БЧК дава по 900 лв. на общо 405 домакинства, пострадали при наводненията в Карловско

До момента сме подпомогнали над 150 000 украински граждани на територията на България - с хранителни пакети, завивки, бельо, дрехи, хигиенни пакети, заяви Ясен Свиленски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човешкия си облик.Подритваме българите,които пострадаха от новоднението и помагаме на украинските бежанци,които сами си докараха тази война и сега вместо да си защитават Родината лежат на наш гръб.

Трябва да се възтановят къщите на хората, а виновните да се вкарат в затвора. Ама аз тук си мечтая само!

Много интересна статия. Заглавието говори за българи,а веднага след него, подзаглавието ме информира на колко украинци са помогнали... Браво, продължавайте да се държите със собствения си народ по-зле от колкото с някакви-никакви хрантутници и после се чудете що България изчезва.

Над 500 хиляди лева от дарения и 15 млн. бюджет в общината под която попада Карловско, но най-тежко пострадалите едвам по 900 лв. ще получат единствено от БЧК?! Защото общината все още къта даренията за нещо си. И като цяло за хората от наводненията всичко се почти всичко се свърши от доброволци, защото държавата просто не можеше да си позволи да направи нещо по въпроса. Е с изключение на това да изпратят жандармерията да охранява празните домове ама само защото преди това се заяви, че хората сами трябва да вършат тази работа. Но виж за украинците няма проблем да се хвърлят колкото се може повече средства. Въпреки че не им се тръгва от хотелите дори и месеци след като държавата спря да плаща на хотелиерите.

405 семейства българи = 150 000 украинци????!!!!!

В България без удостоверение за фашист май вече пари не дават.

Значи 150000 украинци са ги обгрижвали, защото милионите от бюджета за луксозното обгрижване са малко на лицемерите, ама седнали да се хвалят за 405 домакинства БЪЛГАРСКИ как подир дъжд качулка щели да ги ''обгрижат''..

Браво на държавата. Дадени са цели 900 лева! Представяте ли си И дори фургони за живеене. А на украинските бежанци се дава по 40 лева на ден, значи 1200 и не искат във фургони, 3,4,5 звездни хотели и то за наша сметка. Ами браво.

"Браво" на народа, дето тъпри такава, антинародна, държава.