Коментари - Байдън: Путин не е достоен човек, но Москва или Кремъл няма да бъдат удряни с наши оръжия | Днес.dir.bg

Коментари - Байдън: Путин не е достоен човек, но Москва или Кремъл няма да бъдат удряни с наши оръжия | Днес.dir.bg

Коментари

:))Байдън е готин старец!Раздава квалификации на ляво и на дясно,но той знае ли днес къде ще пикае????На поляната в белия дом или някъде зад сцената от която не може да намери изхода:))))

Ха ха, дъртият корупционер говори за достойнство... сащ по принцип са сбъркана държава, а последният им президент е тотал щета.

Дементирал стараец!

ти щото много си достоен човек,ти еба майката и влечуго мръсно

Байдън явно не знае че Кремъл е в Москва.... щом "Москва или Кремъл няма да бъдат удряни с наши оръжия."

Руснаците мислят друго по въпроса и го показаха на последните избори.Путин беше избран отново с около 80% от гласовете. Може да не ти харесва човека, но всеки интелигентен политик уважава вота на хората, които са го избрали. Това е уважение към самата страна. Когато взаимното уважение липсва и дипломацията остане на заден план се случва това, което виждаме в Украйна. В крайна сметка важно е какво мислят руснаците, а не човек, който не помни какво е закусвал сутринта!

Съберете се всички подкрепящи го и отидете там да гласувате за него. А ти обясни на нас по-простите как два мандата по конституция траят 20 години.

а тука как една тиква се лезунди 20 г в политиката, а? Тъпчо си ти,тъпчо

Според мен за всеки производител на оръжие ще бъде чест Москва да бъде ударена с негова продукция. Но щом американците не искат, тяхна си работа! В крайна сметка Москва ще бъде ударена многократно и в накрая озаптена най-вероятно с руски оръжия в гражданска война. Може би Байдън е прав все пак и руснаците трябва да бъдат оставени сами, със собствени руски оръжия, конструирани и произведени в самата Русия, да се разправят с кремълската шайка, узурпирала властта. Това не може да изтрие вината на московците, но може да е добро начало за дългото им завръщане към цивилизацията, което ще трае няколко поколения, но в крайна сметка пра-внуците на днешните ватници може и да са свободни хора, ако ватниците въстанат днес срещи модерното крепостничество.

А пак според теб, защо американците с такава готовност се отказват от тази чест и я оставят само за "европейските си партньори"? :))

Деди, ти да не си слънчасал? Не ти ли е ясно, че при един удал срещу Москва войната ще свърши за броени минути?!

САЩ е великан на световната сцена от 100 години а Путин е едно джудже, което дори начело на най-голямата страна в света си остава едно гномче а страната му е най-затъналата от 100 години. Сигурно САЩ са му виновни :–)

Великан е пред държави като Виетнам, Сирия, Либия, Ирак, и Мексико. По Русия "великанът" очевидно не смее нито да нанася удари, нито да праща войски. А, и икономиката им е с по-нисък ръст от руската :))

Кремълската пропаганда съвсем друго казва - виж Соловьовските врясъци и истерии от последните дни :)))

Значи Деменцията лъже? :))

Москва поне ще остане непокътната - за не се пречи на гражданите и спокойно да си правят преврата. След който Пундю, като най-изтъкнат 'побидител' във ВСВ най-подобаващо да бъде влачен по Червения площад от парадния Т-34, който евентуално дава заден и прави един хубав асфалтен 'фототапет' с ботоксен гланц. Да помнят идните поколения че плащат репарации заради безумието и безпочвения хубрис на една самозабравила се откачалка.

Поредните ще, ще, ще.... Последно кога някое от твоите "ще" се сбъдна? :))

Това кога го е казал,преди да се на-ака,или след това?

Бахти и глупаците населяват тая територия, наистина ли някой вярва, че може да има война НАТО-Русия , та това е една бензиностанция с ракети, които се оказаха и калпави като вече дори те го осъзнаха по трудния начин

Актуализирай си пропагандата, дори малоумните грейтбритънци вече се отказаха от нея. особено като разбраха колко са назад. Така си леко смешен и показва колко си тотално неадекватен. като перманентно надрусан.

Очевидно и Деменцията силно не желае война с РУСИЯ. Столтенберг и той :))

Мисирката отново ни залива със словесната диария на Слерозата от САЩ !? Ние не сме инданци бе, продажна кукло ! Само такива като тебе янките могат да купят за сто долара !!

АКОСТИРАХМЕ в Куба!

Да му мислят кубинците. Че още стоят в средновековието след предишното руско акустиране.

Горкият той!!!Още не се е научил да пише,а се пробва да коментира.Догодина пак в 1-ви клас!

Да!! Путин не е достоен за вашата извратена ценностна система! Система която унищожи десетки държави и хиляди хора НЕСЪГЛАСНИ с вашата политика и псевдодемокрация

Руската ценностна система я знаем. Мерси, никога повече!

все пак те е оставила не само свободно да я обитаваш (и напуснеш!) но и да я плюеш. За тебе обаче по редно би било да се предложи руската 'метода' към устатите дразнители - щото по-добре пасва на културата и манталитета ти.

Когато американската дълбока държава назначи с изфабрикувани избори Байдън за президент на САЩ споменах на съпругата ми, че се готви война, и най-вероятно е тя да се случи в Украйна. Когато Русия влезе с армията си в Украйна тя ми припомни какво съм казал навремето и ме попита как съм познал? Отговорих и - На Джоузев Робинете Байдън ръцете са много кървави. Той нищо не е произвел в този живот - още от университета се е намъкнал в политиката, а от 1972/1973 година е в Конгреса на САЩ. Промотирал, подкрепял и лобирал за почти всички военни операции проведени от САЩ къде ли не по света, донесли много разруха, смърт и страдание на много хора по света. Лицимер висша класа, изтъкан от омраза към всяко живо същество, което не споделя неговите ценности. А ценностите му са нищо по-различно от ценностите на Диктатор-Изверг но прекарани през системата на Властелина САЩ. Да, Властелина САЩ, защото той вярва, че единствено САЩ има право да властва над света, а всички останали да служат и да се подчиняват покорно. И няма начин да познава Путин от 40 години. Може и да са му правили брифинг от ЦРУ за агентите на КГБ в ГДР, но чак да го познава!? Въпроса днес е - Колко кървави ще бъдат ръцете на Байдън по време на президентските избори в САЩ през Ноември? Аз определено считам, че ще бъдат много кървави. Той обича кръвта, смъртта, разрухата, страданието на другите. Едно крайно извратено същество от отбора на Маделин Олбрайт, Антъни Блинкен, Виктория Нюлънд.

Горкият трол. Очевидно и ти не си наясно за какво говориш ама какъв си мъдър, убедителен и тайнствен. Иначе сегашната ситуация във външната политика на САЩ доста напомня на ситуацията когато един друг президент демократ с крехко здраве се бореше с късогледите републиканци да осигури помощ за Европа срещу агресивен диктатор с императорски амбиции и беше атакуван за това. Франклин Делано Рузвелт се казваше. Добре е че този път не чакаха нещо като Пърл Харбър за да се сетят, че изолационизма е тъпотия. Още по-безумна тактика е за държава като България между другото.

хаха май ти не си много образован, нищо общо няма малоумното ти сравнение, и ако много искаш да обориш човека, дай някакви факти, защото точно пък за Байдън факти в подкрепа на коменара горе има колкото искаш

Жалки съждения. Сигурно е от агресивно незнание. Даже старческите илюзии на Байдън са за предпочитане

що се коркош, давай го изи. САЩ са пред закриване. Просто времето за това е дошло. И то не защото аз искам, а защото едни други процеси вървят. В които можем да сме само свидетели. Така че за САЩ може само краткосрочно да се гледа. А е трудно дори държава да се нарекат, тъй като много много не се вместват вее в това понятие, погледнато от по-друг ъгъл. Просто нямат Бъдеще. Такива неща в човешката история са се случвали не един път.

Тоя диктатор, който споменаваш, го създадоха Победителите в ПСВ бре малоумник, а там Русия/СССР не присъстват. Всички на запад от СССР се прегръщаха с него, подписваха споразумения, меморандуми, инвестираха в икономиката на Германия дори. Последните, които сключиха сделка с този диктатор бяха СССР тъпако. Великобритания и САЩ подкрепяха Рудолф Хес, Мусолини и Хитлер. Подкрепата на САЩ (икономическа и финасова) за Германия до момента на началото на Великата Отечествена и до ден днешен е засекретена в архивите им. Празнували десанта на Нормандия видиш ли!? А колко хора днес знаят, че отварянето на западния фронт, така както беше договорено в Техеран беше отлагано от САЩ и Великобритания 3 пъти (3 години) и когато СССР попита 3-я път какви са плановете за този прословут западен фронт и получи отговор от Чърчил и Рузвелт, че не му е дошло още времето, знаеш ли какво направи СССР тогава? Ще ти кажа това което аз прочетох в Библиотеката на Конгреса, раздел Дипломация - СССР изтегля посланниците си от Великобритания и САЩ след получаването за 3-ти път на отрицателен отговор за откриване на западния фронт. В този момент СССР е изтласкала германците извън предвоенните граници на СССР. В САЩ и Великоритания настъпва смут, че СССР може тойно да контактува с Германия и да се повтори ситуацията от ПСВ при която Русия сключва примирие с Германия и Австро-Унгария и излиза от войната, което води до ужасяващи жертви на западния фронт дадени най-вече от французи, британци и американци. За това и Чърчил и Рузвелт спешно вземат тежкото решение за откриване на Западния Фронт и информират Сталин. Буквално но следващия ден двамата посланници на СССР се завръщат в САЩ и Великобритания а малко по-късно Червената Армия навлиза ударно от Изток в Полша противно на уговорката им с Великобритания това да се извърши координирано с Британците. Така и се случва прословутата НОРМАНДИЯ, защото ако не беше се случила, най-вероятно Червената Армия щеше да стигне до Португалия.

Не трябва да пускат Байдън да дава самостоятелни интервюта. Този човек не знае имената на внуците си. а щял да напада Москва ???

Не трябва да те пускат да пишеш във тролефермата при положение че не можеш да четеш. Казаното от Байдън само още веднъж потвърждава че никой няма намерение да напада и още по-малко да завзема Русия. Това не е необходимо на никого. Победа на Украйна означава кремълските войски да се приберат у дома. Победата на Кремъл води към световна война.

Байдън не знае какво е казал

НЯКОЛКО ВЪПРОСА ДО САМОТНИЯ, ДЕЖУРЕН, ИЗКУКАЛ ОТВСЯКЪДЕ, БЕЗУМНО ТЪП, КОЗЯШКО-СОРОСОИДЕН ЕВТИН ТРОЛ, КОЙТО ГОСПОДАРИТЕ МУ СА ГО ПРАТИЛИ ТУК КАТО КРИЗИСЕН АКТЬОР, ДА ИМ СПАСЯВАВА НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ И ВЕЧЕ НЕСПАСЯЕМЕТО ПОЛОЖЕНИЕ: Хей, пич, то е ясно и добре видимо за всички, че си едно шизо, изкудкудякал отвсякъде ненормалник, ама все пак не си ли задаваш сам следните въпроси, щото американците въобще не ги ебе за теб: 1). Къде ще се скриеш, като тресне атомът? Имаш ли вече закупен и приготвен бункер? 2). Имаш ли достатъчни запаси от храна и вода за минимум 5 години напред? 3). Имаш ли достатъчно пари в кеш, не в кредитни карти и биткойни? 4). Имаш ли вече закупени армейски противогази със сменяеми филтри, както и резервни филтри? 5). Имаш ли приготвено специално противорадиационно защитно облекло? 6). Имаш ли специални почистващи препарати за деактивация и обеззаразяване? 7). Имаш ли вече закупени и приготвени таблетки йод? 8). Имаш ли дозиметрични прибори като Гайгер-Мюлеров брояч, да речем? 9). Имаш ли вече запазено място за някой колесник от американски транспортен самолет? 10). Имаш ли лична покана от Джо Байдън, Емануел Макрон, Чарлз Трети, Олаф Шолц или онзи англопакистанец Руши къв беше там, да споделиш с тях техните бункери и укрития? Ако отговорът на всички тези въпроси е НЕ, тогава си намери едно хубаво здраво въже, и с бавна тържествена стъпка тръгвай към най-близко разположеното гробище, където да си метнеш въжето на някое дърво и да се обесиш сам. Така ще улесниш работата на гробарите. Ако случайно имаш под ръка някакво огнестрелно оръжие, тогава вземи и направо се гръмни! Недей да чакаш помощ, съдействие или някакво съчувствие и съпричастност от твоите американски господари и работодатели - за всички тях ти си просто едно ненужно лайно!

Не знам кого имаш предвид. И очевидно не си наясно за какво говориш. Сигурно е че в случай на ядрена война е казано и съвсем основателно, че живите ще завиждат на мъртвите и ли както каза навремето преподавателя по ЯХБЗ в казармата, въпреки всички възможни мерки накрая пак ще умреш но с ясното съзнание, че си опитал да направиш нещо за себе си. Знаят го прекрасно и на изток и на запад и точно затова е много малко вероятно да се случи. Хубав опит за плашене обаче наивен и нескопосан. Твърдиш че на САЩ не ни пука за нас, въпреки че сме партньори и съюзници официално и съответно и ние и те сме обвързани с междудържавни договори. Ако се отметнем от тях наистина не виждам защо ще им пука. Много интересно защо мислиш че на Путин е загрицен за нас, при положение че в годините сме видели точно обратното, не му пука и за собствените му хора и всичките ни съседи които и в годините са имали претенции към нас пък и сега, са му много по-важни от нас по най-различни причини.

Във войната на Путин в Украйна, колкото и да е гадна и несправедлива има и хубави неща. Първото разбира се е че събуди най-сетне доста заспалия, самодоволен и затлъстял Запад. Отвориха се очите за това какъв е Путин който налага все по-мракобесна диктатура в Русия, лъсна хибридната война която води подмолно от десетилетия по КГБейски, лъснаха и имперските му амбиции със заграбването на територии и унищожаването и насилствената асимилация на украинците в тях. Стана видна дори диспропорцията в количествата оръжия които поддържат в НАТО и в Русия с която троловете са толкова горди, а тя говори само че в НАТО са поддържали и са се готвили за отбрана единствено, докато кремълският диктатор се е готвил за нападения и завоевания. Още една причина да се предполага, че плановете му вероятно са доста по мащабни от Украйна. Падат маски и по света и вижда че има не малко лидери, готови да играят с Путин, вероятно поради сходства в мирогледа и вероятно по същият начин, включително напоследък съюзник и съсед. Което пък ни поставя в доста проветрива позиция и е още една причина добре да помислят тези дето се мъчат да клатят лодката и да вадят България от това и онова, понеже и персоналният достлук между самодържеца и падишаха и евентуалната вражда и още повече евентуална дистанция от сегашните ни съюзници ще ни направят чест от сметки които не правим ние, преговори в които не участваме и сделка в която ще сме стоката. Не дай Боже бойно поле между двамата, но пак никой няма да ни пита, ако загубим и малкото политическа и военна тежест която имаме като член на ЕС и НАТО.

Бил не достоен човек , а този дърт съсел дава оръжия за да се забърка САЩ във Войната Русия - Украйна ! Една ракетка руска и няма , тути Вашингтон , какво се репчеш Дърто магаре !"

Путин никога не е заявявал, че може да атакува Вашингтон и Белия дом с руски оръжия. А той може.

Когато старият дебил не чете от листчета, прилича на идиот.

Вижте Мисс Алабама 2024.

Много си е на място човека - руснак. Ако и да е диктатор то истинския изнасилвач на демокрацията е клоаката на дълбоката ви държава байДъне. Това е в което няма нещо достойно. Ерго подобни смислови варияци сме чували и спрямо Тръмп байДъне.

Западът е лицемерен. Винаги иска той да доминира. Мирът за него означава те да диктуват условията за да запазят хегемонията си. Още си мислят, че са колониална империя и гледат на нас като на туземци. Готови са да преговарят само когато смятат, че са слаби на фронта. Когато решат, че са в силна военна позиция, те водят войни. Използват времето за преговори само за да прегрупират войските си и да увеличат въоръжението си. Войната в Украйна ще я водят, докато това е изгодно на Блек рок, Вангард груп, Фиделити ивнвестментс, Банката за международни разплащания (БИС) и други дискретни финансови хищници.

Ади биите са, ако ще са биете ве кво ми се лигавите само.

Засега...

Коментари - Байдън: Путин не е достоен човек, но Москва или Кремъл няма да бъдат удряни с наши оръжия | Днес.dir.bg

Коментари - Байдън: Путин не е достоен човек, но Москва или Кремъл няма да бъдат удряни с наши оръжия | Днес.dir.bg

Коментари

:))Байдън е готин старец!Раздава квалификации на ляво и на дясно,но той знае ли днес къде ще пикае????На поляната в белия дом или някъде зад сцената от която не може да намери изхода:))))

Ха ха, дъртият корупционер говори за достойнство... сащ по принцип са сбъркана държава, а последният им президент е тотал щета.

Дементирал стараец!

ти щото много си достоен човек,ти еба майката и влечуго мръсно

Байдън явно не знае че Кремъл е в Москва.... щом "Москва или Кремъл няма да бъдат удряни с наши оръжия."

Руснаците мислят друго по въпроса и го показаха на последните избори.Путин беше избран отново с около 80% от гласовете. Може да не ти харесва човека, но всеки интелигентен политик уважава вота на хората, които са го избрали. Това е уважение към самата страна. Когато взаимното уважение липсва и дипломацията остане на заден план се случва това, което виждаме в Украйна. В крайна сметка важно е какво мислят руснаците, а не човек, който не помни какво е закусвал сутринта!

Съберете се всички подкрепящи го и отидете там да гласувате за него. А ти обясни на нас по-простите как два мандата по конституция траят 20 години.

а тука как една тиква се лезунди 20 г в политиката, а? Тъпчо си ти,тъпчо

Според мен за всеки производител на оръжие ще бъде чест Москва да бъде ударена с негова продукция. Но щом американците не искат, тяхна си работа! В крайна сметка Москва ще бъде ударена многократно и в накрая озаптена най-вероятно с руски оръжия в гражданска война. Може би Байдън е прав все пак и руснаците трябва да бъдат оставени сами, със собствени руски оръжия, конструирани и произведени в самата Русия, да се разправят с кремълската шайка, узурпирала властта. Това не може да изтрие вината на московците, но може да е добро начало за дългото им завръщане към цивилизацията, което ще трае няколко поколения, но в крайна сметка пра-внуците на днешните ватници може и да са свободни хора, ако ватниците въстанат днес срещи модерното крепостничество.

А пак според теб, защо американците с такава готовност се отказват от тази чест и я оставят само за "европейските си партньори"? :))

Деди, ти да не си слънчасал? Не ти ли е ясно, че при един удал срещу Москва войната ще свърши за броени минути?!

САЩ е великан на световната сцена от 100 години а Путин е едно джудже, което дори начело на най-голямата страна в света си остава едно гномче а страната му е най-затъналата от 100 години. Сигурно САЩ са му виновни :–)

Великан е пред държави като Виетнам, Сирия, Либия, Ирак, и Мексико. По Русия "великанът" очевидно не смее нито да нанася удари, нито да праща войски. А, и икономиката им е с по-нисък ръст от руската :))

Кремълската пропаганда съвсем друго казва - виж Соловьовските врясъци и истерии от последните дни :)))

Значи Деменцията лъже? :))

Москва поне ще остане непокътната - за не се пречи на гражданите и спокойно да си правят преврата. След който Пундю, като най-изтъкнат 'побидител' във ВСВ най-подобаващо да бъде влачен по Червения площад от парадния Т-34, който евентуално дава заден и прави един хубав асфалтен 'фототапет' с ботоксен гланц. Да помнят идните поколения че плащат репарации заради безумието и безпочвения хубрис на една самозабравила се откачалка.

Поредните ще, ще, ще.... Последно кога някое от твоите "ще" се сбъдна? :))

Това кога го е казал,преди да се на-ака,или след това?

Бахти и глупаците населяват тая територия, наистина ли някой вярва, че може да има война НАТО-Русия , та това е една бензиностанция с ракети, които се оказаха и калпави като вече дори те го осъзнаха по трудния начин

Актуализирай си пропагандата, дори малоумните грейтбритънци вече се отказаха от нея. особено като разбраха колко са назад. Така си леко смешен и показва колко си тотално неадекватен. като перманентно надрусан.

Очевидно и Деменцията силно не желае война с РУСИЯ. Столтенберг и той :))

Мисирката отново ни залива със словесната диария на Слерозата от САЩ !? Ние не сме инданци бе, продажна кукло ! Само такива като тебе янките могат да купят за сто долара !!

АКОСТИРАХМЕ в Куба!

Да му мислят кубинците. Че още стоят в средновековието след предишното руско акустиране.

Горкият той!!!Още не се е научил да пише,а се пробва да коментира.Догодина пак в 1-ви клас!

Да!! Путин не е достоен за вашата извратена ценностна система! Система която унищожи десетки държави и хиляди хора НЕСЪГЛАСНИ с вашата политика и псевдодемокрация

Руската ценностна система я знаем. Мерси, никога повече!

все пак те е оставила не само свободно да я обитаваш (и напуснеш!) но и да я плюеш. За тебе обаче по редно би било да се предложи руската 'метода' към устатите дразнители - щото по-добре пасва на културата и манталитета ти.

Когато американската дълбока държава назначи с изфабрикувани избори Байдън за президент на САЩ споменах на съпругата ми, че се готви война, и най-вероятно е тя да се случи в Украйна. Когато Русия влезе с армията си в Украйна тя ми припомни какво съм казал навремето и ме попита как съм познал? Отговорих и - На Джоузев Робинете Байдън ръцете са много кървави. Той нищо не е произвел в този живот - още от университета се е намъкнал в политиката, а от 1972/1973 година е в Конгреса на САЩ. Промотирал, подкрепял и лобирал за почти всички военни операции проведени от САЩ къде ли не по света, донесли много разруха, смърт и страдание на много хора по света. Лицимер висша класа, изтъкан от омраза към всяко живо същество, което не споделя неговите ценности. А ценностите му са нищо по-различно от ценностите на Диктатор-Изверг но прекарани през системата на Властелина САЩ. Да, Властелина САЩ, защото той вярва, че единствено САЩ има право да властва над света, а всички останали да служат и да се подчиняват покорно. И няма начин да познава Путин от 40 години. Може и да са му правили брифинг от ЦРУ за агентите на КГБ в ГДР, но чак да го познава!? Въпроса днес е - Колко кървави ще бъдат ръцете на Байдън по време на президентските избори в САЩ през Ноември? Аз определено считам, че ще бъдат много кървави. Той обича кръвта, смъртта, разрухата, страданието на другите. Едно крайно извратено същество от отбора на Маделин Олбрайт, Антъни Блинкен, Виктория Нюлънд.

Горкият трол. Очевидно и ти не си наясно за какво говориш ама какъв си мъдър, убедителен и тайнствен. Иначе сегашната ситуация във външната политика на САЩ доста напомня на ситуацията когато един друг президент демократ с крехко здраве се бореше с късогледите републиканци да осигури помощ за Европа срещу агресивен диктатор с императорски амбиции и беше атакуван за това. Франклин Делано Рузвелт се казваше. Добре е че този път не чакаха нещо като Пърл Харбър за да се сетят, че изолационизма е тъпотия. Още по-безумна тактика е за държава като България между другото.

хаха май ти не си много образован, нищо общо няма малоумното ти сравнение, и ако много искаш да обориш човека, дай някакви факти, защото точно пък за Байдън факти в подкрепа на коменара горе има колкото искаш

Жалки съждения. Сигурно е от агресивно незнание. Даже старческите илюзии на Байдън са за предпочитане

що се коркош, давай го изи. САЩ са пред закриване. Просто времето за това е дошло. И то не защото аз искам, а защото едни други процеси вървят. В които можем да сме само свидетели. Така че за САЩ може само краткосрочно да се гледа. А е трудно дори държава да се нарекат, тъй като много много не се вместват вее в това понятие, погледнато от по-друг ъгъл. Просто нямат Бъдеще. Такива неща в човешката история са се случвали не един път.

Тоя диктатор, който споменаваш, го създадоха Победителите в ПСВ бре малоумник, а там Русия/СССР не присъстват. Всички на запад от СССР се прегръщаха с него, подписваха споразумения, меморандуми, инвестираха в икономиката на Германия дори. Последните, които сключиха сделка с този диктатор бяха СССР тъпако. Великобритания и САЩ подкрепяха Рудолф Хес, Мусолини и Хитлер. Подкрепата на САЩ (икономическа и финасова) за Германия до момента на началото на Великата Отечествена и до ден днешен е засекретена в архивите им. Празнували десанта на Нормандия видиш ли!? А колко хора днес знаят, че отварянето на западния фронт, така както беше договорено в Техеран беше отлагано от САЩ и Великобритания 3 пъти (3 години) и когато СССР попита 3-я път какви са плановете за този прословут западен фронт и получи отговор от Чърчил и Рузвелт, че не му е дошло още времето, знаеш ли какво направи СССР тогава? Ще ти кажа това което аз прочетох в Библиотеката на Конгреса, раздел Дипломация - СССР изтегля посланниците си от Великобритания и САЩ след получаването за 3-ти път на отрицателен отговор за откриване на западния фронт. В този момент СССР е изтласкала германците извън предвоенните граници на СССР. В САЩ и Великоритания настъпва смут, че СССР може тойно да контактува с Германия и да се повтори ситуацията от ПСВ при която Русия сключва примирие с Германия и Австро-Унгария и излиза от войната, което води до ужасяващи жертви на западния фронт дадени най-вече от французи, британци и американци. За това и Чърчил и Рузвелт спешно вземат тежкото решение за откриване на Западния Фронт и информират Сталин. Буквално но следващия ден двамата посланници на СССР се завръщат в САЩ и Великобритания а малко по-късно Червената Армия навлиза ударно от Изток в Полша противно на уговорката им с Великобритания това да се извърши координирано с Британците. Така и се случва прословутата НОРМАНДИЯ, защото ако не беше се случила, най-вероятно Червената Армия щеше да стигне до Португалия.

Не трябва да пускат Байдън да дава самостоятелни интервюта. Този човек не знае имената на внуците си. а щял да напада Москва ???

Не трябва да те пускат да пишеш във тролефермата при положение че не можеш да четеш. Казаното от Байдън само още веднъж потвърждава че никой няма намерение да напада и още по-малко да завзема Русия. Това не е необходимо на никого. Победа на Украйна означава кремълските войски да се приберат у дома. Победата на Кремъл води към световна война.

Байдън не знае какво е казал

НЯКОЛКО ВЪПРОСА ДО САМОТНИЯ, ДЕЖУРЕН, ИЗКУКАЛ ОТВСЯКЪДЕ, БЕЗУМНО ТЪП, КОЗЯШКО-СОРОСОИДЕН ЕВТИН ТРОЛ, КОЙТО ГОСПОДАРИТЕ МУ СА ГО ПРАТИЛИ ТУК КАТО КРИЗИСЕН АКТЬОР, ДА ИМ СПАСЯВАВА НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ И ВЕЧЕ НЕСПАСЯЕМЕТО ПОЛОЖЕНИЕ: Хей, пич, то е ясно и добре видимо за всички, че си едно шизо, изкудкудякал отвсякъде ненормалник, ама все пак не си ли задаваш сам следните въпроси, щото американците въобще не ги ебе за теб: 1). Къде ще се скриеш, като тресне атомът? Имаш ли вече закупен и приготвен бункер? 2). Имаш ли достатъчни запаси от храна и вода за минимум 5 години напред? 3). Имаш ли достатъчно пари в кеш, не в кредитни карти и биткойни? 4). Имаш ли вече закупени армейски противогази със сменяеми филтри, както и резервни филтри? 5). Имаш ли приготвено специално противорадиационно защитно облекло? 6). Имаш ли специални почистващи препарати за деактивация и обеззаразяване? 7). Имаш ли вече закупени и приготвени таблетки йод? 8). Имаш ли дозиметрични прибори като Гайгер-Мюлеров брояч, да речем? 9). Имаш ли вече запазено място за някой колесник от американски транспортен самолет? 10). Имаш ли лична покана от Джо Байдън, Емануел Макрон, Чарлз Трети, Олаф Шолц или онзи англопакистанец Руши къв беше там, да споделиш с тях техните бункери и укрития? Ако отговорът на всички тези въпроси е НЕ, тогава си намери едно хубаво здраво въже, и с бавна тържествена стъпка тръгвай към най-близко разположеното гробище, където да си метнеш въжето на някое дърво и да се обесиш сам. Така ще улесниш работата на гробарите. Ако случайно имаш под ръка някакво огнестрелно оръжие, тогава вземи и направо се гръмни! Недей да чакаш помощ, съдействие или някакво съчувствие и съпричастност от твоите американски господари и работодатели - за всички тях ти си просто едно ненужно лайно!

Не знам кого имаш предвид. И очевидно не си наясно за какво говориш. Сигурно е че в случай на ядрена война е казано и съвсем основателно, че живите ще завиждат на мъртвите и ли както каза навремето преподавателя по ЯХБЗ в казармата, въпреки всички възможни мерки накрая пак ще умреш но с ясното съзнание, че си опитал да направиш нещо за себе си. Знаят го прекрасно и на изток и на запад и точно затова е много малко вероятно да се случи. Хубав опит за плашене обаче наивен и нескопосан. Твърдиш че на САЩ не ни пука за нас, въпреки че сме партньори и съюзници официално и съответно и ние и те сме обвързани с междудържавни договори. Ако се отметнем от тях наистина не виждам защо ще им пука. Много интересно защо мислиш че на Путин е загрицен за нас, при положение че в годините сме видели точно обратното, не му пука и за собствените му хора и всичките ни съседи които и в годините са имали претенции към нас пък и сега, са му много по-важни от нас по най-различни причини.

Във войната на Путин в Украйна, колкото и да е гадна и несправедлива има и хубави неща. Първото разбира се е че събуди най-сетне доста заспалия, самодоволен и затлъстял Запад. Отвориха се очите за това какъв е Путин който налага все по-мракобесна диктатура в Русия, лъсна хибридната война която води подмолно от десетилетия по КГБейски, лъснаха и имперските му амбиции със заграбването на територии и унищожаването и насилствената асимилация на украинците в тях. Стана видна дори диспропорцията в количествата оръжия които поддържат в НАТО и в Русия с която троловете са толкова горди, а тя говори само че в НАТО са поддържали и са се готвили за отбрана единствено, докато кремълският диктатор се е готвил за нападения и завоевания. Още една причина да се предполага, че плановете му вероятно са доста по мащабни от Украйна. Падат маски и по света и вижда че има не малко лидери, готови да играят с Путин, вероятно поради сходства в мирогледа и вероятно по същият начин, включително напоследък съюзник и съсед. Което пък ни поставя в доста проветрива позиция и е още една причина добре да помислят тези дето се мъчат да клатят лодката и да вадят България от това и онова, понеже и персоналният достлук между самодържеца и падишаха и евентуалната вражда и още повече евентуална дистанция от сегашните ни съюзници ще ни направят чест от сметки които не правим ние, преговори в които не участваме и сделка в която ще сме стоката. Не дай Боже бойно поле между двамата, но пак никой няма да ни пита, ако загубим и малкото политическа и военна тежест която имаме като член на ЕС и НАТО.

Бил не достоен човек , а този дърт съсел дава оръжия за да се забърка САЩ във Войната Русия - Украйна ! Една ракетка руска и няма , тути Вашингтон , какво се репчеш Дърто магаре !"

Путин никога не е заявявал, че може да атакува Вашингтон и Белия дом с руски оръжия. А той може.

Когато старият дебил не чете от листчета, прилича на идиот.

Вижте Мисс Алабама 2024.

Много си е на място човека - руснак. Ако и да е диктатор то истинския изнасилвач на демокрацията е клоаката на дълбоката ви държава байДъне. Това е в което няма нещо достойно. Ерго подобни смислови варияци сме чували и спрямо Тръмп байДъне.

Западът е лицемерен. Винаги иска той да доминира. Мирът за него означава те да диктуват условията за да запазят хегемонията си. Още си мислят, че са колониална империя и гледат на нас като на туземци. Готови са да преговарят само когато смятат, че са слаби на фронта. Когато решат, че са в силна военна позиция, те водят войни. Използват времето за преговори само за да прегрупират войските си и да увеличат въоръжението си. Войната в Украйна ще я водят, докато това е изгодно на Блек рок, Вангард груп, Фиделити ивнвестментс, Банката за международни разплащания (БИС) и други дискретни финансови хищници.

Ади биите са, ако ще са биете ве кво ми се лигавите само.

Засега...