Коментари - BBC: Над 50 000 са загиналите руски войници в Украйна | Днес.dir.bg

BBC: Над 50 000 са загиналите руски войници в Украйна

Руските официални източници са отказали да коментират медийните разкрития и свързаните с нея организации и доброволци

Обратно в новината

Коментари - BBC: Над 50 000 са загиналите руски войници в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Тъпи русоидни тролове, да ви обясня, че при нападение, нападащата страна дава повече жертви от отбраняващата се. Та на тия измислени цифри 10 към 1 в полза на руснаците може да ви се върже само някоя умствено изостанала копейка. 50 000 убити, за които статията говори, са ОФИЦИАЛНО потвърдените с имената им убити руски войници. Истинската цифра е в пъти по-висока.

ОРКИ, ВИЕ ВЕЧЕ НЯМАТЕ ПРОФЕСИОНАЛНА РУСКА АРМИЯ . ТОВА Е ФАКТ. Украйна вече унищожи професионалната руска армия – ЦЯЛАТА ФАШИСТКА СГАН , КОЯТО НАХЛУ В ФЕВРУАРИ 2022г. В УКРАЙНА - 350 000 вече е изгнила в украинската земя. . Орки , задайте си един много труден, но необходим въпрос за вашият жалък живот - къде отиде професионалната контрактна армия на Русия . . Не усещате ли някаква уловка? . Къде отидоха 350 000, които първоначално нахлуха в Украйна? Сега на фронта преобладават мобики , ЗЕКИ – ЛюДОЕДИ, изнасилвачи, педофили, крадци и доброволци . Съученик на Путин: Кремъл почти загуби армията, която пусна в Украйна на 24 февруари Това бяха най-боеспособните части на Руската федерация… За тях той похарчи молиарди долара и 20 години. Оказва се напразно. Защо сега мобилизира още 400 000? Помислете зомби-нацисти... използвайте мозъка си... или нямате мозък? ... Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец успя да очисти 20 милиона ,докато мустакатия грузинец мина 50... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Тук сега се изявява някакъв екип от Карлуково.Никой не знае точните загуби и на двете страни. Професионалните оценки варират за Украйна между 450 и 500000 загинали и за Русия от 50 до 65000.Това потвърждават и официалните изказвания на руснаците за съотношение 1:7. Жалко за хората.Човечеството е в плен на малоумни ръководители,кито нямат елементарен морал.Всичкото това безумие се направлява от англосаксонския и ционистки елит.А на тези карлуковски герои от ордата на ЦРУ/Сорос/ в България да им кажа-напразно са ви родили,вие сте срам за България.

Шило

Бе не знам, колко са руските загуби, ама укрите търсят ударно 500 000. Що ли?

Къде ти е линка фалшив олигофрен путеноид? При мен всичко с линкове, откъдето идва информацията ми. КЪДЕ СА СНИМКИТЕ? Къде е видеото. АКО НЯМА ЛИНК КЪМ ВИДЕОТО – ТОВА Е 100% русофилска ЛЪЖА. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността...

Това западния отчет за постиженията при операцията за унищожаване на Русия ли са? Не съм впечатлен от цифрите! Само не разбрах защо така объркаха значението на месомелачката?

Пропускате една нула Мършата руски глист наближава 500 000 По-точно 456 050 от вчера

Ало,вие от Карлуково ли се обаждате?

50 000 са само загиналите руснаци за Бахмут . 47 000 са само загиналите руснаци за Авдеевка . „Косите ще настръхнат“: коллаборант Губарев неочаквано разкри мащаба на руските загуби Руснаците ще бъдат шокирани. Прокремълският сътрудник и военнопрестъпник Павел Губарев неочаквано призна огромните загуби на руската армия във войната срещу Украйна. Според Губарев загубите на руските нашественици са повече от три пъти по-големи от украинските и когато гражданите на Руската федерация научат реалните цифри, те просто ще бъдат шокирани. „Атакуващата страна, дори и според старите канони, търпи три пъти повече загуби (от защитаващата се страна). И в сегашната война мисля, че този коефициент е много по-лош. Мисля, че когато като цяло разберем безвъзвратните си загуби, на много хора ще им настръхнат косите. Днес на тази тема не може да се говори и мисли, но това... На всички ще им настръхнат косите“, заяви проруският предател.

Още един от Карлуково.Ама затворете най после вратата бре!

ОРКИ, ВИЕ ВЕЧЕ НЯМАТЕ ПРОФЕСИОНАЛНА РУСКА АРМИЯ . ТОВА Е ФАКТ. Украйна вече унищожи професионалната руска армия – ЦЯЛАТА ФАШИСТКА СГАН , КОЯТО НАХЛУ В ФЕВРУАРИ 2022г. В УКРАЙНА - 350 000 вече е изгнила в украинската земя. . Орки , задайте си един много труден, но необходим въпрос за вашият жалък живот - къде отиде професионалната контрактна армия на Русия . . Не усещате ли някаква уловка? . Къде отидоха 350 000, които първоначално нахлуха в Украйна? Сега на фронта преобладават мобики , ЗЕКИ – ЛюДОЕДИ, изнасилвачи, педофили, крадци и доброволци . Съученик на Путин: Кремъл почти загуби армията, която пусна в Украйна на 24 февруари Това бяха най-боеспособните части на Руската федерация… За тях той похарчи молиарди долара и 20 години. Оказва се напразно. Защо сега мобилизира още 400 000? Помислете зомби-нацисти... използвайте мозъка си... или нямате мозък?

Не плачи на чужд гроб,дженди !!!

Данните за колосалните загуби на Россия в Украина: . ЛИНКОВЕТЕ : МИНУСРУС.КОМ.РУ РБК.УА.ОКР . рашисти – 456 090 трупа инвалиди , ранени - 1 259 550 В плен повече от 15 000 . Самолети –347 Вертолети– 325 . РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ДЖЕВЕЛИНИТЕ : Танкове – 7 169 ББМ – 13 745 . артиллер. с-ми – 11 518 /// В момента руснаците губят всеки ден над 1000 мурзилки на фронта. Основна причина за това са неподготвените за война сбирщина от мобилизираните. /// Путин призна загубите на 350 хиляди орки в Украина към края на 2023г. ( Към момента са вече 456 090 )

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

50 000 са само загиналите руснаци за Бахмут 47 000 са само загиналите руснаци за Авдеевка „Косите ще настръхнат“: коллаборант Губарев неочаквано разкри мащаба на руските загуби Руснаците ще бъдат шокирани. Прокремълският сътрудник и военнопрестъпник Павел Губарев неочаквано призна огромните загуби на руската армия във войната срещу Украйна. Според Губарев загубите на руските нашественици са повече от три пъти по-големи от украинските и когато гражданите на Руската федерация научат реалните цифри, те просто ще бъдат шокирани. „Атакуващата страна, дори и според старите канони, търпи три пъти повече загуби (от защитаващата се страна). И в сегашната война мисля, че този коефициент е много по-лош. Мисля, че когато като цяло разберем безвъзвратните си загуби, на много хора ще им настръхнат косите. Днес на тази тема не може да се говори и мисли, но това... На всички ще им настръхнат косите“, заяви проруският предател.

Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец успя да очисти 20 милиона ,докато мустакатия грузинец мина 50... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Сигурно са малко над 60 000, но загиналите украинци са твърдо над 300 000!

Реалните загуби в жива сила на Украйна са 1 231 000 човека--това ЗАЩО не го изнасяте ,като информация !

Къде ти е линка фалшив олигофрен путеноид? При мен всичко с линкове, откъдето идва информацията ми. КЪДЕ СА СНИМКИТЕ? Къде е видеото. АКО НЯМА ЛИНК КЪМ ВИДЕОТО – ТОВА Е 100% русофилска ЛЪЖА. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността...

Шило

Ами намери архива на украинския канал 1+1 и ще се убедиш

реалистично е някой друг път. Нормален ли си, да вярваш на английски и американски медии. Или на Дойче веле. До сега тези измислени медии са доказали, че се занимават с пропаганда и дезинформация. За да промиват мозъците на хората. Журналистиката е само формата, която използват. Това май добре ти е известно, щото и ти май си в бизнеса. колкото и тънко да се опитваш да го играеш. Просто западната либерастия и "ценности", освен, че са осакатили западния човек, са го изтъпяли порядъчно. За да го управляват по-лесно. Да ама сега се оказва, че това си е с недостатъци.

500+

Числото е реалистично, вероятно е близо около реалното число. Обаче не е политически коректно да се напише бройката на загиналите Украински войници, нали? Не са 31 000! Доста по-големи са от Руските загуби.

Много бляд, отчетност няма.. 50хил, 500хил, 5млн- никой не знае, а не му и пука

ВВС (военно въздушните сили) първо теоретизират за руските жертви. После казват, че числото до което са стигнали е далеч от реалността и всъщност жертвите били много повече. Няма особен смисъл в такова "изследване", ако наистина е било правено. Щеше да има много повече тежест, ако бяха приложили същата методология за броене и на украинските жертви. Както и на тези в Газа.

Да напомня, че ВВС се финансира от държавата и е официална пропагандна машина на английското правителство. Така, че за обективност на мисирките там не може и да се мисли. Те са оръдие на пропагандата, ако не им изнася ги уволняват. Примери има...

+ + + + + + + + + +

Първият удар е нанесен по позиции на ЗРК С-400 Триумф. Унищожени са три пускови установки и една радарна система. Втората ракета е поразила пункт за приемане и ремонт на военно оборудване на 77-а зенитно-ракетна бригада (в/ч 33742). По време на удара в пункта са били обслужвани две пускови установки С-300. В резултат на удара се е стигнало до вторична детонация на боеприпаси. Не е известно какво точно се е взривило.

Има ли видео? Няма :-). Доказателства или само думи? Тоест поразили са дедовия, пак изсмислици, като 31 000 убити Украински войници.

"Кримски вятър" добавя, че на летището е имало 3 пускови установки С-400, 1 радар С-400, 2 пускови установки С-300 и склад за ракети за установките С-300/С-400. Предвид размера на удара, много вероятно всичко това да е понесло минимум някакви щети и/или да е унищожено. Отделно там има и С-200, твърди каналът.

Хей, пичове(и пички) там в Лондона града голема... Грешите, изтървали сте 2 нули - убитите руски войници не са 50 000, а 50 000 000. Мдааа... Русия остана вече без хора и без ракети. Руските военни продължават да се сражават само с лопати(и мотики) и продължават все така да крадат перални заради чиповете. После тия чипове ги слагат по лопатите и вот тебе лопата -робот - лопатата сама трепе укропитеци. Пълна автоматизация, роботизация и компютъризация. Мдааа.

500 000 +++

Уй за Раша и да се приключва

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!!

казак, американски агент който разглежда историята от американска гледна точка.

Тази "първобитна армия" побеждава Украйна, въпреки супер-модерните натовски оръжия. Скоро ще започнат преговори, в които капитулират пред "месомелачите".

"Супермодерните натовски оръжия????" 2 пейтриът системи, 50 хаймърса, 100 танка, 200 гаубици, 0 самолети, 0 кораби, 0 подводници, 0 установки за крилати ракети. Украинците ви смляха почти сами, ферерите им плениха 400 танка

Но нада ли

Аделинче, мисирко непоръбено, получи ли удоволствие докато списваше по тая канибалска тема? Как е да си слугиня на чуждингосподари без право на собствено мнение и журналистическа позиция?

Е, ама как така бе, нали още лани списвахте, че са около 400 000, как сега по-малко, язък, значи много войска им останала на русите, достатъчно да направят р. Днепър граниаца, а може и р.Дунав?!

над 80 000 са жертвите на неразбирателството между братски страни! Как е възможну туваааа! Блядииииии намирайте начин да не избивате населението си, млади ораааа съъ туваааа, блядчикиии! Как вам не стъйднъъъъ, Еврейски пресидентеее, путинееее, събирайте съъъ, как не въ е грях вее, ще се пържите в пъкълъ бреее!

Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия , Русия я чака пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ ...

Русов, ти си егати тъпия трол. Имащ ли поне 8 клас ?

стоях до гулемото междучасие на пръви клас.

Пожелавам на всичките примиращи от безсилна злоба евроатлантически черноработници на Делян Пеевски - приятно пикане на газ и моите съболезнования за любимата ви опорка, ха ха ха!

Дреме ми.Я гледай агнешкото на колко го продават в магазина.

Кауфланд е 20 лв килцето...Купи си. Македонско, но е убаво...

е прав- руските жертви са 31000, и преди да почнете да спорите само прочетете украинската прпагнада- всичко което се случва при тях те най-нагло го приписват на руснаците, така че когато Зеленски твърди че руснаците са загубили над 500 000 човека а Украйна само 31000, значи е точно обратното.

Винаги съм се чудил какво прави Путин с стотиците руски трупове и вчера разбрах: Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“

е късметлия.Никой не може да му изкара акъла

А Зелю какво е сторил с половината милион украински трупове?

погребани са като герои защитаващи родината си, семейството си не като руски прасета умрели докато крадат тоалетни чинии в чужда държава, понел ?

човек като се зачете в украинската преса поне 3/4 от руските офицери са били убити, така че Украйна в момента или воюва срещу зомбита, или Путин е намерил начин да ги съживява... или украинците лъжат.

А голобрадите хохолчета, които събират в метрото и на автобусните спирки, те са безсмъртни, като терминатори. Рашките ги застрелват, а те изплюват куршума и продължават перемогата! Зелето затова няма да преговаря, защото неговите киборгчета му обещали да стигнат до Красная пощадь и там да направят парад, с факли и пречупени кръстове. Както си се полага на едни истински бандеровцев!

Е, само една нула е спестена.

поне се опразниха гулаците им, чудят се как да ги попълват в момента

А колко украинци са загинали?

продължавай да пиеш

Наближава победата на Украйна !!!! След лятото ,в цял свят ще има големи празненства !!!!

И преди 2 години ги врещяхте същите.

тези цифри са още от тогава

Ми да, то си пише. За 2 години - 50 000 жертви са дали руснаците. За същия период укропите, ако питаш форумните центаджии, я има-няма 10 хиляди, само не знам защо сега Зелю търси 10 пъти повече от жертвите на дали руснаците, че да си попълни армията, ха ха ха!

Казак, на какви хапчета си?

Хайли лайкли.

лъжете.. Русия няма човешки жертви защото руснаците не са хора ха ха ха ха

Е за три дена война, така де СВО, са само толкова...

са егати гаднярите-сринаха една от най-яките козяшки опорки:))))))))))))Обаче никой не знае колко са украинските загуби-сигурно защото те периодично възкръсват и не могат да им хванат бройката;)

500 000 цивилни от които 3000 убити деца и 19 000 отвлечени за органи и проституция от руските военнопрестъпници. Доказано с присъда за Путин в Хага..

Абе ти познаваш ли числата? А кога го осъдиха Путин щото явно е някаква тайна присъда и знаете само ти и група заблудени учени. Надявам се, че това е ирония щото иначе ........!

Поредната порция евроатлантически лъжи, и то вече доста отчаяни лъжи. Здраво закъсахте пеевските центаджийчета за опорки, а?

Събрали се тук дозина копейки да се окуражават взаимно!Ако с тролене се печелеше война до сега да са подминали Берлин руските окупатори ха ха ха ха Загинали 50 000 руснаща и още 500 000 руски орк..ха.ха ха ха

Ама чакайте, нали само при Авдеевка според укр информ бюро бяха загинали 300'000 руснаци? Какви са сега тия цифри

Мисирки, двойка по математика. Повече от 50 000 е всяко число, по-голямо от 50 000. Може да бъде 150 000 000. П.П. Една сополанка от БНТ, спортен репортер, произнесе вчера "парабОла", сякаш не идеше реч за геометрична незатворена крива, а за нещо което съществува в русата й главица.

Ще разберем колко руснаци са загинали в Украйна догодина, когато самотните рускини ще дойдат по плажовете в България. Политическата система в Русия произвежда единствено послушковци, които не могат нищо. Айде за да не слагате минуси ще кажа и нещо хубаво. В Русия се живее най-добре, руската рубла ще стане световна валута, технологични компании се надпреварват по инвестиции в Русия и всички чакаме за виза за да отидем да живеем там.

Със сигурност рускините няма да дойдат В клоаката наречена български плажове. Всъщност даже и българките не ходят по българските плажове, а отиват да се чифтосват по гръцките и испанските плажове.

Смехурко

Хич ги няма, то 1/3 Поморие руско...

"1/3 Поморие руско" Може и да е било някога, но сега не е и даже и преди 1/3 е преувеличение. Впрочем сега пак е рускоговорящо заради украинците.

Наистина няма да дойдат. Забравих, че сме вражеска държава и няма директни полети.

Интересно какво произвежда нашата колониална политическа система?

Според мен нашите политици са секретарки на посолствата, напоследък американското.

Що догодина? Ей на, ВВС са ти го написали в момента. Ако още не сте успели да се ориентирате по разположението на ВСРФ в Покрайна, ха ха ха!

западните "изчисления" на руските загуби ми напомнят за изцислунията за жертвите на сталинския терор. Едни прозападни дисиденти навремето твърдяха, че Сталин убил 150 млн. души в СССР. Само дето цялото население тогава е било под 200 млн. и няма как да е избил 75% от него. Та и сега така - Русия започна войната с 300 000 човека, ама имала 350 000 убити и ранени... при това не е правила мобилизация. Виж Украйна проведе за две години 9 (ДЕВЕТ) вълни на мобилизация! Правилно казват хората, че най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов/риболов

20.12.2023 г. — Президентът Владимир Путин каза на пресконференция през декември, че 318 хиляди души са били призовани за мобилизация през есента на 2022 г.

Нямаш представа за какво говориш нали? В Русия има наборна служба. Два пъти годишно в армията постъпват по 130 - 140 000 души. Това не е мобилизация за Украйна а нормална наборна служба. Явно си на 20-25 лета нали?

Правнук си на сталин ли ???

Идеално име са му избрали на правнука ФЕЙК

Пълен край на наглосаксонската журналистика: До скоро броиха колко удостоверения за смърт напечатала Русия - бяха към 350 000. Пък какво казал Зеленски и Буданов - бяха 500 000. Пък виден "стандфордски инстит" (ау колко са талантливи там...) плещеше за поне 250 000... И сега ?! Само 50 000. А пък усрайна на зеленски са и нужни нови половин ли един ли милион ?! БРИТАНСКИ ЛЪЖЦИ !

Макак 50000 бе, точно 5 са и то са дали фира от напъни във външният кенеф горките.

Пък един дрон не показа някоя от тези руски "човешки вълни", бе! В небето над фронта ВСЕКИ ДЕН летят около 12,000 дрона с камери - 10,000 руски и 2,000 украински. Гледам внимателно, И НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИТО ЕДНО ВИДЕО показащо "човешки вълни"! За сметка на това, всеки ден гледаме ФАБ-овете и КАБ-овете, бомбещи украинските територии! И "Месомелачка" не идва от "руските човешки вълни", а идва от това, как украинците изпращат поделение след поделение на фронта, и като падне ФАБ-3000, ИЗПАРЯВА всичко живо на плош от 3 кв.км! И понеже, както стана ясно, че ФАБ-овете падат в украинската част на фронта, самите украинци се чувстват като "месо", изпратено в месомелачката! И само за сравнение, какво се случва на фронта, днес в някоя от английските медии прочетох изказване на украински младеж от артелирийско подразделение, цитирам, "Последният снаряд изстреляхме преди 4 седмици". И още: "Те (руснаците) не са глупави, учат всеки ден" и, "Това не е армията, която ни нападна през 2022". Та такива ми ти работи. Фронтът пращи по всичките си шевове. И не в полза на украинците.

То и ти "пращиш" с тъпизми, ама по-умен очевадно няма как да станеш ;)))

Като вземем предвид, че 75-85 процента от жертвите са в резултат на артилерийски удари и че на отделни места руснаците изстрелват до 10 пъти повече снаряди, задачата е, колко са украинските загуби. Едва ли са 30 хиляди?

като тебе се движат на вълни под земята, като къртици

Точно при превземането на Бахмут руснаците са използвали водопроводните тръби като картици и се оказали в тила на украинците в Баяхмут и са подготвили превземането му.

Какво са 55 000 загинали руснаци пред 700 000 убити украинци!

За байовците какво да е освен всекидневно литрово шише с пърцуца.

БиБиСи е пропагнда и лъжи. Най-добри са в т. нар. пропаганда бай омишън, демек орязват информацията, така че остатъкът да звучи политически удобно.

Истински проблем е когато започнеш сам да си вярваш на собствената пропаганда.

За путлер не е проблем - едноклетъчни путьовци все още с лопата да ги ринеш.

Коментари - BBC: Над 50 000 са загиналите руски войници в Украйна | Днес.dir.bg

BBC: Над 50 000 са загиналите руски войници в Украйна

Руските официални източници са отказали да коментират медийните разкрития и свързаните с нея организации и доброволци

Обратно в новината

Коментари - BBC: Над 50 000 са загиналите руски войници в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Тъпи русоидни тролове, да ви обясня, че при нападение, нападащата страна дава повече жертви от отбраняващата се. Та на тия измислени цифри 10 към 1 в полза на руснаците може да ви се върже само някоя умствено изостанала копейка. 50 000 убити, за които статията говори, са ОФИЦИАЛНО потвърдените с имената им убити руски войници. Истинската цифра е в пъти по-висока.

ОРКИ, ВИЕ ВЕЧЕ НЯМАТЕ ПРОФЕСИОНАЛНА РУСКА АРМИЯ . ТОВА Е ФАКТ. Украйна вече унищожи професионалната руска армия – ЦЯЛАТА ФАШИСТКА СГАН , КОЯТО НАХЛУ В ФЕВРУАРИ 2022г. В УКРАЙНА - 350 000 вече е изгнила в украинската земя. . Орки , задайте си един много труден, но необходим въпрос за вашият жалък живот - къде отиде професионалната контрактна армия на Русия . . Не усещате ли някаква уловка? . Къде отидоха 350 000, които първоначално нахлуха в Украйна? Сега на фронта преобладават мобики , ЗЕКИ – ЛюДОЕДИ, изнасилвачи, педофили, крадци и доброволци . Съученик на Путин: Кремъл почти загуби армията, която пусна в Украйна на 24 февруари Това бяха най-боеспособните части на Руската федерация… За тях той похарчи молиарди долара и 20 години. Оказва се напразно. Защо сега мобилизира още 400 000? Помислете зомби-нацисти... използвайте мозъка си... или нямате мозък? ... Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец успя да очисти 20 милиона ,докато мустакатия грузинец мина 50... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Тук сега се изявява някакъв екип от Карлуково.Никой не знае точните загуби и на двете страни. Професионалните оценки варират за Украйна между 450 и 500000 загинали и за Русия от 50 до 65000.Това потвърждават и официалните изказвания на руснаците за съотношение 1:7. Жалко за хората.Човечеството е в плен на малоумни ръководители,кито нямат елементарен морал.Всичкото това безумие се направлява от англосаксонския и ционистки елит.А на тези карлуковски герои от ордата на ЦРУ/Сорос/ в България да им кажа-напразно са ви родили,вие сте срам за България.

Шило

Бе не знам, колко са руските загуби, ама укрите търсят ударно 500 000. Що ли?

Къде ти е линка фалшив олигофрен путеноид? При мен всичко с линкове, откъдето идва информацията ми. КЪДЕ СА СНИМКИТЕ? Къде е видеото. АКО НЯМА ЛИНК КЪМ ВИДЕОТО – ТОВА Е 100% русофилска ЛЪЖА. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността...

Това западния отчет за постиженията при операцията за унищожаване на Русия ли са? Не съм впечатлен от цифрите! Само не разбрах защо така объркаха значението на месомелачката?

Пропускате една нула Мършата руски глист наближава 500 000 По-точно 456 050 от вчера

Ало,вие от Карлуково ли се обаждате?

50 000 са само загиналите руснаци за Бахмут . 47 000 са само загиналите руснаци за Авдеевка . „Косите ще настръхнат“: коллаборант Губарев неочаквано разкри мащаба на руските загуби Руснаците ще бъдат шокирани. Прокремълският сътрудник и военнопрестъпник Павел Губарев неочаквано призна огромните загуби на руската армия във войната срещу Украйна. Според Губарев загубите на руските нашественици са повече от три пъти по-големи от украинските и когато гражданите на Руската федерация научат реалните цифри, те просто ще бъдат шокирани. „Атакуващата страна, дори и според старите канони, търпи три пъти повече загуби (от защитаващата се страна). И в сегашната война мисля, че този коефициент е много по-лош. Мисля, че когато като цяло разберем безвъзвратните си загуби, на много хора ще им настръхнат косите. Днес на тази тема не може да се говори и мисли, но това... На всички ще им настръхнат косите“, заяви проруският предател.

Още един от Карлуково.Ама затворете най после вратата бре!

ОРКИ, ВИЕ ВЕЧЕ НЯМАТЕ ПРОФЕСИОНАЛНА РУСКА АРМИЯ . ТОВА Е ФАКТ. Украйна вече унищожи професионалната руска армия – ЦЯЛАТА ФАШИСТКА СГАН , КОЯТО НАХЛУ В ФЕВРУАРИ 2022г. В УКРАЙНА - 350 000 вече е изгнила в украинската земя. . Орки , задайте си един много труден, но необходим въпрос за вашият жалък живот - къде отиде професионалната контрактна армия на Русия . . Не усещате ли някаква уловка? . Къде отидоха 350 000, които първоначално нахлуха в Украйна? Сега на фронта преобладават мобики , ЗЕКИ – ЛюДОЕДИ, изнасилвачи, педофили, крадци и доброволци . Съученик на Путин: Кремъл почти загуби армията, която пусна в Украйна на 24 февруари Това бяха най-боеспособните части на Руската федерация… За тях той похарчи молиарди долара и 20 години. Оказва се напразно. Защо сега мобилизира още 400 000? Помислете зомби-нацисти... използвайте мозъка си... или нямате мозък?

Не плачи на чужд гроб,дженди !!!

Данните за колосалните загуби на Россия в Украина: . ЛИНКОВЕТЕ : МИНУСРУС.КОМ.РУ РБК.УА.ОКР . рашисти – 456 090 трупа инвалиди , ранени - 1 259 550 В плен повече от 15 000 . Самолети –347 Вертолети– 325 . РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ДЖЕВЕЛИНИТЕ : Танкове – 7 169 ББМ – 13 745 . артиллер. с-ми – 11 518 /// В момента руснаците губят всеки ден над 1000 мурзилки на фронта. Основна причина за това са неподготвените за война сбирщина от мобилизираните. /// Путин призна загубите на 350 хиляди орки в Украина към края на 2023г. ( Към момента са вече 456 090 )

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

50 000 са само загиналите руснаци за Бахмут 47 000 са само загиналите руснаци за Авдеевка „Косите ще настръхнат“: коллаборант Губарев неочаквано разкри мащаба на руските загуби Руснаците ще бъдат шокирани. Прокремълският сътрудник и военнопрестъпник Павел Губарев неочаквано призна огромните загуби на руската армия във войната срещу Украйна. Според Губарев загубите на руските нашественици са повече от три пъти по-големи от украинските и когато гражданите на Руската федерация научат реалните цифри, те просто ще бъдат шокирани. „Атакуващата страна, дори и според старите канони, търпи три пъти повече загуби (от защитаващата се страна). И в сегашната война мисля, че този коефициент е много по-лош. Мисля, че когато като цяло разберем безвъзвратните си загуби, на много хора ще им настръхнат косите. Днес на тази тема не може да се говори и мисли, но това... На всички ще им настръхнат косите“, заяви проруският предател.

Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец успя да очисти 20 милиона ,докато мустакатия грузинец мина 50... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Сигурно са малко над 60 000, но загиналите украинци са твърдо над 300 000!

Реалните загуби в жива сила на Украйна са 1 231 000 човека--това ЗАЩО не го изнасяте ,като информация !

Къде ти е линка фалшив олигофрен путеноид? При мен всичко с линкове, откъдето идва информацията ми. КЪДЕ СА СНИМКИТЕ? Къде е видеото. АКО НЯМА ЛИНК КЪМ ВИДЕОТО – ТОВА Е 100% русофилска ЛЪЖА. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността...

Шило

Ами намери архива на украинския канал 1+1 и ще се убедиш

реалистично е някой друг път. Нормален ли си, да вярваш на английски и американски медии. Или на Дойче веле. До сега тези измислени медии са доказали, че се занимават с пропаганда и дезинформация. За да промиват мозъците на хората. Журналистиката е само формата, която използват. Това май добре ти е известно, щото и ти май си в бизнеса. колкото и тънко да се опитваш да го играеш. Просто западната либерастия и "ценности", освен, че са осакатили западния човек, са го изтъпяли порядъчно. За да го управляват по-лесно. Да ама сега се оказва, че това си е с недостатъци.

500+

Числото е реалистично, вероятно е близо около реалното число. Обаче не е политически коректно да се напише бройката на загиналите Украински войници, нали? Не са 31 000! Доста по-големи са от Руските загуби.

Много бляд, отчетност няма.. 50хил, 500хил, 5млн- никой не знае, а не му и пука

ВВС (военно въздушните сили) първо теоретизират за руските жертви. После казват, че числото до което са стигнали е далеч от реалността и всъщност жертвите били много повече. Няма особен смисъл в такова "изследване", ако наистина е било правено. Щеше да има много повече тежест, ако бяха приложили същата методология за броене и на украинските жертви. Както и на тези в Газа.

Да напомня, че ВВС се финансира от държавата и е официална пропагандна машина на английското правителство. Така, че за обективност на мисирките там не може и да се мисли. Те са оръдие на пропагандата, ако не им изнася ги уволняват. Примери има...

+ + + + + + + + + +

Първият удар е нанесен по позиции на ЗРК С-400 Триумф. Унищожени са три пускови установки и една радарна система. Втората ракета е поразила пункт за приемане и ремонт на военно оборудване на 77-а зенитно-ракетна бригада (в/ч 33742). По време на удара в пункта са били обслужвани две пускови установки С-300. В резултат на удара се е стигнало до вторична детонация на боеприпаси. Не е известно какво точно се е взривило.

Има ли видео? Няма :-). Доказателства или само думи? Тоест поразили са дедовия, пак изсмислици, като 31 000 убити Украински войници.

"Кримски вятър" добавя, че на летището е имало 3 пускови установки С-400, 1 радар С-400, 2 пускови установки С-300 и склад за ракети за установките С-300/С-400. Предвид размера на удара, много вероятно всичко това да е понесло минимум някакви щети и/или да е унищожено. Отделно там има и С-200, твърди каналът.

Хей, пичове(и пички) там в Лондона града голема... Грешите, изтървали сте 2 нули - убитите руски войници не са 50 000, а 50 000 000. Мдааа... Русия остана вече без хора и без ракети. Руските военни продължават да се сражават само с лопати(и мотики) и продължават все така да крадат перални заради чиповете. После тия чипове ги слагат по лопатите и вот тебе лопата -робот - лопатата сама трепе укропитеци. Пълна автоматизация, роботизация и компютъризация. Мдааа.

500 000 +++

Уй за Раша и да се приключва

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!!

казак, американски агент който разглежда историята от американска гледна точка.

Тази "първобитна армия" побеждава Украйна, въпреки супер-модерните натовски оръжия. Скоро ще започнат преговори, в които капитулират пред "месомелачите".

"Супермодерните натовски оръжия????" 2 пейтриът системи, 50 хаймърса, 100 танка, 200 гаубици, 0 самолети, 0 кораби, 0 подводници, 0 установки за крилати ракети. Украинците ви смляха почти сами, ферерите им плениха 400 танка

Но нада ли

Аделинче, мисирко непоръбено, получи ли удоволствие докато списваше по тая канибалска тема? Как е да си слугиня на чуждингосподари без право на собствено мнение и журналистическа позиция?

Е, ама как така бе, нали още лани списвахте, че са около 400 000, как сега по-малко, язък, значи много войска им останала на русите, достатъчно да направят р. Днепър граниаца, а може и р.Дунав?!

над 80 000 са жертвите на неразбирателството между братски страни! Как е възможну туваааа! Блядииииии намирайте начин да не избивате населението си, млади ораааа съъ туваааа, блядчикиии! Как вам не стъйднъъъъ, Еврейски пресидентеее, путинееее, събирайте съъъ, как не въ е грях вее, ще се пържите в пъкълъ бреее!

Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия , Русия я чака пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ ...

Русов, ти си егати тъпия трол. Имащ ли поне 8 клас ?

стоях до гулемото междучасие на пръви клас.

Пожелавам на всичките примиращи от безсилна злоба евроатлантически черноработници на Делян Пеевски - приятно пикане на газ и моите съболезнования за любимата ви опорка, ха ха ха!

Дреме ми.Я гледай агнешкото на колко го продават в магазина.

Кауфланд е 20 лв килцето...Купи си. Македонско, но е убаво...

е прав- руските жертви са 31000, и преди да почнете да спорите само прочетете украинската прпагнада- всичко което се случва при тях те най-нагло го приписват на руснаците, така че когато Зеленски твърди че руснаците са загубили над 500 000 човека а Украйна само 31000, значи е точно обратното.

Винаги съм се чудил какво прави Путин с стотиците руски трупове и вчера разбрах: Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“

е късметлия.Никой не може да му изкара акъла

А Зелю какво е сторил с половината милион украински трупове?

погребани са като герои защитаващи родината си, семейството си не като руски прасета умрели докато крадат тоалетни чинии в чужда държава, понел ?

човек като се зачете в украинската преса поне 3/4 от руските офицери са били убити, така че Украйна в момента или воюва срещу зомбита, или Путин е намерил начин да ги съживява... или украинците лъжат.

А голобрадите хохолчета, които събират в метрото и на автобусните спирки, те са безсмъртни, като терминатори. Рашките ги застрелват, а те изплюват куршума и продължават перемогата! Зелето затова няма да преговаря, защото неговите киборгчета му обещали да стигнат до Красная пощадь и там да направят парад, с факли и пречупени кръстове. Както си се полага на едни истински бандеровцев!

Е, само една нула е спестена.

поне се опразниха гулаците им, чудят се как да ги попълват в момента

А колко украинци са загинали?

продължавай да пиеш

Наближава победата на Украйна !!!! След лятото ,в цял свят ще има големи празненства !!!!

И преди 2 години ги врещяхте същите.

тези цифри са още от тогава

Ми да, то си пише. За 2 години - 50 000 жертви са дали руснаците. За същия период укропите, ако питаш форумните центаджии, я има-няма 10 хиляди, само не знам защо сега Зелю търси 10 пъти повече от жертвите на дали руснаците, че да си попълни армията, ха ха ха!

Казак, на какви хапчета си?

Хайли лайкли.

лъжете.. Русия няма човешки жертви защото руснаците не са хора ха ха ха ха

Е за три дена война, така де СВО, са само толкова...

са егати гаднярите-сринаха една от най-яките козяшки опорки:))))))))))))Обаче никой не знае колко са украинските загуби-сигурно защото те периодично възкръсват и не могат да им хванат бройката;)

500 000 цивилни от които 3000 убити деца и 19 000 отвлечени за органи и проституция от руските военнопрестъпници. Доказано с присъда за Путин в Хага..

Абе ти познаваш ли числата? А кога го осъдиха Путин щото явно е някаква тайна присъда и знаете само ти и група заблудени учени. Надявам се, че това е ирония щото иначе ........!

Поредната порция евроатлантически лъжи, и то вече доста отчаяни лъжи. Здраво закъсахте пеевските центаджийчета за опорки, а?

Събрали се тук дозина копейки да се окуражават взаимно!Ако с тролене се печелеше война до сега да са подминали Берлин руските окупатори ха ха ха ха Загинали 50 000 руснаща и още 500 000 руски орк..ха.ха ха ха

Ама чакайте, нали само при Авдеевка според укр информ бюро бяха загинали 300'000 руснаци? Какви са сега тия цифри

Мисирки, двойка по математика. Повече от 50 000 е всяко число, по-голямо от 50 000. Може да бъде 150 000 000. П.П. Една сополанка от БНТ, спортен репортер, произнесе вчера "парабОла", сякаш не идеше реч за геометрична незатворена крива, а за нещо което съществува в русата й главица.

Ще разберем колко руснаци са загинали в Украйна догодина, когато самотните рускини ще дойдат по плажовете в България. Политическата система в Русия произвежда единствено послушковци, които не могат нищо. Айде за да не слагате минуси ще кажа и нещо хубаво. В Русия се живее най-добре, руската рубла ще стане световна валута, технологични компании се надпреварват по инвестиции в Русия и всички чакаме за виза за да отидем да живеем там.

Със сигурност рускините няма да дойдат В клоаката наречена български плажове. Всъщност даже и българките не ходят по българските плажове, а отиват да се чифтосват по гръцките и испанските плажове.

Смехурко

Хич ги няма, то 1/3 Поморие руско...

"1/3 Поморие руско" Може и да е било някога, но сега не е и даже и преди 1/3 е преувеличение. Впрочем сега пак е рускоговорящо заради украинците.

Наистина няма да дойдат. Забравих, че сме вражеска държава и няма директни полети.

Интересно какво произвежда нашата колониална политическа система?

Според мен нашите политици са секретарки на посолствата, напоследък американското.

Що догодина? Ей на, ВВС са ти го написали в момента. Ако още не сте успели да се ориентирате по разположението на ВСРФ в Покрайна, ха ха ха!

западните "изчисления" на руските загуби ми напомнят за изцислунията за жертвите на сталинския терор. Едни прозападни дисиденти навремето твърдяха, че Сталин убил 150 млн. души в СССР. Само дето цялото население тогава е било под 200 млн. и няма как да е избил 75% от него. Та и сега така - Русия започна войната с 300 000 човека, ама имала 350 000 убити и ранени... при това не е правила мобилизация. Виж Украйна проведе за две години 9 (ДЕВЕТ) вълни на мобилизация! Правилно казват хората, че най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов/риболов

20.12.2023 г. — Президентът Владимир Путин каза на пресконференция през декември, че 318 хиляди души са били призовани за мобилизация през есента на 2022 г.

Нямаш представа за какво говориш нали? В Русия има наборна служба. Два пъти годишно в армията постъпват по 130 - 140 000 души. Това не е мобилизация за Украйна а нормална наборна служба. Явно си на 20-25 лета нали?

Правнук си на сталин ли ???

Идеално име са му избрали на правнука ФЕЙК

Пълен край на наглосаксонската журналистика: До скоро броиха колко удостоверения за смърт напечатала Русия - бяха към 350 000. Пък какво казал Зеленски и Буданов - бяха 500 000. Пък виден "стандфордски инстит" (ау колко са талантливи там...) плещеше за поне 250 000... И сега ?! Само 50 000. А пък усрайна на зеленски са и нужни нови половин ли един ли милион ?! БРИТАНСКИ ЛЪЖЦИ !

Макак 50000 бе, точно 5 са и то са дали фира от напъни във външният кенеф горките.

Пък един дрон не показа някоя от тези руски "човешки вълни", бе! В небето над фронта ВСЕКИ ДЕН летят около 12,000 дрона с камери - 10,000 руски и 2,000 украински. Гледам внимателно, И НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИТО ЕДНО ВИДЕО показащо "човешки вълни"! За сметка на това, всеки ден гледаме ФАБ-овете и КАБ-овете, бомбещи украинските територии! И "Месомелачка" не идва от "руските човешки вълни", а идва от това, как украинците изпращат поделение след поделение на фронта, и като падне ФАБ-3000, ИЗПАРЯВА всичко живо на плош от 3 кв.км! И понеже, както стана ясно, че ФАБ-овете падат в украинската част на фронта, самите украинци се чувстват като "месо", изпратено в месомелачката! И само за сравнение, какво се случва на фронта, днес в някоя от английските медии прочетох изказване на украински младеж от артелирийско подразделение, цитирам, "Последният снаряд изстреляхме преди 4 седмици". И още: "Те (руснаците) не са глупави, учат всеки ден" и, "Това не е армията, която ни нападна през 2022". Та такива ми ти работи. Фронтът пращи по всичките си шевове. И не в полза на украинците.

То и ти "пращиш" с тъпизми, ама по-умен очевадно няма как да станеш ;)))

Като вземем предвид, че 75-85 процента от жертвите са в резултат на артилерийски удари и че на отделни места руснаците изстрелват до 10 пъти повече снаряди, задачата е, колко са украинските загуби. Едва ли са 30 хиляди?

като тебе се движат на вълни под земята, като къртици

Точно при превземането на Бахмут руснаците са използвали водопроводните тръби като картици и се оказали в тила на украинците в Баяхмут и са подготвили превземането му.