Коментари - BBC: Ружа Игнатова е получила информация от полицията за ареста ѝ точно преди да изчезне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и здрава да си ги харчи.

хи хи, курва, а??? Че и мръсна, да бе!!!! Глупачки сме били, а???? Търчете сега подире ѝ, пък мухьото вече пее, кацнал на стобора......

Абе то всички криптовалути са скам, ама хората продължават да наливат в пирамидата. Тея дето са криптомилионери, купили за стотинки - добре, ама тези дето купуват на 50-60+к вече са го изяли големия. Та тая Рижа си е направо за награда - предупреждава с измамите, че това ги чака всички, та много хора се поотказаха от тая щуротия. Да си ползват блокчейн технологиите са смислени неща, одити, банкиране, застраховки и т.н.т., а не да лъжат децата с минно дело.

ЗНАЧИ ГОЛЯМАТА МАФИЯТА МОЖЕ ДА ПУСНЕ БИТИЯТ КОН 2009, ЗА ДА ЗАРИБИ И ДА ОБЕРЕ ОВЦЕТЕ , А ТАЯ РУЖА НЕ МОЖЕЛО И ТЯ ДА СИ ПУСНЕ ЕДНО "БИТО КОНЧЕ- ПРИМ" И ТЯ ДА ОБЕРЕ МАЛКО ОВЧИЦИ ! "ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНО" БИЛО КРИПТОТО, А ...ВЕРНО ЛИ ?! СЕГА КАТО ВИ НАБРИМЧАТ СИ-БИ-ДИ-СИ --ТАТА НА ВСЯКО ДЪРЖАВИЧКА, КАТО ВИ НАБРИМЧАТ ЕДИН "СОЦИАЛЕН РЕЙТИН" И ЕДНО ББД, КОЕТО ТРЯБВА ДА ИДХАРЧИШ ЗА 30 ДНИ ИЛИ ГО ГУБИШ БЕЗ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА "СПЕСТЯВАНЕ" И ЩЕ СЕ ЧУДЕТЕ НА КОЙ СВЯТ ДА СЕ ДЕНЕТЕ, КЪДЕТО НИКОЙ ДА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ СЛЕДИ ! ПРЕДВИЖДАМ ВРЕМЕНА, В КОИТО ВСИЧКИ ЩЕ ЗАХВЪРЛЯТ ВСЯККАВИ "МРЕЖИ", ТЕФОНИ, ВИ-ФИ -ТА И ДРУГИ СПОСОБИ ЗА СЛЕДЕНЕ И ПЛАНИНИТЕ, ГОРИТЕ ЩЕ СТАНАТ НОВ ДОМ !

ДА "ХАРЧИ" ???

Той е честен и чист като сълзица

Браво на тази повече да беше им отмъкнала

Имах хора покрай нея точно когато OneCoin тръгваше. Още и не беше ясно, какво точно ще е. Но ентусиазма беше голям. В момента, в който разбрах, какво точно представлява, ме напуши смях. Опитаха се, да ме привлекат. Опитах се да им обясня, че това е измама и защо мисля така. Те обаче вече бяха експерти по криптовалути и аз на тях ли ще им обяснявам... Пробвах няколко пъти и се отказах. А иначе интелигентни хора повечето от тях. Но им бяха нарисували едни картини на несметни богатства, светло, бляскаво и безгрижно бъдеще и само това виждаха. Та, тези - експертите - кой знае, колко хора са завлякли убедени, че им правят добро. И как ли ги гледат сега в очите... Е, богатството знаем къде отиде...

на банкята !

Ако дари половината от тези пари на нуждаещи се хора, вече шапка ще ѝ сваля на д-р Ружа! Да направи училища в ромските гета, детски центрове, където дечицата да се учат на математика и езици, и България ще бъде съвсем друга след двайсет години! Ееххх, размечтах се!

Еми почти като Робин Худ е жената - крадяла от богатите ама за себе си - не е зле.

Не искам да съм на нейно място. Възможно е да е на дъното на Средиземно Море или вградена в някой бетонен фундамент! Не мерси! Да си ги харчи със здраве - на печелившите - честито, и всеки сппред заслуженото!

Сега ще я накарат да ги ХРАЧИ .

Ще си останеш смотан и беден инженер. Който ни играи - ни пичели. Тя с толкова пари си е уредила живота, ти ще мизерстваш до края на дните си в панелката.

Какво общо имат военно въздушните сили с ружа. Те пък откъде знаят кой какво е получил?

"Документите показват присъстващи представители на българското МВР на срещата на Европол през март 2017 г., отбелязва още ВВС. "Игнатова изчезна на 25 октомври 2017 г., след като беше уведомена за засилване на полицейските разследвания на нейната криптовалута OneCoin." 2017 г.?! "Нашата полиция ни пази". А Цвък Цвък се фръцкаше с Европол.

което я търсят.

Била предупредена "месеци преди да изчезне" - така се казва в съдържанието на статията. Но в заглавието четем "точно преди да изчезне". Разликата е огромна. Едното е обща аналитична информация, с която Ружа и без друго трябва да е била наясно дори и просто чрез разсъждения. Другото е изтичане на информация за конкретни оперативни действия на правоохранителните органи. Не се разбира кое от двете се е случило, още повече, че се споменава информация от март, а Ружа е изчезнала октомври. Много вода е изтекла от март до октомври, особено в тези динамични среди.

Ъхъ! Ще й хванете степканата вълна! Вече отслабнала, променена и живее ,,скромно,,.

И до ден днешен не разбирам, какво точно и кого е измамила?! Уан койн си беше проект, който до последно се развиваше нормално и прозрачно и всеки инвеститор знаеше риска. Работата се издъни от един глупак, който беше поканен да направи блокчейна и той с "изненада" оповести, че досега няма блокчейн, въпреки че никой не е твърдял обратното. Къде е измамата, така и не се разбра.

Имала е пипе да им прибере паричките на абдалите. Имали- дали. ...за Бог да прости. Амин!

Си толкова прост, еби му макята!!!

Шенген ли?

Kompiutara na hirurga iz4eznal Hasienda 1200 kv. m. v Lat. Amerika. 50 elitni kone... A vie tuka si serete na volia zavistlivite fekalii vav Foruma

МВР трябва да се изрине из основи. За злоупотреба с държавна служба наказанието трябва да минимум 10г, без опция за намаляване. Срам ама срам.

Не си правете прибързани изводи само защото полицаите ни са дрогирани, татуирани и ескорт на бандити.

През 2017 г. банкянлията беше в разцвета си като управител на територията... да не се окаже , че пачките в чекмеджето са от обмяна на Onecoin-и, а Мата Хари е с ориенталски черти.

Ха, че то и на децата беше ясно, че наште изотвътре са донасяли на тази спорна госпожа, кой и защо точно я търси и къде. Все ми се струва, че изнесе париците накъм Русия и там я скриха и покриха. Толкоз е покрита, че не знам, дали изобщо някога ще излезе. Ако ме разбирате.

И КАКВО ЛОШО ИМА? НАШТА-РУЖА,Е ПРИМЕР,ЧЕ ВСИЧКИ-МНОГОДАЙНИ БИЗНЕСИ,СА-ОКУПИРАНИ ОТ-ЛИХВАРИТЕ! С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА,НЕЙНИЯТ БИЗНЕС,ОТ-БИЗНЕСА НА-ОРКИТЕ! ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,СА РЕШИЛИ,ЧЕ ВСИЧКО ИМ-ПРИНАДЛЕЖИ! СКОРО…НОВ ЧИЧКО С МУСТАЧКИ,ЩЕ ГИ НАУЧИ НА-ТРУД И ПОРЯДЪЧНОСТ! “СО МАЛКО-КЮТЕК”!

"Ако едно нещо ме може да се купи с пари,се купува с много пари"...!?!?!?

Щото ти си цъфнал и вързал и живееш в замък

Типичен пример за бизнес, провален от некомпетентността и паниката на инвеститорите, които за да прикрият собствената си глупост, набедиха Ружа Игнатова в измама. Айде някой измамен да разкаже, как точно са го измамили!

Идиотка с идиотски ,,мечти,,

Класическа измама за алчни наивници, тип Исторически парк и подобни.

Къща с двор на два етажа, петцифрено брутно възнаграждение в български пари, единия ми автомобил е на 2 години, другия на 5. Имам добра жена, син на година и половина, дай Боже още, но и на това се радвам много ... но най-много се радвам на живота. Да, направил съм компромиси. Живея в Германия. Но спя спокойно!

Де шъ съ крият нашти корумпета от полицията?Европейската и американската стааъпрос.При тях няма ,,поради”, ,,защото” ,,тогава когато” и ,,вина има виновни няма”

тва с проваления бизнес го кажи на хилядите бедняци от африка и латинска америка, които са буквално са продавали тенекиените си бараки и тези на роднините си , за да си купят един два уан коина след масирани рекламни кампании по гетата там.

ПЕЧАТАРИТЕ НА-ХАРТИИ,ОГРАБВАЩИТЕ ОТ ВЕКОВЕ С-ПИРАМИДИ-ЛИХВАРИ-ОРКИ,ПРЕСЛЕДВАТЕСЕКИ УСПЯЛ,ИЗВЪН ТЯХНАТА СХЕМА! РУЖА ИГНАТОВА,Е В ПЪТИ ПО-ПОЧТЕНА,ОТ ВСИЧКИ-БАНКИ-ПИРАМИДИ!!! ОРКИТЕ СА ПРЕВЗЕЛИ-ВЗИЧКО,И ВСЕКИ УСПЕШЕН ПРОЕКТ,НЕПРИНАДЛЕЖАЩИ ИМ,….ТОВА СЕ СЛУЧВА! БРАВО НА МОМИЧЕТО,ДА О Е:ЖИВ,ЗДРАВА,НА ДОБРО МЯСТО!!!

за това ли ай ти специалистите получават толкова манги - по цял ден въртят измами и вземат парите на баламите а един качествен продукт не е създаден последните 10-15 години иначе всеки ден по 100 нови крипто измами, вече са 18 000 и нагоре на ,,пазара'' такива ,,валути''??

Блок чейнове, мейнове, ченчове...ала бала тинтири-минтири, поне на ръка пари могат чат-пат да се проследят а така - даваш в нищото и ония бегат даже не знаеш на кого си дал. Ама много ъпи хора има наистина да се ловят на такива схеми. Едно време ги лъжеха с пирамиди, сега с дигитални валути, криптове, чейнове...тъпака все ще си намери начин да се набута.

Някой разбирач, или измамен, ще обясни ли каква е измамата, или какво точно го е измамила Ружа?

Тя сигурно си е направила пластична операция,купила си е паспорти и си пече дебелия задник в Доминикана,Мексико или някоя друга корумпирана страна където като подхвърли някой лев даже ще я пазят !

Да не се окаже ,че Ружа е кака Станка и плеви домати в някое русенско село, по примера на "най-издирвания българин" Петър Досев, а те да си мислят, че се крие:)))

Взе парите и избяга

Един ,,Хелфайър'' по имението и само на крипто кралица ще стане.

що да бъхти до Мексико или Доминикана, ако критерият е корумпирана държава, тук на Слънчака , че се изкърти от купони :))

Някой и е позвънил от Банкя. Нека не забравяме, че Толупа открадна биткойните от митницата за над $200млн. Сигурно си ги менкат сега..

Как така ги взе? Издебна те в някой изоставен склад и ти опря пистолет в главата, или ти и ги занесе доброволно на крака, та даже и се молеше да ги вземе? Разкажи по-подробно.

Имала ятаци

Абе ти тъп ли си или на тъп се правиш? ОБРА ПАРИТЕ И ИЗБЯГА Като Цветан Василев само че наистина