Байдън: Путин не се шегува, рискът от ядрен Армагедон е най-високият от Кубинската криза насам

Президентът на САЩ предупреди, че използването на тактическо оръжие с по-малка мощност може бързо да излезе от контрол и да доведе до глобално унищожение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там,където карарят (ФАЩ) изпонасе ре , не чисти,не се пере. Примери много:Атомните бомбардировки над Япония,войните в Корея и Виетнам,Ирак, Либия,Сирия,Югославия и пр..Сега и в Киевска Рус . Да не забравяме бомбардировките над София,Кюстендил,Враца и най- скорошната,когато сринаха една къща в Горна баня . Смрад,смрад,смрад краварска !

ПРЕДИ ГОДИНИ, НА КОНКУРС В ЦРУ - “КАК ДА УНИЩОЖИМ РУСИЯ НАЙ-ЕФЕКТИВНО”, СПЕЧЕЛИ ДОКЛАДЪТ “ОСТАВЕТЕ ПУТИН НА ВЛАСТ” Западът има опит в разрушаването на Русия и руската държавност по тия земи, с използването на специално поставени ръководители. Така например, през 1698 е отстранен с измама българският цар Петър I и е подменен с немеца “Петер I Фалшивият”. С него започва процес на яростна дебългаризация, понемчване, робството по тия земи, алкохолизма, дебилизма, геноцида и развива идеологията на панславизма. В резултат са убити 4 милиона руски аборигени. Населението намалява от 16 милиона на 12, или с цели 25%(!) През 1917 в Петербург е изпратен немският агент “Ленин”, със задачата да извади Руската империя от войната. Ленин се справи блестящо, дори унищожи тая империя, предизвика Гражданска война и изби десетки милиони руски аборигени,чрез глад, терор и неспирни войни с износ на “революция и идеология” В последните години на СССР, галеникът на ЦРУ и Запада беше Горбачов. Локомотивът на Комунизма вече буксуваше, но беше нужен машинист да го докара във “вечен покой” до бунището на историята. Горби беше “велик”. Русия загуби Третата световна “студена” война без САЩ и НАТО да загубят дори един техен войник. Путин и двойниците му се справят със задачата си също отлично! За 20 години, Русия получи от въгледодороди 6,000,000,000,000$, но те не стигнаха до народа, икономиката, образованието и армията, а изтекоха между редките пръсти на Кремълската банда, за дворци, яхти и луксозен живот на върхушката и потомството и на Запад. Следователно - уж Западът даде тия пари на Русия, а в действителност си ги прибра обратно. Каквото има днес в Русия, е наследство от СССР, а не произведено в РФ. Съветско наследство са ракетите, бомбите, самолетите, танковете, суровинната икономика, пословичният руски дебилизъм, феодализъм, царизъм и империализъм. Путин е решен да ликвидира завинаги руската държавност наследена от българите и да превърне Русия в десетина бантустана, лесна плячка за Поднебесната империя и съседи. ПОЖЕЛАВАМ НА УДМУРТА И КРЕМЪЛСКАТА БАНДА ВОЕНОПРЕСТЪПНИЦИ, ДА ДОЖИВЕЯТ ДО ТРИБУНАЛА И БЕСИЛКИТЕ В ХАГА, а не да умират с ръждясала тръба отзад, като нещастният Кадафи. АМЕН!

карикатура по-добре да се разкара,Изтока сам кове съдбата си и няма нужда Памперса да се меси.

Каква гротеска! Мужици с ядрени ракети!

И след като Байдън знае, че Путин не се шегува какво търси НАТО на руските граници?! За какво САЩ финансира и организира цветни "революции" във всички бивши съветски републики?! И защо в САЩ не се загрижат за тяхната здравна система примерно, която оставя без лечение десетки милиони хора, ами ги е "грижа" за "демокрацията" в Казакстан, Украйна, Молдова, Иран,..., но пък за демокрацията в Саудитска Арабия и Катар хич не ги е грижа? Или Байдън се напъва да си први политически ПР, че сондажите показват крах за демократите, които само войни водят по целия свят от 33 години насам.

Благодарение на мъдрото ръководството на бай дън , може и това да дочакаме

Лесно е да обвиняваш, друго е истината, че само и единствено Сащ са използвали ядрено оръжие досега. Да не са забравили.

Нерде Джо ( Байдън) нерде Джон (Фицджералд Кенеди)!. Тоя нещо се припознава ( какво хубава дума ) с един друг американец, който наистина се справи със много сериозна световна криза. А този предизвиква сетовна криза !

Що така бе дедо? Забрави ли, че вие от години обявихте Русия за враг номер едно, докато Путин ви наричаше " нашите приятели" и "нашите партньори" и досега въпреки сбърканата ви риторика постоянно ругаеща Русия и Путин той не е казал една лоша дума за някои от вас. Кой нарече Путин убиец - не бяхте ли вие и вашата шайка от бясни кучета? Кой първи отпреди няколко години заговори за "превантивен" първи ядрен удар и го вкара във военната си стратегия? Някой да е дошъл да се залепи за вашите граници? Чии го търсите там и с каква наглост и нахалство говорите, че Русия ви застрашава когато точно вие сте тези които сте опасност за целия свят?! Ако се стигне до ядрен апокалипсис, то точно вие ще сте главните виновници като основни подстрекатели и точно по вас ще са първите удари, а после по слабоумноте олигофрени с промити мозъци от ЕС и "съюзниците" ви! Цялата ви стратегия е изградена на нападение в "коалиция" като глутница побеснели кучета - и в Ирак и в Афганистан, и в Либия и в Югославия когато нападахте по слаби и с нищо не предизвикали ви страни, но този път ударихте на кокал и настъпихте мотиката! Имате късмт, че имате насреща си човек с безгранично търпение като Путин, който от десетилетие ви говори, но вие сте глухи, нагли и тъпи! Е, след като разсипахте икономически Европа и сега се опитвате пак да я вкарате в поредната изстребителна война бъдете сигурни, че преди Европа да изгори ще изгорите вие, и както ви го каза директно Путин - това не е блъф!

++++++++++

Що бе, знаеш ли колко бързо ще приключи войната?

До това доведе американската политика на постоянно въоръжаване на източна Европа и Украйна. И до ден днешен не се говори за дипломация и мир, а се прави обратното.

че от руските ръждиви ядрени ракети няма да излети почти нито една. Американците знаят за тяхното придвижване преди самите руснаци да знаят,защото всички контейнери които използват ватенките са доставени от Америка за 12 милиарда долара я началото на 90 -те. Отделно от сателити ги следят на всеки сантиметър. А да не говорим че те изобщо и няма да литнат защото са остарели технологии и ръждясали.Но затова пък британските ,френските и американските са в топ състояние и с най модерна електроника.

можеш да се хванеш и за дедовия си ръждясал, но нека не опитваме, а????

https://www.youtube.com/shorts/t03rzEVNFzc

Добре, щом казваш. Само да не загубиш баса. Но с такава пионерска увереност го казваш, все едно ти лично си проверявал ракетите. А щом лично си ги проверявал, може ли да те попитам за в.ф., сектор, отдел, дирекция, служба и допуск до ки? Щото иначе си "една баба в рейса каза...чула от телавизора предаването "Феномени" га са й лели свещ.

капут тея неща не са за теб, вземи гледай някви клипчета за маникюр педикюр

Ама защо мислиш че руснаците не го знаят и не са взели мерки. Много си глупав

Пускайте бомбите и да се приключва! Ще се радвам пРоссия да я няма на картата най-сетне.

Дъртия ти говори за Армагедон празна тикво! Случи ли се и теб няма да те има не само руснаците както ти се иска!

Мислиш че знае, какво е Армагедон? Това не е американски игрален филм.

си спомни какви ги е плещил

Да, това е правилната татктика! Да се говори, че путин не се шегува, и че е важен! Целя свят се съобразява с него и трепери.... Действа се както в заложническа криза...казва се на рецедивиста, който е насочил пистолет в слепоочието на заложник, че парите пътуват, няма проблем,..... осигурен е коридор...всичко е точно. А в това време се разполагат снайперисти по покрива на сградата отсреща.... Всички знаем как завършват тези ситуации във филмите .... а на живо предстои да видим....

Много филми гледаш ! Няма да стане точно като по филмите !

Предполагам,че Президента на САЩ - г-н Байдън има привилегията да предупреди именно такива ахмаци ,като мен и останалите за апокалипсиса.Дреме му на дедовия- сина му направи огромни милиони в Украйна- за целта смениха гл. прокурор, ама скоро чичко Тръмп вероятно ще го подмени, а той не се шегува и сега подскачащите се търчат на опашка при него- помните ли борисов как чакаше да се снима до Тръмп? И най доброто същество, даже и най злото същество ,когато почусвтва заплаха за живота си ще нападне и ухапе и най силният само и само да оцелее.В случая целият военно технологичен на високо ниво свят напада и изтребва руснаци със свръх оръжия, зодигна им над 500 млрд долара, заяви,че ще ги ликвидира със санкции осигуряващи пълна блоката, изолация, глад и смърт и всички очакват онова жуже путин да благодари за това. Той е виновен, но виновни са и тия плазмодии,които станаха милиардери от нещастията на хората и мислят,че са недосегаеми.По горе писах- ядрената война ще удари не само нас- бедните, ще стопи с 300 хиляди градуса и вас и метресите ви.

И лично на този изкуфял пъпет,сложен за "президент" от оръжейното лоби,за да разпалва войни по света - извън територията на сащ, които после сащ да финансират чрез "помощи" т.е кердити от тип ана ""ленд-лийз" - това са на пралктика милиарди, дадени назаем в случай на оср@йна,за да купи оръжив от саш за тези милиарди, които после обаче ще трябва и да върне при това с лихвите!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой има изгода от войни - кристално е ясно!!!!!

Кубинската криза всъщност е Турска криза, защото Русия изпрати ядрени глави в Куба, след като САЩ инсталираха ядрено оръжие в база Инджирлик в Турция, с което заплащи директно Русия. Както обикновено САЩ продължават да лъжат и манипулират медиите, но май забравят, че в ерата на интернет лъжите лъсват много бързо.

Русия, под наблюдението на САЩ, унищожи химическото и биологическото си оръжие... А САЩ заявиха че не могат да направят това със своето защото местните еколози не им давали. Апропо, Русия унищожи и излишъка от оръжеен плутоний... а САЩ твърдят че не могат да направят това защото не можели да измислят подходяща технология за това;)

Тоя дърт склеротик си играе с огъня в блажената забрава на годините си. Ами вие сте го натикали Путин в ъгъла и сега сте извадили шишовете и копията и биете и бодете нон стоп. Ами кой ще ви изтърпи гаврата, откачени американци? Вие го предизвиквате да скочи, защото сте далече от всичко това, а ще загине Европа. не ви пука за това - таман ще ви е мирна главата - САМИ НА ЗЕМЯТА.

Американците не искат използване на ядрено оръжие. Идеята им е да изтощават икономически Русия с конвенционално. РФ трудно може да произвежда, колкото англосаксонският свят. Ако се стигне до ядрено оръжие, там нещата се променят и са в полза на Русия. Това, че руснаците се въздържат е само заради отзвука, който ще предизвикат в цял свят, все пак ще отворят кутията на Пандора, а никой не иска това.

Аааа, най-после и склерозиралия мозък на Бай Дядо разбра, че Путин не се шегува.

Само , че IQ на Кенеди е несравнимо с този склерозирал дъртак !

И затова Кенеди веднага изтегли ядреното си оръжие от база Инджирлик в Турция, с което кризата приключи.

На деменцията защо не му припомниха, че Кубинската криз започна отново от страна на американците???? Може би си вярват, че ''американското'' им население не помни и незнае истината поради непрестанните лъжи за ''величието'' им???

При краварите! Много обичат да се заяждат и да се правят на велики защото не е на тяхна територия.Да ви пуснат една и да се приключва с вас говеда

Нали Путкин беше голям шахматист. Всичко, каквото направи беше едно голямо руско говно. Как простите американци принудиха умните и високи на ръст руски свине да стигнат, чак до мобилизация. Санкции до дупка! Слава на Бандера! Слава на англосаксонците!

SIEG HEIL!

Хайде посмали малко. Не се изхвърляй, като толкова плачеш за англо-саксите самолета и там.

нещо си се вмирисал- няма такъв - Путкин - имаш грешка в панталоните.

Умислил се е дъртият пес. Искаха да унищожат Русия и да съсипят Европа, а сега войната е на прага ни. Сетиха се, че и те ще отнесат някоя и друга дебела ракета и ще мирясат.

Нали разбирате какво означава това ? Американците готвят провокация с ядрено оръжие в Украйна

О, нещастникът! Нарочно тикат неещата в тази посока и подклаждат по всякакъв начин ескалацията на конфликта, сега се правел на загрижен. Лицемерното копелен?е изобщо не трябва да е там. Която и кукла да сложат след това на негово място, поне ще има малко мозък в главата. Е, с две изключения. Истеричките Клинтън и Харис. Тези направо ще натиснат копчето.

Ааа, не другарю Байдън! В случая рискът от ядрен Армагедон може да е само от комика с белото, ако неговите бандеровци успеят да взривят ЗАЕЦ или някоя друга и за което вече е ясно, че ти се разпореждаш. Да се надяваме обаче, че Братушките ще успяват и занапред да опазят обстрелваните АЕЦ от платените от САЩ украински нацистки престъпници, още повече че сега нямат благословията на Горби за такъв взрив, както беше за Чернобил. Е, верно, и твойте хора може да решат да гръмнат някое и друго ядрено джепане по-близо до Русия, ама при огромната й територия Братушките ще оцелеят, а Америка ще осъмне с нов пролив между Канада и Мексико, известен още като Сталински.

Тия Хамериканци са решили да взривят света! Но като повтарят нон стоп, че други провокират , внушават на света, че не носят никаква вина и само се защитават! Кармата на тази държава ще я заличи!

Тия Рашисти са решили да взривят света! Но като повтарят нон стоп, че други провокират , внушават на света, че не носят никаква вина и само се защитават! Кармата на тази държава ще я заличи!

Е, що? Той дядо Ручо трябва да е бил голям шегаджия ...в Куба!?

А пък америкосите ръкоПЛЯСКАТ на много места по света!?@?

Този доста стар човек е опасност за света и за себе си също.

Путин е само 10г по-млад от него!

А Вие 10 години ги нямате за нищо, така ли? А и Путин тук не се обсъжда. Обаче ако САЩ не се опитва да промени световния ред, тази война нямаше да се случи.

Май руското изявление е, че заплашват местата "там, където се вземат решения". Новобазирани групи американци, които не участват пряко в битки има в България на поне две места, в Косово и з Европа, вероятно, решения се вземат и в САЩ. Украйна в този смисъл не е посочена.

Света отдавна е тръгнал на там, само въпрос на време е да стане ядрена война!

Просто трябва да убият путлер и сринат руската кочина и нещата пак ще се успокоят.

Ти да видиш! Пуделчето не било толкова глупавичко, все пак схвана, че Путин не се е@ава! Това е добра новина, остава и да схване, че като продължава да налива масло в огъня, тоест да помагат да усраинците, дърпат руснаците за опашката и ще вземат да настъпят някоя (ядрена) миничка!

да ровите в лайната и ще има мир

Иначе, светът има нужда от пречистване

лошото е че и Путин и Байдън вече са дъртаци и не им остава много живот. Такива хора биха направили големи простотии, защото ще им е все тая дали ще умрат от радиация или от старост. Да му мислят младите и всички останали дето дрънкат оръжия

Имат деца и внуци...

Дядо Джо: Путин не се шегува, опасността от ядрен Армагедон е на най-високото си равнище от Кубинската криза през 1962 г... Така е. Решението е много просто. Щатите да спрат да продават оръжия на Украйна и да започнат по честен и почтен начин да си печелят парите. Не с оръжия. Да си разкарат пионките, куклите и пешките надъхани със зверска русофобия от Полша, Прибалтиките и от върха на ЕК. Да се кротнат и да си гледат кравите, без да поглеждат извън границите си. Тогава Путин ще си прибере ядрения дрон Статус-6, който вдига 500-метрово ядрено цунами и е проектиран да отмива бреговете точно на такива страни като САЩ, с такава дълга и права брегова ивица. И няма да има ядрен армагедон.

Абе Пипи да се научи да печели войни на бойното поле по класически начин и пак ще се избегне ядрения Армагедон. Ще вдигне вълна, ще убие 100 млн. човека, ще го ударят и него 1000 ракети (американски бази има по цял свят), ще заминат и там 100 млн. човека и накрая Китай и Бразилия ще си делнат северното полукълбо... След 100-200 години, да отмине малко радиацията. И в тяхната история ще пише "сега сме велики империи, понеже Пипи не можа да опази село Лиман и село Херсон и му ги превзеха лошите укри въоръжени с картечници".

Първо Путин да си прибере сополанковците от източна Украйна (и от Крим) че осмърдяха всичко

Много от западните лидери разчитат на факта че населението им не знае руски. Иначе лесно могат да чуят речта на Путин и да видят какво всъщност каза и от там да си направят изводите.

Ами като се бъркате където не ви е мястото

Прости Американци!

Най- алчните!!! Най - агресивните!!! СЪЕДИНЕНИТЕ АЛЧНИ ЩАТИ

Сатанински Алчни Щамове

Ами, като не се шегува какво дириш там в Европа и по точно казано защо наливаш милярди долари в уръжие в Украйна. Няма такова долно племе Хамериканците. Те живеят с това да създават войни по целият свят. Ама който се е захванал с Русия хубаво не е видял. Русия незапочва войни тя ги ПРИКЛЮЧВА ДЯДА БАЙДАНЕ ДА ЗНАЕШ.

С единия крак е в гроба!

И дестабилизацията в световен мащаб отново е факт. Дали се прави умишлено или не кои знае, но определено се случва. При по-здраво управление на способен човек в Америка Путен никога нямаше да си позволи лукса да започне воина в сърцето на Европа.

Споко бе байчо, само Киев :)

Путин го изкарват лошият Кумчо Вълчо. Тоест, официалната пропаганда е на ниво за 3 годишни. Преди Кумчо Вълчо беше Осама.

Путин е един (от дълго време) и е много лесно да бъде демонизиран. А в US - дойдат на власт едните, направят някакви золуми, след това дойдат другите, и като им потърсиш сметка, и ти казват: "А, ами те дургите го направиха! Ние дойдохме на власт именно за да поправим това и да им потърсим отговорност!" и ни лук яли, ни лук мирисали. И така вече 70 години - зулум след зулум, война след война...

Така е, но г-н Байдън не прави нищо за постигане на МИР. Напротив, непрекъснато налива масло в огъня и се кефи на пламъците. Идеята , че Зеленски може да победи е абсурдна. Съотоението на силите е несъразмерно. Дългогодишното сатанизиране на Путин, санкциите и дрънкането на оръжие на източния фланг на НАТО наистина подействаха, превърнаха Путин в агресор в истински сатана.

Когато изригне огненият апокалипсис , всички ще се изпонасерете ! Сега ръкопляскайте на Бай-Дън , чугунената глава ! И да не забравите да му благодарите ! Заслугата за агнешко печено е единствено негова !