Кредитен съвет ще спасява БДЖ

Кредитен съвет ще търси варианти за спасяване на БДЖ. Това съобщи новият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев в предаването "Денят започва в неделя" по БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Кредитен съвет ще спасява БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно сигурно е, че този Кристиян Кръстев е корумпиран. Абсолютно сигурно е, че е взимал пари, за да прокара обюществени поръчки. Има и доказателства, които са за прокурор.

Московски: Приватизацията на БДЖ Товарни превози" е неизбежна " Неизбежна е, ЗАЩОТО: Голямата част от ж.п. магистралата от средния и близкия Изток през Турция е готова, новият тунел под Босфора е готов и огромният поток от товари по ж.п. линиите през Турция и България към Централна и Западна Европа трябва да тръгне в близките години. Печалбата се оценява между 3 и 7 милиярда. Един от кандидатите е "великата" икономическа сила Румъния. Оценката на БГ "специалистите" е че ако вземем макс. 100 милиона ще е успех. Защо не се направи публична приватизация през борсата? Да участват български фирми и физически лица. Оказва се, че ние нямаме национално-отговорна капиталова олигархия. В България има само корумпирани, овластени крадци (не патриоти), които за сметка на държавата (българския народ) бързат да напълнят сметките си. България пропада.

Време е да се продава, време е. Крадците български закъсняват. А и народът започна да разбира помалко, че го дерат.

Ако БДЖ бъде подарено това ще е краят на България. А след всеки край идва ново начало.

на съвета поканете и главния прокорор може и международен независим одит...

И Исус Христос, Мохамед и Алах. Но съм песимист, че и с тяхната супер-сила ще успеят да оправят нещо в България.

"Исус, Христос, Мохамед и Алах" И четиримата ли да дойдат?

Идеята на Мафията беше да разделят на две БДЖ , и да закупят релсите и земята .Единствения начин да запазим Националната Сигурност е отново да се обединят двете Дружества . Трябва под БДЖ да се разбира БДЖ , няма Товарни или Пътнически .МАФИЯ .

Паплач БЕЗУМНА, бате ви Вальо Моллов ПРОДАДЕ на БДЖ няколко десетки рециклирани вагона и прибра над 10 млн. евро. Даде 5 млн. рушвет на Мутафчиев и шефа на БДЖ-то тогава. Такива сделки са стотици. И ето ви 800 млн. дълг. Но аз ОТКАЗВАМ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ ДА ГО ПЛАТИМ! ДА ФАЛИРА БДЖ - ТОТАЛНО, АЗ СЕ ДВИЖА С АВТОМОБИЛ. Съветвам ви и вие да преминете на автомобили, докато се създадат НОВИ БДЖ! Всичко друго означава ние да платим масрафа!

Бъдещето е във влакове движещи се с по 300-400 км. в час с билети от София до всеки край на страната за 2-4 лв. на всеки час!!

Сигурно ще се захранват от енергията на вакуума или с браунов газ нали?

сфирките безплатно

Какво им обясняваш - нали виждаш, че са неандерталци коментиращите тук.

Ти наясно ли си с каква скорост се движат влаковете по света и колко струват билетите?

Крещящият пример е досегашният кратковременен зам., а от днес титуляр в транспорта Кристиян Кръстев. Според плъзнали по коридорите на властта информации той бил твърде близък до мултимилионера Кирил Домусчиев. Какво значи да съм зависим от Домусчиев, попита риторично репортера на 19 минути, който му зададе въпрос за обвързаност новият министър. Естествено, че се познаваме около работата ни с Български морски флот, допълни Кръстев. Интересно е, че от министерската биография на ямболията в медиите услужливо отпадна неговата битност на шеф на Пристанище Варна. Вероятно точно заради връзката, която всеки веднага би направил с Домусчиев. Друг интересен момент е как са съвместявани държавният пост там и директорството в частната Уиз Еър по едно и също време. И има ли конфликт на интереси??? В светските среди пък вече започнаха подхвърляния по повод на определени негови зависимости от по-пикантен характер, които ще чоплим идния понеделник в Супер 19.

За двата месеца докато беше зам. министър на транспорта с ресор БДЖ, Кристиян Кръстев не прeдприе елементарни действия за да се запознае с ТРАГИЧНОТО състояние на БДЖ. Същевременно Кръстев беше уведомен от няколко източници за КОРУПЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ на триото Владимиров-Занчев-Джуров, но НЕ ПРЕДПРИЕ никакви действия. Какво може да се очаква от Кръстев сега? Нищо. Просто парите, които прибираше Московски от корумпираните в БДЖ, сега ще се прибират от Кръстев.

просто загубена кауза и поредното унищожено държавно предприятие.

КРЕДИТОРИ ЩЕ СПАСЯВАТ БДЖ? О СВЕЩЕНА ПРОСТОТА. КРЕДИТОР - ЛИЦЕ ИНТЕРЕСУВАЩО СЕ САМО ОТ ТОВА ДА СИ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ КОИТО Е ДАЛО С ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА, ВЪЗМОЖНО НАЙ БЪРЗО И С ВЪЗМОЖНО МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ ОТ НЕГОВА СТРАНА. ДО СЕГА КРЕДИТОР НЕ Е ОПРАВЯЛ ДРУГО ОСВЕН МЛАДИ БУЛКИ ХА ХАХА