Коментари - Байдън поиска ограничаване на огнестрелното оръжие след кървавата баня в Тенеси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократите са БКПто в щатското ОФ, така че ще стане на тяхната

смериканския идеал и светлото бъдеще в лицето на LGBTSODOMITY

Проблема е в "ценностите", което се набиват в главите на децата.

Те вече имат милиони оръжия по къщоте. И да забранят продажбите нищо не решават.

Твърде дълго така нереченият развит свят,не са във пряка война,а те не могат без убийства.Просто изпускат парата,с леки масови убийства.Ежедневие,нищо фрапиращо

Американците да се самоизбиват, те така или иначе трябва да бъдат затрити като нация. Дали те сами ще се докарат до това или Путин и Китай ще го направят, просто това световно зло не трабва да го има повече на майката Земя. Без тях живота на планетата ще е по добър и спокоен. Те посяваха само войни и световни кризи, за да господстват нат другите държави.

Това са ценностите на ФАЩ,..............

А в Укайна може да пращаш оръжие и помощи за оръжие! Там децата ги убиваш ти и побеснелите псета на ЕС Дано скоро последваш Кенеди!

Масовите стрелби са сериозен проблем само и единствено в САЩ заради ултраконсервативното оръжеийно законодателство / лоби там. Рядко явление в Европа и почти нечувано в Япония където оръжията са практически забранени.

Великата страна на свободата и демокрацията. Каква ирония!

Биден да ограничи оръжията за онзи маниак Зеленски, който нож вади от нож умира, да не мисли бидена, че ще остане безнаказан за толкова злоба и бомби изпращани в Украйна.

Странна работа. Уж вие русоробите подкрепяте републиканците, но когато стане инцидент с оръжие, вече сне а виновни те ами всички. Точно републиканците защитават правото на всеки да притежава огнестрелно оръжие. Нали демократите бяха комунисти и искат да ограничават правата на хората? Няма как да е толкова лесно да се сдобиеш с оръжие ( дори по Интернет можеш да си поръчаш) и да избегнеш някой с психични проблеми да ескалира. САЩ е огромна държава с 2 пъти повече население от Русия и за разлика от Русия, когато нещо лошо се случи го показват по телевизията, а не го цензурират.

Яд те е, че руснаците ги бият като маче у дирек!

Програма за подобряване на грижите за психичното здраве в случая ще е по-полезна.

Е, добре де, колко копейки струва например един такъв коментар? И как се генерират много копейки от спамене в коментарите?

изобщо не е в час какво се случва в света...

е свърталище на разни фрикове и ненорманици. Интересно е дс видим как съдебната им система ще реагира с този урод.

така ги бият че няма места в украинските гробища, афроамериканцо

всички лгрб интранс джендъри е УРОД! Така трябва и да бъдат вписани. Товс е заболяване а не начин на живот.

щом е транссексуален няма проблем!

Логиката на рудките дебили е уникална.Защомимат оръжие По надолу четем статия зя безчинства из селата и е пълно с коментари да се разрепи оръжието.

САЩ са абсолютен сбирщайн и такива сценки са следствие от това. Тези хора нямат усещане за принадлежност към род и култура. Те са индивидуалисти, което ги прави опасни. Логичният завършек е разпад на Щатите. Не сега, но до 50-100 години ще бъде факт!

За упадъка на Запада не е виновна Америка а Германия.

метафора на състоянието на ФАЩ днес. Америка ще сеършинпо лошо от СССР. Тази идеология, която се проповядва в щатите инподкрепс на разни уроди и изроди няма начин да свърши добре.

А какъв е рода и културата на Рашка бе събрани в едно монголци узбеки татрастанци чеченци ингуши сега врче и китайци и малко европеифи изживявящи се като немци.

Оръжието и правото на самозащита е основно човешко право.

Коментирам САЩ, бе, питек!

Краворобите са много щастлливи, че могат да плючт по Русия. А убитите са в ГАЩ

Са единни и имат силно усещане за общност и родина. Ама неграмотните откъде ще го знаят.

Еее Крава, готино ли е? А ?

Много ми е интересно как е влязъл в училището? При почти всички училища в Америка има секюрити служител при вратата, изискващ идентификационна карта на всички, още повече че това училище е било частно. Малко нагласена работа, за да ограничат оръжията на американците - за съжаление с цената на животи и то детски.

Ми бегай в Говняшка бърже бе питекантроп

Незнам вече, и аз мислех че да притежаваш оръжие е основно човешко право, правото да можеш да се защотиш, но след толкова много масови убииства в щатите, вече не съм сигурен, да изпратиш детето си на училище и някакъв ненормалник да го застреля просто защото е нестабилен психически, кое му е нормалното. Колко ползи видяхме от това че хората в САЩ имат оръжия, само смърт, и то все деца

И на теб да ти пръснат анала, а ние ще викаме, че било "самозащита" !

Ахам и из северните щати излизаш в гората попадаш на вълци и нямаш пушка кво ше напраеиш ти си ясен ще се усереш ами нормалният човек си носи шотгъна. Зящо изобщо деца трябва да се пращат на училище пандемията ви показа как се прави изцяло трябва да се премине на онлайн обучение.

Типично симптоматично лечение - хората в Америка винаги са имали достъп до оръжие, но до 1960та няма никакви масови стрелби , нещо се е случило което кара хората да откачат, но не, просто ще забраним оръжията и всичко ще е наред. Това е все едно да лекуваш рак с аналгин

Ти ли си носиш "шотгъна" бе ? И ти, и янките, ако видят стадо вълци (които много рядко са стадо), ще се насерете като птки.

Франция

Грешни разсъждения и от там грешно заключение хората в Дащ имат право на оръжие след поправка в конституцията и при това не във всички щати се продава свободно.

Е ти и вълк не си виждал те не са стадо а глутница на дтада сте вие овцете

Франция е велика германия е кенеф

Вдички българи в Сащ бързо да фащат Аерофлотъ и в Говняшка там да хвалят Поткин по 5 пъти на ден и да се смесят с монголо-татарите.

Ами емигрирай в Русия :) ще си първият.

Шило

Сетила се Мара, да се побара!

ако нашето външно Министерство им пишеше доклад за масовите убийства и се го бяха взели под внимание, това нямаше да се случи , нали уважаеми г да щатски посланици, четящи доклади за корупцията

По-лесно ще зарани трассексуалите :)

поправка в Конституцията е от 1791 г., така че е съществувала много преди 1960 г. Няма щат, където е забранено притежаването на оръжие. Щатското законодателство може да въвежда условия, напр. дали притежателят има право да носи оръжието със себе си по всяко време и т.н.

Американците са КАТУНАРСКА НАЦИЯ. Наверемето са обикаляли с каруци катуни из прериите

Тоя транспедеругел ще да е избирател на Винету или кириту .... то все тая , щели да ги женят в козарника

Не предполагаш колко си Точен в тъпото си русофобско Тролене !