Две проверки за сделки в БДЖ

В БДЖ от вчера е назначена проверка от министъра на транспорта Александър Цветков, съобщи изпълнителният директор на БДЖ ЕАД Христо Монов, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Две проверки за сделки в БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най после ще получим нещо вече е септември а ние не сме получили аванс нито заплата за юли Цял месец караме със заеми за да преживяваме. Да не говорим че всички имаме кредити и банките ни търсят Останаха ни неплатени сметките за месец юли Няма какво да ядем камо ли да си платим ток.вода и вс. други потребления.Децата ни тръгват на училище.Кажете как да преживяваме

Все това ще е . Целта е да се изкара бившия министър, че е взел рушвет за сделки, които са правили подчинените му. Аз съм сигурен, че до съд няма да се стигне, защото няма да намерят телето под вола. Пушилката е голяма, но се прави от аматьори, нещастни хора, на които им е възложено колкото може повече да се маскарат предишните. Но волът рие и лайн*ата му падат на главата, така ще стане и с втората и с петата проверка. Вместо да се насочат усилията да се върви напред, гледат да насъскват едни хора срещу други. Типично по ченгеларски.

И НЕ НИ БАЛАМОСВАЙТЕ С ПРОКУРАТУРИ И ЗРУГИ ПРОСТОТИИ ... ПРОСТО КВОТО Е ОТКРАДНАТО, ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ, С ЛИХВИТЕ, НО НА ВСЯКА ЦЕНА !!! ДО ГРОШ !!!

КВИ САМО 2 СДЕЛКИ БЕ ... ПЕШКО ГАЙДАТА НЕМА НИТО ЕДНА ЧИТАВА СДЕЛКА ... ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ ... СИЧКО ТАМ Е КРАДЛИВО И Е КРАДЕНО ОТ А ДО Я !

Директорите и на двете компании играят за лични интереси. Това се знае много преди да се смени правителството. За да се разбере какъв е размера на щетите направени от тях идете в транспортна полиция и питайте има ли нещо за тях и ще разберете.

ПРЕДИ ВРЕМЕ С ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ФИНАНСОВА СТРУКТУРА ;ФЕРОСТРАД; ПОДПОМОГНАТА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СТРУКТУРА НА ПРОФСЪЮЗИТЕ В БДЖ. ПО КЪСНО ТЯ СЕ ПРЕВЪРНА В АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ РЪКОВОДЕНА ОТ БИВШИЯ ГЛАВЕН ДИРЕКТОР НА БДЖ ДУНЧЕВ. ПОМИСЛЕТЕ!...

Господа чорбаджии,моля пускаите на време авансите и заплатите на своите работници. Не забраваите ,че ние работниците разчита на тях за физическото оцеляване на нас и семействата ни.

Направете 2000 проверки, а не 2. И вижте колко административни поста на колко служители се падат в БДЖ. Вижте и заплатите на работния сектор спрямо административния....

Уважаеми господин Борисов и Цветанов! Защо още е на свобода г-н Монов. Какво трябва да се случи , че по-скоро да облечете с райрани костюми подобни престъпни типове?

който се интересува , каква е поне част от истината за влошеното състояние на БДЖ , нека прочете материала на инж.Мариян Калестров от вчерашния брой на в.Стандарт

Вчера бе публикуван материал във в.Стандарт , написан от бившия Главен конструктор на Вагонен завод Дряново - инж.Мариян Калестров. Много е интересен. Който се интересува защо БДЖ е на този хал , нека да го прочете. Със сигурност има какво да се научи!

Там не краде като за световно както в БДЖ и сделките им са изрядни.

Интересно дали в Западна Европа железниците отчитат такива загуби? В техните вагони е чисто и приятно и не усещаш разликата между нашата първа класа и тяхната втора. А там не бих казал, че е скъпо, защото четирима човека пътувахме 2 часа и половина / не знам колко километра при техните скорости / за 32 евро отиване и връщане, което прави около 14-15 лева от София до Горна Оряховица и обратно.

монов да се маха и да върви при дунчев и без това работи за негови интереси

От години се знае,че разписанията се правят така,че да бъдат облагодетелствани автомобилните превози и да се разсипят железниците. Затова на възлови гари влакове се разминават за броени минути, без изчакване. Това започна по времето на Краус, продължава и сега.

И как домакинствата да си платят сметките като няма ни аванс ни заплата. Егаси оздравителната програма........ а кой ще помисли за всички тия съкратени хора ? Някои хора си игрят игричките с паричките и то големи игрички.

Това което се случва в БДЖ не е следствие от финансовата криза, а е резултат от целенасочената политика водена от определини кръгове и обръчи за съсипването на БДЖ!

Как ше имат приходи и печалби малоумните от БДЖ като разписанията на влаковете им са съобразени само с личните нужди на работешите там. Пример почти всички пътуващи на близки разтояния - ученици студенти, работещи или трябва да закъснеят или да пристигнат час-два по рано. И- ето ти заетост на алтернативния транспорт. А БДЖ те се хвалят с кадри с мислене отпреди 50 години.

БИ следвало г-н Монов да си спомни,4е е на този стол след пожара във влака и най малко е нагло да се склю4ват подобни сделки,колкото и да не са доказани все още.А и БДЖ е в криза откак свят светува,така ,4е на тия проверки отгоре за каква криза говори тоз 4овек.ДАЖЕ за един миг не са помислили за онези 9 нещастници ,изгорели от безхаберието и безо4ието на подобни на Монов и Попов.Отвратена съм!!

Колкото повече се рови, толкова повече ще мирише. Дано се накажат виновните ефективно, т.е. да влезе някой в затвора (министър или шеф в БДЖ), за нагласените обществени поръчки и за заобикалянето им със смесени дружества. Защо Джермански управителя на БДЖ- Булвагон не организира обществена поръчка за рециклиране на вагони, а сключва договори без да има такава. Може би в Дряново ЗОП не важи.

Малко са две комисии. Има да се проверява навсякъде където има обществени поръчки. А къде са парите за аванс и заплати на персонала?

КЬОРФИШЕЦИ И ПОКАЗНИ НОМЕРА!

TOIA MONOV E ABSLOLUTEN IDIOT I TOLUP ,SAMO OT MASA NA MASA E PIAN KATO SVINIA,NI6TO NE RAZBIRA OT JELEZNIZI,SASIPA TOVARNITE PREVOZI!

Уважаеми господин Борисов и Цветанов! Защо още е на свобода г-н Монов. Какво трябва да се случи , че по-скоро да облечете с райрани костюми подобни престъпни типове?