Бившият шеф на БДЖ на съд заради 30 спални вагона

Софийска градска прокуратура внесе днес в Градския съд обвинителен акт срещу бившия шеф на БДЖ Христо Монов за умишлена бестопанственост при покупката на 30 спални вагони на завишена цена.

Обратно в новината

Коментари - Бившият шеф на БДЖ на съд заради 30 спални вагона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за бившия затворник от югоембаргото и след това Изп. Директор - Симеон Ананиев, и участник в тази далавера нямали съд.

то да са само вагоните с мед да ги намажеш. ами какво чакат а не прибират на ред кото започнеш с дунчев и....

Защо не се намери някой да попита Висшия Съдебен Съвет, що за порочна практика е налагане на гаранции в размер тотално несъразмерим на обвинението? Какво пречи налаганата гаранция да се определя на 10 процента от сумата на държавното обвинение, а ако в последствие се окаже, че прокурорът е внесъл несъразмерен иск или не недоказуем да му се търси отговорност, а държавата да плаща лихви върху гаранцията, които са за сметка бюджета на съдебната система. (да ги видим и тях как ще си раздават 13, 14 заплата + 15та за облекло) при това изкривено правосъдие.

Те в съдебната система само такива чакат да дойдат прибрали няколко милиона, за да могат да си ги разделят. В тази държава изпълнителната власт краде, съдебната система гледа завистливо отстрани и чака да хванат някой и да го пратят при тях, за да спечелят и те нещо. И така 20 години ни крадат и крадците все на свобода стоят.

Тоя ще го отнесе ми се струва... изглежда като бушонче

С тези вагони ги извози Валето Моллов. Нали?

Точно така, това е сделка на В.Моллов, те всички сделки са му такива, да се обере държавата със свои хора! Е, това са бизнесмените на прехода. В общи линии по-известните бизнесмени последните години са от тоя сой, отявлени КРАДЦИ. Но ето с такива, като тоя бушон Монов КРАДАТ, като ги успокояват, че са с връзки в полицията и прокуратурата и после "нема страшно, ше я опраим работата, не се бой". И им хвърлят 200-300х.евро и бизнес, пей сърце!

Наличните 12 вагона не са били отново рециклирани, а е извършен само козметичен ремонт (свързан с външния вид) във Вагоноремонтния завод в гр. Септември, като стойността е около 30 000 лв. за мотриса. Познавате ли и знаете ли кое е вагон и кое мотриса ?

26 146 100,42 лв. - 5000 гаранция вместо доживотна, ей затова крадете колкото можете в тая държава няма съдебна система, пък и да има тя е най-крадлива и корумпирана

Ще се научите ли кое е локомотив,вагон,мотриса и тогава да пишете ? Пишете за спални вагони ,а после пишете мотриси.

ти може би си пенсиониран железничар и може би си бил даскал на железничари и сега се опитваш и нас да ограмотяваш.Важното е,че има голяма далавера, дали е за локомотиви,вагони или мотриси на мен ми е през .......

kgb777kgb

Не знам докога в тази държава нещата няма да се наричат с истинските им имена ! Умишлена безстопанственост - "найс а" ??? Нарича се просто - далавера с цел лично облагодетелстване и ако не можете да му докажете къде са парите проверявайте роднини до 9-то коляно , съученици , състуденти , приятели и познати все някъде ще ги намерите !!!

Стига вече! Всички на съд, и един няма осъден! Масларова, и тя, ей-така да мине през съда. То съда стана като една църква, да минеш, да си опростиш греховете.