Байдън подписа закон за $430 млрд. - най-големия в историята на САЩ за климата

Средствата, предвидени от закона, се очаква да дойдат от повишените данъци за големите компании и богатите физически и юридически лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въоръженият обир вече е дефиниран по следния начин: Мирно, временно прехвърляне на парични средства, докато ответника не започне да използва застрахователна компания от монополен характер.

" Байдън подписа закон за $430 млрд " Скъпичко ! Тук ги поръчваме по за 200- 300 хиляди !

Бай дън подписва само гадости, но дори простият американец разбра, че демократите са мърши.

Външен дълг - 30 трилиона долара.... печатницата трябва да работи на пълни обороти!

Тези на снимката що не спазват метър и половина разстояние един от друг? Още малко и ще му се наврат на Бай Дън в гащите.

напечатът малко милиардчета, от Европа за 2те години ковид + санкциите ще изсмучат поне 2 трилиона, ахамаците еврогеяве да го мислят.. Но междинните избори ноември няма как да им се получат на демократите...

Така е. Имат си печатница за долари.

Безконтролното вкарване на напечатани пари в икономиката води единствено до по-висока инфлация! Онези там вероятно са по-умни от мен и го знаят това, значи целта е инфлация, или обезценяване на заемите!

Законът за борба с инфлацията се състои в напечатването на още половин трилион долари. Пълен фарс, в който участваме и ние, щото доларът като световна резервна валута изнася инфлация и навън...

Половин трилион! Жалко, че до мен няма да стигне и 1 долар. Най-много да достигнат по-високи сметки за отопление и всичко останало което следва от това.

Браво на Байдън. Путин да го лапа.

Ще го лапат обикновените американци и косвено целият останал свят, по-високите данъци ще ги платим всички потребители.

Само за тази година военният им бюджет е 800 млрд долара. Обаче както писах и вчера- чакам разрешение за вятърен генератор в морето, с който да балансирам вредните емисии от производството на самолети и бомби, и тяхното ползване. И хвърлям разделно боклука, че току-виж съм “избил” направата на един куршум. Междувременно ше платя данъка. Че да има за още военен бюджет. Да живее “зелената” енергия- бъдещето (уж) на Земята. А тия, дето садите дървета- вие сте срещу нас и против благото на Земята

Не знам дали сте наясно, уважаеми читатели и сънародници, че и войната в Украйна, и Ковид, и Климатичните промени, са просто чудовищни корупционни схеми, перални на милиарди. Това е. Крайно-лявата радикализирана Демонократическа партия се оказа просто престъпен синдикат, който е яхнал управлението на САЩ и няма да се посвени да хвърли света в Ядрена война, ако с това ще съумее да запази властта. Но те си отиват. Затова и разграбват всичко, до което се докопат. Въпроса е ние какво ще правим с нашата жълтопаветна секта, полезните идиоти, които бяха използвани като носител на нашата групировка, разграбила Отечеството и занулила България.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Абсолютно си прав! Корупция, корупция и пак корупция. Така се пИчели.

Според Джо и говорителя на белият дом в момента в Америка има 0% инфлация и въпреки това решили да подпишат "закона за намаляване на инфлацията"!? Между другото според самият закон инфлацията !може би! ще се намили или увеличи с до 0,1%. Тъй че закона няма нищо общо с намаляването на инфлацията. А според основните точки на закона цените на различни медикаменти ще бъдат намалявани на различни стадии: При стадии едно 10 бр. медикаменти от Д клас, след това 7, 8 и още 10 вида. Проблема е че според закона тези намаления могат да се видят в периода 2026-2029 година. И също така не е ясно кой медикаменти ще се намалят и с колко. Накратко ще се финансира допълнително Обама Кеар, която не струва. Колкото до климатичните промени закона предвиджда редица мерки включващи обикновените хора да използват енергоспестяващи прозорци, бяла техника и панели. Като за своя сметка си ги осигурят! За да спестиш пари първо трябва да похарчиш пари. Също така тази точка ще спестява по около 14 долара на месец от сметките за електроенергия! Според точката ако имаш ел. кола(само срещу 100-130 хиляди долара) и имаш станция за зареждане на колата за 4500 долара може да получиш определени отстъпки. Проблема е че има условие!!! И то е че трябва да притежаваш кола направена в Америка с до 40% направена от редки материали. Само че в момента никоя фирма не отговаря на това условие накрая. А големите фирми ще бъдат обложени на 100% данъци. Което ще рече по-малко инвестиции, съкращения, увеличаване на цените на продуктите и Инфлация.

Изтеглят се едни пари от обръщение под формата на данъци и след това се връщат под формата на дотации на лекарства на едни други хора. Изтеглят се едни пари от обръщение за да се покрие федералния бюджетен дефицит. Е, по - късно пак ще има дефицит.

Борба със замърсяването-истинският бич не се предвижда Само мръсен зеленикав бизнес А Тесла и енергия от етера?!

Работохолик

Закон за климата рийш ли. А закона за гравитацията кога ще бъде подписан?!?

Подписал е закон за печатането на нови 430 млрд.долара! Тези построиха отдавна развитият комунизъм,сега вече надграждат само. Всички знаем как свършва това!

Кой ще го спасява и ще прибере парите?

На снимката виждате неистовата радост на представителите на администрацията в Овалния кабинет. И как да не се радват? За пореден път Байдън успя да се подпише след като му показаха къде и му пъхнаха писалката в ръката! Днес е празничен ден за целия Демократичен свят! Байдън е жив! Мърда! Може даже и да се подписва! Ура другарки и другари!

Данъци, данъци, данъци!

Като го гледам горкия и той не знае какво подписва. Ама подписва като селски кмет.

Предизборни напъни :)

горкияр малоумник

От нашите самолети ще дойдат парите

пореднат новина за печатане на пари

Да четеш за икономиката на САЩ през последните 10 години. А още по смешно е да гледаш хора, които все още вярват в американските мантри който се публикуват и обещават всеки ден. Корупцията в САЩ е с мащаби които заминават с обиколки останалият Свят но видиш ли благодарение на фалшифите им пропагандни медии обясняват колко чудесно е всичко. Щели да вземат пари от богатите... Сериозно?

Климатът е по-голяма далавера и от ковида.

През 1900 край Свиленград имало ли е гора? Ще ви кажа нямало е. Обаче със желание и залесяване сега има. Едни пари дадени ей така просто пораждат корупция. Това стана и с Европа . Едни данъци едну забрани едни фотовплтаици и накрая, хоп липса на ресурси и стваш отхвърлен от племето ескимос.

"Средствата, предвидени от закона, се очаква да дойдат от повишените данъци за големите компании и богатите физически и юридически лица" Нормално! САЩ е фалирала държава, дължи 30 ТРИЛИОНА! САЩ без войни, ще е по-зле и от Конго.

Всеки път пропускате, че тези 30 трилиона ги дължи на ФЕД. А това си е в техния джоб.

Печатане интересно до кога.

Айде, лапачите на хранилката. Малко пари бяха наляти в черната дупка, наречена Ковид, сега започва по-голямата лапачка. Да му мислят данъкоплатците и то не само тези в САЩ!

Сорос в гроба ли ще си ги носи.Болна работа.

Леле, с това дементиралило, дезориентирано тамагочи, зеленилките яко намазаха. Сега още повече ще се настървят, с разни ел. и зелени пропаганди и реклами.

Охааа, голямо усвояване ще пада. Очаквайте още по- засилена пропаганда на джендър и климатични глупотевици. Една част от тези пари, щр се излеят обратно в медиите, за обработка на общественото мнение. :-)

Сигурен съм, че богатите и една част от компаниите ще си изнесат бизнеса, където има по-добър климат за него. И какво ще вземе тогава? Или отново ще пуснат облигации за нов дълг, за да покрият част от дефицита?

ㅤ

Малей! Че ще имат ли толкова хартия и тонер?

Само като чуеш откъде ще дойдат парите и ти става ясно и този “закон” как до 1-2 години е отекъл в канала. Чакай ти богатите “individuals and corporations” да плащат повече данъци - тъкмо още повече да си изнесат бизнеса към света.

Това му е останало, да може да прави, това прави, затова го държат за президент на наркоманите,

не може да се отрече че 350млн САЩ е много по-добре за живеене от колкото в Русия или България

За Русия не знам, но в Калифорния е мноооого скъпо и доста хора с моята професия се махнаха от там. За хората от ИТ-бизнеса пък като че ли живота в България е за предпочитане.

За Комифорния ти го потвърждавам от личен опит.

Понеже се спомена Калифорния, една камара хора са се изнесли от там заради условията на живот - разходи и висока престъпност И са имигрирали в ... Мексико.

ахахахах, тук е много по-безопасно да се живее. Там стандарта е илюзорен, на кредит.

Знае ли какво подписва?

ㅤ

Като гледам как се оглежда, като пребозало теле...

Каде сме ние каде е велика Америка. Раша неможе канализация да си направи и само воини води .

то добре , че у euroСофията ти има насекаде канализация ве посерко. до сега си топлите миризливите пърдаци у еuroСофията с кюмюр ве посерко. ббаахаха

В "елитния" Драгалевци ходил ли си? Или тузарското Арбанаси, където преди години вилата на Краси Балъков се напълни с лайна?

Също като онези, дето пишат писмо до султана.

Като лешояди са обградили деменцията... уса лети към нова гражданска... ако не са успели да ги скопят съвсем като руснаците дето пък търпят путлрер кагебе и сие ООД да ги граби както и чингис хан не е ...