Хванаха 6-ма служители на БДЖ, точили нафта

Шестима служители на железниците са задържани от Транспортна полиция след получен сигнал от журналисти за незаконно източване на дизелово гориво от локомотиви на БДЖ.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 6-ма служители на БДЖ, точили нафта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го и нашият Крум! link/#!/photo.php?fbid=103714479656557&set=a.152023454825659.29986.100000540157640&theater

Източвачите на банка - съда ги пусна, че не било нам кво си ... Хората банка източиха - и не ги съдиха, а тези за нафта - би трябвало да ги наградят с почетен медал ("на беззаконието")!!!

bobsyn@

И какво излиза?!?! Синдикатите взеха да пазят и престъпници като организират стачки против съкращенията с железниците... Интересно дали БДЖ изведнъж ще започне да пести от горива ако се дигнат заплатите на служителите или е част от манталитета, че трябва да се краде....

Нали знаеш,по пет лева да стане бензина,пак ще карам! И без пари да го направят пак ще крада!

А дали скоро ще успеят да заловят няколко цигани, които крадат желязо? Ех каква новина ще се спретне....

От статията става ясно, че на шест човека в БДЖ пет са с криминално минало.ИЛИ ще кажат някой,че в Бьлгария трудно се намират хора с чисто досие.

От тази статия става ясно,че огромен процент от служителите на БДЖ са с криминално минало "-НА ВСЕКИ ШЕСТ ЧОВЕКАПЕТ СА КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА".

Какво толкова е станало?" Голяма" работа,няколко туби нафта? Да откраднеш от майка си и от държавата не е грях.

Нали БДЖ трябва да съкращават около пет хиляди души -ето 5 броя.

Колко души са администрацията в цялото БДЖ?

Администрацията в централата е много,по места почти няма администрация,я има един счетоводител,деловодител, и човешки ресурс дето му викат личен състав,другото е такива ахмаци като тези дето ги хванаха и стига с тази администрация,нали някой трябва да управлява и направлява,проблема на БДЖ е,че голяма част от работницете са алкохолици,неудачници и крадци,вътрешните кражби надминават по размери плахите опити на циганите да крадът от железниците...

Ало,не сте при бай Тошо.Ама нали ви е пусти навик-да бъркаш в меда,а да не си оближеш пръста.Мина и замина онова време-ех,години,години!!Батенца,не сте разбрали,че ако крадеш-кради с хиляди,милиони-иначе те хващат,аха.

Вижте какво става на Калотина и Станянци.

Много странно... Ако това са всички кражби от БДЖ, то щеше да цъфти и процъфтява!!! Защо не са арестувани сериозните крадци? И какво правят престъпници в БДЖ???

хайде хванете служителите от БДЖ в мина БЕЛИ БРЕГ

Вярно че тази злоупотреба в сравнение с грандиозните кражби и обири на народа е нищо но се питам:какво търсят тези хора в БДЖ?При назначаването на работа не е ли поискано свидество съдимост или нещо подобно? Много ми прилича на случая Калинка!

оф, то това все едно да кажат, че министрите са крадци - ми то просто си е изискване на професията, министрите да крадат милиони, а тия от БДЖ и градския транспорт да крадат нафта!

Невероятната работна ръка, думи нямам... Няма как железницата ни да струва нещо, когато наетите в нея лица са под всякаква критика. Събирали от кол и въже бездарници и боклуци, и после гръмки новини. Някой ще каже 'трябва да се интигрират някъде тея проблемни хора'. Аман от интеграция на мангали и бандити - никога нищо няма да е наред в тая объркана държава... Да върнат строителни войски по-добре - да им осигуряват на тея нещастници ядене, спане и да ги облъскват от бачкане - поне някаква работа да вършат...

Ми к'во бе - пазарна икономика.Пазара иска дизел - хората го осигуряват.

Алчноста и зависта , ще погубят човечествота !!!

Ауууууу родната полиция надскочи себе си ...хванаха най голямата престъпна група от началото на годината ...заслужават тиквен медал....както се вика за кокошка няма прошка за милиони няма закони !!!Явно това 15 години след като беше изпято продължава да е в сила

Не се бъзикай!!Тази операция се развива вече месеци с използването на СРС и спътниково наблюдение.След дълги оперативно-издирвателни мероприятия и в сътрудничество с партньорските служби е разбита тази банда. Заради негативното отражение върху цената на дизела в национален мащаб прокуратурата ще иска доживотни присъди за извършителите!!

м дааааааааааааааааааааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.