Красавец и Граф се родиха у нас през 2016 г.

Малко над 60 000 бебета се родиха в България през 2016 година, но сред тях само едно е кръстено с нестандартното име Красавец.

Обратно в новината

Коментари - Красавец и Граф се родиха у нас през 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИКТОРИЯ! Английска кралица ли се надат родителите да стане щерка им? Каква тъпотия, продажност, безвкусие... Вика, Викеееее, ела тук, ма баба, ша паднеш на пързалката! Леле малеы кво лошо ви направиха родителите, дедите и бабите ви бе, българи продажни???? Памела, Памелааа, сакън, не стъпяй в гьола! СРАММММММ! И ПОЗОРРР!

този списък не е толкова шокиращ в сравнение с имена, на които съм попадал в избирателните списъци, например Писанка Петрова, Сладинка, Чайка, Пауна, Евденка, Кона, Кремка, Моца, Риска, Трошка, Личка, Океан, Конка, Джонатън Яворов, Офелия Паисиева,

Какво против имаш към името "ПАУНА"????? Красиво, олицетворяващо най-красивата птица, благозвучно, прекрасно спрямо американското Памела. Та си го и цитирал....

В циганската махала на селото където живея в момента ( около 1000 човека, може и по-малко да са) има 4-5 циганета които се казват Исус.

Индиецът си остава индиец, както и да се казва - Асан Убавецо или Джавахарлал. Името няма да го спре да се мултиплицира, краде, лъже, изнасилва и трепе с колове.

А пък като малък аз не си харесвах името, защото го смятах за дълго и необичайно хаха. Като прочетох тези примери освен изумен се почувствах и благодарен :)

Зомбитата се познават по имената на децата им.

Страшна логика!

Работя с документи и хора. Това отговаря напълно на истината. Има ли някакво изчанчено име - кукавел е!

На бас, че и двете са пазарджишки циганета !

човече те тва става с хора с балгарско съзнание а не с такива проповядващи национален нихилизам или от друга етническа група.законите няма да помогнат.българите вече са рядкост,те затва и идиотщини колко искаш..а честито на неолибералните демократи и национални предатели!!!

несвързано и неграмотно пишеш.

какво се чудите. Това е бъдещето на тази геогравска ширина.

географска !

Ами Издислав?

Ето ви имената на роми - съпруг и съпруга. В махалата ни едно време имаше и няколко ромски къщи с т.нар. интегрирани цигани - сравнително чисти и спретнати, работеха и не крадяха. Нещо редко срещано днес. Циганката, като беше малка, лъжеше, че се казва Луна, да не и се подиграват другите лапета. А циганина се гордееше с името си, тогава братя Аргирови бяха много известни. Това преди повече от 30 години,

Бойко е най хубавото българско име ,а най шантавото е Курнела!

Това "У" нарочно ли го тури в името? Добре си завоалираме мераците, а? АХ, ГИДИ ПЕРВЕЗНИКООО ...!

да очевидно в несебър има доста протестанти/евангелисти. като бях в равда 2000 година забелязах че и там имаше доста протестанти/евангелисти. събираха в едно параклисче и си пееха песнички.

Само този Красавец да не се окаже, че е одрал кожата на дядо си по майчина линия, че ще стане голям майтап когато си вземе личната карта.

Една-две години след като се прекрати (забрани) излъчването на идиотските турски, индийски и т.н. сериали, е много вероятно да се успокоят иновационните напъни и да се върнем към исконните български цености, в т.ч и при кръщаването на децата. Незабавно трябва да се въведе задължителен български именник, въпреки агресивната демокрация и знаете кои ценности.

Аз Избрах за детото си булгарско има, хората около мен също. Има много хора, които избират странни за нас имена, с които смятат че отварят вратите пред света, но те звучат смешно. Как ще му се напише името на латиница на този Дейвид, Майкъл или Антъни? Дали в чужбина някой ще разбере как точно се казва :) Преди имало списъци.... ако ви кажа колко глупави имена съм чувала, не знам кой идиот е писал тези списъци. Всяка сутрин гледам табелата на адвокат Пешка Чернокожева и се чудя как са могли да й го причинят това нейните родители. Куна, Мунда, Опал, Бърза, Груд, Мавер, Кана, Хрисулка..... все звучни български имена :)

Ми не може всички да са Иван и Иванка, хайде малко да престанете с псевдородолюбието, че ми писнахте!

виж си минусите и изчезни от българия,за предатели тук място няма..вече!!

А, Джон и Джонка или Джанка може ли?

Явно родителите на тези деца са с имена -Дебил , Олигофрен ........ и тем подобни !

скоро плажа ще почернее

кръщаването на деца с имена като Ева-Никол показва отчайващо чуждопоклонничество и пълна липса на българско самосъзнание у родителите. И после ревем, че никой не уважавал българите. Ами как да те уважава някой, когато ти сам не се уважаваш и плюеш на традиции и обичаи?

Е и?

ами самозачертал се и самона-бал се българин. Гражданин на света от най-ниските съсловия.

A kakво ще кажете за името на внучката на Илиана Раева-Куини Илиана?Илиана-Куини или нещо подобно,не са роми,но ....пак името е шокиращо!

изпращяла работа

Красвци, Графове, обаче Динко е номер едно!!!

Умалително от "Костадин". Хубаво си е името, среща се и в Македония, Хърватска, Сърбия...

Трябва си именник. Свободия и свобода са съвсем различни понятия. Идиотизмът на родителите неминуемо ще се прехвърли на горкия Боби-Боса. Напушва ме смях, докато го пиша:)))). Интересно, как ще звучи презимето на неговото дете.

Попържавян?

Не е нужно да си Шерлок Холмс, за да се досетиш за етноса на въпросните бебета...

Там е работата, че тези имена отдавна излязоха извън въпросния етнос. Познато детенце има съученик Матт (да, с двойно "Т" - буквално преписано от англоезичната версия). Това е само единичен пример, но могат да се дадат още много такива.

Имам съседи които са българи .Детето им се казва Браян.Но в този случай майката диктува как ще се казва ,какво ще се случи.А тя милата е живяла в колибите и резултата е на лице.Но не отричам ,че имената които слагат на децата си са взаимствани от индийски турски и мексикански сапуни.

Аргиро-Патрисия момче или момиче е, че ми стана интересно ?

Аргиро е женско гръцко име. Ако единият родител е грък, не виждам нищо смешно в името. Аз лично познавам хора от Несебър, чиито деца носят наистина абсурдни имена, но те са много горди с тях. Всеки със свой вкус...

а, Издисслав когаааа?

Ааа, ще има, ще има..Дон`т уори...

те броя на чаветата си не знаят, та какво им пука как са ги кръстили. надали помнят имената имената поне на три от десетте. сигурно си ги припомнят с триста зора само като попълват декларации за детски помощи.

аз мисля да си кръстя децата Клоака и _едерас

Някои хора дават имена на децата си все едно кръщават безпризорни котета и кученца.

moket1

Скоро и Тони-Найка!

Тони-Найка от Танганайка, и брат му - Издислав!

Почвам да разбирам защо по комунистическо време е имало именник, от който родителите са можели да избират имена. Поне така са избягвали всякакви родителски умотворения и извращения при мисленето на име за отрочето.

Смях се от сърце, копирам го за социалните мрежи.

Като чета избора на имена на новородените се изпълвам с приятно умиление. Дори и с екстравагантността на някой от тях, сме далече, много далече от едни други тенденции на едни много ЕВРОПЕЙСКИ държави. Където най-популярните са Мохамед, Ахмед, Хатидже или Фатма. Слава на бога, че сме толкова изостанали.

Аз не бих се радвала на това, защото някои от имената, като Исус, Нейтън, Кайра, Дефне, Клое ме навеждат на мисълта, че качеството на материала е същото. Едно време имаше само латино-сапунки, сега са индийски, турски и какви ли не още. Пък и щъкат из нета, чели-недочели - и ето ти ново име, нечувано и невиждано.

Предлагам Атласка и Урина, за момче Винету Вождов и Аналгин Хинин

а за внуче на убиец мутра наи доброто име е тиквун мутров

да, може, но за име е подходящо и Издислав, задължително, Боби-Корнелия

Брат ми е роден 90та година,в първи клас имаше съученици със следните имена:Аделберт,Памела,Дейвид и две Елизабет-и.Никое от децата не беше от етноса.

ами замисли се - нито едно от имената няма как да е попаднало в полезрението на зелените - то трябва да си чел и то доста за да знаеш кой кой е. е без Памела - по онова време всички знаеха Спасителите на плажа.

Боби-Боса от сега знам какъв ще стане като порасне :)

Това не е ТОЙ, а ТЯ!!! И ще стане дама практикуваща най-древната професия!!!

Е кажи ми как разбра , че е ТЯ , а не ТОЙ :)

Циганизацията върви с пълна сила

Кратък виц: Един човек отишъл в общината, отдел ЕСГРАОН и поискал да си смени името. Чиновникът на гишето попитал Господина как се казва. Той отговорил Георги Лайнаров. Да Господине, имате пълно основание да си смените името. Как искате да Ви е новото име? Човекът отговорил: Кирил Лайнаров!!!

Нашето бебе се казва Шантал-Гайен.

Този Граф е пълен Гаф!

ЗАЩО НЯМА ЕДНО БЪЛГАРСКО ИМЕ? ЕЙ,РОДИТЕЛИ,ТОВА Е ИМЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ,НЕ КАРАЙТЕ ДЕЦАТА ВИ ДА ВИ ПРОКЛИНАТ!!!

Не че НЯМА, тука просто изброяват КУРИОЗИТЕ

ами, няма как да са български, след като родителите не са от българския етнос........

Има ли някой да се съмнява, че и двете са циганета?

И Граф ще има. Не са малко и тъпите българи.

Интересно тези хора не мислят ли катоси кръщават децата, че това име ще им е за цял живот.