Майката, изоставила бебето: Искам си го обратно

Майката на изоставеното дете се оправда със сериозни здравословни и финансови проблеми, нямала друг избор, но все пак го иска при нея.

Обратно в новината

Коментари - Майката, изоставила бебето: Искам си го обратно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака направи заклинанието си, съпругата ми ме отблокира! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с д-р Сака за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: sakasolutiontemple@gmail.com.

да и върнат едно пластмасово.... поне за месец два да видим дали ще го опази, чак тогава и го връщайте...

Потресена съм. Моля, нека преди да тръгнем първосигнално да съдим тази жена, нека всеки се замисли какво би направил той в нейното положение. Защо тази жена няколко месеца не е получила достъп до социална закрила? В такива случаи какво трябва да се прави, откъде да се търси помощ? Може би е добре журналистите вместо да "дълбаят" в жълтините на случилото се, да вземат да потърсят отговори на тези въпроси. На всеки може да се случи.

Какво значи ''не е получила''???или искате някой да знае за нея без да ги е потърсила????Много неадекватни и нелогични са и приказките и с право хората я съдят с думите си защото да изоставиш така малко дете си е направо престъпление..Ами да беше го занесла в болница, в полиция и открито да заяви че го оставя..

Детето е хубаво, дано попадне в добро семейство и да направят от него човек.

Не знам дали съществува някаква служба, институция, но всяка една жена с дете, за което не може да се грижи трябва да може да остави някъде детето си за отглеждане и осиновяване. Не е допустимо в 21 век да се изоставят или убиват деца, защото майката или родителите не можели да се грижат за тях.

Нама такива работи тука, има домове за изоставени и сираци, които са като филм на ужасите. Не искаш да оставяш и куче там. А осиновяването както всичко в тази дуржава е пълно с проблеми и се протаква с години. Ама кой го интересува важното е да има магистали и суджуци.

loyola

Я пак ми обяснете колко сме добре? Нямам в предвид онези, захапали кокала, а мнозинството от населението (каквото там е останало от него). За сравнение, някои да е чувал за изоставени деца в "развитите" западни държави?

Съвет до всички девойки, правете си деца след като се бракосъчетаете, ако бракът е голяма отговорност, то тогава да имате дете не е за вас. Брак, не сватба, подписът е безплатен. А до Дира - дайте сметка, много хора искаме да помогнем. То е ясно, че пак хората ще сме държавата, но пък така да е, от някъде трябва да се започне.

Аз също искам да помогна и много хора ще го направят,но това не е решение ва въпроса.Това дете се нуждае от ежедневни грижи и то не само материални.Очевидно майката не е добре.И точно тук е ролята на държавата и институциите,те трябва да имат решение на проблема.Защото помощи на парче от ден до пладне не са решение.

Защо веднага решихте, че майката не е добре? Безпаричието разболява....Ще кажете - като е бедна, защо забременява....Ами , не знам, помислила си е, че може да се справи....Жената ясно е казала, че безпаричието я е подтикнало към тази отчаяна стъпка. Безработица. Отчаяние. Депресия. Мисли, които, непоискани нахлуват в главата ти. Не съм гледала репортажа, прочетох само статията. Ние си осиновихме, защото господ, природата или който и да е там - има ли висши сили, няма ли - не ни дадоха биологична рожба. Не мога да си представя да изоставя това човече....моето, осиновено съкровище, което обожаваме, защото е истинско щастие да общуваме с него, макар да е доста своенравно..... Но и аз минавам през много трудни психически периоди....Не съдете майката така лесно. Ако има работодател, който да й предостави работа, съобразена с нейните умения и и плаща редовно, е възможно жената да се успокои.

трябва да бъдат скопявни да не раждат въобще.Тази ще продължи да ражда и да ги захвърля като кучета.

Не за майката, а за бащата се отнася това.

На фона на въпросните 180 лева, държавата харчи годишно над 50 милиона за НС и партийни субсидии, за НСО още над 40 милиона, за всякакви мангали още стотици милиони... А стълбовете по улиците са толкова малко...

Да каже кой й е бившия "работодател"... Сигурно е някой "бизнесмен" от криб или бск... домус ага ти ли си бре?

Срам! На фона на мангалите, на мигрантите, на всякаква политическа мърша която цеди България, българките си оставят децата и гладуват! СРАМ! И ако мислите, че е сгрешила, че го е родила, че трябва да се чака когато си материално задоволен, то тогава колко БЪЛГАРСКИ деца ще се родят????? ЕДНА ШЕПА!!! И тогава Бог да им помага!!

вместо да и отнемат детето службите да се задействат и да и помогнат на жената, ако беше циганка потоци от пари щяха да се стичат към нея, но нали е българка може да се гаврят с нея и да я осъждат, това е срам за българските институции които са допуснали това да се случи

Чувала съм, че в чужбина има специални места, където майка може да остави бебето си, ако идка да остане анонимна или е в тежък момент. Трябва и в България така да не ги хвърлят на боклука.

Борисов-3...

Я пиши, Борисов как да помогне, след като тя без договор най-вероятно се е навила да работи или пък се е навила да я чукат без да има брак.

Как да помогнем на жената, стига само сме се присмивали и съдили. Това е българско дете, те и без това са на изчезване. Майката най-вероятно има следродилна депресия, ако добавим и че бащата го няма в картинката и наистина живее с 180 лева, и нормален да си ще превъртиш. И да, в такива ситуации не бива да се прави дете, но то вече е факт. Затова айде стига само сме помагали на циганите, тук едно българче се нуждае от помощ. Като напишете поредната сензация, напишете и как да се помогне, стига само гръмки заглавия и сеир!

Защото вече не се говори за семейство, а за гледане на деца. Ако имаха брак, детето ще си има баща и ще го търси за издръжка. Семейната институция я няма никаква вече.

Бракът е най- вече за жената, за да избегне точно такива ситуации, но младите мислят, че са модерни. А накрая излиза, че потърпевшата и глупавата, най-често е жената и детето, след като таткото духне.

Бракът е най-вече за детето. То има нужда от семейство, не просто от майка и баща.

България е страна по Конвенцията за Защита Правата на Детето на ООН, и знаете ли че не нашата мила родина не се придържа към нито една от клаузите.... Ама на никое от НПОтата не им пука за това.... А тази Агенция за Защита Правата на Детето изобщо си няма и понятие защо съществува....

Как така са я изхвърлили 4 дни преди да започне майчинството!? Доколкото знам, от момента, в който жената подаде документи, че е бременна, работодателят няма право да я уволни, докато майчинството и приключи.. Или бъркам?

Ти не си ли чувал за безобразията, на които е способен българския работодател? Искам да знам кой е този гад....

Ако работи без договор така става.

браво една! това е истината! за някои разбоиници пишат момче, а то вече кам з0 отива, а за едно сладко бебе сащо момче... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горката жена! Бяла българка! Да я извхърли оня 4 дена преди майчинството за да не плаща! "Бащата" да се прави на луд и държавата да не може да го принуди да се грижи за това дето е изчукал! Разболяла се е и тотално се е отчаяла, че не може да се грижи за бебето си. Знаете ли Вие, дето съдите, каква мъка е изпитала тая жена, за да си остави детето да го намерят добри хора, които могат да се грижат за него?? Молете се да не ви стига - никой не е застрахован от нещастия и грешки!

Бащата се грижи за другото дете сам !

Те повечето жени предпочитат такива мъже, които гледат да събират трофеи (бройка изчукани жени).

Много ми е тъпо някой мъж да остави детето си с майка и нейната или неговата майка и да мисли, че всичко е наред или те ще се оправят някак..,

Se taia

Всъщност екземпляра, дето я е зарязал, е всичко друго, но не и мъж. Някакъв плазмодий, който чука и бяга. Това не е мъжко поведение...

Повечето жени предпочитат такива "мъже", които като им се отдаде възможеност не пропускат да изчкуат и да забегнат.

Абе тия мъже или животни дето не искат презервативи пък не могат да гледат деца що не помислят малко а главата си, а не с оная работа! Не разбрахте ли, че на изпразване навън не може да се разчита?! А това дете няма да и го върнат, дано има късмет и добър живот.

и сега пак ще почнат призиви -давайте да й събираме пари,и що, да я стимулираме още нещастници да ражда-...

пълно е с такива,себе си не могат да гледат,ама иначе се размножават...не се съмнявам,че другия път ще го изхвърли по-добре....

Еволюцията обича такива които много не мислят дали да се размножават, така че такива ще ги има бол.

Гарантирано от герб-да нямаш пари,за да гледаш бебетоси!

Що не каже ,че бебето е от зет й ! Направо нямам думи - ,света вода ненапита !

Като си го искаш, направи си друго.

Основната причина това да се случи е работодателят на жената. Да ходи в затвора. И Домусчиев, Велев и Данев да спрат да лаят.

Se taia

Що, мъжа, дето го е направил, той е чист като сълза нали? И няма никакви отговорности към детето - може да отиде и да из.ука някоя друга и пак да забегне...

Съчуствувам на майката , но за бебето ми е много по жал ! Смятам ,че с такава майка , сигурността и живота му са в опасност ! Бих и отнел бебето само поради тази причина ! Кой би поел отговорността ако утре тази отново изостави бебето и то умре ?!

ВЪРНЕТЕ ДЕТЕТО НА ЖЕНАТА -ДОБРИ ХОРА ЩЕ Й ПОМОГНАТ ЩОМ ДЪРЖАВАТА Е ''ЗАКЪСАЛА'' ДОТАМ,ЧЕ МАЙКИТЕ СА ПРИНУДЕНИ НА ПОДОБЕН ЖЕСТ....АГЕНЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАМЕСТЯТ МАЙЧИНАТА ТОПЛИНА И ЛАСКА...ЖЕНАТА ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ,А НЕ ДА Й ОТНЕМАТ ДЕТЕНЦЕТО

АЙДЕ-НЕМА НУЖДА ОТ ТОЯ ПАТОС,НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ОТНЕЛ-ТЯ ГО Е ИЗХВЪРЛИЛА.....

Затова е държавата, да помага на българските граждани изпаднали в трудно положение ! А не да "заделя" 50 милиона лева за коледни добавки на съдебната система, за "добре свършена работа "през годината ! Държава се управлява от умни хора, за съжаление в България не е така !

Дайте банкова сметка да помогнем.

Показаха майката по медиите.Като я види човек и да я ожали.Видимо съсипана и състарена е жената.Надали от разкошен живот е изоставила бебето, но и тя си има голяма вина за ситуацията.След като знае, че не е осигурена материално, че не може да разчита на себе си, а вижда се и на бащата, та с чий ум ражда второ дете?Тя себе си явно не може да издържа, камо ли малкото, чиито нужди са доста по-сериозни.Препоръчително е човек да мисли с главата, а не с гащите си, за да няма подобни трагедии.

Жалко, съчувствам на тази жена. Публикувайте инфо за нея - и аз бих помогнала, кощунство е да се гледа дете в тази мизерия, за бежанци и цигани все има, а нормалните, редови граждани са подложени на геноцид. Живеем в малоумни времена, управлявани от неграмотни и безхаберни хора. За бащите, които вече редовно изоставят жените и децата си нямам думи - може да се сравнят само с улични кучета ...

България изчезва. Населението емигрира или умира, а ражданията са все по-малко. А от бедност много майки са принудени да изоставят децата си.

От тъпотия баце...

ОТ БЕДНОТИЯ ,А ТИ КАТО СИ УМЕН ПОМОГНИ ДЕ

Абе ауууу тая докато се е ждребила не е ли мислила за последствията.

"Тя добави, че е останала без работа 4 дни преди да започне майчинството й. Заради здравословни проблеми се е наложило да влезе в болница преди няколко дни.". дано и вас не ви споходи подобна съдба и да няма на кого да се опрете.

А не можа ли да дрънка на kumapama още в родилното? Да го остави в дом, съвсем законно и пр. Айде без излишни оправдания, noemeco, или изкупваш собствения си грях?

Оправдания баце, земята ще изровиш, ще намериш решение...

За бежанците има милиарди! А за обикновените българи трохи и огризки! Жалка, работа! Трагедия! Дайте поне името и информация, който иска , да помогне с каквото може! И аз бих го направил!

Трябва да се гледа интереса на детето, не желанията на неуравновесените му родители. Детето още има шанс за бъдеще - нека да го дадат на хора, които наистина ще се грижат за него, ще му дадат сигурност, за да може да порасне достоен човек. С тези родители няма бъдеще!!!

вие ясновидец ли сте? знаете ли колко родители, като тези, самите нямат бъдеще. да ви изброя ли няколко причини, или сам/а ще се досетите за първите три? за колко деца ще намерите семейства, които да осигурят бъдеще?

и някой гледа ли интереса на детето, когато то е осиновявано от гей-двойка?

Искала си го обратно?!? Е що си го заевала, ма? Нали не го искаш? Ся па искаш?!? А'е установи се най-накрая, к'во искаш и к'во не искаш, вземи решение!

Обаче седем неосъзнали се пу*тки са ти сложили минус, това е показателно за психологията на жените - никога не знаят, какво искат.

Имам желание да и пращам по сто евро от заплатата си това трябва и други да го направят то е ясно че даржава НЯМА

похвално. Ако не е тайна, сигурно полу4авате поне 4000 лв... Аз може би бих помогнал, но не виждам смисъл.(Белене,КТБ, Грипени и какво ли не още е прахосано )

И поредният баща, зарязал жена и дете...

За 45 + 28 години българските политици превърнаха България в една кочина. 5% тънещи в лукс, 10% средна класа и 85 % мизерстващи хора и 3 милиона икономически емигранти зад граница. И то без да сме водили нито една война през това време. Всичко и единствено поради алчността и некадърността на българските ни продажни политици.

С една поправка: 1 % тънещи лукс и 5% средна класа, които взети заедно консумират доста повече от останалите хора.

Произведените суджуци не отиват при когото трябва.

жената е в шок,защото минути преди това е разбрала за тежката си диагноза.Горката!Постъпката не е за похвала,но е разбираемо в случая.Добре,че развръзката е с добър край!

Диагнозата се е олекотила, така ли?

Скапана държава!

на територията очевидно няма институции, които да помагат на самотните майки, които не са от строго определен етнос. вместо да изостави детето си е трябвало да потърси помощта на бхк, или да влезне в общината със заплахата, че ще се самозапали, но тогава пък от милицията щяха да я арестуват, а от съда щеше да получи най-строга присъда. така е то, като не си се родил от "правилните", пък и детето не става за гей.

Като е толкова хубаво да си тъмен, що не ходиш в гетата? Силно ме съмнява, че си толкова бял, че с един мръсен потник и джапанки да не можеш да се смесиш чудесно с местните. Слагаш едно х пред повечето думи и си готов. Глупостите, че обичаш да плащаш данъци и затова не ходиш там ги разправяй на някой друг.

фенката на радан, която цензурира и праска минуси денонощно пак ме преследва из форума. какво падение за фен на мавъра.

Аз знам, че много ще я плюете, ще критикувате, ще кълнете. Знам, че ще викате ...В Европа не е така и в САЩ не е така... Знам, че ще се биете с патриотични юмруци в космати гърди и, че ще се изживявате, като спасители и колко сте добри, готини и сладки. За това бих казал няколко неща.... Никой не знае какво е на другият и не бива да го съди... Не съди за да не бъдеш съден е казал един кльощав тип. След раждане има бурни хормонални проблеми и много болести се получават тогава.... На всякъде в света се изоставят деца, в Европа, в Норвегия, в Китай, в обратната страна на луната... Всички около нея са знаели за състоянието и и всички са се правели на луди за да не се охарчат, а някои със сигурност са се кефели, колко тя е зле и колко те добре... Преди да търсите отговорност от държавата потърсете от себе си, със сигурност много неща нямаше да се случат ако бяхте по малко съдници и повече съпричастни. Държавата сте вие и ние, ако държавата е лайняна е защото МатрЯла е страхлив, тъп, безличен, безразличен, злобен и скопен. Явно и майката и бащата имат вина, но света понякога е такъв, жестоки несправедлив. Вие кога помогнахте последно та сега критикувате изсуши вратни били и изблещили очи?

Част от данъците ни отиват за подпомагане на паразитиращите цигани и мигранти. А трябва да се пренасочат към бедстващи българи като тази жена.

поне един нормален пост *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи ония от съюза на работодателите докато се звереха на синдикатите за 0,6% щото било несправедливо за младите видите ли в това време уволняват майка с две деца. Аз в Лондон често виждам семейства с 3 или 4 деца и като гледам как излизат от магазините не ми приличат на уволнени.

Да му ядете на Бате Бойко суджука, кораба потъва, споко, вода има за всички.