. Поне се надявам тази година да не се оплакват от липса на вода.

И тук ли се изявяваш, българомразецо? Не си ли част от този народ? Чий го дириш тук? Марш обратно там, откъдето си изпълзял!

като чета се сетих . баща имал две дъщери . едната искала да вали , защото мъжът и бил градинар, да расте зеленчука . другата искала да пече че била женена за грънчар та да съхнат грънците , и се скарали . баща им чул и рекъл : и да вали и да пече , като ви знам какви сте , няма да прокопсате !

Втори вариант: Попа имал двама зетове -Деде, помоли твоя шеф.... -Деде, помоли твоя шеф.... - Шефе, ,не мога да им угодя ! Ти си прави каквото знаеш ,а па който си има дертове ,да се оправя както знае. Съчувствам на пострадалите ,но... с "Господ"оправия няма.

Четете по подробно за течението Гълфстрийм и ще ви се изяснят нещата относно климатичните аномалии настъпващи напоследък. Това не са конспиративни теории а научни факти !

А БЕ , ТЕ , чЕ СА КОНСПИРАТИВНИ - КОНСПИРАТИВНИ СА , АМА НЕ СА ТЕОРИИ АМИ МАСОВА ПОВСЕМЕСТНА ПРАКТИКА .

Горките хора, не стига, че живеем в напрежение за утрешния ден, а сега и природата е срещу нас.

дрън-дрън... такова шибано е времето по целия свят в момента. Направи си труд да видиш какво става и по другите страни и континенти. Има климатичен хаос.

Значи -такъв свят, такова и времето му! Не свят, мърша!

Всеки мрънка за нещо. Прекалено студе, прекалено топло, прекалено перфектно...

Според нашите учени това не е било буря, а божие наказание за това, че все още не сме устроили "коледно погребение" на Пеевски и родилото го "нещо".

Тъпанар, защо петниш учените безмозъчен клоун? Като не знаеш какво да коментираш, по-добре не се и опитвай да си напъваш празната кратуна.

Не мисля, че с изказването си петня учените на Родината. Според мен те сами се петнят (не)работейки за 500 лв. Тяхната роля е да поведат обществото и най-вече студентите в борба срещу шайката, която ни управлява, а не да се крият по ъглите на БАН като мишки.

Във Враца паднаха точно 10 капки тази седмица. Жалко, че не вали умерено и равномерно навсякъде.

Айдеее почна се......

код зелен,жълт,червен. Код ала-бала! За първи път има дъжд,градушка,гръмотевици!.........

Prirodata winagi ni e prechela da sysipem planetata! Triabwa da reshim tozi wypros okonchatelno.

в 21 век не могат да преборят една градушка. нещо ,което не беше никакъв проблем в края на 20 век.

Начало на проливните дъждове 16 часа,край на дъждовете 19 часа.Внимание:Може да има изменение в часовете и по проливни дъждове с цел преработка и подобряване на софтуера.

Ейй не ви ли писна да си играете с апаратурата! :D