След маратонски преговори отмениха стачките в железниците

Синдикатите и ръководствата на БДЖ и НКЖИ подписаха споразумение, което спря обявената за петък осемчасова стачка на железничарите.

Обратно в новината

Коментари - След маратонски преговори отмениха стачките в железниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за успеха на железничарите! Нека да последваме техния пример господа софиянци и да излезем на протест против необоснованото и таино увеличение на данък сгради и смет! Тези лежачи в общината да бъдат изметени начело с господарката им която е нещо сбъркана и с ченгето зам.господар които ръси лъжи наляво и надясно типично за тъпите ченгета!!!!

къв успех, бе? нови профсъюзи трябват, не синдикати.

Както обикновено става в железницата синдикатите пак се рабраха с управляващите.Всички съкращения да се съгласуват с тях.Нека се направи една проверка кой защитават - най-мързеливите, тези с ниско бразование, паразити от едно време и т.н. и най-важното такива се водят лидери на местна синдикална организация(такива са нароени като пчели на 200-300 човека по 30-40човека местни синдикални лидери) и са супер нагли , работното място съкратено, работа нямат, но се натискат и нищо не правят по цял ден и никой нищо не може да им каже дори Директора на съответното поделение.

kgb777kgb

Ами като сте ПРОСТИ кой ви е крив ?! Тия 200-300 човека нали са се съгласили някакъв смешник да им бъде лидер - кво искате тогава ?!

Браво Браво Браво на всички колеги, които подкрепиха протеста. Тези, които не го подкрепиха, да почерпят, а ние ще им простим за проявеното малодушие.

Глупости на тракалета.Още преди стачката се знаеше,че съкращенията ще обхванат само надутата администрация.Състава няма повече на къде да намаляват,дори им трябват още машинисти.

железницата и авиофлота, за вътрешни измерения особено железниците, са гордостта на една нация... докарали сме бдж до нещо, от което да ни е срам...

А кого не излъгаха?? Ако може пример!!!!!!!!! Земеделци, лекари учители, тютюнопроизводители... Оуу, смях!

Истината е,че влаковете ни са стари ,а и болшинството кадри в БДЖ са на ниво от по-миналия век.Настръхвам ,когато гледам как байчо с чука почуква по вагоните,за да провери техническата им изправност.Мръсни и изпочупени са и вътре.Преди години ми се наложи да пътувам с влак.В първа класа,когато влакът спираше,аз падах заедно със седалката.Няма да повторя.Световната банка ако не ни отпусне пари за модернизация,няма да има хора,желаещи да се возят в тези мизерни влакове.Съкращенията никъде не са посрещани с адмирации.Колко много отделни трагедии има в сектори и фирми?Какво да правят тези,които не могат да спират транспорт,да лекуват болни,да преподават,да затварят предприятия?Да стачкуват ли поотделно или какво?Трябва трезво да се гледа на нещата,а не повлияни от емоции и криворазбрана солидалност.

Не се чудете като БДЖ стои в средата на 20-ти век. Очевидно воля за промяна няма. 1 час стачка и вече всичко е решено.

С БДЖ най ми е добре! Обичам да пътувам с влак и много ми се иска да имаме съвременна железница. Но това със стачки не тава.

Исканията са справедливи и разумни.Твърдо ги подкрепям.

Исканията са справедливи и разумни.Твърдо ги подкрепям.

набийте банкянските канчета!!!!

Браво железничари! Дръжте печено, да не ви излъжат, както обикновено става!